- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
schawo #30446 üzenetére
Milyen forrásról hallgattad ? Nekem Creative X-Fi HD USB-m van aminek a fejhallgató erősítő része nem tudom mennyire számít jónak, milyen kategóriába sorolható, csak annyit saját tapasztalatbó hogy az alaplapi Realtek chipnél jobban szól, és nincs alapzaja. Ez a Presenter például amit contaxg ajánlott, hogy hallgassam meg vele, mennyivel számít jobbnak hogy esetleg érdemes lenne vadászni egy ilyenre, illetve mennyit javítana a hangján mert elvileg ez nem egy nehezen hajtható füles ? Egyébként tényleg elég korrekt füles az M50, az előző fejhallgatóimhoz képest jó hangja van, csak egyetlen "probléma" van, hogy van egy pár elég pontos, részletes hangú, kis zárt, saját készítésű dobozom, aminek nagyon szeretem a hangját (persze messze van a "high-end"-től), és amikor felteszem a fejhallgatót, mintha visszalépnék hangminőségben. Legalább most már csak kicsit, nem pedig hatalmasat, mint eddig
.
Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest