- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
sasNAXO #63799 üzenetére
Az már foglalt és mostanában ráálltam arra, hogy nem gyorskötözök. Előtérbe került az esztétika.
De nem vetem el az ötletet, köszönöm szépen. Mivel SI-100-am már van, az AN600, AXP120-X67, IS-67-XT trió valamelyikét még szívesen kipróbálnám. Most egy IS-50X V3 van bent.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Vigneau #63795 üzenetére
Ebben az volt a limit, hogy mivel műanyag, nem tart úgy mint egy vas, emiatt van alul a táp, ugyanis ha jól emlékszem van ott egy fém párkány aminek nekitámaszkodott az SFX táp és akkor nem csak a műanyag tartotta a táp (és kábelek) súlyát.
Rég volt. Talán még megvan a modell, ha kell.#63794 mpierre:
Sima ATX táp esetén teljesen jó megoldás, de nekem SFX volt benne. Még az előlapot is újra akartam tervezni, hogy van 2 centivel rövidebb legyen. -
mpierre
veterán
válasz
sasNAXO #63793 üzenetére
Pedig mekkora királyság az a kilógó megoldás. A nagy gépnél ezzel nyertem helyet a radi mögé rakott tartály+pump kombónak, meg a hdd-knek és a teljes táp kábeleinek.
Amikor az Xpenology lakott ilyen házban, akkor is jó volt, mert a matx táp jobban elfért és a passzív proci kapott levegőt.
-
Vigneau
félisten
válasz
mpierre #63789 üzenetére
Kb. 0.5-1cm maradt ki az előlapig. A kábeleket szerencsére némi türelemmel szépen el lehetett rendezni. Amint írtam a képek között, végül csak a 2 előlapi USB bánta a beavatkozást. De amennyit használtam őket, nem fognak hiányozni. Minden mást sikerült továbbra is megtartani.
-
BalageK
tag
-
HookR
addikt
válasz
hoffman_ #63780 üzenetére
- Corsair SF750 SFX PSU review: Light weight, high efficiency - tomshardware.com
- Corsair SF750 (2024) ATX v3.1 PSU Review - hwbusters.com -
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #62632 üzenetére
Időközben megérett az újabb modding a Cooler Master Elite 110-re:
Némi flexelés után meglett a hely a 21.8cm-nél hosszabb VGA-nak egy 5.5cmx16cm-es bevágásnak köszönhetően.
A 24.1cm-es XFX RX 6600 már koppra befér, bár a gyártó igazán spórolhatott volna 1-1.5cm-et a ventilátorok kávájából. Egy 23cm-es VGA könnyebben elférne.
Így viszont ki kellett iktatni a 2 első USB-t és alul kurtítani az előlapi panel keretén.Egy kis kábelmenedzsmentet is sikerült végül összehozni.
A végeredmény pedig egész jó összképet adott.
Az SFX táp modding engem is gondolkodóba ejtett, azonban az egyedi kábelek legyártatásával már nem akarok szórakozni. Igaz, akkor lenne lehetőségem egy torony CPU hűtőre is. Így legalább vadászhatok majd a jövőben az AN600, AXP120-X67, IS-67-XT trió valamelyikére.
-
BalageK
tag
válasz
sasNAXO #63781 üzenetére
Ennyiért szerintem elég korrekt ár, a Dagger PRO 650 is 48K körül mozog. És ~62K HUF a 850-es SF - igen, 2024-esek, a Type 5 csatival, amik "kicsik", de a kábelek igen jók amúgy, könnyen hajtogathatók. És ügye ott a 12VHPWR kábel is - azon most nem vitáznék, hogy a 600W hogy jön ki, de nekem egy 4070S-hez pont jó :-)
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #63780 üzenetére
Szerintem ennyiért újonnan akinek most kell és garis kell, ez egy nagyon jó vétel, már csak azért is, mert alzába (szerintem) könnyű visszavinni, ha úgy adódna. Anno amikor visszavittem az előző szériás cicergő 750-et még csak emberrel se kellett beszélni. Vonalkód leputtyint, doboz valami gyűjtőbe bedob és asszem 30 percen belül jött az értesítés, hogy hamarosan utalják vissza.
Viszont mivel az újfajta csati van rajta psu oldalon, így az egyedi kábeles tömegnek valszeg még macera ez a táp (nekem pl. be van tárazva a korábbi minifit csatiból rengeteg, ehhez rendelhetnék egy csomó microfit csatit...). -
patyil
tag
válasz
FireKeeper #63778 üzenetére
2024es
-
rxmiss
tag
válasz
HUN_Sector #63773 üzenetére
raadasul a futyi masik vege miatt egyreszt nem ugy forgatod a tapot ahogy akarod, attol fuggoen h hol van a tapegysegen a csatlakozo, lehet h nem fer el a haz merevitese miatt.
masreszt pedig szinten taptol fuggoen a csatlakozo 'kiallhat' par extra millimetert a tapbol es akkor meg a haz tetejet nem tudod feltenni tole. en hosszabb csavarokkal leengedtem a tapot kicsit. -
BalageK
tag
Sziasztok,
Nem tudom, aktuális-e bárkinek, de Alzán most 58K HUF a Corsair SF750. -
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #63773 üzenetére
Azon én is pislogtam. Amúgy tetszetős ház, ilyesmi felosztás az egyik nekem szimpi kompakt megoldás, és ebben jó, hogy többféle méretben vannak megoldások.
-
HUN_Sector
őstag
Rendeltem a gyerek c6-osának a helyéte egy ilyet, mert abba a 4060-asom nem fér be: Deepcool ch160 [link]
De ezt a psu kivezetett fütyit még emésztgetnem kell -
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #63769 üzenetére
Nos igen a Thermalright hűtők - eddigi tapasztalataim alapján - kimondottan jól megkreáltak. Kezdve a TRUE-tól , az axp100 muszkilin át a axp90 akármelyik verziójáig. A TRUE mondjuk nem igazán itx barát, meg kell rá a nagy statikus nyomású ventilátor, de akkor nagyon bika.
A C7 elég szépen megépített kis gyösz. Annyi zavar benne, hogy a bordák pont a ram és a vrm borda felé nyitottak. De majd kiderül, hogy fog zenélni a htpc-ben, ami meg egyáltalán nem itx méretű. -
válasz
FireKeeper #63766 üzenetére
Én az 5600X-en is beállítottam a -30 CO-t. Játék közben 45-50 fokos a proci. Összeomlás még eddig nem volt, pedig már jó ideje használom így.
-
rxmiss
tag
válasz
Gergello #63759 üzenetére
lattepanda mu megy rola nalam. az egyetlen gond h elso inditas utan neha a monitor elveszi a tapot, pedig mar bootol a win. azt leszamitva jo, usb-c-n jon a tap a monitorbol, hdmi-n megy vissza a kep, wifin csatlakozik a halozatra, bt-n a hangszorokhoz es egy vezeteknelkuli bill-t hasznalok hozza
szoval osszesen ket madzag.
-
mpierre
veterán
válasz
FireKeeper #63764 üzenetére
Hááát... A C7 hivatalosan 100W-osra van hitelesítve, a 8700G meg 88W PPT limittel vanik. Szerintem az axp90-x47-nél gyengébbnek tűnik a C7.
Az x47 egy 120-as adapterrel, meg az ID-cooling argb-s rózsaszín csodával a szintén 88W PPT limites 5500GT-t tűrhetően tartja. Majd megkérem a tulajt, hogy nézzen rá, mert már nem emlékszem a hőmérsékleti adatokra.
Nos a C7 is kapni fog egy 120-as adaptert, meg egy noctua 2,8 mm h2o-s ventit. Majd elválik.
A BR meg kb mindenben is erősebb a C7-nél (közben 95W-t írnak rá..), ugyan a 5700x3d ppt-jét nem lelem, de nem lehet alacsonyabb a 5600x3d-jénél, ami meg 145W... Szóval nem tudom. -
Mclovin
senior tag
válasz
FireKeeper #63762 üzenetére
Nekem egy 5800x3d van a Meshiben társítva egy deepcool an600 + arctic p12 max kombóval (koppra befér, még alternatíva lehet egy TR AXP120-X67 is). 100W power limit és -15 CO-val nem láttam 70C felett játékban. Most megnéztem és CB R23 mult core alatt 77C a max (elől két Noctua P14 redux húzza ki a meleget 750 rpm-en, p12 max meg 1500 RPM-n pörgött ilyen hőfokon). Szerintem teljesen élhető, játékokban ez kb semmi különbséget jelent...és 14415 pont lett a vége.
-
mpierre
veterán
válasz
FireKeeper #63762 üzenetére
Akkor valami hasonlóra (vagy rosszabbra) számíthatok a Cryorig c7-tel a 8700g-n.
Mekkora ventilátor van rajta?Ja látom, 120-as arctic bionx vagy mi. -
FireKeeper
nagyúr
bedobtam egy 5700X3D-t a meshlicious-be, azért itt már érezni a Black Ridge határait, -20 curve optimizer és 85W power limit mellett (szóval erősen visszafogva) 72 fok alatt tartja a cuccot.a black friday alatt nézelődök majd az AIO-k piacán
-
sb
veterán
válasz
Gergello #63759 üzenetére
Én notit használok így és csak 65W-ot tud a monitor de működik szépen. Mini PC-vel is mennie kell ha tudja.
Arra kell figyelni, hogy a gépnek elég legyen, a PD 3.0 max 100W-ot tud, de akkor itt nyilván a monitor lesz a szűk keresztmetszet 90W-tal.
Erősebb gépeknél (talán a Beelink GTR7 7840HS-nél olvastam), hogy PD-n kevés volt neki a 100W és nem volt stabil. Amúgy állítható a TDP, szóval egy idő után/más gépnél megoldották azzal, hogy Type-C-n mondjuk 54W az ajánlott TDP. A PPT magasabb, de úgy az is befért a gép többi részével 100W-ba. Saját, erősebb tápról meg mehet 65-70W TDP-ig is.
-
Gergello
addikt
Nem teljesen mini-itx téma, de olyan mini gépet használ valaki, ami type-c keresztül kapja az áramellátást ?
Monitor tud 90W-at adni USB-C porton keresztül, hátha lehetne egy szép szinte kábelmentes megoldást kialakítani.
-
sb
veterán
Elvileg vmi custom mITX lap van benne egy 7940HX (16/32) cpu-val, 400W táp, low profile dvga befér.
Nekem árban is erős ajánlatnak tűnik egy ilyen brutál cpu-val. -
dni
őstag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani valamilyen egyszerű, kisméretű házat egy Asus Prime N100I-D D4-CSM alaplaphoz, amibe igény esetén elfér egy 3.5" HDD is? Van esetleg egy lista valamerre, ahonnan lehet szemezgetni az aktuálisan kaphatókból?Táp tekintetében konkrét elképzelésem nincs, talán pico PSU lenne jó, ha nem jár a házhoz valami paneltáp.
Venti lehet még gondolom kérdés, valamilyen halk típust mindenképpen raknék, hogy légmozgás azért legyen a házban, elvégre 24/7-es üzemben lesz otthoni "szerverként".
(Nézegettem kész minipc-ket az Alin, de úgy láttam, hogy a hűtésük általában gyatra, így nem mernék kísérletezni velük, gyanítom nem tudják a Intel NUC-ok tartósságát.)Válaszaitokat, ötleteiket előre is köszönöm.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Mclovin #63753 üzenetére
Ja a molex mini-fit (4.2mm) helyett már a micro-fit (3mm) csati. Abban az az érdekes, hogy a gyártó honlapja szerint AWG18-as kábel a legvastagabb amire krimpelhető; na most az egyedi kábeleknél AWG16 (vagy AWG15 ha MDPC-X kábel) volt a gyakori...
Visszatérve a témádra, többszörösen nem sikerült nekem a mondatértelmezés. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Mclovin #63750 üzenetére
Nekem első olvasásra az jutott eszembe, hogy egyedi kábeleket használtál-e, mert a gold és a plat között volt a szükséges minimális kábelmennyiségben difi, de másodjára sikerült elolvasni, hogy mindkettő plat...illetve hogy valahogy végigpróbáltad őket. Este van már.
Akartam írni, hogy szerezz egy másik csomag kábelt kölcsönbe, de valszeg akkor így semmi értelme. Valszeg a táp lesz és kész. RMA-zd az RMA-t. -
Mclovin
senior tag
Félig off topik, de hátha valaki tud valaki okosat mondani. Megdöglött a régi Corsair SF600 plat tápegységem, RMA folyamán kaptam egy új szériás SF750 platot. Beraktam a gépbe és black screen, nem bootol be. Végigpróbáltam a kábeleket nem segített, CMOS reset is volt. Bárkinek bármi ötlete további debuggingra?
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #61687 üzenetére
Kivettem pár napja a felső ventilátort, átforgattam a gyári keretre a két SSD-t felülre. Akár egy kisebb kereszt levegő átmozgatást tudnék csinálni az I/O shield és az SFX táp közötti 70mm x 130mm helyre egymás alá berakott két 60mm-es ventilátorral.
Már ha van értelme... Van valakinek tapasztalata a 60mm-es ventilátorokkal? Mert ha nem rossz ötlet, akkor valami jobb PWM páros után néznék Thermalright vagy Noctua vonalon.
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #63561 üzenetére
Megelégeltem, hogy közel egy hónap elteltével sem nagyon látom a hazai kínálatban elterjedni a Jonsbo C6-ITX-et. Így tegnap elengedtem egy levelet a szolnoki WinCity-nek, amire meg is kaptam ma a választ:
"Az Ön által keresett házzal kapcsolatban egyeztettünk a Jonsbo disztribútorunkkal. Ezt a típust nem tervezik hazánkban forgalomba hozni, így nem tudunk a beszerzésében segíteni. Az a néhány cég, aki értékesíti, nagy valószínűséggel külföldi forrásból szerzi be a terméket."
Szóval ma szerintem rendelhetem is meg Bólyból...
-
rxmiss
tag
csak kicsit off:
az asrockrack romed4id alaplapon van tobb slimsas csatlakozo, ami tud pcie x8-at. mivel az alaplapi pcie x16 slot-ban az rx6800 terpeszkedik, munkahoz viszont kene egy(-ket) extra halokartya, igy egy slimsas toldokabellel es egy sff-8654->pcie atalakitoval hozza tudom csapni a gepheznem ismer fel tetszoleges kartyat elsore, de az atalakiton levo 'reset' gombbal mar elindul, utana amig nem kapcsolom le a tapegyseget teljesen (power off gomb vagy kihuz a falbol) latszik es jol hasznalhato az eszkoz.
amelyiken nincs reset gomb, az ugy ment nalam, hogy a bios-ban 'hotplug'-ra ellitottam a slimsas pcie-t es bizony futo gepnel dugtam be a kartyat az atalakitoba. nem javasolt technika -
FireKeeper
nagyúr
rendezgettem a kábeleket a meshiben. asszem ennél szebbre már csak custom kábelekkel lehetne, csak nem visz rá a lélek annyi pénzt kiadni rá
-
Én meggondolnám a helyedben, a V1.1 sokkal masszívabb, mint a 2.1/2.5. Alapból a skeleton 1-1 eleme súlyra is jóval nehezebb. Ott még inkább experimental volt a dolog, mint tömeggyártott cucc. Ha később szeretnél, lehet, hogy nehéz lesz 1.1-et találni, és ha nincs szükséged AIO-ra, akkor még mindig hibátlan.
Hogy lehet az, hogy a coil-whine jobban zavar az egyik házban? Az NR200 jobban szigetel? A ház általában nem befolyásolja a hangot, csak ha pl a ventik zaja máshogy törik meg az oldalrácson. De a coilwhine az nem venti-zaj, hanem statikus/eletromos zaj.
-
Tökéletes lenne ez a lap, és az az IO az 10/10, de sajnos nem fogok fehér gépet építeni..
Ha már high-end hardverről beszélünk, nem tudok 100%-ban funkcionalitásban gondolkozni és elengedni az esztétikát.
Valahol a 13. gennél hagyott fel az MSI a MEG széria ITX változatával. Titkon még bízom benne, hogy lesz egy MEG Z890-i, bár kicsi esélyt látok rá.Az ASUS-t továbbra sem értem, átgondolatlannak tartom az egész koncepciót, tele van extension-ökkel, illetve 3 mini ventlátor van benne, ami bőven az értelmetlen kategória.
Lehet, hogy maradok a z490i Unify-nál, és veszek bele egy 10900k-t + vizet..
-
Dapro
senior tag
válasz
flashpointer #63736 üzenetére
nincs rajta gari, 3080amat cseréltem be mert 100+ fok volt , ez legalább hűvösebb
majd az 5000 széria... -
Dapro
senior tag
najó feladom a coilwhine elleni harcot , úgyhogy visszaraktam a gépet nr200p-be és a formd t1-em eladó, ha valakinek rendesen működő gépe van akkor ajánlom
-
Strezi
őstag
sasNAXO: Igen, lehetnek olyanok is, de ezek az oldószer alapúak még folyósabbak. Pillanatragasztó, leginkább szerves anyagokkal találkozva köt, levegőn elég lassan, nem erre való.
V-66 Insulating lacquer spray, a megfelelő, hőálló 130 fokig.
Mondjuk innen: [link]
Panelt alkatrésszel lefele(!) fordítva, alulról kell megfújni úgy, hogy a panelről visszafojjonon az alkatrészbe. Kesztyúben, mert csöpögni fog. Aztán lehet fordítani és száradhat, lehet ismételni akár többször. Legyen tiszta a nyák, ha régebbi cucc, levegővel lefujatva!
A tekercseket, legyen az átmanőlyukas vagy felületszerelt (nyégyzetes alapú, henger benne) kell megkínálni. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Strezi #63730 üzenetére
Amit anno én találtam (nem vagyok gép előtt, meg tudom keresni később), ott a mindenhova is befolyó hagyományos pillanatragasztót írták pont emiatt. És bakker tényleg mindenhova folyt.
Csak éppen az alkatrész belsejében lehetett valami nem oké, az meg pont zárt volt. (Ilyenkor elméletileg kitölti az alkatrész alatti helyet is, tehát javít rajta, de ugye a bezárt részben ha rezeg a tekercs, akkor ott rezeg tovább. Vagy valami ilyesmi, ha jól értettem.
)
-
Strezi
őstag
Nem víz alapú oldószeres lakk kell, minnél hígabb verzióban. Ezért sem jó a pillanatragasztó, mert az nem eléggé folyékony, nem viszi be oda a kapilláris hatás ahova kellene. Rá kell keresnem, mit lenne elérhető, 25 éve voltam a sort mellett
Megkérdezek egy praktizáló kollégát
-
rxmiss
tag
válasz
sasNAXO #63721 üzenetére
gyanus vagy nekem, te mar tudsz valamit...
FireKeeper: talan nem. rosszul valasztottam tapot, a speckok alapjan nagyon jo ez a tt, a hangerejere kellett volna jobban figyelnem. a 600-as sfx pont nem birt el a setup-pal, nem birta 12V-on a proci+gpu parost, ez viszi gyonyoruen. -
rxmiss
tag
az itx dilemma: tt sfx 850 gold kicsi, de hangos. sesaonic prime gold hatalmas, de nema. a tt lotyogosen, kenyelmesen befer. az ss cipokanallal es kompromisszumosan. raadasul nem lenne baj, ha a tap is a hazbol szivna levegot, ezzel is besegitve a legaramlasnak.
teljes terhelesen a gep 460W korul ker.
-
Dapro
senior tag
vsync nincs frame gen beállítással , fps cap nem oldja meg, egy corsair sf750 van 4070ti-al.
most undervoltoltam (280w helyett 225w gpu, ez amugy -10fok is ) de ugyanaz. lehet én hallok túl jól -
válasz
emiki6 #63714 üzenetére
Tápegység és a VGA közötti interferencia. Kérdés, hogy milyen minőségű a tápegység is? Minél jobb minőségűek az alkatrészek, hatékony a topológia, fejlett a zajszűrés, annál alacsonyabb az esély a CW-re, de, ha túlzottan megterheled, akkor még úgy is van rá esély, csak nem lesz olyan erős.
-
Dapro
senior tag
najó kiidegel engem mindig valami... észrevettem, hogy valami coilwhine-ol , valszeg gpu amit most cseréltem (de már nem garis ugyh mindegy
) . csak heavy load alatt csinálja, azt hittem ház vagy riser kabel (formd ba 3.0) vagy ilyesmi lesz de nem. visszaraktam az nr200p be és ugyanaz.
szóval lehet marad nr200p be és akkor lehet kevésbé hallom és a formd t1 et meg eladom. -
HookR
addikt
válasz
flashpointer #63701 üzenetére
Ha van a hátlapon szellőzőnyílás és a csatlakozók a CPU-hűtő felől nagyon be vannak dobozolva, akkor az egyértelműen az irányított légáram jele. Szerintem mind a 4db Z890-es Mini-ITX lapban van rejtett venti, az Asus-ban talán kettő is (+1 felfogatási lehetőség az M.2 slotok felett).
-
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #63702 üzenetére
A fránya automata - majd én eldöntöm, hogy mit írsz - korrektor. Szerintem a kiötlője, azóta röhög vagy csuklik.
Sajnos a házból való kb 5-7 mm kimetszése lehet a járható út. A leszorító már így is a spórolás áldozata. Még elmélkedem ezen, meg tervezgetek egy keveset.
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #63704 üzenetére
Köszi. A power pinnel terveztem én is külön kipróbálni, de a kondi szemrevételezés is jó ötlet, arra nem gondoltam.
Meg aztán lehet, hogy a régi lappal is elindítom majd ha üresen nem lesz gond a táppal. Azt is meg kéne nézni úgyis megy-e még... bár nem sok mindenre jó már egy ilyen manapság.
@Pista0001
Hát igen, nem volt rossz anno, pláne így a feloldással. Főleg amit írtam, hogy emlékszem egy HTPC is mekkora sz*pás volt, minden fusson rajta, kadenciahelyes legyen. Ez anno nagyon nem volt triviális, valahogy nem igazán akartak beérni a szabványok vagy szokások. Ma meg egy zsebből előhúzott stickkel sem lesz ilyen gond. Bár azért most is van mire figyelni, ha a lejátszással alapból nem is lesz gond. -
Pista0001
addikt
Szuper gép volt ez anno, sőt, az alaplap messze komolyabb, mint amit a funkció indokolna. Én is kísérleteztem Sempron feloldással, de sajnos nem jött össze. Egy Asrock, majd egy MSI lapban is próbálkoztam, úgyhogy biztos hibás volt a proci második magja. Egy ismerősöm vette meg félkonfigként, sokat Diablozott még rajta aztán.
-
HUN_Sector
őstag
Egy tipp csak, de lehet te is hasonlóan tervezed: Ha ilyen régi, ne dugd egyből rá az alaplapra. Ha le tudod szedni a borítást, nézd meg a kondikat, nem vált e le a forrasztásuk. Ha ránézésre ok, akkor külön dugd fel hálózatra, add rá a bekapcsológombot. Ha ekkor se pukkan el semmi, jöhet az éles teszt
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #63581 üzenetére
Hétvégi nagyszülő-unoka látogatás alatt elő is kerestem a régi gépet. Jól emlékeztem, Seasonic 300W Bronze TFX. Kösz még egyszer a rávezetést!
Azért majd megnézem megy-e még, de remélem semmi baja. És akkor ezzel egy kicsit eljátszok mégis C6/C6-ITX v. egyéb kisebb ház ügyben.
Egy "kis" oldschool-ultra lowcost HTPC kitekintés. Volt minden: Nappali dizájnház (akkor még hasonló méretű és szépségű UPC STB volt mellette), 5.25" DVD, 1 magos Sempron 2 magosra unlockolva
, alaplapi/chipset IGP... tökéletes volt FHD/h264-re. Az egyetlen gép volt anno amivel nem kellett sz*rakodnom HTPC célra. Intel és NV/Ion mellett.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged