- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
pestibenji #6827 üzenetére
Szerintem így külön nem találod meg, de egyszerűen csak szedd ki az egyik cm12 zipből. Boot.img néven keresd.
-
válasz
pestibenji #6365 üzenetére
Minmin guard xposed modul-t jónak mondják pl és ennél olyan sincs, hogy ott marad a reklám helye (mondjuk e téren nem ismerem a többit, nem használok ilyen progikat).
Ja és előző hsz-re: Szívesen!
-
válasz
pestibenji #6361 üzenetére
Textdroider DPI
Ezt szokták DPI állításra használni általánosabban. -
BeastMode
őstag
válasz
pestibenji #6349 üzenetére
Jelenleg CloudyG3, mivel kellett a jó kamera és a Lollipop alapú romokban nagyon gyenge a minőség. De szerintem hamarosan megy vissza az AICP
-
snorbi82
senior tag
válasz
pestibenji #6348 üzenetére
Youtube probléma ujrainditas után meg javult. Nem tudom mi lehetett. Hívás: ha el veszem fulemtol akkor képernyő bekapcsol ha vissza ki, ha el be. Dpi: külön programmal csinaltam.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pestibenji #6072 üzenetére
Szerintem teljesen biztos, hogy a philz recovery-vel van a probléma !
Vagy nem a legújabbat használod, vagy nem szereti a PA GAPPS. Én azt tanácsolom neked, hogy hagyd a philz recovery-t és inkább használj TWRP-t. Azzal nincs semmiféle probléma. Nekem is teljesen simán, hibamentesen felment a GAPPS a ROM mellé.
Szerintem a philz recoevry-nek egyedül a MIUI-nál van értelme, amúgy másnál nincs, jobb a TWRP.
És tedd fel a Render Kernel R5-öt is a ROM-hoz. -
válasz
pestibenji #6071 üzenetére
Utólag már én is sejtem, hogy azt kellett volna. Csak komolyan nem értem, hogy a Timely is dobta ugye a leállós hibaüzenetet, mikor az nem google app. Na mind1.
Nagyon kíváncsi vagyok az AICP-re, lehet azt kipróbálom majd a napokban.
De ha esetleg jönne ki új CM valamikor (van-e valakinek erről infója?), akkor inkább megvárom azt. -
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji #6069 üzenetére
Komolyan nem hiszem el, lehet, hogy a recoveryvel van baj? Philz van fent, de az Istennek sem akar felmenni... Most megpróbálok felrakni egy újabb verziójú Philz-et hátha...
-
Danny365
őstag
válasz
pestibenji #6067 üzenetére
Innen szedd le, amelyik tetszik.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pestibenji #6040 üzenetére
Az akksira pontos számadatokat nem tudom még mondani, mert tegnap este amikor felraktam akkor 30%-on volt telefonom, ma reggel töltöttem fel 100%-ra. Majd innentől lehet mérni normálisan.
Amúgy tegnap 21 órakor tettem fel a ROM-ot, utána játszottam rajta 30 percet, utána még neteztem ls olvastam XDA-t 1 órát, és reggel 06 órára 10%-ot merült.Én ugyanolyan smooth-nak találom mint a SlimKat ROM-ot, annál nem gyorsabb, de bőven elég ez is.
Teljesen akadásmentes.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pestibenji #6028 üzenetére
Szia!
Én tegnap feltettem a DarkoBass PSD ROM-ot és teljesen jól működik. Idáig nem voltam híve ezeknek az alpha lollipop-os ROM-oknak, de ebben még hibával nem találkoztam, legalábbis amiket én használok. Nagyon gyors, üzemideje is kiváló. Mondjuk én a Render kernel R5-tel használom, biztos az is dob rajta. Vannak benne extra beállítások. PA ROM-ra épül, de ebben normális a reboot menü, meg van benne többféle beállítási lehetőség is. A sötét téma szeretem, ebben meg alapból az van.
Amíg ki nem jön a SlimLP addig biztosan ezt fogom használni (amennyiben normálisan frissítik). -
Danny365
őstag
válasz
pestibenji #5475 üzenetére
Na, úgy is kipróbáltam, remélem most már nincs több variáció.
A lényeg, sehogy se FC-zik nálam.
-
iceQ!
addikt
válasz
pestibenji #4889 üzenetére
És melyik rommal használod az ART-ot?
-
horimiki72
aktív tag
válasz
pestibenji #4890 üzenetére
Mivel nekem nem nem produkált hibát az Optimus nem próbáltam ki az új Cloudyt ezért arról nem tudok mit mondani. Itt olvastam van akinek tökéletesen működik de volt aki szidta bár inkább az ezt megelőző verziót.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
pestibenji #4865 üzenetére
Optimus G3 1.4.2, DM v4.2 r2.
-
sanyika987
aktív tag
válasz
pestibenji #4769 üzenetére
Azokon túl vagyok és igazán a sony meg lg maradt de nemtok dönteni
-
Zoja™
őstag
válasz
pestibenji #2635 üzenetére
Nem kell. Csak láma voltam, mert van egy Biztonság nevezetű app, ami nem jelenik meg másik launcher-en, (legalább is a HTC Blinkfeed-en nem) csak a miui sajátján. Ott lehet engedélyezni a root-ot.
Még szokni kell ezt a rendszert, mert sok újdonság van benne számomra.Szerk.: Valaki próbálta már ezt a romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest