-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalageK
tag
válasz
HUN_Sector #65919 üzenetére
Még mindig van készlet azokból az ősi hűtőbordákból?
-
BalageK
tag
válasz
zolika15 #65798 üzenetére
Nem hiba, csak nem mindegy az orientáció mihez képest van :-)
Az alaplap egy S1-ben pont fordítva van, mint mondjuk egy H2O-ban.
Úgyhogy ami az ábrán látszik, az a H2O-s orientáció, és totál nem az S1 / Dan A4 esetén.
Lényeg, alacsonyabb VRM hűtő lett, kb. 5 mm-el alacsonyabb. És így elfér, a helyes (heatpipe kanyar alul) orientációban. -
BalageK
tag
-
BalageK
tag
válasz
Vigneau #65790 üzenetére
Ha már MEO, ebbe futottam mostanság bele, és nem, erre Noctua esetén nem számítottam:
A valóság ehhez képest az, hogy nem, nem kompatibilis, a VRM hűtő túl magas, és a heatpipe-ok beleütköznek. Remélem nem arra gondoltak, hogy leszedek a VRM hűtő magasságából
Vagy ASUS változtatott valamit, és erről Noctua-ék nem tudnak.
-
-
BalageK
tag
válasz
flashpointer #65748 üzenetére
Ezt tudom ajánlani (IS-55) de pl. Gigabyte B550 / 570 AM4 alaplapokhoz totál nem jó, valamiért Gb úgy gondolta jó ötlet a foglalatot kicsit máshová helyezni, így nem fért be pl. a Q58-ba.
-
BalageK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #65732 üzenetére
Egy ilyennel biztos nem nézne ki jobban :-)
(feltéve hogy A4 H2O)
-
BalageK
tag
válasz
TurboK0 #65730 üzenetére
A legtöbb lp hűtő csodákra képes, ha a többnyire 90mm ventit lecseréled 120mm-re. Na persze, ahol ehhez van elegendő hely - mert adapter kell majd, az meg +x mm, széltében, hosszában és magasságban egyaránt. És ahol a blokk jellemzői (termikus) egyébként jók az adott felhasználásra.
-
BalageK
tag
válasz
coccolino #65014 üzenetére
Ha a pénz nem számít, ADA 4000 + copper HS + Noctua + shunt mod "jó" megoldás lehet. A táp.... na igen. De mondjuk az ADA 2000 / 4000 70-75W, CPU meg amennyi, egy 500W PSU nem fog csapágyasra hajtódni, és a Noctua fan mod nem tűnik rossz megoldásnak. De itt már azért komolykásabb összegekről van szó. Velka 7 vs H2O? Lehet inkább az eredeti DAN A4-et nézném. De mindez "IMHO".
-
BalageK
tag
válasz
vtommy #64997 üzenetére
Cybenetics tesztek
Jók. -
BalageK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #64982 üzenetére
Aham, nem volt ismerős a megnevezés :-)
De ugyanaz a gond, hiába ezt írja a Lian Li, mint cseredarab, ez konkrétan nagyon hosszú.
Nem kezelhetetlenül, de nem is néz ki úgy, mintha belevaló lenne. -
BalageK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #64977 üzenetére
Nekem ez van, eredeti Lian Li: PW-PCI-4-24X Black
De ez hosszú. Viszont működik :-D -
BalageK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #64974 üzenetére
Nekem is a 240mm-es riser van H2O-ban, de igazából az túl hosszú, hiába azt a méretet dobja a legtöbb oldal. 200mm pedig arra már nem teljesen elég, hogy a 20mm távtartót is használni tudd (2 slot-os GPU-t közelebb rakni az oldallaphoz)
-
BalageK
tag
válasz
flashpointer #64670 üzenetére
Mind felsoroltad :-D
-
BalageK
tag
-
BalageK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #64581 üzenetére
Csak nekem hiányoznak a DP / HDMI csatik erről a renderről?
-
BalageK
tag
-
BalageK
tag
válasz
HUN_Sector #64490 üzenetére
Jó pár hete, mikor linkeltem, még olcsóbb volt .... de így is jó ajánlat. Ha valaki nagy házat akar
-
BalageK
tag
Ez volt már? Vagy próbálta már valaki? (mondjuk ennyiért biztos nem... :-) )
-
BalageK
tag
Ha valakit érdekelne, az Asus ROG STRIX B660I Gaming _nem_ kompatibilis még az AXP90-X47-el _sem_.
Lesson learned - the hard way :-)
Illetve, ha megfordítod a TT gyári hátlapot, akkor igen, a hosszú AMD csavarokkal, de akkor meg kérdés, hogy a ház távtartói mennyivel rövidebbek, mint az így kapott Frankenstein szörnye :-/ -
BalageK
tag
Azt hiszem, most picit elgurult a gyogyim, de kipróbálok egy ilyet [link] (csak ház)
-
BalageK
tag
-
BalageK
tag
válasz
Black&White #64280 üzenetére
Nincs mit! Majd számolj be a hűtőről pls, a 400-as variánsa volt nekem, de az nagyon ergya volt.
-
BalageK
tag
válasz
Black&White #64278 üzenetére
1.1V-on 4800 MTS az, amit JEDEC szerint tud.
-
BalageK
tag
válasz
Black&White #64275 üzenetére
Mi a modulok base sebessége?
-
BalageK
tag
válasz
HUN_Sector #64254 üzenetére
Itt most nem is a GPU lenne a fő, mármint, fontos, de inkább a TFX helyetti SFX táp használata a fő szempont. Amellett, hogy legalább egy 2 slot-os de SFF (ITX) GPU beleférjen.
-
BalageK
tag
Ha már inspiráció, van egy RTX2000 ADA-m. Nem LP, de SFF.
Velka 3 / Densium 4 szerű valamibe raknám, de .... nem bajlódnék a TFX-el inkább SFX tápot használnék. Dan A4 már nagy lenne, tekintve, hogy mennyire apró a GPU. Ötletek? (és nem lenne katasztrófa, ha itthon (M.o.) kapható lenne.... de majd kijózanodom :-D ) -
BalageK
tag
-
BalageK
tag
-
BalageK
tag
válasz
HUN_Sector #64019 üzenetére
Majd ha filléres összeg lesz fémet nagyban nyomtatni :-)
-
-
BalageK
tag
válasz
HUN_Sector #63947 üzenetére
Szerintem mind a kék, mind a piros csapat gödörben van, difi talán az ásáshoz használt lapát méretében van - de tény, most biztos sokkal kevesebben tesznek a kékre.
-
BalageK
tag
válasz
HUN_Sector #63908 üzenetére
-
BalageK
tag
válasz
AxBattler #63894 üzenetére
Ez nézőpont kérdése. Még sosem volt gondom - nem kopott el semmi és nem is törött el semmi, sem NR200-nál, sem H2O-nál (és nem egy - egy járt a kezeim között). De olvastam hirdetést H2O vonatkozásában, ami letört pöcökkel volt árulva. Na de a csavarok is elnyalódnak, fejek elkopnak, csillagból imbusz lesz etc. Preferencia. Kinek mi. Én rühellem a csavarokat. Ezért is írtam úgy, hogy "nekem"
-
BalageK
tag
válasz
emiki6 #63891 üzenetére
A CH170 érdekes ház - és mivel csak mesh, nincs TG, talán jobbnak is tűnik.
Ami nekem a CH160/170 szériával nem szimpi, az a csavarozás - nem toolless.
Illetve a front (avagy oldal) panel belső kábelezése nagy GPU esetén azért nem egyszerű első ránézésre.
De a 170-et ki fogom próbálni magam is. -
BalageK
tag
válasz
HUN_Sector #63888 üzenetére
NR200(P) - jogos, ezért is használok inkább slim-eket fent is - sok hely marad. Push-pin-eket meg megoldja Alex 3D nyomtatása.
Szerencsére a net tele van mindenféle nyomtatható mod-okkal ehhez a házhoz.De nem reklámozni akarom ezt a házat - ezt megtették helyettem mások, és jobban :-)
-
BalageK
tag
-
BalageK
tag
válasz
emiki6 #63879 üzenetére
Kell a kábelekkel is kicsit mókolni, a bracket-et nyomtatni kell, de tudom ajánlani. Jó, olcsó, rugalmas ... de a 158mm hűtőért nem szavatolok :-) Az állítólag 157mm befér az elméleti max 155mm ellenére. Bár lehet, hogy a TG miatt 155 és a mesh oldallap többet enged (ez mondjuk biztos). És olcsó, újként is. Sok sikert! :-)
-
BalageK
tag
válasz
emiki6 #63869 üzenetére
Szerintem a lentebb linkelt DC CH160 is jó lehet, de ami biztosan az, az pl. a jó öreg CM NR200 (P-s és nem P-s) - hivatolasn egy 155mm magas cooler a max, ami bele tud férni, de a mostanim is 157mm..... LL Q58 is jó lenne, de a hűtő magassága erősen limitált. Gondolom a GPU esetén nem csak a hossz érdekes? Kevés erős és 2 slot-os kártya van a jelenlegiek között. A felsorolt házakba 2 slot-nál szélesebb GPU-k is mehetnek.
-
BalageK
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt vízhűtés
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Asrock B760M PRO RS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest