- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
v-paci
aktív tag
válasz
Crabface #51397 üzenetére
Azért az NR200 egy rendkívül átgondolt konstrukció, mind hardverelhelyezés, hűtés, mind szerelhetőség szempontjából. A kinézet megítélése meg amúgy is szubjektív és ezzel nem is érdemes vitatkozni.
Nemrég beletettem egy 6800xt-t és két slim alsó ventilátorral passzívban megy a videokártya jópár játék alatt
-
v-paci
aktív tag
Erre megint mi szükség volt?
Már azt hittem sikerült megállapodni az NR200-zal, de ennek sosincs vége...
-
v-paci
aktív tag
Elég alaposan kimérték a különböző hűtési megoldásokat. A slack csatornákon fent is vannak ezek a pdf-ek, de szerintem a legtöbb fórumban is elérhetővé tették.
Az a legnagyobb baj ezzel a házzal, hogy a támogatói közösségnek való túlzott megfelelés miatt folyamatosan csúsztatják a szállítást, most éppen szeptember. Amint megjön tudok mondani hőmérséklet adatokat, nálam egy 7700K+1080Ti FTW kerül bele.
-
v-paci
aktív tag
válasz
user137 #8493 üzenetére
Az egész attól függ, hogy mit tud az erősítőd a HDMI-vel. Ha csak átnyomja a jelet, mint az enyém, akkor szerintem így van értelme:
-erősító HDMI out a tv-be
-PC -> HDMI és toslink az erősítőbe, HDMI/DVI a monitorba - ha az erősítőd feldolgozza a hdmi jelet, akkor nincs szükség az optikára
-PS3 -> HDMI a tv-re, toslink az erősítőbe - így a tv-n és az erősítőn is hallhatod a ps hangját // késő este már nem szoktam erősítőn tolni a ps-t
-a TV optikai kimenetét az erősítőbe - ennek akkor van értelme, ha használod a beépített média lejátszó funkciját, vagy digitális, többcsatornás hanggal rendelkező műsorforrásod van
-
v-paci
aktív tag
Húú ez nagyon jó kis deszka lesz, remélhetőleg a szokásos vásárlóbarát asrock árcímkével.
Valamelyik német tesztben olvastam, hogy a zotac bios-ában nem igazán voltak tuningopciók, remélem asrock-ék tesznek bele valamilyen finomhangolhatóságot. Szinte kompromisszummentes itx gamer gépet lehetne összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest