- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
fery02 #10423 üzenetére
Igen igazad van ! Mindig a kérdező a hibás !
Ha nem sikerül neki majd jól kiröhögitek...Föleg a Téma összefoglalót nézem legtöbbször. Sok hasznos dolog van benne.
De itt látható módon akkor jó volna megkülönböztetni hogy a háromból csak kettő az ami törli a rootot, egy meg nem.A root eltüntetése leírás is félreérthető. Valószínű ezért kérdeznek vissza erre. Szerintem azt kéne ideírni hogy a KDZ módszerrel vagy a háromból a felső kettő zip-el...
-
extasymajom
aktív tag
válasz
fery02 #10357 üzenetére
Valoban szelektalni kell mert vannak nagyon gagyi vacakok amik tenyleg olcso muanyagok. De lehet kapni jofelet is. Mondjuk 1500 korul volt amit en vettem es tokeletes. Az alja 3m ragasztos igy csak lepattintottam a regit es felragasztottam az ujat. Nekem nem tunik a gyari sem uvegnek mondjuk.
-
stefi68
addikt
válasz
fery02 #10220 üzenetére
Az még érthető, ha a G2/3 Tweakbox nem működik mert az eredendően LG stock romokhoz íródott.
Igaz a CloudyG2 3.1 is ilyen alapú, de ki tudja miket módosított benne.Viszont a Gravitybox az elvileg telefon/rom független. Annak azért működni kellene. Ha az sem megy akkor fel sem rakom a Cloudy-t.
Más...
Belenéztem az összefoglalóba és Lollipop-ra TWRP felrakás témánál az Autorec van említve.
Nem néztem bele az apk-ba, de a képek alapján az nem a KK-hez való Autorec?
Lp-hoz Autorec2 kell, ami a Playen is fent van.
Azonkívül mi az a 30DRecovery.zip? Az egy újabb TWRP lenne? Mert a neve az félreérthető. A 30D rom gyári recoveryjére utal. -
szala86
aktív tag
válasz
fery02 #10203 üzenetére
Hát megmondom őszintén, hogy nem tudom pontosan, hogy mire jó. Az angolom nagyon kezdő, így amit találtam róla, az az, hogy valami javítást hajt végre az autorec által feltett recoveryn, csak úgy csinálták meg, hogy közben telepíti az akkori legfrissebb TWRP-t. De hogy mit javít, arról semmit nem találtam.
-
pappkarcsi
senior tag
-
cam383xxx
csendes tag
Igen, leírom.
Semmi extra nem történt, csak fel akartam tenni a cloudy g2 3.0 rom-ot trwp-vel. Előtte cloudy pro volt rajta. A telepítés végigment, újraindítás után viszont fastboot mód jött. Tegnap megpróbáltam az itt leírtak alapján helyrehozni, de sajnos nem sikerült. Most semmi nincs, csak fekete képernyő. -
ZsoltS
csendes tag
Az a gond, hogy a fastboot se megy
Semmiféle fastboot drivert nem akar telepíteni...
A Windows mindig feldobja, hogy használat előtt formázni kell 11 meghajtót és ubuntu alatt se volt rózsásabb a helyzet.
A mobil létezését elismeri, de nagyon vele mit kezdeni nem tud.
Viszont előbb sikerült olyat csinálnom, hogy kikapcsolt a képernyő és a led pirosan villogott egy párat.A stefi68 által összegyűjtött megoldások közül egyik se működik.
Fél karom adnám most egy download módért
-
FGyula30
aktív tag
Válasz az összefoglalóból:A megnyílt programban a "Select type"-hoz állítsuk be a "CDMA"-t, a "PhoneMode"-hoz állítsuk be a "DIAG"-ot, tegyük be a KDZ fájlt, majd nyomjunk a normal, vagy a cse flash gombra. A normal flash-nél minden telepített programunk megmarad, a cse flash-nél viszont minden törlődik a telefonról olyan lesz mint mikor megvettük, azaz nem kell utána HardReset-et nyomnunk
-
reap3r
aktív tag
Találtam egy olyan appot, hogy Wifi File Transfer, amit kipróbáltam és nagyjából azon az elven működik, mint a gyári vezetéknélküli megosztás, elég egyszerű ez is. Én ezt használom majd. Cloudy G2-re vezetéknélküli megosztás alternatíva : [link] ,de van még pár ilyesmi app, ha valakinek esetleg nem jönne be...
-
reap3r
aktív tag
Már megvagyok, olvastam azt a szösszenetet is, köszi
Most éppen belakom, tesztelgetem majd egy pár hétig, aztán ha nagyon nem tetszik, akkor lesz majd a további buherálás... Feles már nem kell, anno amikor a gagyi samsungomat buhertam, akkor ment az izgulás, de ezeket már nehéz elrontani, ahogy olvasom, kb. csak lollipop-pal meg összevissza innen-oda romolással lehet téglázni...
Amúgy nagyon tetszik az egész, amiket hiányoltam a stock-ból az benne van, talán egyetlen egy dolog, amit nem találtam meg eddig, ami picit hiányozni fog az a vezetéknélküli megosztás...
Amúgy elég fürgének tűnik, de persze még friss, hogy ilyeneket mondjak -
Surfym@n
senior tag
Igen, sokkal kellemesebb ez a rendszer. Nexus után már furcsa volt visszatérni a menü softkey-hez, így azért otthonosabb.
Készítek akkor este egy komplett Backup-ot
Jól fog jönni, ha 5-ös verzió mégsem jönne be.Sztem a legjobb kombó most a G2 hardver G3 UI-val
Jut eszembe, az xposed modulok közül most melyiket kell használnom? g2tweaks vagy g3tweaks?
Illetve, hogy ez a fitness-es lépésszámláló ez ha folyamatosan megy, mennyire szívja az akksit?Kernelt érdemes feltenni valami másikat, vagy jó a ROM sajátja?
-
Sanki
addikt
Nekem aránylag most is jól bírja az akksi, inkább kamera miatt próbálnám ki.
Jaa, most már értem, akkor úgy nem is érdemes felrakni a TWRP-t, ha csak az efs-t akarom menteni, mert fent lesz egy régebbi kernel.
Csak akkor, ha új romot teszek fel.
Most 20H van fent.Az akksi témához: valamelyik nap lefekvés előtt (21-22 között) vettem le töltőről a telefont (még vagy 15 percig nyomkodtam utána) majd reggel is még nyomkodtam összesen vagy 10-15 percet és még mindig 100%--on volt (7 körül).
-
Sanki
addikt
Fel is raktam ezt az appot és kész is a mentés, köszi.
Kelleni fog majd TWRP, mert ki szeretném próbálni a CloudyStock féle romot. Azt olvastam, hogy ebbe elég jó a kamera.
Amit fel kell flashelni a cloudystock előtt KK baseband, akkor az azért szükséges, mert a TWRP a JB-t rakja fel?
-
Sanki
addikt
Értem.
A TWRP még nincs felrakva, mert nem igazán értem azt a részt, amikor lecseréli a kernelt JB-re.
Ha felrakom ezzel az autorec apk-val a TWRP-t, akkor utána van vmi dolgom? Vissza kell rakni a KK kernelt?
(Sonyról jövök, ahol zárt bootloaderem volt, szóval ott kernelt egyáltalán nem tudtam cserélni, csak stock alapú romokat tudtam használni.) -
Danny365
őstag
Ha nagyon újra szeretnéd indítani, nyomj egy soft reboot-ot, az megy rendesen. Illetve mint fentebb írtam, elvileg másik boot animációval jó, bár ezt még nem próbáltam, csak olvastam.
Amúgy nálam ez is a Home/App drawerre dob vissza, ha kilépek egy alkalmazásból, widgeteket is normálisan ki tudok tenni Novát használva.
A Buttons menü kicsit érthetetlen, miért nincs benne amúgy, mivel pár napja visszavarázsolták a ROM-ba és ahogy olvasgattam, más készüléken ott is van, nem tudom, nálunk miért nincs.
szerk.: amúgy ahhoz a régi buildhez képest azért elég sok változás van szerintem. Pl abban még nem volt beépítve a Theme Engine, illetve ebben már a "csempéket" is lehet állítgatni a Quick Settings részben (olyanokat is hozzáadhatsz, ami a gyári droidban nincs benne), satöbbi.
-
szala86
aktív tag
A Changelogot itt találod: Changelog official CM12
-
BeastMode
őstag
Várj még vele. Full képernyős appokból elég nehéz kilépbi a navbar hülyeségei miatt. Tegnap reggel raktam fel a 31 Nightlyt, gyors meg minden, de még mindig tele van apró bugokkal. Úgyhogy nálam épp most ROM letöltés van, egy ideig megint hanyagolom a CM12-t, pedig szeretem...
-
BeastMode
őstag
Official CM12-nél már van lehetőség governor és i/o scheduler állításra, de alapból ondemandon pörög, nem performance módban.
"Ismerjük egymást" a DT2 topikból is, szóval igen, én játszom a telefononde kb. 30-30 perc Dead Trigger 2 és Asphalt 8 mellett is 4 óra SoT felett vagyok.
-
batai15
félisten
Official cm12 tegnapi najtli . alig akar merulni.
Viszont miuirol vissza akartam rakni a cloudy back upot. Igy csinaltam. Tprw recovery visza,reboot utana wipe minden es restore .na itt a gond failedet ir. Geprol is vissza masoltam mondom lehet serult. Ugyan az. Utana raktam fel a cmet mondom ugyis be kell lakni rendszert . -
hard74
senior tag
Kíváncsi vagyok a véleményedre, ha felraktad az official cm12-t.Nekem valahogy olyan érzésem van mintha az 1 hónappal ezelőtti unofficialt, aicp - ot, ls-t tettem volna fel.Ergo visszalépésnek tűnik, van amiben kevesebb, és nem látom miben jobb.
Az aksi használatnál az "egyéb" is visszatért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest