Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Lehetséges, hogy láttam új 150-es oly obit a neten 50k pénzért?
Nyaralás után rákerestem, akkor találtam, de most megint rákerestem, de sehol semmi.Asszem marad az PL2, nézegettem ismerős képeit, amik kompakttal készültek, inkább erőltetem tovább a milcezést. Nem csúcskompakt volt, de akkor is!
Lehet veszek mellé egy FT2-t, de a milc marad.Illetve az lenne még a kérdésem, hogy normális, hogy a PL2 nagyon lassan menti el a képeket?
Noname 8GB Class8-as kártya van benne. Ha cserélném egy márkás C10-es kártyára javulna valamit a helyzet? A gépen a legújabb FW van.Amúgy melyik a legkisebb milc váz (emberi áron)?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 4200 expoval! )
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest