Hirdetés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
950 a fagyálló és free a víz hozzá. Igen ahogy mondod! 560 l benzint pöfögtetek el az évben. Kiszámoltam.
Más: waze szerint a km órám kb nem csal semmit. Lehetséges? Legalábbis ilyen 100-ig .
-
-Mosquito-
őstag
Tévedésben vagytok. A folyamatos/menetrögzitős kamerázást tiltja a személyiségi jogok miatt Ausztria. Egy-egy látvány utat, tájat, szerpentint nyugodtan felvehetsz, de pl. autóban nem használhatod 24 órán át a készüléket. Ha valakit felismerhetően rögzítesz, azt úgy kell utólag megosztanod, hogy ő – előre – hozzájáruljon, vagy ne legyen felismerhető a képen. Tavaly, idén is többen kameráztunk semmi probléma nem volt.
-
BoB
veterán
Az a durva amikor akkora blokk van a motorban hogy gázadásra bemozdul az egész: [link]

-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
haverom linkelt egy oldalt amiben az áll hogyha Ausztriában használok akció kamerát akkor kegyetlenül megbüntetnek. Akár 10 000 Eurora is.Tudtok erről valamit?
Az első Ausztriai utamon felvettem az egészet. Azt hiszem pislogtam volna ha megvágnak a rendőrök.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Autoteka2000-nél nincs?
D1Rect
Soha nem éreztem, bár én bőrruhát használok, de nem melegített hátul és utas sem panaszkodott rá, de felhúzott kipufogós motorteszteknél sem olvastam / láttam soha olyat, h valaki hasonlót tapasztalt volna.
Tévhitnek tartom h fűti az ülést.. pontosabban a '90-es évek környékén, hasonlóan kialakított rendszereknél elképzelhetőnek tartom h nem volt tökéletes a hőszigetelés, de manapság ez már abszolút nem jellemző.Emellett szerintem optikailag az egyik legszebb megoldás. Főleg, ha egy karos hátsó tag társul mellé és telibe látszik a hátsó kerék.

-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Kötött pálya nem rántom el a kormányt. Ott a VBCS a jard nen lehet tépni, max kihasználom a max limiteket. Eleve neked nem kell ott lenned a síneken. Kérdés? Oké!
itt is elmondom nem szeretek annyira vezerni mint pár vasút buzi. Dolgozni járok be. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jah és atnap éjjel dolgoztam amikor lenfonón elcsapta a szőkét a vonat, láttam mit művelt, a hírekben nagyon szépen mondták el. Aki látta a vonat alját az pontosan tudja hil halt meg. A homlokfalat fejjel benyomta. Meglepődnétek ha mindent tudnátok. Tehát a vonat az erősebb, oda kell figyelni.HGabor89! Hayabusika, rákos úti szakrendelő, zebra ma este 8 óra. Nekem ne brümmögjön a nagy fejű je mert lefocizom.

-
válasz
runner 125
üzenetére
Áramláskor nem húzza vissza a szélárnyék?
-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem olyan régen volt az akció, de itt Mosonmagyaróváron láttam még úgy 5-6 db-ot utána is.
-
FIREBLADE78
addikt
Nekem az óccó 5-6 ezres is jó. Nem vagyok szerelő

-
Majdnem ott hagytam a fogam.... Zebrán mentem át és vagy 100- al... Ha nem nézek oda és lépek egyet vissza én szörnyet halok komolyan mondom. A hideg kiràzott.

Úgy érzem már sehol se biztonságos... -
runner 125
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ami minőségben is az a szint, min. a Mannesmann, de 40.000ft-ért...
Lidl verzióra, ha van le kell csapni. Múltkor linkeltem h volt, innen is vett Gabor és autós topikból is jó páran.
D1Rect
Nem értem a kérdést. Mit gondolsz ez alatt?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nálunk most is van a Lidl-ben. Neked kiesik, de ha mégsem, akkor BP XIX. ker Üllői út

-
-Mike-
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az a 25ezres nagy kofferos? Úgy egy hete valamelyikben láttam még. Szerintem akad itt-ott, szét kell nézni.
-
FIREBLADE78
addikt
Lidiben mikor várható szerszám készlet? Most már vennem kell valamit. Vagy ha tudtok alternatívát,az is jó.
rúgd le,aztán megdugnak önbíráskodásért. -
yodamastah
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Rúgd le a tükrét, és magyarázd el neki mit csinált. AMikor az életedre törnek és 100% biztos hogy nem te voltál a hülye, akkor nem árt a másik fél tudtára adni, hogy épp most úszta meg hogy súlyos balesetet okozzon.
Egyszer fater is majdnem csúnyán elcsapott egy motorost. Nem vette észre. Motoros odajött lerúgta a tükrét. Apám ki volt akadva. Megmondtam neki hogy egyrészt örüljön hogy nem lett baj, mert akkor sokkal jobban siránkozna. Másrészt most legalább még jobban bevésteék az agyába hogy nézzen szét rendesen. Nem tiltakozott...
-
Something_
őstag
Foutat keresztezo utcaban allok a lampanal, szemben levo lampanal egy ezer eves foszold swift.
Zoldre valt, normalisan elindulok, de a gyoker fasz majdnem elbaszott, mert balra nagy ivben fordult.
Nem tudom mit gondol egyes idiota, miert akarja lenyomni a motorost? Kisebbsegi komplexus vagy mi a pocs?
Olyan ideges lettem, hogy egy ilyen fszert megint allt volna a motor 2 honapot en meg labadozok x idot. -
ujskodas
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Ha az elejétől nézed, látható, hogy a kamerás motoros előtt ott van az elsőbbségadás kötelező tábla.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Nem "szívja vissza" a kipufogógázt?
(#72244) Horvi: Erre gondoltam én is.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Bele is szaladtam egybe, de várható volt, mert jó ha 40-el mentünk. Ma feltűnően lassan haladt a forgalom. Legyenek boldogok.
-
ath
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
a mérést otthon nem lehet elvégezni, azt egy spec eszközzel nézik. lehet egyébként olyat is kapni, amit nem kell kevergetni, számolgatni meg tökölni vele, csak beleönteni, pl motocool, és szerintem annyival nem drágább.
plusz ha van légtelenítő csavarod, annál légteleníts. lehetőleg ne akkor, amikor már meleg a víz, különben forráz
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Most néztem yutúbin vidiket, sokan ajánlják hogy mielőtt beletöltöm a friss folyadékot, előtte 1:1 arányban desztvíz meg ecettel öblíttessem át a rendszert. (addig járatni alapjáraton amíg a venti be nem kapcsol) majd kihül, leereszteni és csak ezután rakjuk az új hűtőfolyadékot.
Nah majd kiötlöm... -
-
runner 125
nagyúr
Mondjuk nem csodálom, amekkorát repült a nyári rucijában, illetve a levegőben ahogy láttam a sisak is lerepült szerencsétlenről.
Hol történt ez egyébként? Részleteket lehet tudni? Mert az ok h befordul az autó, de a kavicsfelhordásból, egyik kameranézetből nekem tök úgy tűnt h az egy jobbra kanyarodó főútvonal. Ahogy a kamerás tag balra néz valami felfestés is mintha látszana... -
Ferdzsoo
addikt
Hűtőfolyadék cseréhez mit kell spécit tudni amire külön oda kell figyelni?
Ez a hűtővíz fajsúly mérés vagy micsoda ez miez? Szervíz manuálban egy táblázat is van hozzá.
Csere menete service manual szerint:
Leszedem a radinál a kupakot, lent a vízpumpánál a leeresztőcsavart, kifolyik a cucc.
Coolant-ot destvízzel összekeverek, ezzel feltöltőm a radi kupakjánál, majd a kiegyenlítő tartályt is feltöltöm a maxig.
Ezután párperc alapjárat, majd néha kis gázfröccsök -> hogy a levegő kimenjen belőle.
Motor stop, majd mindkét helyen újra feltöltöm a maxig, lezárom őket és ennyi.
Kihagyhattam valamit?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ilyen kéne neked a tologatás helyett.
-
Irigy banda.
ilyen szép még soha nem volt kénés után sem. Néha belefér. -
vlevi
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Symbi elég, ha láncsprével befújja, neki attól lesz tükörfényes a lánc
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahova még rengeteg trutymó be tud menni, az nálam az első lánckerék. Mivel ez általában fedett helyen van, nem is látjuk, mi van ott, de a láncspré túlnyomórésze ott köt ki, tele homokkal, macskaszőrrel, csoda, hogy a fogaskerék még el bír fordulni

Ez nem az én képem, de akár az is lehetne

-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Mennyi km után sikálod le vele? Mert ez nekem túl macera a rendszeres használathoz.
-
Horvi
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Furcsa is volt, hogy ilyen olcsó mert általában a gyári alkatrészek arany árban mennek.
3000-be lenne egy darab búra meg 1700-be kerülne a gyári sárga izzó bele. Mondjuk szállítással meg mindennel együtt így is lenne egy 20k. -
Ezek az ülés alá húzott kipufogók nem melegítenek?

-
Horvi
őstag
Köszi. Legalább lesz időm jobban körbejárni a láncolajzó témát meg egy barkácsolás beleférhet

(#72218) ath Köszi hát igen elég szerencsétlenül jött ki a dolog

(#72227) polimorf Köszönöm.
(#72229) FIREBLADE78 Hát elég szar bár nincs összehasonlítási alapom mivel ez az első törésem. Igen a gyógytornát többen is mondták, hogy véletlenül se blicceljem el.
Kicsit más téma. Szerintetek mennyire reális ár a 3000 HUF egy gyári fehér indexbúráért? Nézegettem a Z750-hez gondoltam kicsinosítom kicsit.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Köszönet!

-
3 napig mérnék - persze ez annak szól aki még egyben van.
-
-
törölt tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Azért tud ez vicces szitukat eredményezni. Haver már kesztyűben, szól a barátnőjének, hogy rakja el a távirányítót. Indulás a buliba. Este hűvös lett, a csaj bekéredzkedett egy autóba. Indulás együtt haza. Nem is volt baj, amíg az autó egy kicsit jobban el nem távolodott.

-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Füldufóból érdemes drágábbat venni vagy elég a sima munkavédelmi szivacsos (vagy milyen) szerű?
-
Geresics
addikt
Nem tudom ki látta már az OnRoad új videóját, de érdekelne, hogy ki-milyen védelmet ajánl, vagy épp óvva int tőle (és lehetőleg miért)?
Védd a motorod: ABUS zárak bemutatója -
kisninja
őstag
válasz
Geresics
üzenetére
Bocs most jutottam gép elé majd össze beszélhetünk egy kis motorozást. Nem gond a 90 néha megyek annyival is.

Picit vissza: gyerek téma akinek van az érti milyen nehéz is főleg egy elhagyott jó apának. De pont emiatt tudtam elkezdeni motorozni ami meg tök jó.
Horvi: jobbulást

Én meg idén már nem jutok ki horvátba, műszaki gumi cserével elvitt mindent eléggé bosszantó.
Télen viszont én is csinálok valami automata lánc olajozót. Illetve nemsokára esedékes a 24k-s (most 26,6k) szerviz kíváncsi vagyok az árajánlatra. (olajcsere-szűrővel, szelephézag, telo szimering + olaj, hűtővíz csere, fékolaj, szelepfedél tömítés, gyertyacsere, hátsó kerék szimering csere, meg injektor szinkron vagy mi a fakom.) nem tudom még mennyi lesz várom az árajánlatot. (mosás nélkül
) -
Horvi
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Legalábbis a doki ezt mondta. Meg emlegetett valami gyógytornát is utána. De ahogy számolgattam a dolgokat a szezon az ugrott. Igen rajtam volt a kabát de sajnos pont úgy sikerült esni hogy semmi haszna nem volt a vállvédő részének. Mert nem úgy estem a vállamra, hogy a karom lent volt a törzsem mellett és akkor elcsúszik a vállvédő fémjén és kb. csak levertem volna az oldalam kékre-zöldre. Hanem úgy sikerült esni, hogy kb így feltartott karral azon meg a kabát nem segít sajna

(#72214) mrhero Köszi

(#72215) V.Stryker Köszi. Jha az is kb így csúszhatott mint ez a szar. Ha mondjuk nem rámpa lett volna hanem egy sima egyenes rész akkor még azt mondom esélyem is lehetett volna megfogni de így

-
V.Stryker
nagyúr
Jobbulást! Szerencsétlen egy eset.
Mikor olvastam egyből az jutott eszembe,hogy a múltkor a Shell kúton valaki kilocsolta a gázolajat. Pont ott akartam tankolni, nem sikerült megállni, úgy ment ki az eleje, mintha jégen lettem volna. Szerencsére sikerült megfognom, de nem sok híja volt.
-
Horvi
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Nha a képen látható piros rész a törés kb. legalábbis azok alapján amit a röntgenképből megértettem.

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Remélem most már senki nem töri össze magát. Bár akkor tuti nagyobb lenne a forgalom fórumon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tarill
őstag
üdv! ebayről rendelt már valaki gerincvédőt? 6 és 10 ezer között elég sokféle van, jók lehetnek?
-
runner 125
nagyúr
Jobbulást.
Innen is látszik h elég egy szar helyen, gyök kettővel elkapott kavicska is és máris megvan a baj.Jakab66[hun]
VFR remek alternatíva lehet a céljaitokra, én csípem, de kb. mindenki beleesik, aki egyszer ment vele pár km-t.
Itt írtam már róla bővebben.
Annyit hozzűfűznék még így lassan 10.000km-t motorozva vele, h az egy seggel vállalható táv falvakon, főutakon keresztül valahol 200km környéke megállás nélkül. Pályán többet is le lehet vele verni, de ott meg ki szeret motorozni. Szóval ez inkább sport-túra, mint túra-sport vonalon. Kényelmesebb vonalon a CBF1000, Fazer...Más:
Hétvégén megvolt a VFR tali, jól sikerült, bár én most voltam először.
Szombati nap margója: Mi délelőtt értünk oda, addigra a már pénteken érkezett csapat egy része elment a környéken motorozni. Olyan 1 fele érhettek vissza, körbenéztünk, látom h az egyik srác nagyban feszegeti a hátsó lábtartót, szerel, doboztartó konzolt húzogatja... Kérdeztem mi történt, a gurulás során lakott területen belül egy szemből érkező Ducati Monster-es srác elperecelt és a csúszó motor telibeverte a fogaskerekes hátulját... Nehezen de meg tudta fogni a srác, így ő nem esett el, de a lábtartója letört, illetve az említett elemek sérültek, deformálódtak.
Srácok állítása szerint a Ducati-s tag integetni akart, és valahogy padkára futott, majd kiment az eleje, aztán már csúszott is. Tiltakozott h nem kell rendőr, se mentő (nyílt ujjtöéssel, csuklótöréssel) saját maga szajkózta, h a környéken sommelier és hát "ez a munkája", magyarán bevallottan ittas volt.. Persze végül jött rendőr, a mentő el is vitte, mindenesetre döbbenet h valaki így motorra ül. Reméljük jó pár évre eltiltják a vezetéstől. -
demars
addikt
2004 -es cbf 600 s motorhoz rendelhetek ilyet?
Még nem cseréltem benne izzót, manualba csak ennyi szerepel: 12V 55W x2 -
BoB
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Rokonomnak a felkarcsontja tört szilánkosra, sajnos a műtét után pár hónappal derült ki hogy rosszul műtötték, meg van tekeredve neki az izom. Nem tudja rendesen használni így a karját, de nem akar még egy műtétet...
-
Ember... Te is? Sztem többen vagytok összetörve mint akik nem. Jobbulást!
Amúgy ma a boltba menet ráléptem a frissen pár napja újrafestett útburkolati jelekre a zebrán és már erről elcsúszott a lábam. Életveszély. Elég szomorú ez az év, valakinek nagyon. Örüljetek, hogy van miből meggyógyulni. -
Horvi
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Sikeresen elestem a melóhelyen a rámpán amikor mentem le a mélygarázsba. Az autók behordták a vizet és valami olyan ótvarosan szar a burkolat, hogy egy pár csepp víz és olyan mint a szappanos takony, aztán már ment is az eleje.
(#72200) bob.zxr Köszi! 3 hét kötés aztán utána gyógytorna

(#72201) yodamastah hát jha de legalább kakucson lett volna vagy valami amikor úgymond "értelme" is lenne nem pont egy ilyen szar helyzetben

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Rewards
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neked HÉVvel kéne közlekedned. 
meg aztán én ezt legálisan nem tudom megnézni. 

És az is csak számodra.

rúgd le,aztán megdugnak önbíráskodásért.