- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Bocs, félreinformáltalak. Összekevertem a Navbar-t a StatusBar-al.
A Navbar dolgai a framework-ben vannak.
Nem tudom mit kell módosítani, de támpontnak itt a G2 5.0.2 romjából az eredeti (stock) framework és a módosított. [link]
Másold ki a zip-ekben lévő framework-res.apk-kat fejts vissza őket (apktool) külön mappákba és hasonlítsd össze.Lehet egyszerűbb ha rákeresel a neten: "How to change navbar size", vagy valami hasonló...
-
-
mtcob
senior tag
Én májusban 55k ért vettem a 32GB osat 1 hó garival patika állapotban, azóta még lejjebb mentek a G2 árak szóval reális sajnos az 55-60k, szerintem ha alkudnak, akkor arra rámondasz egy 60kt és mindenki elégedett lesz
Vagy ha így nem viszik, vidd le az árat, de 60ért szerintem korrekt ajánlat részedről is és a vevő részéről is. -
reap3r
aktív tag
Ha bármennyire is számít a kamera, akkor Cloudy 3.2. Ha kb. egyáltalán nem használod, akkor viszont CM-et ajánlok, mert sokkal jobb az üzemideje, elég stabil, nagyon gyors és van benne sok okos dolog, de ugye lg-s featurekről le kell mondani, mivel csak néhány pótolható: pl.
Ami nincs és én személy szerint hiányoltam:
1. Quick remote (feltehető)
2. Vissza hosszan nyomásával egyszerre 2 dolog futtatása osztott képernyőn (na erre sztem nincs megoldás)
3. Duplakoppal bárhova nyomva az asztalon lezár (másik launcher telepítésével orvosolható pl. Nova)
4. Gyári kamera app, ami hozná a szintet (ezt kozmetikázni lehet, de a gyári kamerához, illetve Cloudy G2 rom kamerához egyik megoldás sincs még közel sem)
Ami miatt ajánlom:
1. Gyors
2. Stabil
3. Jó üzemidő
4. 5.1-es android, ami azért tartogat jó kis dolgokat 5.0.x-hez képest
5. Témázható, kb. olyanra csinálod, amilyenre akarod (Még touchwiz szerűre is lehet csinálni, de nem ajánlom, mert Samsungtól még hűtőt sem vennék, nem hogy telefont Taccswizzel...Ezek jutottak gyorsan eszembe, hátha más is vacillál rajta...
-
rzoli
senior tag
Egy egyszerűen használható program, sms, híváslista megvan. Akár névjegyek, appok, naptár is megy neki.
-
Milk_n_Coffe
tag
Szia!
Nekem is errort dob mikor kdz-vel frissítek. Próbáld meg azt, hogy amikor a gép kiírja az error üzenetet, ne nyomj semmit, nekem ilyenkor a gépen nem mutatja hogy megy a frissítés, de a telefonon igen.
Ha nem jön be, valakinek már működött az, hogy egy 10E romot pakolt fel először.
-
gps76
őstag
Próbálj ki egy gyári romot is először,mert ezek a főzöttekben sokszor beakad ez-az. Én már lemondtam az összes főzöttről,akármilyen telefonról is van szó. Nem véletlenül dolgozik jópár mérnök a gyártónál a szoftvereken. Jó,vannak kivételek a főzöttekben,de lehet gyorsabbak,meg hasonló viszont máshol meg hátrányban a gyárihoz képest.
Nálam most a droidth LP van fent,advanced camera driverrel,dorimanx kernel 1728-on,extreme battery beállításon és nem akad,nem is melegszik a teló mobilnettel,chrome-al. -
Indiant
addikt
-
Na ezért a célért aztán tökéletesen felesleges kdz-vel gyalulni telefont, hiszen TWRP-ből is lehet bootloader-eket cserélgetni.
Milyen kdz-t pakoltál fel? Valami KK rendszert? Ugyanis ha arra Autorec-cel teszel TWRP-t, akkor az ha jól tudom JB bootloader-t tesz fel és így meg is van miért nem indult el úgy vele a CloudyG2 3.2.
--------------------------------------------------------------
@HUTCHDB: Vagy egyszerűen csak letöltöd Dorimanx oldalának az aljáról azt a bootloader-t, ami neked kell és flash-eled.
-
Sanki
addikt
-
Én arra tippelnék, hogy mivel stock kernel, ezért állítási lehetőséget nem nagyon támogat.
Mondjuk lehet, hogy valamilyen szinten mégis (nemm nézem most meg az xda-s topikját), de ha állított volna valami lényegit, valószínűleg leírta volna.
Főleg, hogy nem valami kiemelkedőnek tűnik a kijelző ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest