-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz
HUN_Sector #64093 üzenetére
Itt a riser kábel a házhoz jár vagy milyet érdemes használni ?
-
Gergello
addikt
Nem teljesen mini-itx téma, de olyan mini gépet használ valaki, ami type-c keresztül kapja az áramellátást ?
Monitor tud 90W-at adni USB-C porton keresztül, hátha lehetne egy szép szinte kábelmentes megoldást kialakítani.
-
Gergello
addikt
válasz
flashpointer #63227 üzenetére
-
-
Gergello
addikt
Köszönöm, hogy leírtad. Most Win10 alól próbálom beállítani, de nem tudom lemásolni a te görbédet, mert a Gigabyte 55°C-tól nem engedi lehúzni a görbét 100% RPM-ről. (Biosból még nem próbáltam). Pumpa sebességét nem is próbáltam állítani, csak a ventiét.
Így csak annyit csináltam, hogy átraktam csendes profilra, ami az alábbi:
-
Gergello
addikt
válasz
#16939776 #53547 üzenetére
Amikor laptopban áll(nak) a venti(k) minimális terhelés mellett akkor milyen légmozgás van ott?
Most azt a helyzet tárgyaljuk, amikor szinte idle állapot van, nincs terhelés. Abban az esetben sok laptop passzív, én azt vetettem fel, hogy miért ne lehetne a desktop is az, amikor a CPU használat minimális és a CPU hőmérséklete mondjuk 35 fok. -
Gergello
addikt
Minek hűteni a körülötte lévő alkatrészeket? Amit kell arra raktak gyárilag bordát. / vagy ventilátort / Laptopban se hűti semmi, mégis működik hibátlanul sokáig.
-
Gergello
addikt
válasz
AxBattler #53471 üzenetére
Köszi. Igen. Egy Gigabyte B450 Aorus Pro WiFi.
Használtan tudtam megszerezni, más már kifizette a nagyját, nekem csak az apraját kellett.
Sokat már nem tud drágulni, mert AM4-ben szerintem már nincs mit fejleszteni rajta, mert vga nem kell, proci meg egy 5700G van benne. -
Gergello
addikt
Köszönöm a válaszod !
Bennem is felmerült ez az igény miótaketten nyomjuk faterralhárman egy távoli munkatárssal, de nem tudtam még ilyen jól megfogalmazni, hogy mire van szükségünk. Felhagyni a rendszertelen backupolással, meg a küldd már át ezt vagy azt, ami csak nálam van meg egy külső vinyón. Havidíjas előfizetős megoldásokról olvasgattam eddig, nálunk szerintem az is elég lesz, hogy egyik pont az irodában, másik a raktárban.Szegedi fórumból eltüntél, azt hittem valami baj van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B360M Pro4 microATX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest