- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- VoLTE/VoWiFi
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crabface
senior tag
válasz
Speed® #48376 üzenetére
Ha magasabb, mint 9.5mm akkor nem igazán van hol elvezetni a kábeleket. Az első vinyó felett mindkét vinyó kábelének el kell férnie.
Én Eatx Workstation-ről váltottam 12L itx-re. Vettem egy usb 3.0 külső dokkolót, amibe elfér mind a két 3.5 vinyóm, így gépbe elég csak egy nvme. USB 3.0 alat csak akkor érezni nálam különbséget, ha mindkét vinyót egyszerre használom. Van olyan játék is ami onnan fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest