Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Matada2.3 #8221 üzenetére

Nemrég szivárgott ki fejlesztői stock lolli változat a nemzetközi G2-kre, szóval hivatalos kdz elvileg már itt van a küszöbön.
    Szerintem ha már ennyit vártál, várj még egy picit, ha nem sürgős. :)

De a további kérdéseidre is válaszolva:
    Ha nem LG alapú lollit akarsz feltenni, akkor még jó is a JB bootloader, ugyanis a CM12 alapúakhoz pontosan az kell. Egyébként KK bootloader-t is le lehet csak simán tölteni zip-ben, majd TWRP-ben flash-elni és kész.

Én igazából személy szerint nem ajánlok semmit sem egyéb ROM-okból, hanem inkább várjuk meg a hivatalos, tiszta LG lollit. :)
    Ha nincs ellenedre a natúr, vanilla lolli (CM12), akkor végülis az Acip és Resurrection ROM-okat jónak mondják itt a topikban.

@FGyula30 (#8169): Ú de cink, pont nekem szokásom még dobálózni az Összefoglalóval, erre meg megtaláltam volna benne a választ. :)
    Köszi!

@RAYBOMB: Ha TWRP wipe-oknál a system-et kihagyod (de mellé akár minden mást wipe-olsz), akkor épségben marad a ROM és semmi bootloop sem lesz.
    ... és ez független attól, hogy éppen milyen ROM van a telón. Legalábbis józanan belegondolva a dolgokba nem szabadna semmi gondnak sem történnie.

@iceq9999:
    TWEP telepítette a nemrég kiszivárgott, még nem végleges LG lollit, aminek hatására érintési gondjai lettek, aztán ROM újraflash-elések után beadta a kulcsot a telefon.
    Ha jól emlékszem tömören ennyi a történet.

Új hozzászólás Aktív témák