- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fred23 #57308 üzenetére
Tippre pont befér, legrosszabb esetben le kell reszelni az aluból 1 mm-t.
Forrás videó.viperabácsi: Hűtési teljesítményben kábé egyformák. A Prism annyival tud többet, hogy gyorsabban pöröghet a ventije, így hajszállal jobban tud hűteni, de azonos venti fordulatszámon egál van, miközben a Max kisebb.
-
NR200 túl nagy, volt anno Metis Plus-om, kicsit ahhoz hasonlít. A szélessége zavar legjobban. Perpill 3400G-t hajtok Wraith Max hűtővel, nem melegszik. Ha 5600G-re váltanék, tippre az se tenné. Egy Intel Arc A380 menne majd bele az ASRock-tól.
AxBattler: Igen, szinte egy normális ITX ház, amibe pont annyit pakolhatok, amennyit szeretnék. Több ilyen házikó kéne a piacra.
-
CHIEFTEC BS-10B-300 (300W).
Van már valakinek? Érdekelnének a vélemények róla, nekem szimpatikusnak tűnik, ha túlárazott is kissé:
-
Retró kérdés: tudnátok ajánlani 2000-2001-es konfighoz időben passzoló nagyon pici házat? ITX konfigok akkor még tudtommal nem voltak, mégis vannak nagyon pici házak brand gépekhez. Ami nekem eszembe jut, például az Optiplex GX150 SFF háza. Esetleg egy Shuttle. Más ötlet?
-
-
-
-
válasz
Crabface #51217 üzenetére
Nekem a legtöbb lapom ASRock, és mivel retrózok is, van néhány. De ez már a harmadik gusztustalanság volt tőlük mostanában.
PBO-val nem tudok fogyasztást szabályozni, mert bár menüje van, a beállítást "nem veszi be", cTDP-t elvették, tehát marad az undervolt.
Az legalább működik is. Kíváncsi vagyok, mire megyek majd vele; a picoPSU-hoz kell igazodnom, szóval maximum 3800 MHz allcore-ra tippelek. -
válasz
Fred23 #51212 üzenetére
A jövőben az ilyesmire figyelni fogok: az ASRock egyszerűen irreálisan magas feszt ad a procimnak alapból. Hogy lehet ilyen BIOS-t nyugodt szívvel kiadni?!
Szóval állhatok neki az undervoltolásnak...ITX lapon legalább figyelhetnének az ilyesmikre, ha máshol nem is! Gondolom, nincs mindenki képben az adott prociról, de 1.45v fesz van auto-n a 3400G-hez!
-
válasz
#25954560 #51187 üzenetére
Rumot soha többet!
Nem mondom, mennyit ittam egyszer minőségi rumból, de már gáznak tartom. Fiatalon még hajlamos az ember túlzásokba esni alkoholizálás terén. Ma már, ha lecsúszik néha egy kis tömény, kizárólag az íze miatt, és max 1 feles.
"azon gondolkodom h valami gumi v muanyag elvedot lehet kene tenni ra, hatha jol nezne ki es eltakarhatna a vagas tokeletlensegeit."
Erre gondoltam először én is, szóval nagyon kíváncsi leszek, milyen úgy!
-
Metis szerintem az egyik legpraktikusabb ház sok szempontból, de nagyon nem mindegy, mit akarsz utólagosan szerelni benne. Van, ami tényleg csak 2 perc, van viszont, ami 15-20 is lehet. Vagyis ha a Metis szerelhetősége 7/10, akkor a mostanimé 8/10 minimum. Mindent simán elérek azonnal.
&rew: Nagyon várom már az alkotásod, mivel tervezed az oldallap kivágását? Mi lesz a gépben? Milyen psu, adapter?
Nappali fényben, és sörrel a méretek viszonyíthatóságát könnyítendő:
-
Akitől én vettem az enyém, Bangood-ról rendelte, és én elégedett vagyok a házzal teljesen. Vagy alacsonyabb az igényszintem, vagy valami gyengébb változatot kaptál.
Most lett kész a személyre szabása, nem sokat méricskéltem, pár apró vágás, aztán pedig hajlítottam a fémet. Mégis tetszik a végeredmény: -
válasz
gordonfreemN #51156 üzenetére
Elektrosztatikus kisülésért szerintem igencsak meg kell küzdeni otthon. Össze lehet hozni, de akarni kell.
-
Debian vonal. Valamikor teszek fel minimum egy MX Linuxot rá, remélem, lesz rá jó driver!
Abban gondolkodtam még, megnézem, 45W TDP-vel mit tud. Böngészni biztosan jó úgy is, de szerintem a 4000 MHz+ nem lenne túl gyakori vendég.PROTRON: Bírtam, mikor megrázza az áram.
Vajon a hűtőbordás RAM-ok ellenállóbbak? Az biztos, bár tényleg van egy kis esély kinyírni egy alkatrészt/gépet így, én továbbra se fogok aggódni emiatt.
dugo_: Én évi 10 gépet rakok össze kábé, mégse nagyon tartok a dologtól. Viszont szerintem pont az otthoni környezet csökkenti is a veszélyt, például szerelhetsz kényelmesen ülve, cipő nélkül, és az alkatrészeket is teheted bármilyen nyugis helyre. Egy ágy sem feltétlenül nagyon veszélyes terep.
-
Helyett.
Végigjátszottam mindent, ami az aktuális felhozatalból érdekelt, aztán úgy voltam vele, ne álljon a pénzem ki nem használt cpu-ban és vga-ban. Így pedig, hogy alapvetően az IGP-s procikért rajongok, különösen elégedett vagyok most. Kíváncsian fogom tesztelni a Vega11-et, gondolom, GTA V, AC4: Black Flag, Splinter Cell: Blacklist, Everspace elfut rajta 900p-ben vagy akár 1080-ban is, ha nem is high-on. Néha ilyen régebbi játékokat feltennék, de az esetek 90%-ában csak böngészés, YouTube, filmek.
Szóval nincs most már egyáltalán erős gépem otthon. i5-6500-as mATX a 2. helyezett, és ez a 3400G-s lett a legerősebb. -
válasz
gordonfreemN #51146 üzenetére
Ha egyszer elszáll emiatt valamim, majd váltok. Amíg nem, addig meg abban a hitben élek, hogy a helyén kezelem a kérdést.
Össze is raktam a gépet, de még csak működik, a forma nem az igazi. Holnap este majd kivágom az oldallapot, és gyönyörű lesz.
Precision Boost Overdrive-ot próbált már valaki ilyen kis kakaóval és 3400G-vel. Beírhatok 80W-ot PPT Limit-re? (SoC power)
-
Lehet, hogy van benne valamennyi műszál, de nem szokott recsegni.
Nálam sztatikus töltés miatt még sosem halt meg semmi, szóval nem félek. Ez úgy az elmúlt 20 év, előtte nem építettem gépeket, csak használtam. Jelenleg úgy 10 gép van csak abban a szobában, ahol fényképeztem, mind az ágyon és/vagy a parkettán lett szerelve, mind jó. -
-
Köszi! Már várom a modderkedést, de nem tudom, mikorra lesz nálam a ház. Tippre péntek.
Ez a stílus mindig bejött:
Valami hasonló lesz az enyém is.Rick4: Majd tehetnél be képet az elkészült konfigról, én is fogok! Nálam egy 3400G lesz benne húzatlanul, 120W-os PICO PSU-val.
-
válasz
cinemazealot #51034 üzenetére
Úgy néz ki, Metis Plus-ról erre az SKTC MX01-re fogok váltani még a héten. Tervem, hogy kivágom az oldallapot egy Wraith Max számára. Vagány lesz.
-
-
válasz
Mercutio_ #50470 üzenetére
Szerelem ez a kártya.
Metisben mondjuk elférne.
A másik meg ami nagy, és mégis nagyon-nagyon, az a Geforce 6800 Ultra. Ahhoz viszont tudtommal nincs korhű ITX-es lap, bár annyira még nem néztem utána. 2004-es AGP-s szerintem 99%, hogy nincs, de 775-ös PCIe-s és 2005-ös talán akadna.
Legyen már akkor erről is egy kép...: -
válasz
#25954560 #50468 üzenetére
Köszi, én is így tippeltem! Kicsit közel lenne az oldallap, de működne.
Nincs még meg, újabb retrózós konfigban gondolkodom éppen, és ez a hűtő jönne be legjobban, házból meg a CS-101, ha ITX build lesz. De még az sincs eldöntve. (2010-ig toltam ki újabban a retrós korszakom, nagyobb a merítés, és most lehet ráadásul jó áron bevásárolni 2010-es cuccokból.)
Az viszont borítana mindent, ha találnék aprón egy ilyen hűtésű HD 5770-et:
Ugyanis kifejezetten nem szeretem a nagy kártyákat, de éppen ezért az egy kezemen megszámolható kivételektől el tudok olvadni. -
-
válasz
HUN_Sector #49831 üzenetére
Metis Plus + egy üveges?
Épp tegnap gondoltam rá, hogy lecserélem a plexijét üvegre, kemény 1800 Ft-ból meg is van ez nálunk Fehérváron. -
-
válasz
#16939776 #49682 üzenetére
Arra gondolok leginkább, hogy nagyjából azonos áron kábé semmi se szól az A520-as mellett még HTPC esetén se. Mondjuk IDLE -1W fogyasztás, de a B450-en meg ott az ALC1220 előnye.
Vagyis vagy gyorsan beejtik az A520-as árát, vagy elveszik például a B450-estől a 4xxxG-k támogatását. Mivel az ASRock rendes szokott lenni -illetve alkalmazkodniuk kell a többiekhez- inkább tippelnék arra, hogy csak kezdetben lesz ilyen magas az A520-asuk ára. A Giga lap például már közel is van az A520-akhoz "passzoló" árazáshoz; szerintem az ASRock se kérhetne többet a deszkájáért, esetleg max extra 2-3$-t, amit a jobb spec indokol. -
válasz
#16939776 #49678 üzenetére
Az ASRock magyar áfával kábé ott lesz, ahol az én Fatal1ty B450 Gaming-ITX/AC-m. A kérdés az, BIOS szinten melyik mit támogat majd? Remélem, nem akarnak kiszúrni a B450 tulajokkal, és az A520-akkal együtt jön majd támogatás a B450-es lapokra is az új APU-khoz (4xxxG)!
Nem szokott szemétkedni az ASRock, de miért vegye valaki azonos áron azt az A520-ast a Fatal1ty B450-nel szemben? BIOS-szal meg lehet éppen oldani okosba ezt a "problémát" sajnos. -
GIGABYTE GeForce GTX 1070 Mini ITX és RX 570 Pulse ITX (az van most) között van valami árban nagyjából féltávon, ami még ár-érték arányban is jónak mondható?
-
válasz
AxBattler #47299 üzenetére
Két-három hete még nem volt sehol BT-06B-250VS. Mikor még nem volt, akkor is gondolkodtam rajta, hogy megvárom, de videók alapján nem tűnt szuper anyagminőségűnek, igényesnek. Így lett a Metis Plus feketében, 18,5k-ért (igaz, ahhoz nem adnak tápot).
A BT-06B-250VS reális ára szerintem 15k alatt van.
-
-
-
válasz
hegegabi80 #47219 üzenetére
Cougar GX 1050W V3.
Berakhatnék mást is, de a Cougar szép fekete, mint a ház.
-
Elég csúnyán, sietve, de kipróbálási célból nagyjából összeraktam a Metisbe az új gépem, és egyből indult a régi Win10-es SSD-ről, sőt, valamiért a rendszer is aktiválva van. Beléptem a MS fiókomba pont ilyen hátha így majd adja vissza az aktiválást, de EL SE VETTE. Normális ez?
-
válasz
hegegabi80 #47208 üzenetére
-
válasz
Mercutio_ #47206 üzenetére
Nálam ha az összes aktív volt, akkor az általam átírt hetessel nem csinált semmit, tartotta is, de mégis zavart, hogy a hatoshoz és ötöshöz tartozó értékeimet folyamatosan átírta a gyárira.
Most így kevesebb állapot mellett még nem írt át semmit, és tartja, amit beállítottam. Le fogok még menni kicsit a feszültséggel, megpróbálom 1.05V mellett az 1250 MHz-cet, talán menni fog. Eddig eszembe se jutott ennyire lemenni, de ha költözök a Metis Plusba, számíthat.
Ha szerencsém van, ma vehetem át az új házam.
-
válasz
hegegabi80 #47198 üzenetére
Én nem vittem 1,08 alá, ha lehetne is. Így is 100W körül tetőzik a fogyasztása játékok alatt, az meg egyelőre oké. Ha beköltözök a Metisbe, és nem lesz jó, lemegyek én is 1,05-re, ha bírja.
Mercutio_:
WattMan tényleg bugosnak tűnik, nálam vissza szokta állítani időnként a state5 és state6 feszültséget a gyári értékre, viszont a state7-hez meg nem nyúl. Vajon ha törölném őket, és mondjuk beérném state1-4-iggel? Azt hiszem, egy próbát megér:
-
válasz
hegegabi80 #47194 üzenetére
Legkésőbb vasárnapig én is beköltözök egy fekete Metis Plusba a Ryzen 2700 + RX 570 ITX kombómmal. Wraith Max hűtővel a procin, hogy egy kis allcore tuning is mehessen. RX 570 már alul van feszelve az inteles gépben, kábé kitapasztaltam már, szóval költözés után nem nagyon kell szerintem majd állítgatni.
-
-
válasz
#16939776 #46952 üzenetére
Elvette a kedvem, mert oké, hogy kifúrok 1 lyukat 8-10 perc alatt ezzel a béna fúróval, de egy házhoz szükséges mennyiséggel szenvedhetnék egy teljes napig, és itt a hangsúly a szenvedésen van.
Valami minőségi, erős fúróval viszont bevállalnám; valami olyannal, ami 1 perc alatt megcsinál 1 lyukat. Nem megfelelő az eszközöm erre a célra, ez a helyzet. -
Kicsit elborult ötlet, de ebből a fémkazettából egészen kedvem lenne házat csinálni.
12k-ért be is szerezhető.Kemény meló lenne nagyon, de a végeredmény biztosan egészen egyedi lenne.
-
-
válasz
Speed® #46736 üzenetére
Köszi az infókat! Kábé 1 centit lehet akkor ebből még levonni, viszont mivel az se jó, ha a ház falát szinte érinti a hűtő, legyen kerek 100 mm az ajánlható határ; még ekkor is bőven van választék szuper hűtőkből! Egy Wraith Max vagy Prism pedig abszolút kényelmes megoldás lehet.
-
válasz
Speed® #46732 üzenetére
Köszi, és nálam egy ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac lenne benne az alap! Mondjuk a BT-02B-U3-nak szerintem nagy hibája az 1 slotos VGA hely, ha az ember éppen nem G szériás APU-t akar hajtani. (Milyen 1050 Ti fölötti VGA-t lehetne oda betenni most?
) Az ODD-t kivéve viszont lenne vele egy jó ötletem: beépíteni a lyukba egy direkt oda vágott üveglapot, amin a pirosra állított CPU hűtő fénye kicsit kiszűrődhetne. (Ez nálunk 1000 Ft alatt megvan üveges cégnél.)
HookR: A BT-04B-U3-at biztosan kizárnám, mert iszonyatosan zavarna a tudat, hogy nem vártam meg a jobbat, ami majdnem ugyanúgy néz ki.
-
válasz
Pista0001 #46729 üzenetére
Igazad lehet, illetve a nála lévő 1 slot is elég kevés általában a VGA-nak, ritka már a nem kétslotos. Viszont kapható, míg a BT-06B meg még nem.
Átgondolom megint az egészet, éppen alkatrészeket cserélgetek, ha igaz, jön ma egy vevő is hozzám valamire, de perpill nem tudom, mi lenne a bevétel legjobb felhasználása.
-
Optikai meghajtó nélkül mi lehet a legmagasabb CPU hűtő, amit még fogadni tud?
Ránézésre akár 10-10,5 centis is beférhet. Esetleg le tudná valaki mérni pontosan?
-
válasz
Nerazim #46557 üzenetére
Köszi, akkor pedig itt az lehet a helyzet, hogy nem csalt a srác, csak az ő VGA-ja valamivel rövidebb volt. A lényeg az, hogy jó lehet a 16 centi magas (Metisben) táp is, mert még éppen a VGA slot alatt marad így is; baj csak akkor van, ha a betett VGA a táp kimenő kábelei miatt nem fér be. Viszont ez mégis több, mint amit specben megadtak. Szóval betehető a 16 centis táp is, és még 17 centinél -nem sokkal, de- hosszabb VGA is mehet bele így is.
Nagyon rövid (Metisben alacsony) táp esetén pedig szinte a ház teljes felső részén lehet VGA, de ez az, ami mondjuk engem nem érint. Viszont az, hogy tehetnék be Metisbe 15 centinél nagyobb psu-t is 17 centinél nagyobb VGA-val, az már könnyen érinthet.
Pedig alapvetően jobban bejönnek a vékonyabb házak, mint mondjuk amilyen a CS-101. A Metis viszont számomra iszonyatosan jól lett megtervezve.
-
válasz
Nerazim #46555 üzenetére
Az csak 15 centi pedig, és abban a tudatban voltam a videóig, hogy az a maximum. Azt azért csak nem tette meg a srác, hogy más tápot rakott be a videóba, mint amit megadott a videója alatti leírásban?
Szerinted ha a tápod 1 egész centivel hosszabb lenne, még úgy is be tudnád tenni az 1050 Ti-t valahogy?
-
Arra gondolok, hogy ha magasabb lett volna a táp, nem tudta volna betenni a VGA-t a slotjába, mert így is rálóg. Viszont a 16 centis táp pont az a határ lehet a videóból ítélve, ameddig bezárólag még betehető a slotjába a VGA. Akár egy huszonix centis is, hiszen elfér a táp fölött. (Persze ha sok a kezelendő kábel, az elvesz valamennyi helyet, de így képről szerintem abszolút nem okozna gondot egy 20 centis VGA betevése, ha az ATX táp maximum 16 centi magas.)
Nekem ebben az a meglepő, hogy azt hittem, egy 16 centi mély (Metisben magas) táp már egyértelműen kizárja a hosszabb VGA-t; közben pedig nem.
-
Banyek, rákerestem, és igazad van! Nálam enyhe negatív légnyomás lehet mindkét gépemben, ami nem a legjobb, mégis tudom, hogy direkt váltottam erre valamiért már jó pár éve. Ha van három egyforma házhűtőm, nálam kettő fúj ki, egy pedig be. De ezen akkor változtatni fogok.
-
válasz
hegegabi80 #46432 üzenetére
Sírt a szám nekem is, mikor megláttam azt az árat. Nem értem őket, teljesen irreális ennyit kérni érte. A feléért viszont vinném, ha fájna is az a 30k egy házért.
-
-
& hegegabi80:
Én is a top flow híve vagyok. Olyan ITX-es házikó kéne, amiben víz nélkül (azt viszont nem szeretem) lehűthető akár egy Ryzen 5 3600 is kényelmesen. Talán minimális húzás is lenne. Ehhez esztétikailag, teljesítményileg, és hangügyileg is szerintem a Wraith Max lenne az ideális. (Csendes legyen, a venti kis fordulaton is le tudja hűteni!)
Ispy: A Metisek szuperek, de számomra nem tartoznak a legszebbek közé. A karcsúbbak jobban vonzanak, pont, mint nőknél.
-
válasz
Mercutio_ #46406 üzenetére
Metis Plus kábé azonos az eredetivel, nem is nagyon különböztetem meg őket, de ha szigorúan nézzük, akkor igen, az jobb minimálisan a simánál.
Node 202-be csak nagyon kicsi CPU hűtő fér, kilőve.
Aerocool Playa Slim is kiesett, nagyon kéne a minimum 85 mm a CPU hűtőnek, az viszont nem zavarna, ha ettől nem is lenne sokkal nagyobb hely.
Talán hamarosan jön valami megfelelő újdonság.
Hmm, könnyebb lenne házat választani, ha inkább más hűtésben gondolkodnék.
-
válasz
hegegabi80 #46399 üzenetére
Igen, ezek jönnek be, pedig van velük elég baj.
Janby: Ezeket is néztem már egyszer, és szimpik is, de sajnos egy 85 mm-es CPU hűtő már nem fér el bennük, ez van a CS-101-nél:
Ráérek mondjuk a keresgéléssel...
A Raijintek Metis talán a legjobb kompromisszum racionálisan nézve, viszont kinézetre a karcsúbb, magasabb házak számomra vonzóbbak.
-
válasz
Mercutio_ #46396 üzenetére
Oké, biztosan valami kínai, de házak esetén talán nem vernek át könnyen, az azért nem űrtechnológia!
Némi acél, drót, pár kapcsoló, ennyi. Ezt szerintem talán még úgy is meg lehet venni, ha nem hazudják el azt, hogy kínai eredetű cuccok átmatricázásából élnek.
A méret viszont már más tészta, most nézem, hogy nem mindenütt egyforma adatok vannak róla, ezt azért tényleg tisztázni kell. Ezek szerint például nagyobb az Aerocool Playa Slimnél.
-
válasz
AxBattler #46394 üzenetére
Még a hozzászólásod előttről van egy megnyitott oldalam arról is.
Viszont a Playa Slim nagyobb és drágább. Tetszik pedig, de nem tudok mellette érvelni a kisebb és olcsóbb Tracerrel szemben. Esetleg tudnál mondani valami komoly érvet az Aerocool mellett?
Szerk.: most nézem, nem egyértelmű a Tracer mérete, van olyan hely, ahol egész nagynak írják.
-
-
válasz
hegegabi80 #46386 üzenetére
-
válasz
hegegabi80 #46384 üzenetére
Elég durva az ára, de valami ilyesmit szeretnék olcsóbban, azaz kis helyen elférjen, de erős konfig is ülhessen benne.
Ilyen ár mellett viszont már olcsóbb, ha építek egyet magam.
HookR: METIS WINDOW kimaradt.
Régi pici brand gép aprón van 2-3k-ért -táppal is- időnként, átalakítással akár jó is lehetne valamelyik.
-
Tudnátok ajánlani 4-5 frissebb, kicsi Mini-ITX-es házat?
Anno rengeteg teszt után arra lyukadtam ki, hogy számomra a RAIJINTEK METIS a legjobb, de az már régen volt. Most is jó a Metis persze, de érdekelnének az alteratívák.
-
Utolsó ilyen OFF részemről a témában: el tudom képzelni, mik juthattak eszedbe, mert voltam én is fiatal, de egyszer azért gondolj bele abba is, hogy az élet általában nem habostorta, és szerintem egy idő után a legtöbb ember eljut addig, hogy főként a saját érdekeit nézi, és azzal számol, más is így tesz. Hidd el azt is, a kisgyerekeket úgy általában nem önzésre és haszonlesésre nevelik, az inkább csak kialakul magától idővel, ha olyan a környezet!
-
Szerintem nem az én dolgom, hogy hibátlan legyen az árazásuk, és természetes dolog mindenki részéről a talált kiskapuk kihasználása. De elismerem, nem mindenki ilyen, és nálam is vannak kivételes esetek, amikor önként lemondok a nyerészkedés lehetőségéről valamiért.
Szóval igen, ha hibáztak, szerintem lehetnének miatta jó arcok! Ha az én cégem lenne, ilyen esetben egy 5%-os kupont dobnék kárpótlásként a vélt lelki sérülés okozásáért, meg azért, hogy senki se mondhassa, ezek nem csak bénák, de fillérkefélők is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ford topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest