- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Napi színes híreink: az új apu gyártói eredményei
[link] -
BalageK
tag
válasz
vtommy #64997 üzenetére
Cybenetics tesztek
Jók. -
Ugyan ez nem a táp topic, de szintén SF és, ha már szó esett az SF tápokról, valakinek van tapasztalata a Corsair SF új szériájával?
Az origi SF750-em van, most tervezek új konfigot építeni magamnak, a jelenlegit pedig családon belül megtartani, de egyszerűen nem tudok dönteni, hogy vegyek -e egy 850/1000-est, vagy maradjak a jól beváltnál, ami nem mellesleg alig ment még. Kicsit félek a túl új cuccoktól. Az, hogy az OG SF750 ennyi helyen bizonyított, nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy az újak is ugyan ilyen jók. (Szerintem) -
sb
veterán
válasz
Pista0001 #64986 üzenetére
Sima DDR rammal.
Ott legalább nem lesz szűk keresztmetszet a PCIe sávszélesség, ha lassabb a vram.
Ja meg ilyenkor szokás rá 4x annyit pakolni és akkor ugyancsak nem számít a PCIe.
Úgy emlékszem tesztek alapján értelmesebb kártyáknál is el lehet lassabb PCIe-vel lenni ha minden belefér a vram-ba. -
Crabface
senior tag
válasz
HUN_Sector #64990 üzenetére
Magamnak csak Corsair SF... vallasosan.
De talan a cm meg a lianli van egyedul feher...
-
Crabface
senior tag
Valaki keresett feher sfx-et: [link]
-
BalageK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #64982 üzenetére
Aham, nem volt ismerős a megnevezés :-)
De ugyanaz a gond, hiába ezt írja a Lian Li, mint cseredarab, ez konkrétan nagyon hosszú.
Nem kezelhetetlenül, de nem is néz ki úgy, mintha belevaló lenne. -
És tényleg. Rosszul emlékeztem... vagy gondoltam ennyire nem lehet rossz a helyzet.
-
BalageK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #64977 üzenetére
Nekem ez van, eredeti Lian Li: PW-PCI-4-24X Black
De ez hosszú. Viszont működik :-D -
válasz
FireKeeper #64970 üzenetére
Bizony. Sajnos a belépő kártyákra manapság sokszor csak 8 sávot terveznek, lásd RX6400 és 6500XT.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BalageK #64976 üzenetére
Lemérni nem tudom, mert be van építve, viszont nekem a házban nem volt, így külön kellett megvennem, amit vettem, arra meg ezt írja a LianLi:
90° Reverse to 180° 240mm PCIe 4.0 Riser Cable
Amazon oldalán a kábeleket nézegetve a Dual Revese volt az, ami (kép alapján) fizikailag hasonlított és pont van is belőle 24cm-es... -
BalageK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #64974 üzenetére
Nekem is a 240mm-es riser van H2O-ban, de igazából az túl hosszú, hiába azt a méretet dobja a legtöbb oldal. 200mm pedig arra már nem teljesen elég, hogy a 20mm távtartót is használni tudd (2 slot-os GPU-t közelebb rakni az oldallaphoz)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
zed1983 #64972 üzenetére
Amazon Search.
A konkrét "boltot" nem találtam meg, idealo-ról jutottam oda. Arra figyelj, hogy 24cm-es Dual Reverse kábel kell. -
zed1983
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #64968 üzenetére
Köszönöm, egy linket átdobál arról?
@viperabácsi : felkerestem, volt már pár sikeres üzletünk, hátha most is sikerül.
UI: Ha így használom a gépet egy ideig, lehet valami baja?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper #64970 üzenetére
Játékra egy darabig nem is lesz. Késleltetés miatt kerülik a használatát, mint ördög a szentelt vizet. Emlékeim szerint a 3.0-ának is kellett vagy 3+ generáció, mire 5% feletti lett a csúcs kártyának a hátránya.
Ma ráadásul olyan időket élünk, hogy az igazi csúcs vasakból inkább eldob az ember 5-10% teljesítményt, csakhogy az őrült fogyasztáson nyerjen 20-30%-ot. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #64968 üzenetére
jah az 5.0-nak semmi értelme egyelőre. de ha ennek lehet hinni akkor még brutál GPU-nál is 1-4% különbség van 3.0-4.0-5.0 között, amennyiben 16 sávon van.
én amúgy aliról vettem csere risert mikor a meshi-ben lévő gyári elromlott. csak arra kell odafigyelni hogy milyen hosszú risert vesz az ember és a csatlakozók mindkét végén megfelelő irányba álljanak.
-
HUN_Sector
őstag
Gen 3 és gen 4 között minimum 128 bites x8 és x16-os csatlakozójú kártyák között nincs különbség. A 96 bites és 64 bites belépő kártyáknál már viszont tetemes
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
viperabácsi #64960 üzenetére
Meg nem mondom már melyik AM4 ITX lapban gyárilag hibás volt a pcie sín, létezik ilyen.
Talán valamelyik x570 volt és gen3-ra állítva ment csak rendesen.
-
Vigneau
félisten
válasz
Volt már rá példa, hogy ez a módszer oldotta meg VGA problémát. A technika ördögének mondanám, magam sem értettem. Nem kizárt, az is pl. BIOS hiba lehetett, amit később orvosolt a gyártó. Megjegyzem, riser-rel sosem volt dolgom, csakis direktbe dugtam a MoBo-ra a kártyáim.
Természetesen lehet a magasabb szintet is fixálni, ha már a gyorsabb tempóra készült az adott VGA. Csak működjön rendeltetésszerűen.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Ha van egy risered ami 3.0-s, a vga 4.0-s, a biosban 4.0-ra állítod a pcie-t is, nem kapsz képet és vissza sem fogod tudni állítani, ha nem dual bios vagy ha nincs egy 3.0-s vga-d
-
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Újraindítás után a fehér világít folyamatosan. Valamiért a VGA nem stimmel neki
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
zed1983 #64947 üzenetére
Riser nélkül jó-e konzisztensen?
Frissítés után ki-bekapcs miatt arra tippelek leszedi a drivert amit felrakott...Ismerős gépével volt olyan hogy rossz volt a proci és ha felment a vga driver, akkor ment volna teljes sebességgel már a pcie és elhalt a gép. Ha ezer éves pcie2 karit raktál bele, akkor jól ment. Csak ott nem volt riser a gépben, a cpuban halt meg valami...
-
zed1983
őstag
válasz
mpierre #64946 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a Gond?
Megvan az új konfig, de valamiért az újraindítás után nincs kép csak pörögnek a ventik, billentyűzet és egér világít, de ennyi.
Windows11 telepítést nem tudom így befejezni.
B850i Rog
Ryzen 8400F
990 Pro SSD
2x8GB Kingston
Sf750 2024
Rtx 4060
A4 H2OFriss Nem béta BIOS.
-
mpierre
veterán
válasz
AxBattler #64937 üzenetére
A headset nagymamának meg nem hiányzik. Vanik kis Filipsz őőőőősrégi hangoskodó, az elég neki.
Na de az alaplapi tálca kivágásában az alaplap mögött pont elfért az eps 8 pin toldó csatija és minimális színkavalkáddal megoldódott a rövid kábel esete. Remélem azért a 2 db szürkés noctua még el fog férni a plafonon.
-
Hanok
senior tag
válasz
Vigneau #64939 üzenetére
Én már kétszer is vettem, mert bár mindkét alaplapom Asrock volt de az intel A-s header-el volt szerelve az AMD-s meg B-vel. Szóval platform váltásnál bajban voltam. Amúgy teljesen korrektül működik az AliExpress-es, és gyorsan meg is jön pár száz forint.
Keresgéltem normális 90 fokos 24pin-es táp csatit is de azt azért az Aliról nem mertem bevállalni. -
lil Bull
csendes tag
A gold 850w-os változatot én is nézegettem, mert elég olcsón lehet aliexpress-en beszerezni de aztán rátaláltam erre a videóra:
https://youtu.be/OskVDmMIEPI?si=8tV0gz_giHe1Q-eP&t=391
Elvileg nem fogyasztás, hanem hőmérséklet függvényében pörög fel a ventije, viszont itt nincs is házba építve és így is fel akar szállni. -
Vigneau
félisten
válasz
flashpointer #64940 üzenetére
Nekem meg a felfelé meredezés a jó a Jonsbo C6-ban. Az a szerencsém, hogy a mostani lapom 22.6cm széles, így még nem kellett vennem flexi SATA kábelt. Bár ha eltűnik a SATA SSD-m, akkor már nem lesz ilyen gondom, csak az USB-re kell figyelnem.
-
Vigneau
félisten
Mostanában némelyik lap olyan szerencsétlen kialakítású, hogy nem csak a SATA, hanem az előlapi USB is párhuzamosan van a nyákra forrasztva. Utóbbihoz derékszögű átalakítót rendelt már közületek valaki? Szűkebb házakban enélkül be se tudnám kötni...
-
Pista0001
addikt
válasz
mpierre #64934 üzenetére
Á, értem.
Hát, lehet, hogy összességében Corsair féle vékonyan harisnyázott kábellel jársz akkor is jobban. Sokkal könnyebben hajlik, a szűk helyen elrendezheted a kábeleit egy sorba, akár valami kábelvezetővel össze is fogathatod a szálakat.
2 B550M-ITX/AC-m van, ugyanez az elrendezés. 2010. óta van egy DFI LanParty MI P55-T36-om is, azon is arrafelé van a csatlakozó. Hasonló érzelmeket vált ki ez is belőlem, mint a tápok lapos kábelei.
Az Asrockhoz megfontolnám egy derékszögű toldó bevetését, ha jól adja ki, elmehet a 8 pin a szélső csatlakozó és az AC között. -
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #64932 üzenetére
Corsair-esen lapos. Mert a BeQuiet 450 W-os ilyen kábellel van szerelve a 24 pin kivételével. Egyelőre pont az Akyga jön, mert nincs lapos. Nagymama meg éppen már nem tud várni...
Pista0001: Nem jön be.
Mindössze az Ophion 7L alaplapi tálcája megett nincs épp túl sok hely. Tán fél canti.
Ehhez már kell a lapos kábelezés.
Szerk.: Ja! És pont ott található az Asrock a520m itx/ac-n a 8 pin eps, ahol a táp 230 V-os kábele kívánkozik éppen rögzülni. Tehát még az is helyet vesz el. (Kép bal felső sarka körül.)
-
mpierre
veterán
Ez az Ophion 7L némileg az őrületbe kerget, de ebben benne van a fix kábelezésű táp is. Ja és tojok a színekre.
Kb.
Amúgy hol kapható lapos kábeles EPS 8pin hosszabbító? Kis hazánkban találkozott már valaki ilyennel? Sima (sárga-fekete átlátszó dugaszos), harisnyázott (fekete dugaszos) van. -
kutga
félisten
válasz
flashpointer #64926 üzenetére
Van egy 4 terás WD Purple 5400-as merevlemezem, annak azért elfogadható a hangja, most külső házban van, nem nagyon hallani. Nézegettem ssd-ket is ebben a méretben, de úgy vélem, a hagyományos hdd-nek jelenleg kedvezőbb a fajlagos költsége.
MOD
Viszont ebbe a Chieftec házba nem kell a MK-35DV kiegészítő, hogy fogadja a hdd-t? [link] -
Grave_444
nagyúr
válasz
flashpointer #64926 üzenetére
2,5 5400rpm HDD sem kifejezetten néma. Idle hangosabb akármelyik ventilátoromnál.
Halk gépbe alap az SSD, főleg ilyen ITX célra szvsz. -
HUN_Sector
őstag
A tápkábel sata csatlakozója is mindkettőbe belemegy külön-külön, nem alaplapi sata connectortól kapják az áramot.
Egy 4 pines power csati egy 84 wattos cpu-t simán meghajt. Viszont paneltápnál a paneltáp teljesítménye és a kúlső adapter teljesítménye közül a kisebb számít. Pl egy 12v 5 amperes adapterrel (külső táppal) 60 wattnál többet igénylő cpu meg sem fog mukkanni, hiába tudna a paneltáp mondjuk 100 wattot
-
hoffman_
nagyúr
igen, en pont ez "ellen" epitek, ha magamnak csinalom. a paneltapot nem szeretem, plusz tegla, macera elrakni, stb. persze 100W alatt teljesen eletszeru. egy jobb Gold/Platinum SFX tap hangtalan, Corsair 450 Goldja is hybrid es kb 150W-ig azt hiszem nem kapcsol ventit. dragabb, ez teny. nekem is a nappaliban van, a hdd nagyobb zajforras, mint a tap vagy a 120mm noctua. 5400rpm-en azzal se lesz nagy gondod.
nekem az Asrocknal a DC tap kizaro ok volt, illetve asszem csak wifi m2 van rajta, hiaba a 2x sata. barmi mast a pci slotba kell raknod. az Asus nvme portja savszel korlat nelkul elvisz egy 6x sata adaptert es a pci x1be elfer a 2.5gb nic.
-
kutga
félisten
Egy valamiben nem vagyok biztos, és az alaplap használati utasításában sem találok rá semmi infót, nevezetesen, hogy a 4 pines alaplapi SATA Power Connector (SATA_PWR1) meg tud-e hajtani egy 3,5 collos hdd-t, neadjisten egy 3,5 collos hdd-t és mellette egy 2,5 collos ssd-t, vagy csak ssd-re gondolt-e a gyártó.
-
kutga
félisten
válasz
Grave_444 #64920 üzenetére
Ja, azt hittem abba csak beledugom a tápkábelt, és mehet a konnektorba.
Akkor viszont máshogy nézne ki a dolog.
CHIEFTEC IX-03B
ASROCK N100DC-ITXTáp meg szerintem van itthon.
-
kutga
félisten
válasz
flashpointer #64918 üzenetére
Igen, néztem ezt is, de ehhez kell egy külső táp is, ugye?
-
flashpointer
őstag
Abbol a cpubol van integralt tapos is, a tapegyseget csak siman bedugot az io portba, persze kicsit dragabb is de cserebe nem kell a paneltappal szarakodni
-
-
hoffman_
nagyúr
én nem vagyok a paneltáp híve, ezért az Asus N100-at és mellé SFX-et vettem. ez a lap ATX tápos, az Asrock verzió a DC barrel csatis. nálam 4x4TB lemez és a 6W N100 mellé kicsit erős az SF450 Platinum, cserébe van játéktér. Unraid homeszerver, Jellyfint nem rég lőttem be, 1080p és 4k stream remekül megy, illetve az igpu transcode is egészen jó. Linux alatt a QVS driverekkel általában oké az N100 már. én 32gb ramot raktam bele, még nem nagyon láttam 8% felett.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Kezd összeállni a fejemben a kis letöltő/videólejátszó gép konfigurációja, szerintetek ez működhet?
ASUS Prime N100I-D D4
LCPOWER 1360mi 75W
8 giga ddr4 ram és valami M2 ssd innen az apróról1 darab 3,5 collos 5400-as hdd menne még bele (ez már megvan), gondolom az alaplap, a ház és a táp elbírja. A cél az lenne, hogy tévére kötve fhd/4k filmeket tudjak lejátszani róla, a háttérben pedig elvégezze a letöltést, visszatöltést, megosztást az otthoni hálózaton. Oprendszernek elsőre Libreelecet gondoltam, aztán ki tudja. Mi a véleményetek?
Mivel sosem volt még paneltápos gépem, jó, gondolom, hogy az a táp és az alaplap összekötéséhez a kábeleket adják a házhoz?
-
sb
veterán
válasz
vtommy #64885 üzenetére
Köszi a tapasztalatokat és a megerősítést. Remekül hangzik ha ennyire jó. Beszerzés ügyben ahogy mások is írták, nekem is amazon.de-n jött szembe. Ráadásul elég jó áron azt itthonihoz képest. Igazából ezért is merült fel, amúgy nem nagyon van rá szükségem, csak a kisördög soha nem alszik. (Egy ideig aludt, időm sincs próbálgatni, de most megint mindenféle irányból jön a késztetés, hogy lehetne fejleszteni, szerelgetni.
)
A kis NAS/szerver gépben egy gyári AMD cooler van jelenleg a 4650G-n, nemsokára 85/600g-n, de félhetően leszabályozva 35-45W-ra. Abból viszont a nagyobb, rézmagos hűtő van fent, szóval arra bőven elég, de nyerni fog a kíváncsiság.
Közben meg lehet, hogy a nagyobb gépben is lesz majd változtatás, házban ill. házon belül is akár. Elfér tartalékban/más variációkra.Ahogy nézem a 47/53 között tömegre is alig van különbség, de mivel így látlanban a méret nem köt, a nagyobb lesz. A 120-as is megfordult a fejemben, de ott már nagyon korlátozott lehet a méret.
Más:
Közben kipróbáltam a szülőknél elfekvőben talált régi gépből jött Seasonic SS300-TFX-et. Elindult, megy szépen, hangja szinte nulla most is. Első körben azt próbálom ki a kis gépben a paneltáp és köhögő külső kocka táp helyett (ATX táp helyén).
Ill. közben jövő héten érkezik elvileg a 790S7. -
Crabface
senior tag
válasz
HUN_Sector #64911 üzenetére
Kartavolsagra van tolem, az asztal mellett egy iratszekrenyen. Talan jo lesz. Majd ha at lesz kicsit rendezve a szoba, akkor felmegy a monitor fole egy polcra a falra...
-
Crabface
senior tag
Megforditottam a ventit az AIO-n es most sokkal kellemesebbek lettek a gephazban a homersekletek. Kicsit fura, hogy a gep elejen jon ki a meleg.
-
rxmiss
tag
válasz
viperabácsi #64901 üzenetére
na ez hosszu sztori
szoval ez a napi windows-os hasznalos gepem, de eredetileg nem annak keszult. a legmegterhelobb feladat fusion360, amit havonta csak par alkalommal veszek elo, pontosan ezt a hazat szeretnem jol beszerkeszteni, amiben lakik, de mazsola vagyok hozza. azon kivul asphalt9, mert rendes jatekra nincs idom
tovabba bongeszo, youtube, mozi, amiket az n100-as lattepanda is ugyanugy megoldott...ennek kellett volna lennie a davinci videoszerkeszto gepnek is, de ahhoz tetszoleges finomhangolas utan is gyenge a fuji xt4 100 v 200Mbps-es 4k60 videoihoz, ezert azt a nagyobbik gepen csinalom tovabbra is. a 3950x adott volt, par eve vettem nagyon jo aron hasznaltan, bar a b550-es lap elbirna akar 59xx procival is, valoszinuleg mar igy marad. es ez kellett volna legyen az utazos-dolgozos gep is, dual-boot, linux, virtualizalas es programozas. van hozza 10 inches fhd monitor es a napi hasznalos keychron k3, szoval eleg kis helyen elfer, nem kotnek bele repulon sem.
ez lett az alkatresz-kiserletezos gep is, mar eleg sok kombinacio volt benne. oszinten szolva nagyon megszerettem ezt a hazat, ketto van belole itthon, a masikban van a korabban linkelt hdplex+epyc kombo. pont azert akarom beszerkeszteni, hogy tudjak hozza csinal(tat)ni kiegeszito 'dobozokat', pl kulso vga-nak v meghajtoknak, stilusban passzolva.
-
patyil
tag
válasz
HUN_Sector #64903 üzenetére
De abban az in win házban ATX táp van nem? + kicsit bazárian néz ki. nekem akkor se, s most se tűnik egy kifejezett jó vételnek, de ízlések és pofonok
-
Pista0001
addikt
válasz
AiRLAC #64904 üzenetére
Én sem, de nyugaton is drágultak...
Illetve pontosabban kivezették a kisebbeket. Pl Corsair SF-ből a weboldalon már a 600-asnak sincs ára, nem hogy a 450-nek. A 750-nek még van ára, de az sincs készleten. Az utódszéria meg valami 850 wattnál kezdődik...
A 450-600 wattos kategóriában gyakorlatilag nincs modern, minőségi sfx táp, vehetsz 850 watt felettit 200€ körül, vagy drágábban...
-
válasz
Crabface #64902 üzenetére
Nem tudom mert kb. 6 év után most vettem megint tápot, meg nem is MO-n élek.
Mondjuk én a használtpiacról vásárolok inkább, ehavi szerzemények:
be quiet! Straight Power E9 480W Gold, ATX, moduláris - 24€ (homeserverbe)Ezek közül megy az egyik majd az új PC-be (iTek Evoke / Inter-Tech IM-1 ház, hogy témához is vágó legyen), még nem tudtam dönteni melyik lesz.
Thermaltake Toughpower SFX Gold 450W Premium Edition - 67€ (ezen még van 5 év gar a 7-ből)
bequiet! SFX-L 500 Watt Modular 80+ Gold - 80€ (ez bontatlan de nincs gar) -
HUN_Sector
őstag
válasz
AiRLAC #64900 üzenetére
Ami az itx-szel. Még jobban rétegtermék lett, megfejelve egy brutális inflációval. S itt is vagyunk a mában.
Ezért vettem én is inkább olyan gépházat, amiben gyárilag benne van egy gold táp, mert önmagában egy jobb táp annyi, mint amit az egészért fizettem.
Ki kell használni az olyan lehetőségeket, mint a 16000-es in win b1 200-as gold táppal 16-ért, az in win A1 plus 650-es gold táppal 50-ért, vagy tavaly az nzxt h1 moduláris sfx táppal, aio 120-as vízhűtéssel 50-ért. Sokan ezeket alkatrésznek veszik már, annyira elszaladt egy-egy különálló termék ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest