- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tboldi #214770 üzenetére
ültél amúgy már ilyen fiatban? még a vadiújaknak is botrányosan gagyi a belseje, a 15 éves korábbai ceedemhez képest is
amúgy nagyon cuki, hogy amíg a jazz-t hajtottad addig csakajapán, most, hogy átültél a mitoba most már csakazolasz, de hidd el, létezik még más márka is a világon, amik nem véletlenül verik kenterbe ezeket az eladási statisztikákban
-
-
válasz
tboldi #214476 üzenetére
vagy én szemem csal, vagy a képek sz*rok, de így ránézésre is van rajta vagy 3 különböző piros.
#214473 jdani1998
ugyan ebben a kereskedésben van egy narancs Kia Rio, azt nem nézted meg? a 97 lovas 1,4-es sem a tápláléklánc csúcsa, de egy fokkal rugalmasabb közlekedésre és a nagyobb kasztni egy paraszthajszállal megnyugtatóbb passzív biztonságot sugároz. -
-
426os
őstag
válasz
tboldi #214168 üzenetére
Bravonál, Deltánál, de valszeg Giuliettára is igazak a dátumok:
M32 2010-ig (facelift), utána Fiat C635, amiből 2011.07 után szerelték a már javított változatot. Az első c635 sem való ördögtől, már több, mint 10 évesek, amelyik nem volt jó, az már fiatal korában sem volt jó. Ha szépen, könnyen vesz minden sebességet, minden állapotban, akkor nem lesz vele gond ezután sem. -
hobizoli
nagyúr
válasz
tboldi #213737 üzenetére
mindenhol vannak nyugos szeriak, de ez az M32-s valto javitas ezzel a upgarde kit-l, igazabol meg annyira nem is nagy kiadas
ennel SOKKAL meredekebb osszegekbol javithato tipushibak is vannak mas gyartoknal
en egyebkent megfigyeltem mar 20+ ev digoverdazas utan, hogyha egy digo autoval van vmi akar meg fruttibol is javitando tortenet, vagy mar 100k+, ami ha belegondolsz nem egy fuha, foleg manapsag, akkor aaa el kell adni, szar-fos-szemet
francia ugyanez
ha egy jakuza vagy nemetvagen keri az 5-800k-t, akkor aaa azt siman ra kell tapsolni
annyira tipikus egyebkent -
slett27
addikt
válasz
tboldi #213640 üzenetére
Igen. Úgy látom és úgy veszem észre hogy jönnek a bajok az előző tulajnál, aztán amikor már több százezres a kiadás akkor eladják. 10-ből 9 autónál így van. Nézzük a számokat :
Kb 9 hely az ország különböző pontján. Ami több 1000km-es táv is lehet. Üzemanyagban horror, de jó autót akarok venni. Elmegyek pl Ercsire, vagy Sárvárra, Szombathelyre, Pécsre tőlem jó messze. Jönne az átvizsgáltatás saját szerelővel aki itt van Tatán. Ha nem jó a paripa akkor vissza. Ezt többször eljátszani úgyhogy fizetek a szerelőnek is.Egyszer azt mondta egy szerelő szívesen eljönne velem, de mennyit kérjen ? Az alatt az idő alatt megcsinál 3 olajcserét, 2 fékcserét amivel 4x annyit keres. Plusz vigyek karosszériást is.
2 Fiat Bravo (szokásos típushibák : féltengely+kelyhek, digit klíma, váltó+kisebb nagyobb egyéb -> 700k) az autó árának 70%-a. Majd egy Hyundai i30 1.4 109LE vezérlés cserénél csak a láncot cserélték, dízel hangja lett, elkezdte (vagy már rég ette) az olajat, 1000km-enként 2 liter olajfogyasztás. Aztán megkotlott a Peugeot 207 1.4 VTi 95LE. Motorhiba. Nem akartam bedőlni a sztereotípiáknak, majd én karbantartom. Így most van a Seat Leon 1.4 2002-es.
15+ -os kocsik annyira le vannak pusztítva, hogy elképesztő. Tudjátok gurul, jön-megy teszi a dolgát.
Ez a legjobb, na meg a következő : füstmentes motor, koppanásmentes futómű. Ez a fake ! Milyen vonzó.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tboldi #213372 üzenetére
Nem úgy van, hogy akinek a nevén van az autó január 1-jén az fizet? Ha senkién, akkor senki?
Ez alapján is úgy tűnik, hogy idénre megúsztátok
(16. -os kérdés)
Gépjárműadó - gyik -
daneel_hu
addikt
válasz
tboldi #213137 üzenetére
"Nekem az lenne, egyszerre szoktam cserélni mind a 4 lengéscsillapítót és rugót. A nem vellanyost megcsinálom körben 1 vellanyos lengéscsillapító árán.
"
Mondom, mások a preferenciák.
Nem érdekelnek a plusz költségek, nem ezért vásároltam a vasat.3,2-ért vettem a kocsit, úgy voltam vele ha valamikor 1-1,5-öt költeni kell rá ám legyen.
A legjobb verziót akartam a MiTo-ból. (Alfa Rosso színben)Anno amikor a Bravot kihoztam a szalonból (34 éves voltam akkor...), zavart, hogy kompromisszumot kellett kössek a verzióval, felszereltséggel... a Sport 1-1,5 millióval volt drágább. Pedig nem a legszarabbat vettem.
Eldöntöttem, hogy amennyiben valamikor olasz kocsit veszek még 1x, akkor az adott modellből a legjobb verziót veszem. (így nem fog baszni az ideg utólag, plusz nem akarok minden szírszart beépíteni a verdába) -
daneel_hu
addikt
válasz
tboldi #213133 üzenetére
"Ha cserélni kell majd, akkor is annak fogod tartani?
"
Persze, nem azért vettem QV-t mert ez lehet a legtartósabb szerkezet amit a MiTo-k közül gyártott az Alfa. Ha cserélni kell, cserélni kell... sosem zavart ha plusz 1-2 alkalommal bele kell nyúlni a zsebbe és kell egy külön szervizalkalmat nyélbe ütni.
A MultiAir-t is letojom magasról.
Meg kell adni a kocsinak ami jár, 10 ezrenként selenia 5w40, és multiair-szűrő csere.Az elektronikus gátló amúgy nem széria a QV-ben sem... ahhoz is rendelhető volt.
Nagyon sok QV-ben nincs benne.A kocsit azért vettem mert ha MiTo akkor ez adja közülük a legnagyobb élményt, és ez is fogja a legtovább tartani az árát. Főleg, hogy piros.
-
kisza25
félisten
válasz
tboldi #213125 üzenetére
Csak megnéztem mivel rendszám ott volt, nem akarnám megvenni ezt a fehéret így.
Van még másik 6db 155 lovas mito most fent
Amúgy amíg legalább az egyik autót nem veszik meg , addig biztos nem indulok el nézelődni
Amúgy ez szimpatikus, de nem nagyon szeretnék feketét
Olcsón megveszem és cserélek rajta mindent, erre gondoltam
1,2M Ft-ba csak belefér, hogy minden rendbe legyen rajta 🤔 -
kisza25
félisten
válasz
tboldi #213123 üzenetére
És honnan tudod a pirosról amit linkeltél, hogy nem volt törve, amikor tavaly hozták be🤔
Attól hogy valami drágán árulnak, az nem jelenti azt, hogy jó is, de egyébként ez egy neppertrükk, pont azért, hogy azt gondold hogy az a legjobb amit árul
"Nem véletlenül olcsóbb az olcsóbb."
Na pont ezért nem veszik meg az autóimat, túl olcsón adom Őket
Ami olcsó az gyanús, ami drága az tuti jó, kész vagyok ettől. Én olcsón adnék jót, de hát nehéz az embereknek jót tenni -
-
-
-
dj79
senior tag
-
válasz
tboldi #211275 üzenetére
Köszönöm a tippet, de ez dizájn ügyileg sem állja meg a helyét, meg hát 3 ajtós. Anyataxinak nagyon kicsi.
@#211274 kisza25
Huh... ezt jó, hogy írtad, mert van egy már 180k-nál motorcserés példány, ami azóta már futott 180k km-t... [link]
GOndolkodtam, hogy egy motorcser jó, vagy sem... mert ha 180k-nál csere volt, majd ugyanennyit ment, akkor mi a valósziűsége annak, hogy megit 700k-s motorcsere lesz? (vagy 1M lesz...)@#211267 szabonagyur
Bizony ma megmutattam néki. Nem kaptam elzárkózó visszajelzést.
Ople topikba kukkantva (gyébként is érdekelt vagyok ott) b16xer nem vészes motor. -
AssAssynn
addikt
válasz
tboldi #211110 üzenetére
Mondjuk ezt az Ypsilont is csak tőled hallottam még
ittéletemben. Csak nincs egy szép eladó példányod?Ha a feléből engedsz még egy kicsit, lehet érdekel ez a típus. Habár hagyd inkább, mert olyat keresek, amit később el is tudok adni.
Köszönöm a tanácsot, rájuk nézek. Más ötlet esetleg? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluering Libra irodai forgószék
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest