- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinemazealot #50862 üzenetére
A szememnek nagyon nem mindegy, ennyire egyszerű. Mielőtt még valaki mondaná, de észreveszem a különbséget alap 60 Hz és 144 Hz között pl.
-
Az alap gondolat az volt, hogy ezzel is csökkenteném az elektronikai eszközök helyigényét, kb. 200-at érhet a gépem, ha eladom, így ha nullára kijönnék, nem volna rossz. Talán még meg is lehetett volna oldani, de ezzel az DP-s dologgal eléggé megszívtam, ahogy nézem.
Bár vannak apple termékeim, pc-ben kellene a windows, néha asszony is végez irodai melót, valamint számomra is jó,ha egy minimál modellt meg tudok nézni egy 3D-s programban (ami adott esetben nincs MacOS-re). Pusztán párszáz polygonos modellekről van szó, azokat simán viszi egy inteles integrált vga is, teszteltem többször is. -
válasz
Chaser #50843 üzenetére
Sajnos talán meg is oldódik a dolog, mert utána nézve, és az én monitoromat is figyelembe véve Displayport 1.3 vagy 1.4 kellene minimum, és a legtöbb mini pc-n meg 1.2-es van, amin nem megy át a 144Hz, ekkora felbontáson. Szóval máris atomra leszűkült a kör, ha egyáltalán lehet itthon ilyet kapni, amin jobb DP kimenet van.
-
válasz
cinemazealot #50841 üzenetére
Köszönöm.
Szóval van egy asztali gépem, amit munkára és szórakozásra is használtam. Szeretném lecserélni az asztali gépet (mivel lett céges).
Csak és kizárólag UHD netflix, youtube, böngészés, filmnézésre lenne használva, játékra nem.
A monitorom azonban egy 144Hz-es, 3440x1440 felbontású, 34"-os "állat".Nézegetem a kis gépeket, mint az intel NUC, Gigy Brix, HP elitedesk mini, stb. A kérdés, hogy egy integrált intel vga is elég ezen megjelenítéshez, vagy valami combosabbat kell néznem?
-
Sziasztok!
Nem találtam másik topikot, úgyhogy előbb megkérdezem, hogy ha szeretnék venni egy "előre összerakott" gépet, pl. intel NUC, Giga Brix, HP mini, stb gépet, akkor itt feltehetem a kérdéseim, vagy van ennek másik topikja, amit nem találtam meg?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest