Aktív témák
-
greenmukk
tag
Westend médiamárktba van még 2db 25ohm-os 770 , azon csodálkoztam hogy azok még ötvenakárhányezerforintba kerülnek. Bár nem is bánom mert ha meglátok rajta egy harmincakárhányezres árcédulát lehet hogy elcsábultam volna.
Valaki vehetne gyors egy 770et (vagy a feljebb linkeltt 990et) amit elrak szépen úgy ahogy van és nyáron eladja nekem 30ezerért
-
greenmukk
tag
Ma betévedtem a westendben a media marktba. Gondoltam körülnézek csak úgy, erre belefutottam egy beyerdynamic dt770-be meg egy 660-bA
asszem. Megmondom őszintén nem emlékszem a pontos típusra és lehet hogy marhaságot írok. Na mind1 az a lényeg, hogy kibaszottul szerelmes lettem mindkettőbe. Barátnőmmel voltam,de amikor fölvettem a 770est
megszűnt minden,annyira elvarázsolt hogy az nem igaz. Hétvégén elvileg megyek cipőt venni,majd benézek még egyszer és akkor megjegyzem a pontos típust. nekem kell egy olyan,vagy egy hasonló kaliberű
-
greenmukk
tag
"Mit hazudtam?
Különben ha sikerül megcsinálnom a képeket, akkor magukért fognak beszélni a fülesem állapotáról. Én azt mondtam majdnem másfél éves a cucc és annyi is. Én azt mondtam tökéletes állapotban van, és abban is van. Én azt mondtam ez a változat 54 a boltban és annyi is.[meg ezt is mondtad: "(olyan fél éve árulom, de van, hogy hónapokig rá se frissítek. Most kezdtem el normálisan hírdetni.)" 2010.12.25.-én adtad föl a hirdetést. Ma 2011.11.02 van tehát lassan egy éve árulod. hazudtál.kiderült.hülyének nézel mindenkit. én befejeztem, fölösleges ide szemetelni,ezt ajánlanám neked is/OFF]
-
greenmukk
tag
"Viszont kénytelen voltam megvédeni magam és nem veletek szemben, hanem azokkal, akik bejönnek és olvasnak. Így már mindenki el tudja dönteni, hogy kinek ad a véleményére és kinek hisz. Bár azt gondolom ez a beszélgetés, hiába voltatok többen, feletébb vicces a külső szemlélőknek" :p
.Én olyan vagyok aki "bejön és olvas" és vissza is olvastam az egészet.El kell keserítselek, arra jutottam , hogy nagyon ostoba vagy. Itt jó tanácsot adtak neked először,szép szóval. Csak te ezt nem vetted jó néven. A másik,hogy hazudtál utána pszichológust ajánlottál nekik aztán meg már csak a saját igazad mellett kardoskodtál,pedig szerintem te is tudod hogy nincs igazad. nem semmi
ON: köszi krichd1 majd figyelem a fórumot
nem baj ha nincs sok tapasztalatod elég ha leírod hogy kényelmes-nem kényelmes, sok a mély stb csak ilyen alap dolgok,aztán a többiek csak kiegészítik majd, van itt egy pár hozzáértő
-
greenmukk
tag
20-25ezer Ft-körül milyen fejhallgató lenne a legjobb választás? Főképp zenehallgatásra (nem tudok egy fajta stílust megnevezni,mindent hallgatok) néha játékra is.
Aktív témák
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest