Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Uff
Megjöttünk horvátból. Legalábbis én már igen, remélem Vendingo is hamarosan hazaér.
425 hsz? Vazze srácok dolgoznom is kéne
Idő jó volt, víz még kellemes, helyek szépek, turisták végére fogytak, s most is van egy "nem én lennék, ha" történet. Hazaúton elcsapták az álló motorom és eltört a váltó-tartó konzol. A 10-18h-ra tervezett ~850km-ből a műhelyek keresgetésével, oda-vissza rohangálással így lett 10-22h... Végre meleg kaja, eddig a reggeli-tízórai két kifli óta nem ettem

-
törölt tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
cb400-fzr1000-yzf1000r-yzf600 mind karbisak, az ace volt egyedul nyugos, mert sokat allt (tobb evet) mielott megvettem es kiszaradtak a tomititesek a karburatorban. csere. na az nem volt olcso. egyebkent altalanos tapasztalat h amelyik motor sokat allt, azt okosan kell megvenni is es felkesziteni is.
-
HONDA CB 600 F (HORNET) ? Ez sem elvetendő. A 2003-asok már injectorosak?
-
-
Kinek van karbis motorja? Nem macera ha pl 4db-ot kell karban tartani? HA kell.
-
yodamastah
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát igen. Egyszerűen lusta voltam szétszedni és átrakni egy kevesebbet mutató műszerfalat. És akkor még nem volt óratakergetős törvény.
De mindegy már megszolgálta az árát nélam teljesen. Nem tervezem eladni. Amúgy sincs ezeknek már semmi ára. Inkább kiárulom alkatrészenként, ha meg akarok válni tőle. Tuning cucc amúgy is több van benne amennyiért el tudnám egyben adni

-
DigitXT
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
tekerhetem fel 70e környékére hogy ne b*sszanak meg
Elvileg ha írásban nyilatkozol, hogy ezért meg ezért volt a műszerfal csere,
ennyi és ennyi km volt abban, ebben meg ennyi, ezt a vevő is aláírja, hogy
megértette/tudomásul vette, nem lehet belőle nagy gond, mert nem anyagi
haszonszerzésből más az óra állása, ráadásul ezt nem is titkolod el.
Így a bűncselekmény nem valósul meg... Legalábbis az autójogász ezt írja.Mondjuk az faramuci helyzet, hogy többet mutató órával volt vizsgáztatva.
-
Csak jó hirdetési szöveg kell.
"Ebben valóban ennyi a KM. Ugye te sem hiszed, hogy egy amikor jönnek a 32.000KM 8-9++ éves motorok ???
De így legalább látod mikor milyen szervizt kell elvégezni rajta és nem csak találgatod, hogy mikor mi volt rajta cserélve."
De sajnos nemigazán éri meg őszintének lenni a MAI magyar piacon. Átbaszni mindenkit, hazudni a végsőkig. Pont ahogy az országházban ülőktől tanulták...
Kérem ne flameljetek le
Valahol láttam olyan hirdetést, hogy leinformálható 25.000 futás egy Honda Goldwing kaliberű 12 motorhoz. És persze a megkímélt csak országúton használt Gondos Szerető gazdi... stb, stb
Hát ha nálad volt 12 évig akkor mit vétett szegény motor, hogy évi 2500km-nél kevesebbet rakott bele....Én 34-el vettem // KB 64ről volt letekerve.
KB 1.2 év most tartok 44 fölött. Pedig idén egy túrán voltam az is saját szervezés......
Tavaly is csak 2-3db 500-600 km kis-országunk nyugati részén.yodamastah
Ez, hogy van ? Ha benyögöd, hogy műszerfalcsere volt, mert törött volt, akkor az újat odáig fel kell tekerni ? -
yodamastah
őstag
Én is beszopattam magam azzal, hogy legutóbb leadtam a gixxer műszakira egy olyan műszerfallal amibe 65e van. A mostaniban van 7e... Most tekerhetem fel 70e környékére hogy ne b*sszanak meg.

A mociban kb 25-30e lehet. Pontosan nem tudom, mert a saját műszerfalával nem ment egy percig se nálam, és most a 3. műszerfal van rajta
(sérült de még működő műszerfalakkal használtam évekig)Senki nem fogja elhinni hogy a motorban nem 70e van, és direkt előre tekertem
Persze én voltam a hülye amikor így vizsgáztattam le 
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
azaz

-
-
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
"Honnantól piros a fordulatszámmérő?"
11000-től.
"Azért csak óvatosan, amíg bele nem jössz rendesen!"
Erről van szó!
DigitXT!
"Kicsi gáz, kicsi gáz, a rendőr meg ne hallja."
Behúzott kuplunggal-visszaengedett gázzal kell a rendőr mellett elsuhanni, úgy semmi hangja nincs.
"Egyszer majd összefuthatunk, akkor meghallgatom a tiédet."
Csak itt lenne már..."Kályhacső..."
A gyári is pont ekkora.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Ha esetleg engem hülyéztél volna...

Kizárt dolog.........
Vagyok még másik pár fórumon, és olvasok 1-2t amihez nem szólok hozzá. Valahogy így volt a fejemben, hogy az V2 a pörgősebb a Sor4 nyugis motorhoz való. És valahogy szerintem az irományok olvasása közben eljutottam oda, hogy a V2nek magasabb alapjárat van.Én ide szoktam járni ha training vagy motoros közlekedés gyakorláshoz támad kedvem.
Itt épp egy motoros jimkana pályát állítottak fel és a szép ívekhez nagyon kis tempó kell. V2vel nehezebb volt teljesíteni. Azt hiszem volt egy fazer az volt a favorit. Srác is tudott vele menni, de a motor nagyon jól vitt minden akadályt. -
DigitXT
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Ha nem pörgeti az ember, na igen. Kicsi gáz, kicsi gáz, a rendőr meg ne hallja.
Csak amivel példálóztam a kollégának, az nagyrobogó, ami a CVT miatt komoly gázra felpörög (ahogy kell). Füldugó nélkül szinte fáj a hangja, de a kolléga erre írta, hogy neki OLYAN hang kell, mert az mennyire állat már.
Állat ja, de nagyon sok...Egyszer majd összefuthatunk, akkor meghallgatom a tiédet.
Kályhacső...
-
canniball
nagyúr
válasz
KoVee84
üzenetére
"Nézd, a szépség igazán relatív."
Így van, ezt írtam az "imént" én is."Sokaknak a praktikusság számít."
Azt autónál valamilyen szintem el tudom fogadni. Viszont a motor csőrétől indultunk, ott ilyenről szó sincs.
DigitXT!
"Azért nyitott dobra ne vágyj, első körben, mert az utcára már durva lenne ilyen nagy motornál."
Igaz még elég szerény tapasztalatom van ez ügyben (~75km) de én úgy vettem észre hogy a nyitott dob sem feltétlenül jár fülsiketítő hangorkánnal ha nem pörgeti az ember a motort (tekintettel arra hogy ismeretségünk még épp csak elkezdődött az SV-vel ~4000rpm környékén én már elváltottam). -
DigitXT
félisten
válasz
HUfantom
üzenetére
Én nem emlékszem, hogy Safety-n alapjáraton kellett volna
a feladványokat végrehajtani, de lehet, hogy öregszem.
Azzal egyébként (szerintem) senki nem vitatkozott, hogy a
sor4 egyenletesebben jár, mint a v2, és egy v2 nem annyira
szeret alacsony fordulatszámokon haladni. De ez az egész
eszmefuttatás a hangból indult ki - annak meg megint csak
nem sok köze van az alapjárathoz, ha az ember közlekedik
a géppel. Szerintem. Ha esetleg engem hülyéztél volna...
-
Bocsi igazatok van...
Valahogy ez maradt meg a fejemben. Vezetéstechnika trainingen beszélt róla az oktató, hogy a pálya teljesítéséhez szükséges kicsit de állandó sebesség és stabil fordulatnál a sor4-esek egy kis előnyben vannak. Ott mondták és hallani is lehetett, hogy V2-essel magasabb fordulaton lehet megtalálni az állandó lassú egyenletes haladáshoz kellő sebességet.
-
DigitXT
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Lehet, hogy úgy értette hidegen, szívatóval.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DigitXT
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nyilván nagyobb az adója, ha majdnem 100 paci jön ki belőle,
az "Ernőből" meg "csak" 72... Nem játékszerek ezek.
2006 amúgy az első széria, akkortól lehet beszerezni. Van itt
pár ezer HSZ a típusról - hátha találsz benne hasznos infót.
Amúgy a "jó hang" nem (csak) a motoron múlik, hanem főleg
a kipun... Legalábbis azt mondják bármilyen 4T-ből lehet ilyet
előcsalogatni. (Azért nyitott dobra ne vágyj, első körben, mert
az utcára már durva lenne ilyen nagy motornál.
Szerintem.)Vesd össze: ölni tudnál a Nexus hangjáért, mások meg téged
tudnának ölni miatta, mert az már egyszerűen túl durva, na.
-
-
Suzuki GSR600 2006-2007
Mi a vélemény róla? Sor4-es annak jó a hangja.A kawa után az a másik kiszemelt. Nagyobb a kw adója,de nem baj.
-
KoVee84
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Nézd, a szépség igazán relatív. A másik meg, hogy nem mindenki vásárol küllem alapján valamit. Sokaknak a praktikusság számít.
Stifi: nekem pont bejövős az FR-V a kocka formájával. A 6 db ülés sem hülyeség szerintem. Hátul 3 teljes értékű hely van abban is meg a Multiplában is.
-
-
válasz
TommyGun
üzenetére
Ezért hívják multistradanak.
Van 5 DB fedélzeti computere. első/hátsó rugózás motorkarakterisztika váltó. Az 5. fent van nálad és kapcsolgatod épp milyen motor legyen. Múltkor volt spektrumon a gyáróriások és pont a Ducatti volt benne. Elmesélték micsoda mérnöki teljesítményt kellett lerakni az asztalra, hogy az 5 komputert összekössék... Hiába 2013-ban az USB még mindig csoda....
Illetve volt szó róla mekkora isten a Pirelli, hogy tudott hozzá gumi gyártani. Mert ugye pályán legyen sima / közúton mintás terepen szöges........ Kopjon is meg ne is......
Szóval csináltak egy olyan motort amivel szinte bárhol lehet menni. De ugye ti is tudjátok amit úgy készítenek el, hogy mindenre jó legyen az valójában semmire sem jó.A szépségével nem vitatkoznék, ez egy méregdrága kezdőmotor. Mindent el lehet vele kezdeni és ha kitaláltad mit szeretnél, akkor veszel egy odavalót.
-
canniball
nagyúr
válasz
TommyGun
üzenetére
" Szerintem jobb az eleje mint a sv650-nek..."
Az ki van csukva!
persuader!
A Fiat Multipla jut róla eszembe: képen randa, élőben még randább.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szvsz ne pörögjünk már ezen tovább, a technikai dolgokon lehet vitázni de a küllem egyéni ízlés kérdése, ezért úgysem lesz itt konszenzus.

-
TommyGun
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Idei moci/tuningon kint volt, én megcsodáltam, kár hogy felülni nem lehetett rá mert dobogón volt, de csodaszép jószág, nekem jobban bejön mint a hasonló nagy BMW túra dögök, bár olyat is elviselnék.
Szerintem jobb az eleje mint a sv650-nek, sokkal markánsabb. Annyira kecses a formavilága mégis brutális a részletek
-
canniball
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Negatív. De ez a csőr szvsz annyira randa hogy a többi finomság sem tudná feledtetni.

-
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
A KTM-mel pl. semmi bajom, meg úgy általában a túra-endúró kategóriával sem, de csőre ne legyen már egy motornak, hát nem madár ez!

TommyGun!
Egy ilyen gép minden bizonnyal fel van szerelve mindenféle technikai nyalánksággal, és ha bele nem is szeretnék első látásra azért küllemre nekem is tetszene ha nem néznénk az orrát...de sajna azzal együtt jár.bogyo112!
Van benne valami...de az SV650N-t kihagytad a felsorolásból!
persuader!
Igazad van, a designereknek vannal elborult ötletei és ezzel talán nincs is gond...úgyhogy azt kéne nyakonvágni aki ezt jóváhagyta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Alapvetoen az elso modell Pierre Terblanche fejebol pattant ki a Cagiva Gran Canyon, illetve Navigator utodjakent ugymond. O vitte a 999 es vonalat a Ducatinal, ami egy eleg nagy pofaraeses volt, de olyat akkor sem mondanek, h nyakonvagnam, mert azzal inkabb magadat minosited ebben az esetben nem a motort

Az izlesedet persze megoszthatod mindenkivel, dehat ugye az mindenkinek van.
Maradjunk egy peldanal: lefikazhatjuk a chief designert a Ducatinal, (bar Terblanche ota az 1098 vonal a hypermotarddal es monsterrel telitalalat) mikozben mi otthon az uvegszal lokos corsat ossze tudjuk lapatolni kabelkotegovel hogy ne zorogjon, azt kirohogjuk a mernokot
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Hát igen, "ízlések és pofonok". Én már azt is nehezen viselem, hogy az összes mai motornak "rovarfeje" meg "harkályarca" van, a lehető legelcseszettebb alakú, idomba süllyesztett lámpa-kompozícióval. Nekem még mindig az 1 db önálló kerek fényszóró jelenti a motort. Igaz, én magam is "őskövület" vagyok lassan, nem csak a nekem tetsző gépek. A choppereket nem számítva CBF 250, YBR 250, GS 500-nál számomra véget ért a motordizájn....

-
TommyGun
őstag
Azért azokon a széles sugárutakon elkrúzolnék vele, vagy két város között az országúton amit a sivatag szegélyez. Más világ az, ott a hungária mellékútnak megy el egy városban. Arról nem is beszélve hogy nem vágna földhöt egy ilyen motor megvétele, mellé elférne a garázsba az impala mellé egy Multistrada.
-
törölt tag
válasz
Daywalker
üzenetére
hat en csak szenvedo alanya vagyok

az igazsaghoz hozzatartozik h engem is zavarna, ha azert kene mas utvonalat valasztanom, mert pl nem tudom abszolvalni a visszaforditokat egyik-masik hegyi szakaszon. de ugyanez van az epitett autok egy reszevel is: az utminoseg, vagy akar egy gonoszabb fekvorendor meggatolhatja oket abban h eljussanak valahova, legalabbis a legrovidebb utvonalon. ez van. ha a magyar uthalozaton szocializalodtunk, akkor abban is fogunk gondolkodni. csak neha jusson eszunkbe h mashol masok a feltetelek.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Hat, ezek tenyleg csak arra valok, hogy Alsoorson a bejarat elotti benzinkuton letolod a trelerrol, begurulsz a kapun, aztan egy hetig vedeled a sört :-)
Turaenduron kivul mas nalam nem nagyon johetbszoba.
Na, jo, ha a penz nem szamit, tartalek motornak egy fjr-t letamasztanek a garazsba. Ebbol egyelore a garazsajtora a lakat van meg :-) -
DigitXT
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Általánosságban beszélgetünk. (Mivel a kiszemelt motorról még
csak te rendelkezel infókkal, abból bármi lehet igaz, vagy hamis.
A roxiról kép alapján is megmondta runner, hogy a km tuti kamu:
most nyilván nem tudna mit mondani, ha akarna sem.) Típust se
tudjuk, évjáratot sem, semmit. Bár gyanítom, hogy ER-6N lenne...Tudom, tudom! Nem "évjáratot" és "futásteljesítményt" veszünk,
hanem állapotot. Ha úgy tudod, hogy frankó a kiszemelt gép, és
emiatt hajlandó vagy eltekinteni esztétikai hibáktól, már előrébb
vagy a motorvásárlásban! (Amúgy nagyon titkos, hogy mi lenne
ez a vas? Vagy már az is "őrületbe kergetős projekt" része, hogy,
nem mondasz róla közelebbit?
Ha igen, kár rágódni a témán.) -
válasz
DigitXT
üzenetére
Kicsit más: Szeretnétek nekem beadagolni, hogy ne nagyon bízzak abban amit mondanak az eladók, de épp innen indult el az a motor amit talán meg tudok szerezni. Akitől indult az sem sima user és akihez irányított az sem, csak más fórumon. Diszkréten nézelődtem a leírt dolgokról és egyetlen betűben sem volt úgymond hiba. Eldobott motor, sokat futott, gondos a gazdi. Sőt talán el is hozza az évben "megmutatni". Még 1x nem veszek szart, ha ez azzal jár, hogy valakit az őrületbe is kergetek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Daywalker
üzenetére
Ha van B-s jogsija majd Y-ban megfordul
....SymbianOS
Gondos gazdi
Igazat adok. A probléma, az ülés és a kormány között lehet. És sokszor van is. Most én hiába tudom, elolvasom mik lehetnek a gondok a motorral, amíg ki nem jön rajta nem nagyon tudok vele mit kezdeni. És ugye lehet akkor már késő. PL: Gondos gazdi motorján a baloldali kormánymarkolat nem forog. Az enyémen igen mindig ilyen volt a múltkori szerelősrác kérdi, hogy nem zavar ???? Mondom észre sem vettem. Most vettem rá egy másik markolatot azóta nem lötyög. Olyan jól sikerült a jobb oldali csere lett egy beépített tempomat is a motoron.
Aztán megreszelgettük a markolatot, hogy a rugó visszahúzza alapállapotba.
De ha valami nagyobbat nem vesz észre a gondos gazdi mert 90%-uk nem motorszerelő.
A Gondos gazdi szerintem a lehetőségeihez mérten igyekszik, de hogy ez mire elég nem tudom. -
vlevi
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Erről jut eszembe a Top Gear, amikor Bolíviában vettek használt terepjárókat. Nézegeti, nézegeti, a piros Suzukit, hát ez nem pont olyan, mint ami a neten a hirdetésben szerepelt.
Kérdik tőle, miért, milyen volt? Kék.
Mire a másik. És azt írták a hirdetésben, hogy mind a négy gumiban lesz levegő?

-
DigitXT
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Gondos gazdi is felborulhat vele, és hopp egy karc...
Maradjunk a talajon:
a motor egy használati tárgy.
Vegyünk pl. egy sportmotort: kimész vele a
versenypályára feszegetni a határaidat. El fogod dobni? El. Számítasz erre?
Naná... Szóval raksz rá pályaidomot: innentől kezdve az eladáskor a gyárira
visszaépített "patika" kinézetű motorról önmagában a burkolat "karcmentes"
mivoltából keveset tudnál mondani arról, hogy mennyire hajtották. Hányszor
csúszott az oldalán, stb.
Az már az eladón múlik (meg a szerelődön, aki
átnézi), hogy mennyire lesz a története valós, általad ismerhető a vétel előtt. -
Daywalker
addikt
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Mi a patika? Nekem = Gondos gazdi, rendszeres karbantartás, minőségi olaj, alkatrészek. Már ez is nagy dolog tud lenni.
Ezzel kb ellentmondasz magadnak. A külső nagyon fontos mondtad pár hsz-el ezelőtt.
A fenti szerint a legfontosabb, hogy belülről jó legyen.
A Patika állapothoz hozzátartozik az, hogy kívülről is szinte tökéletesen néz ki. Csúszás vagy feldögléstől keletkező nyomok nem lehetnek rajta.canniball
Azzal a motorral csak Városhatár táblák között lehet menni.
Nézd meg milyen király, hogy kint van az egész hátsó kerék.... A nyári melegben a BKK-s kocsi felvizezi az útat a kerék legalább egyenletesen szétoszlatja rajtad. Jutni fog az alsógatyába is
Országúton meg minden kavicsot port neki fog vágni a hátadnak.... -
válasz
TommyGun
üzenetére
Mi a patika? Nekem = Gondos gazdi, rendszeres karbantartás, minőségi olaj, alkatrészek. Már ez is nagy dolog tud lenni.
Amit leírtál hibát az nekem is van, jellegileg, de azt közlöm a vevővel.
(#25400) Daywalker! Én részben ilyentől vettem anno a robogót, küllemileg patika, de a bele... Msot vagy tudta vagy nem.
(#25408) whYz! Nekem a fő érdeklődőm ilyen, nem érdekli semmi, meglátta, gyönyörű, holnap tali, hozza a pénzt. Persze szép meg jó, de egy forintit nem engedek és ameddig nincs a kezemben a pénz, addig ez csak mese és hahaha.
-
Daywalker
addikt
Más világ ide vagy oda, az a baj, hogy hiába megbízható valaki, az nem jeleneti azt, hogy tud egy rejtett hibáról...gondolom ő sem méri meg minden nap a kompressziót vagy a veszteséget, másoknak fingjuk sincs, milyen ha már nincs olaj a telóban és oda a csillapítás (ne adj isten a csúszószár is szét van baszva), szar a kerékcsapágy vagy kormánycsapágy stbstb. Szóval ez esetben nem arról van szó, hogy az eladó megbízhatatlan lenne, csak nem ért hozzá. Azért odaát is elég sok a mocsok (főleg h innen vándorolnak oda
- tisztelet a kivételnek) -
whYz
őstag
válasz
TommyGun
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez egy mas vilag.

Automat is ugy vettem, hogy megneztem, jo lesz, kerdeztem jo lesz e ha telorol atutalom neki, mondta ok, elkuldtem, autoba be, es go haza. Az eladonak meg fel kell adnia postan egy papirt es ennyi a folyamat.
Igazabol nem sok atb*szasi lehetoseg van, mert ha probalkozol akkor mar ugranak rad.
Haver eladta az autojat, papirt elkeverte a posta es jott a rendorseg, hogy barominagy birsagot kap ha szorakozik...
-
válasz
TommyGun
üzenetére
Ez beidegződés kérdése.
Ha tudod, hogy az eladónak az állam leveri a veséjét is ha megpróbál átbaszni, akkor simán.
Ott a fotó meg az adásvételi papírok.Borulátás ON
De nálunk az állam, inkább kezet nyújt, hogy ügyes voltál jól átbasztad........
Évekig pereskedni aztán persze hogy nincs se pénz se semmi
Borulátás OFFDiscovery-n is a Cardealer műsorban is visszamenőleg ott van nála minden elvégzett javításról a számla.
És azért itt Angliában sincs kolbászból a kerítés.....
-
TommyGun
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
egyetértek, nem kerek a fazon

Jó mondjuk Anglia, ahol 1-2 havi átlagfizuból már megveszem a mostani motoromat nem éveket gyüjtök rá...
Nyilván kevesebb a szarrágó ha kevesebb a költség. Ha 3x annyit keresnék mint most jóval többet költenék énis a motoromra, és nem szaroznék az eladásnál mert nem hiányozna hogy visszajárjon a vevő hogy mekkora genya voltam és eladtam neki egy fost. -
válasz
DigitXT
üzenetére
MO-n is pont ilyen egyszerű lett volna.
Elküldöd a pénz és kapsz valamit.
A hirdető meg majd azt mondja a valóság a képtől jelentősen eltérhet. Mivel a jelentős nemigazán kézzel fogható, így lesz a 1300as Hayabusából 50es Simson.....Aztán perelhetsz meg csinálhatsz bármit van egy neved és egy Bankszámlaszámod.....
-
Ferdzsoo
addikt
Ha teszem azt veszek egy garanciális motort, pl. hondákra 3 év gar van, és veszek egy 2011/7 havit akkor utána hiába 2. 3. tulajos, minden papír nélkül alvázszám alapján vagy x, ha garis baja lesz begurulok vele a szalonba és kész vagy kellenek hozzá papírok amik a garanciát igazolják? Hogy van ez?
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Grillo
üzenetére
Üdv
Nekem egy 96-os TU 250-esem van, és meg vagyok vele elégedve. Túrázásra használom, 80-90-es utazó tempót jól bírja, fogyasztása 2,6 - 3 liter között változik. Nem szeretem pörgetni, 100 felett már eléggé vibrál az egész motor. 1 személynek tökéletes, utast nem gyakran viszek, nem kínzom az embereket a pici hátsó nyergen. Nem túl költséges a fenntartása ha a kopó alkatrészekről van szó, csak féktárcsát ne kelljen venni hozzá. A tavalyi szezont konkrétan ez miatt ki kellett hagynom, mert csak nyár végére tudtam csináltatni hozzá és az sem lett tökéletes. Óra szerint 65.000 km lehet benne, de ugye ez elég változó hogy ki mennyit tekeri vissza
2006 óta van nálam, ezalatt kb 40.000 km-t tettem meg vele. Cseréltem egyszer önindító relét, és generátort kellett egyszer javítani mert leégett. Ezen kívül csak kopóalkatrészeket kellett vásárolnom. -
TommyGun
őstag
válasz
HUfantom
üzenetére
Épp ezt mondom, csak lehet nem fogalmaztam egyértelműen, a volt középosztály akik jelenleg is nyögik a hitelt amit annó könnyen kipengettek de az elmúlt pár év felemésztette őket. Én nem hiszem hogy a középosztály tetejéhez tartoznék mert van egy motorom + lakáshitel. Biztos hogy nem tudnék venni 2 kilóért bőrcuccot.
-
válasz
TommyGun
üzenetére
sürgős= Mennyi engedsz a feléből ???

A lakáshitelt nyögő középosztály elég érdekes, szerintem pont a lakáshitel teszi őket egy alsó osztályba. Hiszen akár havi 100.000++++-t is kivesz a Hölgyek Úrak Családok pénzéből. Akiknek valahogy sikerült kikerülni ezt a katasztrófát azok talán a középosztály tetejébe tartoznak és simán tartanak fent motort, veszik a 200K-s bőrruhát, ott sokszor a ringeken, és nem okoz nekik ez megterhelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bocs 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Maradjunk a talajon:
(Szilikonja mondjuk volt sok.)