-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crabface #51217 üzenetére
Nekem a legtöbb lapom ASRock, és mivel retrózok is, van néhány. De ez már a harmadik gusztustalanság volt tőlük mostanában.
PBO-val nem tudok fogyasztást szabályozni, mert bár menüje van, a beállítást "nem veszi be", cTDP-t elvették, tehát marad az undervolt.
Az legalább működik is. Kíváncsi vagyok, mire megyek majd vele; a picoPSU-hoz kell igazodnom, szóval maximum 3800 MHz allcore-ra tippelek. -
Rick4
félisten
válasz
Crabface #51143 üzenetére
Az a másik vége, de én pl jártam már úgy, hgy alaplapot kivettem, dobozba be, azon belül antisztatikus zacsi, 3 hét múlva elővettem, és annyi volt. Valami megunta annyi idő alatt. Én igyekszem kiküszöbölni az ilyen apróságokból adódó problémát, annyira nem kell körültekintőnek lenni, és egy csomó problémát kiküszöbölünk.
-
Chaser
legenda
válasz
Crabface #50971 üzenetére
( :
a passzív 1030 gt felmegy 60 fok fölé, vízszintes lapban van és open air
igaz, nincs hőcső, és meg is áll 65 foknál 22-3 fokos helyiségben, de az 30w, nem 180
ha specben a 800g tömeget akar jelenteni akkor még izgalmasabb, az 5700xt hűtéses 5600xt pulse volt 918g, abból ventik és burkolat, hátlap nélkül kb ott a 800g, 160w-ot evett nagyon max, de 150-re le lehetett vinni kis uv-val, nyitott konfigban is kevés volt passzívan, pedig volt benne hőcső rendesen
anno a gb-től volt passzív 5750-em, mondjuk úgy, nem volt hideg ( : elvileg 86w tdp-sek voltak, valszeg' azon még butítottak is
azóta minden gyártó átállt az idle passzív, load ventis kártyákra
nyilván nem véletlenül - 1-2 kis tdp-s kártya és ilyen zafír csodáktól eltekintve - -
Chaser
legenda
válasz
Crabface #50940 üzenetére
mindig azt mondom idle néma gépet összehozni ma már nem kunszt
még a legbelépőbb 3060 ti-k is tudnak fél passzív módot
terheleve összehozni az már igen
mindezt kis méretben már kihívás ( :
egyrészt szeretem a kihívásokat, másrészt "sajnos" átlagtól sokkal jobb a hallásom
engem zavar munka közben a gép hangja, meg egyébként is
a vizeken csak mosolygok ha némaságról van szó, a "csak pumpa" már bőven nem lesz néma magában sem
eddig ott tartok, hogy cpu-nak elég 400rpm-es kaze flex, táp passzív, vga passzív - és nem "hoki" cpu, zen 3600 4g-n -
és mindig a vga legneccesebb
1650 kalmx volt eddig a legkraftosabb passzív vga amit lehetett kapni, remélem az utódjából is hoznak valamit
bár egy 3060 lenne nálam a cél, de csak ha lesz értelmes hűtéssel
ennél az evga-nál pl sikerült értelmes hűtést pakolniuk kis kártyára -
Chaser
legenda
válasz
Crabface #50938 üzenetére
neked rendben volt, én kettétörtem volna esélyesen ( :
most agyalok rajta csak kell az az itx vonal, "kidobom" a néma fractal ion tápomat hogy vegyek néma sfx tápot
és vagy berizikózok egy seasonicot "olcsón", vagy kilocsolok 50+ ezer ft-ot egy corsairre, ami még ilyen vga mellett is passzívan tudna üzemelni
leghalkabb vga-m az 5700xt hűtéses 5600xt pulse volt, annak 1200-at pörgött két jó ventije, de elment 800rpm-en is 10-12dB körül
nekem az a "teljesen rendben van" kategória ilyen fogyasztás mellett -
PROTRON
addikt
válasz
Crabface #50886 üzenetére
Persze hogy szubjektív a dizájn, nekem amúgy bejön.
De a "hodály jelölés" már más tészta, azt is figyelembe kell venni, hogy mire optimalizálunk.
Nem mind1 hogy milyen teljesítményű géphez választunk, mert hiába fér bele valamibe a 3090FE, ha felmelegszik az egész gépház a procival együtt az gázos lehet.
De elég ronda kábel menedzsmenteket eredményez a fenti megoldáshoz képestnél kevésbé megoldott kábeltakarás. -
Kowi84
aktív tag
válasz
Crabface #50822 üzenetére
Thermaltake core v1.
Mintha ehhez a hűtőhöz találták volna ki. Pont ott van benne +hely, amerre túllógna a lapon a shadow rock lp. Ha marad ez a setup, akkor csak egy 90 fokos usb header csatit, illetve 90 fokos 24 pin csatit kell szerezzek, mert a túllógás miatt ezeket neccesen fogom függőlegesen bedugni.Amúgy van tapasztalat ezekkel a "közbetétekkel"? Használahtó gond nélkül, vagy inkább kerülendő?
-
-
Kowi84
aktív tag
válasz
Crabface #50819 üzenetére
A gyári hűtés kuka. Szóval mindenképp akartam volna egy másikat.
Először egy Ben Nevis-t néztem, aztán elkezdem azon agyalni azon, hogy az lp hűtők nem csak a proicit hűtik, hanem a lapon lévő egyéb komponenseket is.
(Még ha direktben nem is fújja az adott részt, de ha egy 120-as ventivel 5 centiről fújatsz a lap felé, a levegő oldal irányban is járni fog, és mivel szűkösen vannak a dolgok, így szerintem mindent fog hűteni.) Vagy tévedek? Mert ha ez nem így zajlana, akkor maradok az olcsóbb Ben Nevis-nél, mert ott nincs centizgetés, hogy elfére-e, és az is vastagon lehűti a procit, de az mondjuk csak a procit. -
Chaser
legenda
válasz
Crabface #50819 üzenetére
Kerdes milyen hanggal - ami szubjektiv -
Nalam most vga passziv, tap is, egy venti van
Pw2 venti nem a legjobb, de szerencsere lehet cserelni - es emlekeim szerint azert elheto volt 800rpm-ig az is -
Nekem is eleg lenne a gyari huto, de van egy alap bugasa a venti motorjanak benne, es abban a meretben nem igazan van jo alternativa a ventire -
-
Chaser
legenda
válasz
Crabface #50813 üzenetére
am3-hoz volt valami pár mm-es alátét a bq! lp-hez, de csak oda, am4-hez nem, így nyilván am3 cpu socket az magasabban van valamivel
nálam zen 3600-ot hűt 4g-n
de nem a gyári ventivel, azt ki sem próbáltam, kaze flex 400rpm-en megoldja némán render alatt is
ilyen helyzetben a vrm-et nem hűti, az nvme-t azt igen
de itx lapokon nem lehet másik állásban szerelni ahogy néztem -
Kowi84
aktív tag
válasz
Crabface #50811 üzenetére
Én pcpartpicker oldalon keresgéltem a kész buildek között és találtam is egy kettőt, ahol az említett corsair memória van ez alatt a hűtő alatt. Az lehet, hogy az amd tokozás+proci magasabb pár milivel az intelnél és ebből adódóan fér be alá a memória? Részemről teljesen kibékülnék a képen látható távolsággal.
Viszont konkrétan olyan összeállítást, ahol lga1200 + corsair lpx + be quiet shadow rock lp lenne olyat nem találtam...
-
Kowi84
aktív tag
válasz
Crabface #50809 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok. De nem közvetlenül a nyákra teszem a hűtőt, hanem emel még rajta a processzor foglalat, és maga a processzor is. És azt is tudom, hogy a memória is emelkedik valamennyit a foglalat miatt. Szóval tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi, hogy a gyakorlatban működik-e?
Ha nem, akkor maradok az álló toronynál, és lesz egy Ben Nevis... -
Chaser
legenda
válasz
Crabface #50758 üzenetére
450-es gold seasonic táppal használtam rx 590+2700 kombót - fix 3,6g all core - ha előbbi defaulton volt akkor is lazán megoldotta a táp, pedig az egy éhes vga
most 560-as fractal ion-nal 3600 jól meghajtva +3060ti kicsit emelt gyári tdp-vel - 220w -, épp el tudom érni az 50% terhelést game alatt
10400 b460-ban elég visszafogott, főleg ha olyan lapban van aminél még a 4g körüli all core órajelet sem tudja tartani -
törölt tag
-
kotibor
tag
válasz
Crabface #50758 üzenetére
Gold minősítés.
Régen méregettem minden gépemet, a fogyasztásmérő nem tudja mutatni a pillanatnyi csúcsokat, de mostanában nem megy 2 monitorral együtt full stresszprogamok alatt 250W fölé, moncsik nélkül 200W.
Magyarán egy erősebb procival mondjuk 250W-ot eszik a gép és ha 400W-ig szeretnék menni akkor vga-t tudom még bővíteni, legalább is szeretném hinni.Köszönöm a jó tanácsokat, a táp kérdés másodlagos lesz, van méág rajta 7.5 év gari, max eladom, itt a keletkező hő kérdése volt a legfontosabb paraméter.
Köszönöm a segítséget.
-
kotibor
tag
válasz
Crabface #50754 üzenetére
Igen, vízhűtést láttam sokaknál, de kb ugyanott vagyunk, mert a meleget befele tolja, onnan pedig táp viszi tovább....
Vízhűtésnél ebben a felállásban akkor látnám értelmét ha a ház előlapja felé terelné a meleget, a táp pedig felfelé néz, de ilyenkor a ház előlapja porosodna belülről ami igencsak furán néz ki.
AIO vízpet pedig elvi okokból, a szivattyú miatt nem vennék, max csak akkor ha én magam által cserélhető komponensek lennének :-). -
kotibor
tag
válasz
Crabface #50735 üzenetére
Sziasztok, kérdés:
Silverstone sugo sg13 házban, i5 10400-10600, tehát 65W TDP-s procit lehet léghűtéssel hűteni? Seasonic Focus 450 Gold táp, de nem küldeném bele a meleget, viszont ha fentről szív a táp akkor meg nincs ami kihúzza a hőt....
Lövök pár képet a netről, így érthetőbb lesz.
[link]
[link]Tudom, nem erre tervezték a tápot és nem is akarom kínozni...ha a tábba küldöm a meleget akkor azt a táp hogyan kezeli le? Idő előtt tönkremenne, valami hőszenzor miatt pörgetné a saját ventijét?
Köszönöm,
Koti -
hoffman_
nagyúr
válasz
Crabface #50691 üzenetére
nem olyan vészes az, a Corsair és FSP 24-pin is egész könnyen kezelhető volt szerelésnél.
ui.: egyébiránt, egyetértek
-
válasz
Crabface #50656 üzenetére
Köszönöm, ezt ismerem, nagyon nem ilyesmire gondoltam. Ez majdnem 40x40es.
Én valami 25 magas, 35-40 hosszura gondoltam amiben van egy mATX lap, egy teljes vga és az alaplap előtt a vga felett egy psu. Pong mint az nr200. Vagy valami trükkös rizeres megoldásra.
Ha a lap mATX, a táp ATX akkor jut rá több. Ha itx lap és sfx táp akkor kevesebb. -
PROTRON
addikt
válasz
Crabface #50627 üzenetére
Na eddig akkor puding próbája az evés.
Amúgy ha tényleg nem indul el, akkor azért kiírja a képernyőre hogy nem "kompatibilis cpu" vagy valamit?
Csak hogy lássam hogy az alaplap egyáltalán beindul-e és hogy letudjam zárni a vásárlási folyamatot az ebayes eladóval. Elvileg az elmúlt 1 évben 5-6 ilyen alaplapot is eladott németországon belül, csak saját országon belül kicsit könnyebb intézkedni mint Mo-ról.Szerk mert látom közben jött még egy válasz:
#50628 dugo_
Köszi, igen a flash bios button egy eléggé hatékony dolog, nem is értem hogyha ráfért a dual bios, miért nem raktak rá akár helyette flash biost. Pláne hogy valamennyire industrial környezetbe szánt alaplap. De ott tudom hogy nem is kell igazából elindítani a gépet.
Míg olvastam valahol hogy van olyan amikor post alatt reagál egy másik gombra ahol lehet flashelni.Amúgy nem a kalmár, hanem egy vásárló esküdözött az égre az "egyszerűségről".
A verzió szám tipphez a bios csip csekkolása köszi, ez nagy segítség.
A legutolsó ötlettel kapcsolatban próbálkozom itt meg az adott generációhoz tartozó topicban is találni valakit aki segítene Budapesten 6. generációs proci terén (sör helyett opciós a bor, vagy csoki, akár virág is), de eddig nem jelentkezett senki.
Akitől vettem a procit 1,5k-ért vállalja amúgy. Csak ha sikerülne házon belül annak jobban örülnék.
-
-
PROTRON
addikt
válasz
Crabface #50622 üzenetére
Köszi a válaszod.
Különböző okokból 7.genes procit vettem és vásárlás közben egy másik vásárló szinte az életére is megesküdött hogy annak ellenére hogy a gyártó mit mond a verzió számokról, el fog indulni, fog POST-olni csak csökkentett teljesítménnyel, mert hogy a technológia alapjai már ott vannak az alaplapban.
És hogy Ő az elmúlt hónapban több alaplapnál is kipróbálta próba szerencse alapon és elindultak. Pedig világosan fogalmaztam hogy a QVL-be bele van írva a 2.0-es verziójú bios az adott generációhoz.De 1 helyen a neten is találtam olyat hogy valaki belepróbálta és elindult és tudott bios frissítést eszközölni.
Szóval eddig az állás 1:1, ezért kellene nekem olyan aki tényleg kipróbálta. :S
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Crabface #50490 üzenetére
jó kis konfig ez!
imádom ezt a házat. a nem rég épült házi NAS utánzatom egy Elite 110-ben van, korrekt kuckó, de ebbe az SG13-ba bele vagyok esve. ha meg tudnám oldani, hogy 4x3.5" elférjen benne és kapjanak valamennyi hűtést, már költöznék is át, de nem nagyon látom a megoldást sajna.
-
kotibor
tag
válasz
Crabface #50501 üzenetére
Radit lévő venti betolja a levegőt? Ha igen akkor csak a táp húzza ki a meleget?
(nálam is így van egy előlapi venti, proci hőjét pedig felküldöm a tápba....nem sok watt)
Ha az előlapon megy be a levegő szép poros lesz az előlap pár hét után, legalább is én ezt tapasztaltam.
Jó kis összeállítás. -
Qkackca
őstag
válasz
Crabface #49864 üzenetére
Szép találat.
A borda pont olyannak néz ki mint az 1050ti-n, a venti is még mindig 2pines, akkor gondolom pörög állandóan ez is. Jó eséllyel nincs rajta tápcsati.
Lehet neki egy kis folyamatos süvítő hangja, nem túl hangos, de folyamatosan jelen van, aztán ami terhelés alatt természetesen felpörög. De ne legyen igazam, és fejlesszenek rajta -
törölt tag
válasz
Crabface #49853 üzenetére
minel tovabb nezegetem, annal inkabb lehet h kiprobalok egyet
nekem altalaban viszonylag eros proci kell es egy v ket jobb halokartya. ebbe a hazikoba pont beleferne ugy, hogy tetszoleges sfx tapegyseg is elvinne a konfigot (proci max 150W, gpu nyista), tehat kulso tap nelkul is lehetne viszonylag kicsi hazam. a 70mm procihuto-magassag kicsit limital (van ertelmes jatekviz 92mm-es ventikkel?), de vagy kap egy zajosabb 2U szerverhutest (60mm-es ventivel) vagy a jo oreg t318-szeruseg egy rabarkacsolt ventivel. -
VinoRosso
veterán
válasz
Crabface #49788 üzenetére
Lehet, hogy én értettem félre, de nekem úgy tűnik, hogy az csak lehetőség a házhoz, tehát nem kötelező az NUC-ot tenni bele.Vagy csak azzal lenne kompatibilis? Annak tényleg nem sok értelme van. Egyrészt túl szűk piaci szegmens, másrészt ha módosítani is kell ha házon minimálisat csak, hogy itx lapot fogadjon. Akkor meg miért ne mennének rá arra is?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Crabface #49776 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy belemegy 3 slotos kártya is (a középső képen egy 2080 Ti van) meg a 7.9 vs 7.2 L se nagy különbség (főleg, hogy 3 slotos kártyát támogat). Nekem inkább a dizájnja nem tetszik. Ezek a fülek úgy 20 éve voltak menők. A másik meg az elfektetett kialakítás, de az meg a VGA miatt ilyen. Az a baj ezzel, hogy így nem a lehető legkisebb felületen érintkezik a talajjal, és onnét nem annyira jó a légáramlás még úgy se, hogy meg van emelve a ház.
Ezt lehetne jobban csinálni, ha egymás fölé helyeznék el az alkatrészeket. Valahogy így: -
törölt tag
válasz
Crabface #49484 üzenetére
nem az a kerdes h belefer-e, azzal o is tisztaban van, hiszen maga is sokat epitett, van ajanlott alkatreszlistaja is es a forumokon latta h masok mit tesznek ebbe a hazba. nekem is pontosan ryzen7 1700 + giga 1080 (nem ti) volt benne egy darabig, az egy tok 'atlagos' kombo. a mostani berendezesemrol jobb ha nincs kep
nem ez lett a legjobb buildje.
kicsit olyan erzesem van, hogy egy project Sariel light-ot csinalt, ami abszolut nem jol jott ki. a multkor kitargyalt fractal era build utan ez megint egy rosszul sikerult jelentkezes.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Crabface #49481 üzenetére
Igen ismertem már korábbról a házat, amit egyébként egy jó konstrukciónak tartok, bár azért annál a sajtreszelős oldallapnál is érzetem némi ízlésficamot. Ha öreganyám még élne és meglátná szerintem lehet elkezdene rajta káposztát szelni.
Én a koncepciót nem értem, de ha a szponzor fizet érte akkor lehet megvan a válasz a kérdésre. -
törölt tag
válasz
Crabface #49344 üzenetére
Azért nem volt triviális, mert egy "kompakt" mATX házban, egy VGA-val egy körön, 1 db - a rendelkezésre álló helyhez képest nagy - 200x200-as radiátorral volt hűtve..
A feszültség emeléstől ugyan skálázódott felfelé a tuning, de az emelte a vízhőfokot, amitől az megint lefelé skálázódott. Azt képzeld el, hogy a tél-nyár közti 10°C különbség a hűtővízben, jelentett 300MHz-nyi differenciát a stabilizálható CPU órajelben, télen megvolt a 4,5GHz!(#49345) VinoRosso: Csináltam ilyen direct die mount-ot léghűtővel: [link]
Friss pasztával 8°C-ot hozott mint kupakkal együtt, de pár nap alatt kifárad a paszta és leapad az 3-4°C-ra.
Ha átállsz folyékony fémre, akkor nincs kenés, a nyomás (leszorító erő), a hőtágulás, és a talp egyenetlensége együtt megdolgozza a Die-felületet.
Idővel kráterek, hajszál repedések fognak keletkezni a mag felületén, amibe a folyékony fém bele tud mászni és egyszer csak megölheti magát a CPU-t.Sajnos kell az a fránya IHS.
-
törölt tag
válasz
Crabface #49338 üzenetére
Nem kell felkapni a vizet, mióta saját magukat széthajtják a CPU-k, ez így megy.
10 éve még kényelmesen megvolt a sub 60°C bármivel.
Tisztán emlékszem, hogy a Q9650@3.83Ghz víz alatt max. 48°C-volt egy órát prime-olva, utánna a 2500K a 86C°-ot nyalta meg 4,2Ghz-en, alapon 3,7-en meg a ~70°C-ot, vizen!
Azt a gyakorlatban nem is volt sokkal nagyobb eltérés, mint amit az órajel előny hozott. -
VinoRosso
veterán
válasz
Crabface #48526 üzenetére
A kérdés költői volt. Arra akartam utalni, hogy így jelentősen romlik a hűtés hatékonysága, mivel a ventiknek plusz ellenállást kell leküzdeni.
Egyszer próbálkoztam az SG05-tel 2db alulra vízszintesen felszerelt 240-es radival kb 2 centis légrést hagyva mind in min out oldalon, felfelé fújó ventikkel. Aztán rájöttem, hogy el is lehet forgatni álló helyzetbe a radikat úgy, hogy oldalra fújjanak és 10 fokot javultak a hőmérsékletek.
Így már volt hova menni a meleg levegőnek és ami távozott az sem a házat fűtötte tovább. -
törölt tag
-
Archttila
veterán
-
Speed®
titán
válasz
Crabface #48330 üzenetére
Persze, hogy szélzajod volt..a Rocket 40mm széles VGAt fogad, a Mini 1080TI 41mm, szóval papíron bele se megy, gondolom épp nem súrolta az oldallapot. Az A50ben meg 50mm hely van, tehát minimum 9mm a távolság az alapból nagyobb likakkal perforált oldallapig, ellenállás nélkül kapja az ájert lényegében.
Mivel a Pulse XTm 47mm, 12mm standoffal 5mm táv lesz nálam, az elég kell legyen.
CPU téren meg 54mm helyre a BR ugyan beférne gyári kiépítésben (47mm), de 120x15 ventit akarok rárakni, így oda is megy a 12mm, amivel 66mm hely jut majd a 62mm magassághoz, szintén jó lesz tippre. -
VinoRosso
veterán
válasz
Crabface #48096 üzenetére
Komolyan nem értem ezeket a vízszintes tégla dizájnokat, ráadásul vizezik is... nem csípom.
Ha fentre teszik a radit, akkor a táp a radiba fúj bele. Ha alulra akkor meg a földet fújja 2 centiről. Esetleg meg lehet fordítani és akkor a táp fújja a földet (gratulálok).
Mennyi gógyi kell ahhoz, hogy egy gyártó elforgassa 90°-al a vízszintes tengely mentén és csináljon belőle egy tornyot inkább? Ha megelégszik a rövid VGA-val még talán riser se kéne. A radi mehetne előre vagy oldalra, a táp meg hátra és akkor nem kéne azon rugózni, hogyan nem akad össze a kettő. -
HookR
addikt
válasz
Crabface #48093 üzenetére
Felhasználói szemszögből nézve tetszik az Ikea szellemiséget idéző lapraszereltség, hogy a csomagolás milyen kevés helyet foglal és mintegy építőkészletből magadnak kell összerakni.
Ugyanakkor gyártási szempontból meg (amerikai módra) pont az ellenkezője. Érdekes lenne látni, hogy a kiindulásul szolgáló alumínium tömbök (pl. 10mm vastag lemez) milyen nagy százaléka esik le forgácsként egy-egy alkotóelem CNC-megmunkálása során
. A Mini-ITX-es köbcenti-vadászat már csak ilyen, valami kompromisszumot mindenképp kell kötni. Anyagtakarékossági és megmunkálás-minimalizálási szempontból nálam a Loque Ghost S1 az etalon, ahol nagyrészt egyedi, rajzos extrudált alu profilokra építkeztek (ott a gazdaságos szériagyártás miatti minimum mennyiség a kompromisszum). Látszik, hogy azt svédek tervezték.
Persze a végfelhasználót ez nem kell, hogy érdekelje. Számára a lényeg, hogy a ház jó minőségben és lehetőleg minél alacsonyabb áron töltse be a funkcióját.Házkonstrukciós szempontból szemlélve akadnak rajta érdekes megoldások. Tetszik, hogy a burkolatok variálásával fejre állítható, így a házventilátorok kerülhetnek alulra és felülre egyaránt. Utóbbi a szellőzés szempontjából szerencsésebb (ám az árát ennek is meg kellett fizetni: se elől, se felül nincs USB port és a bekapcsológomb is a hátfalra költözött).
Az oldalsó lemezek perforációjának, relatív nyitottságának aránya ellenben már nem annyira szimpatikus. Értem, hogy így porszűrőnek is lehet nevezni, de gyanús, hogy az elég tisztesen lefojtja a közvetlen mellé kerülő ventilátorok szellőzését. -
lionskull
tag
válasz
Crabface #47962 üzenetére
Köszönöm, ahogy látom aprón van pont egy eladó sorban, szerintem megkeresem az eladót, hűtés nélkül mennyi az annyi, ez a legegyszerűbb megoldás.
Közben persze a lehetséges jelöltek kutatást még nem fejeztem be egészen, szóba jött az Alyibai S6(normális teszt, ilyesmi nem ártana, nem találok, gyártó honlapja szűkszavú, ráadásul mint támadó webhely jön fel), Jonsbo RM2. Jonsbo-t még újonnan leginkább C2-t látok, az inkább kocka. Realan D3/D5 még a jelölt, több szellőzés, kicsit kocka jellege van, de lehet el tudnám viselni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest