Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matada2.3
üzenetére
Nemrég szivárgott ki fejlesztői stock lolli változat a nemzetközi G2-kre, szóval hivatalos kdz elvileg már itt van a küszöbön.
Szerintem ha már ennyit vártál, várj még egy picit, ha nem sürgős.
De a további kérdéseidre is válaszolva:
Ha nem LG alapú lollit akarsz feltenni, akkor még jó is a JB bootloader, ugyanis a CM12 alapúakhoz pontosan az kell. Egyébként KK bootloader-t is le lehet csak simán tölteni zip-ben, majd TWRP-ben flash-elni és kész.Én igazából személy szerint nem ajánlok semmit sem egyéb ROM-okból, hanem inkább várjuk meg a hivatalos, tiszta LG lollit.

Ha nincs ellenedre a natúr, vanilla lolli (CM12), akkor végülis az Acip és Resurrection ROM-okat jónak mondják itt a topikban.@FGyula30 (#8169): Ú de cink, pont nekem szokásom még dobálózni az Összefoglalóval, erre meg megtaláltam volna benne a választ.

Köszi!@RAYBOMB: Ha TWRP wipe-oknál a system-et kihagyod (de mellé akár minden mást wipe-olsz), akkor épségben marad a ROM és semmi bootloop sem lesz.
... és ez független attól, hogy éppen milyen ROM van a telón. Legalábbis józanan belegondolva a dolgokba nem szabadna semmi gondnak sem történnie.@iceq9999:
TWEP telepítette a nemrég kiszivárgott, még nem végleges LG lollit, aminek hatására érintési gondjai lettek, aztán ROM újraflash-elések után beadta a kulcsot a telefon.
Ha jól emlékszem tömören ennyi a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kedvenc zene a mai napra
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Bundle topik
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest