- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok
279 x 140 x 37 mm ehhez a vga mérethez keresek, valami K55-höz hasonló árú/méretű házat, kínai rendelés nem gond.Köszi
-
misirulez
senior tag
Mikor elérhető lett az Geek A50 plus, gyorsan rendeltem magamnak.
Az USD árfolyam + szállítás + kiegészítők + vám-al(25e) 60e forint lett mire ideért. Én nem fizettem volna ki rá ennyi vám-ot, de faterom kapott értesítőt és elment/elhozta... Lehet ha más rendeli szerencsésebb lesz. Kértek papírt a számlát elküldtem, és elvileg 5e forint alatti tételre nem kéne vám-ot fizetni de mégis a teljes összeget vették alapnak, meg a franc tudja még mit, h ennyire jött ki nekik a matek...Összeraktam nem vagyok tőle különösebben elragadtatva, az asztalon jól mutat de napi szintű hurcoláshoz, nem érzem annyira masszívnak. (nem tudom milyen anyag biztos valami 3d nyomtatott). a gyártóis spec ellenére 90*25mm venti belemegy 4db is akár.
A fóliákat egyelőre le sem szedem, mert lehet h jóárasítva eladó lesz, és megajándékozom magam egy Dan A4, mivel úgy néz ki megint elérhető.Ha valaki budapesten amúgy hasonlóban gondolkodik eljöhet megnézheti, lealkudhatja a nem létező irányárat
(30) -
misirulez
senior tag
elvileg támogatott a 3400g, de majd kell egy bios frissítés is. Szóval meg is rendeltem így, frankü lesz.
Viszont sajnos még így is két szgéppel kell utaznom, és perpill a második egy 12.5 literes jonsbo C2, de nagyon jó lenne ha azt is le tudnám cserélni valami hasonló 2 litere csodára.
egy baj van vele, hogy abban lennie kell egy PCI 4x kártyának. [link](nem játék miatt)
lecserélhetném mondjuk egy 7 literes dan a4-re, de összességében nem érné meg annyit beruházni rá, és csak 5 litert nyernék. a legjobb lenne egy 2 literes mini pc-hez csatlakoztatni, de jelnelgi tudásom szerint ehhez kéne egy m.2 pci konverter majd arra egy nem tudom milyen rizer kábel, és annak még külön táp. és akkor ezt kéne szétszedni minden szállításnál, . Láttam léteznek external gpu házak, amikenk külön táp kell, de azok is elég nagyok. Valami usb-s megoldás amiről tápot is kaphatna lenne a legjobb. De általában ilyen megoldásokat sokat fogyasztó vga-knál szoktak használni amikor laptophoz csatlakoztatják, ami viszont nem ugyanaz mint az én igényem.
Igazából a kérdésem, hogy szerintetek ez kivitelezhető-e, vagy létezik-e olyan egyszerű megoldás amivel egy ilyen kis 2 literes pc-hez lehet csatlakoztatni egy pci 4x kártyát egyszerűen.
Ha nem megoldható az sem baj, végülis ezzel a 12literes házzal is elvagyok.
-
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
Sziasztok
Ezt a konfigot szeretném beépíteni egy Chieftec IX-03B-OP házba
amd 3400g
MSI B450I GAMING PLUS AC
Noctua NH-L9a-AM4
16gb ramNem játszanék a géppel, főleg irodai munkákat végeznék, illetve erős számításigényes adatbázis lekérdezéseket.
Ehhez keresek egy olyan pico tápos megoldást ami 100-240 ról is tud működni, mivel a szgépet rendszeresen használnám délamerikában is néhol elég mostoha áramhálózatról (gyakran lekapcsol) így fontos hogy a tápban legyenek mindenféle védelmek. Jelenleg még mo-n vagyok így szóba jöhetnek külföldről rendelős megoldások is, vagy a legjobb olyan lenne amit Bp-en meg lehet vásárolni.
Illetve a külső tápos megoldás esetén az is fontos, hogy a termék rongálódása/elvesztése esetény könnyen pótolható legyen ha kevésbé civilizált helyen vagyok (pl.: amazonról, tudjam pótolni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged