Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
runner 125 #66119 üzenetére
Nem. Hányinger gagyi az egész..
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #66119 üzenetére
Nem vagy egyedül, a totalcar-osok is régóta szörnyülködnek, én mondjuk nem tartom annyira gáznak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #65955 üzenetére
Hondák jobban tetszenek nekem is.
-
Lobeu
csendes tag
válasz
Sequoia, ha már Toyota.
-
giigz
veterán
válasz
Nekem pont a LandCruiser olyan, hogy csak nagyok akarnának lenni, de nem megy... Nálam ha Toyota, akkor Corolla és Avensis, semmi más
-
AMD Power
titán
válasz
runner 125 #65825 üzenetére
És akkor ő 1000x ezt ajánlja? Legalább nézze már meg mit ajánlgat.
Ez az autó egy hulladék.
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #65748 üzenetére
HI!
a 15ost is elpatak 25khuf-ert hogy csak na, hat meg a 16os aratlatnad :- )
udv
neduddki
-
Land
veterán
válasz
runner 125 #65755 üzenetére
Tudom, de balositva is 580 ezer lenne az ára. Talan az sem sok érte.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
runner 125 #65606 üzenetére
Igen, 1000 km, csak gondoltam neduddki is értse
Németből behozott autó, szervízkönyvvel. Eleje biztosan nem volt törve (nem láttam javítási nyomot), itt-ott karcos. Bakker, nem forgatta el az utolsó képet...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
runner 125 #65585 üzenetére
Hát reálisan szerintem 700-750-et kaphatok érte, bár van aki azt mondja,hogy 900-ért tegyem fel,hogy alkudhassanak.
De árazni is segíthetnétek.
Volvo? Nézegettem, de asszonynak a régi kockák nem tetszenek.
Meg ott is sok a turbós. Meg hát egy régebbi volvo hol izgalmas?
Egy 156, 166-os alfa az az. Csak az meg szar. Vagy nem?
-
diegho
nagyúr
válasz
runner 125 #65557 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik a 156 és a 159, de saját használatra én is csak nagyon átnézve merném megvenni.
-
parandroid
félisten
válasz
runner 125 #65557 üzenetére
Wow, annyira nem vagyok oda a terepjárókért, de ez tényleg szép.
p
-
diegho
nagyúr
válasz
runner 125 #65552 üzenetére
Nem feltétlenül kerül sokba a fenntartása. Van több alfás ismerős, egyedül a JTD-s emberke szívott vele kicsit az elején, a benzineseknek nincs komoly gondja.
-
parandroid
félisten
válasz
runner 125 #65552 üzenetére
Komolyan, hol kell autót venni ilyen árakon? Csak én vagyok béna? A HaHu-n ami 'normális áron' van, az mind rendszám nélkül, külföldi papírokkal, tehát valószínűleg német import. Amit a németeknél nézek (ebay, mobile.de) azok meg vagy eleve már a képeken lepukkantak, vagy drágák, vagy murvás török kereskedés, ahova nem mennék. Persze tudom, hogy az 1000 EUR körüli normális vételekre azonnal lecsapnak a magyar/szlovák/román/bulgár/lengyel nepperek, no meg csak pár hete nézegetem még, de akkor is... Én azt nem értem, hogyan tudják Mo-n ezeket 300-400k HUF + forgalomba helyezésért árulni. Asszonynak kéne venni itt Németországban valami kimondottan kicsi autót munkába járáshoz városban parkolással, lehetőleg olyat, ami egyben marad, amíg eljutok vele Mo-ra egy alapos átnézésre és esetleg lakatolásra. Az utcákon látok rengeteg szépen megcsinált Ford Ka-t, Corsa-t, meg Polo-t is, de az eladó példányok mind már a képek alapján is torkavéresek. Beszámított használtautók kereskedésben meg horror árakon mennek (épp tegnap néztük VW kereskedés udvarán beszámított autókat, VW Polo, 2005-ös, 1,0-es, 90k km-rel, 12 hó garival 6500 EUR, lol).
Szóval komolyan, csak rendkívül türelmesnek kell lenni, vagy mi a trükk?
p
-
vendingo
veterán
válasz
runner 125 #65509 üzenetére
Sajna nem, pedig jó lenne.
Szerintem ilyen nem létezik, hogy egy szimpla autó hitel 3-4 hétig tartson.Lehet rápróbálok és belemegyek a 3-4 hétbe, kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
Igazából van 2 másik autó a családba, szóval én ráérek. -
Vladi
nagyúr
válasz
runner 125 #65442 üzenetére
Baszki, német kisnyugdíjas....
Áh, semmi. szomszéd gyuribácsi 15 éves sviftjében is csak 40 K km van. Új szaga nincs, viszont pucol neked hozzá csirkét.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #65442 üzenetére
Aztakutyavilágkiskésit...
@kornelka: alap...
-
gaborbol
őstag
válasz
runner 125 #65332 üzenetére
Koszi!
Hat igen, terepre nem megyunk vele
osszkerek sincs ebben konkretan amit kicsit banok foleg, ha kicsit eszakabbra koltozunk majd.
De a tobbi kriterium stimmelt igy ez lett.
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #65344 üzenetére
Itt meg a forester megy fel simábban
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #65340 üzenetére
Mitsu vagy 2x gyorsabban megy bele, már nem azért ..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #65340 üzenetére
Outlander nagyobb lendülete miatt ment ott át ahogy én látom. De ha ettől el is tekintek nem tudjuk, hogy egyforma-e a gumi rajtuk ami eleve eldönthet egy ilyet arról nem is beszélve, hogy a Subinak a Micsu által letaposott nyomvanálaban sokkal nehezebb dolga van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #65332 üzenetére
Azért a Forestert nem veri, de valóban ilyen szempontból az élemezőnyben van.
-
Zewa
senior tag
válasz
runner 125 #65071 üzenetére
Srácok! Csak Trollkodtam, faxxág úgy ahogy van ez a 3F-es szabály.
Punto mk2 van alattam jelenleg, ami elvileg nem lehet jó de a gyakorlat valahogy cáfolja ezt. Volt Mondeo mk1 1.8TD-nk, Fiesta mk4-nk, PUG 206-unk, Foka mk1 összesen ca 400 ezer km-t mentek minden különösebb gond nélkül.
Focus mk1 remek autó és az utódja is, igaz nem szólt akkorát mint az első Focus.
Lehet bármilyen jó autó ha egy tróger gazdája volt aki b@szott olajat cserélni, hidegen rúgta neki stb.. Persze van 1-1 tipikusan péntemető jármű (pl C5 mk1).
-
válasz
runner 125 #65024 üzenetére
Ahan...egyszer Vásárhelyet kerültem ki és telefon miatt lelassítottam olyan 60 körülre...egy ilyen szar 2 pótkocsival úgy előzött meg h majd szívszélhüdést kaptam!
-
vendingo
veterán
válasz
runner 125 #65010 üzenetére
Swift nem kell, gyengusz, illetve suzuki
Egy tuningolt charade GTti-ből ültem át a twingoba és hozzászoktam ahhoz ha valami jól megy, ezért kell az erő.
Tudom hogy jó, hiába néz ki ilyen kis porbafingónak, de már elegem van, hogy semmibe vesznek az utakon.
Elegem van, hogy folyton a seggembe járnak, nem adják meg az elsőbbséget, leszorítanak, kijönnek elém.
Szívem szerint egy maradurert vennék, csak izé... az....lorcsi : néha elhagynám a várost, illetve szívesen látogatnék pályanapokat is.
A twingo nem eladó, inkább megtartjuk 3. autónak. -
parandroid
félisten
válasz
runner 125 #64994 üzenetére
Kolléga, a második kép az konkrétan egy nagyobbacska City...Közben összeraktam, hogy tényleg az, és nem egy szedán civic. pedig azok is kb pont ennyire csúnyák, szerencsére nincs is belőlük sok.Hondából perpill talán egyedül a CRV néz ki valahogy, de az meg mire is jó pontosan?
p
-
roti86
őstag
válasz
runner 125 #64783 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #64783 üzenetére
A lényeget is leírták, olajcsere időben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #63921 üzenetére
Hajrá.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #63913 üzenetére
Ja, akkor ez a topik.
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #63888 üzenetére
Miért, most ezzel mi a baj?
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #63875 üzenetére
+1, alig járok autót mosni, és mégsem ocsmány
-
deicide
veterán
válasz
runner 125 #63796 üzenetére
Ezt így nem akartam kimondani, hátha vannak itt Hondások is
bitpork: akkor lehet, meg kellene majd a következő előtt néznem, mit kell rárakni a vizsgára. Szerencsére erre van most 2 évem.
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #63790 üzenetére
Hej, hej, es a kombi?
deicide: szerintem ezzel jobban jartal, mondjuk en alapbol jobban csipazom a turbinasokat. Ha esetleg kicsit okositani akarsz, abban is jobb partner.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #63569 üzenetére
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #63565 üzenetére
A pedo-t csak úgy hozzáképzelte...
-
Bati0501
őstag
válasz
runner 125 #63517 üzenetére
Pedig ez tipikus S segg.
-
Bati0501
őstag
válasz
runner 125 #63479 üzenetére
Miskolcon is van egy,csak fehér színben,abban is nagyon ütős,nekem is nagyon tetszik.
Nekem az orra is tetszik.
De a belső így a hahus- kép alapján lehetne szebb is... -
Typhoon47
senior tag
válasz
Bizony-bizony ez rohadványul jól néz ki
Az ára egy vicc : ) de elfogadnám pályázásra (bár szerintem eléggé pöcs lehet a hely belül : ((
-
zolikaDB
veterán
válasz
Akkor jól nézd meg, mert már nem nagyon fogsz ilyet látni.
qdak: A Jövő W220/W211? Xiaomi MI-2S? -> szép tervek -
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #63075 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, de nem mertem jelezni a saját testi épségem megőrzése érdekében
-
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #63053 üzenetére
1.6-os nagyobb lóerős változatról van szó, hány csavaros lehet vajon? Nem az enyém az autó csak megkértek, hogy segítsek.
(Én is így tudtam, hogy a keskenyebb jobb, lásd havas rallys képeken is virsligumi van a wrck alatt de inkább rákérdezek).
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #63018 üzenetére
Nekem is ugyanezt mondták, több nepper is.
6 gang alá nem adnám, most is az van.
-
Laraxior
titán
válasz
runner 125 #63013 üzenetére
Miért lenne tré? Azért mert basznak vele foglalkozni? 340ezer km után azt hiszi a jóhiszemű, hogy elég egy olajcsere a váltóba? Ne röhögtessen már ki. Begurul vele egy automata váltóshoz kapásra megmondja mi a baja.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #62901 üzenetére
Erre már más is rájött, Zupermen!
-
fattyu
veterán
válasz
runner 125 #62846 üzenetére
egyszer régen 105 paci volt benne. Első autónak tonna alatti súlyával még komótosan taposva is elég fun lesz nekem. főleg merthogy kiélni kiélem magam a kawán
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #62824 üzenetére
* kis futasú
.. csak siettem.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #62781 üzenetére
Anyám, milyen lámpát raktak erre?
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #62771 üzenetére
De mennék vele egy karikát...
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #62771 üzenetére
Valami 10 alja.. azzal a 911 turbót is otthagyja szerintem
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #62671 üzenetére
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #62671 üzenetére
Eccer olvastam valahol egy urban legend-et, állítólag egy khm izé idén barnult kolléga bebillegett egy merci szalonba, és közölte, hogy neki egy mittomén E oszályú kellene... Természetesen kápé fizeti, de a legnagyobb csomagtartójú kellene neki, és a hátsó üléseket vegyék ki.
Néz értetlenül az ügyintéző, majd felteszi a 10 milliós kérdést:
Miért vegyük ki a hátsó ülés sort?Válasz:
MERT LIBÁKAT AKAROK BENNE SZÁLLÍTANI....
-
Ck.
addikt
válasz
runner 125 #62608 üzenetére
Még nem néztem meg, elvileg csütörtökön kerülne ra sor.
Addig viszont szeretnek egy kicsit kikupalodni BMW-k terén...na meg tisztában lenni ezekkel a javitasokkal, amiket fentebb írtam. -
8th
addikt
válasz
runner 125 #61455 üzenetére
Még mindig azt mondod, hogy nem tud rajtolni? [link]
-
_NCT
addikt
válasz
runner 125 #62445 üzenetére
Megnézte hova fog érkezni
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #62442 üzenetére
Ehh, csak szeretem a kézműves magyar sört....
Persze pont az nem volt, amiért mentem.... Elbillegek a Legendáékhoz, kezit csókolom, Eretnek sör van?
Micsoda?.. Eretnek. Olyat mi nem gyártunk.. Oké, nincs több kérdésem.. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #62440 üzenetére
B@sszameg, kesbe maradt... Jó Opel link...
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #62346 üzenetére
Honnan tudtad?
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #62341 üzenetére
Gazsi is 2tonnácska
hájbáj
-
gaborbol
őstag
válasz
runner 125 #62300 üzenetére
Ebbol az evjaratbol azokat nem tudnam megfizetni ez olyan $10K korul van XC90-bol az 2005-os evjarat lenne, a 2008-asok olyan $15k korul mennek.
A volvonak annyibol lenne elonye, hogy azt ismerem es abbol valoszinu a V8 3.2 benzinest vennem, viszont arrol tudom, hogy a motornak van egy dragabb tipushibaja.
-
Bati0501
őstag
válasz
runner 125 #62234 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett. -
ReSeTer
senior tag
válasz
És az még Durrog is
-
Laraxior
titán
válasz
Csak a 490Nm-t nem....
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #62230 üzenetére
Nem azt mondtam hogy megvenném, hanem hogy csodaszép...
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #62189 üzenetére
Körbenéztem náluk is, de közel sem ők a legolcsóbbak (olaj fronton), náluk pár ezressel drágábban jött volna ki a pakk amit rendeltem a filterabc-ből
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #62172 üzenetére
Az tiszta sor, de azért ha a motorolajjal is trükköznek, és valami full bizonytalan forrásból szerzik a hamis szart okosba
Azért a motorolaj elég fontos meg alap, pláne a modernebb motoroknál... oké hogy keresni akarnak, de ha meg valakinek ezért megy szarrá a közvetlen befecsis motorja, mert valami szart tettek bele
Kezét lábát eltörném a szerelőnek, ha kiderülne.
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #62165 üzenetére
Viszont a hordót nem értem, hogy értékesítik. Azt tipikusan szervizek veszik, gondolom a nagykertől.. nyilván a nagykerben eredeti van, akkor a szerviznek kéne máshonnan rendelnie, bizonytalan forrásból.. ?
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #62095 üzenetére
km állás változott?
már nem emlékszem mennyi volt tegnap
-
válasz
runner 125 #62057 üzenetére
Éééééén?! Soha! Allroad v Touareg. Szigorúan a szar németnél maradok
-
válasz
runner 125 #62055 üzenetére
Annyi wunderbaun nem létezik ami az elektromos-műanyag tűz szagát elűzi. Arról nem is beszélve hogy ki az a ráérő szerelő aki hajlandó ezt gombokért megcsinálni?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #62050 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #62024 üzenetére
Azokat nézegettem, de nem találtam közülük épkézláb darabot.
Legutóbb akkor adtam fel, mikor végre találtam egy jónak kinézőt, erre kiderült, hogy céges kocsi volt és több mint 1 millás kára volt nem olyan rég. El se mentem megnézni ezek után.Aztán elkezdtem nézni a Civiceket (sicc) de végül belebotlottam ebbe onnatól meg nem volt több kérdés.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #62020 üzenetére
De, a jegeset. Enyém a jobb oldali, a másik meg egy testvére. Ha vót' már akkor nem terhellek vele benneteket.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #61927 üzenetére
nekem meg megvan az első saját jogú hibám (vicces, de visszanézve eddig más nem volt, a rugótörés az balszerencse, a kipufogót meg tudtam előre vásárláskor már)... generátorfelújítás lesz... ~35k ha nem kell fődarabot cserélni.
még van egy esély, ha átnézi majd valami elektromos ember, hogy talál valami kábelhibát, de valószínűleg ez a gond
valakinek tippje elektromos emberre?
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #61869 üzenetére
"de ezeket a hirdetés belinkelése után ki mertem volna jelenteni."
Na látod, havernak ehhez el kellett menni és élőben látni. Nem vagyunk egyformák.
Balupapa: simán hihető
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #61862 üzenetére
A konklúzió az hogy mindenkinek mást jelent a "szeretett kisautóm"
Amúgy én sem mentem volna el megnézni.
-
hurenzon
senior tag
válasz
runner 125 #61749 üzenetére
akkor milyet lehet kapni 2-2,5 m amiből jót is adnak?
-
hurenzon
senior tag
válasz
runner 125 #61745 üzenetére
opel insignia? Ez ? nekem nagyon tetszik
Csak a költségeket nem tudom .
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #61702 üzenetére
Nem is akar ebből autót építeni senki. Másra fogják elvinni.
-
ReSeTer
senior tag
válasz
runner 125 #61526 üzenetére
Pipálgatós módszerre gondoltam, a többit meg úgy, ahogy írták előttem is, kötelezőbiztosítós oldalak már tudják.
Ha valami egyedi, azt meg beleírja a leírásba. De ez nem jellemző.
Így szerintem a téves adatokat lelehetne csökkenteni minimális szintre.Nagyon jó lenne, mert a falra tudok mászni attól, amikor 2 motor között pár lóerő különbség van, aztán meg az egyikről kiderül, hogy teljesen más befecskendező rendszere van, és a tulajok összevissza írják a lóerőket, találok 4 fajtát, közben meg csak 2 van.
Kötelezővé tenném a km állás feltüntetését is, és minimum 2 belső, és 4 külső kép készítését.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #61516 üzenetére
Az tuti nem, még egy 400 kg plusz.
Még így is haladós, 4,9 a gyári 0-100. Nem kezdőknek való. -
tresh
veterán
válasz
runner 125 #61516 üzenetére
Hát csúnya meglepetéseket tud okozni a Hondásoknak
Tom5: igen ezt én se értem..de gondolom mivel a többség nem ért hozzá csak a km-t és a márkát meg hogy 380LE azt nézi nem is kell
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #61455 üzenetére
Ennél ha megpöccinted a gázpedált a turbós motorokkal ellentétben rögtön harap mint a szomszéd néni tacskója. Valószínűleg azt hitte, hogy begurult azért torpant meg egy pillanatra. Látszik, hogy teljesen elveszi a gázt a futam elején. Jaja, kemény lesz ez a Honda nagyon ha összeáll.
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #61437 üzenetére
-
8th
addikt
válasz
-
AndrewTdi
addikt
válasz
runner 125 #61445 üzenetére
Nem chipes. Gyári 170.
szerk: csak agyaltam rajta, de végül arra jutottam, hogy megvárom míg a DPF bemondja az unalmast. akkor az kuka lesz és utána chip. olyan 210-220LE-et mondanak arra a verzióra.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nekem volt 120L-em de az nem ment így.
-
Bati0501
őstag
válasz
runner 125 #61445 üzenetére
Ahhoz képest,h egy családi kocsi,akkor nagyon jól megy.
-
Bati0501
őstag
válasz
Oldtimer vizsgán is ez volt benne már vajon?
Am mi miben ültünk?Mert azért az se ment rosszul... -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Jesszus maris...
Ez alázós rendesen... Az videó elejétől nem messze lakom.. -
Melack
veterán
válasz
runner 125 #61319 üzenetére
Mert kell, meg mert ha Agipnál tankolok, akkor arra még jön +8 Ft/liter kedvezmény. Az azért már egy fokkal jobb. Meg igen, kell is bele, mert kifogyóban van :S
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #61319 üzenetére
...vagy mert kifogyott a tank?
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #61301 üzenetére
-
válasz
runner 125 #61225 üzenetére
Rossz hírem van: én alapból vagyok ennyire tapló, nekem ehhez nem kell megerőltetnem magam, nem hogy stresszleni
(#61227) vendingo: LOL még az újságpapíros sem vandalizmus mert leszedhető, csak kicsit foglalkozni kell vele. A kutya meg szarhat magasra. A krumpli meg pattog és ki tudja hol áll meg
Na de pofán szexualizálni...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #61173 üzenetére
Akkor már ez se maradjon ki: itthon első alkalommal forgalomba helyezettek
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #61141 üzenetére
Azonal le kell cserélned a Volvót egy ilyenre mert ez sz*rrá veri és a csajok csak a menő verdákra buknak.
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #61141 üzenetére
Beteeeg
Viszont ha a LE/NM arányt felszoroznád egy 160le vti-re akkor a NM nagyon meglepő értéket adna, szóval ez egy csúcsmotor
Előre és utólag is elnézést a hondásoktól, nem szándékos ez a hülyeség, amit művelünk, csak egy csúúúnya bácsi pisztolyt tart a fejünkhöz
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #61131 üzenetére
Akkor ez már jobb mint az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest