- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
hoffman_ #63780 üzenetére
- Corsair SF750 SFX PSU review: Light weight, high efficiency - tomshardware.com
- Corsair SF750 (2024) ATX v3.1 PSU Review - hwbusters.com -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #63780 üzenetére
Szerintem ennyiért újonnan akinek most kell és garis kell, ez egy nagyon jó vétel, már csak azért is, mert alzába (szerintem) könnyű visszavinni, ha úgy adódna. Anno amikor visszavittem az előző szériás cicergő 750-et még csak emberrel se kellett beszélni. Vonalkód leputtyint, doboz valami gyűjtőbe bedob és asszem 30 percen belül jött az értesítés, hogy hamarosan utalják vissza.
Viszont mivel az újfajta csati van rajta psu oldalon, így az egyedi kábeles tömegnek valszeg még macera ez a táp (nekem pl. be van tárazva a korábbi minifit csatiból rengeteg, ehhez rendelhetnék egy csomó microfit csatit...).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest