- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
v-paci #51407 üzenetére
hat jah, kicsit csalodtam volna, ha ebben a topikban a most valtokon kivul barkinek is csak egyetlen itx hazikoja lenne
van egy (termeszetes) fejlodesi gorbe szerintem, ahogy az ember a masodik (harmadik, negyedik...) hazat valasztja, amikor mar gyakorlottabb es jobban tisztaban van azzal mit szeretne, mi fontosabb.
-
törölt tag
válasz
v-paci #50700 üzenetére
hat... nekem ez abszolut nem gyerebe. maga a csupa halos kialakitas tetszik, de a belso elrendezes abszolut nem az, amire nekem szuksegem lenne. a fuggolegesre allitott oriasvga kabelezese is eleg kompromisszumos szerintem, foleg sok monitor eseten (es ugye blower kilove), ha pedig az alaplap fole akarsz betenni valamit, akkor meg a cpu huto magassaval vagy erosen lekorlatozva, muszaj a viz (csak akkor meg minek mesh).
Wahaha360 (a tervezoje) pedig ezereves rutin, nyilvan latja mire van szukseg. ezexerint a lenyeg a radiator es az oriasi vga, azokat pedig szepen elnyeli.nem mondom h kivaltja egy TT G3, de ennyi erovel az is megoldas lehet, bar ketsegtelenul nagyobb.
-
HookR
addikt
válasz
v-paci #50700 üzenetére
A ház éleiénél egymáshoz illesztett sík lemez tegnap még igénytelennek számított, ma már trendi, holnaptól meg kötelező...
Amúgy érdemes szemügyre venni az oldallemezeket. Bár a render képeken nem látni, de a videóban igen, hogy két réteg lemez alkot egyfajta szendvicsszerkezetet és az élek is szépen össze vannak dolgozva (talán eleve egy lemez van kettéhajtva).
Másik észrevétel, hogy a könyökcsatlakozós HDMI/DP kábel több monitoros összeállításnál tud igazán érdekes lenni.
#50705 Mercutio_: "Vagy ha nem, akkor be tudjátok-e azonosítani"
PicoBox Z2-ATX-160 Z2-ATX-spec.pdf / taobao.com -
CBool
tag
válasz
v-paci #12197 üzenetére
Közben nézegettem még házakat, és rátaláltam erre: Gigabyte MIB T5140
Ez a koncepció tetszett volna a legjobban (ez már nem feltétlenül ezzel a i3-mas megoldással), de ha már iPonnál is 2 hónapja nem elérhető, az érdekes.
Amit linkeltél CHIEFTEC-et, azzal szemeztem idáig a legtöbbet. Egyszerű, semmi csicsa és pont ezért tetszik nagyon. Ezzel van valakinek tapasztalata itt?
Jelenleg így néz ki a dolog:
LAP: ASROCK H61M-ITX 19.394Ft
CPU: INTEL Core i3-2120 3.30GHz 1155 BOX 31.697 Ft
RAM: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz KIT 6.477 Ft
SSD: SAMSUNG 830 64 GB 23.178 Ft
HÁZ: CHIEFTEC BT-02B 180W 15.456 Ft
Összesen: 96.201 Ftbuca84: Most összeállítottam egy Brazos-os konfigot iPonon. 75ezer forint a végösszeg. Amit i3-masat összeraktam, az 100ezer forintra jött ki. A jövőbe tekintve megéri azt a 25ezer forintos felárat az i3 számomra, mert tudom hogy nem lesz kevés egy jó ideig. Fogyasztás pedig itt most nem mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest