- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
Pár telefonnál ez tipus hiba g2 néál nem tapasztaltam, m7 és s3 valamint iphone 3 szokása ez.
de jobbat mondok van egy sony z1c telefonom amin a szervíz és a békéltető testület hivatalos álláspontja szerint is külső behatás nélkül tört ketté a kijelző ( a digitizer sértetlen) mégsem cserélik ki garanciában na???
-
Gaberking
senior tag
Én megértem a döntését! Nincs rom, nincs vita!
Egy fórumtárs, akivel te is egyet értettél, nem is túl rég, egy "Én magasról lesz@rom a romodat,..." kezdetű hozzászólást írt.
Az ő köreiben biztosan így beszélnek egymással, de mondhatta volna pl., hogy nem használom a romodat, nem érdekel a romod, stb... Olvasni is fáj ezt a primitív stílust és sajnos nem tudom megtenni, hogy nem olvasom el, mert a mondat elején nem lehet tudni, hogy mivel folytatódik... -
rayoliviero
veterán
Nem néztem és úgy hagytam, de attól át lehet szerintem Dalvikra.
A QuickCircle app órája el van csúszva, pedig a fix alapból a ROM-ba van integrálva. Szerintem a dpi mókolás miatt van elcsúszva. Lehet majd újratelepítem normál dpi-vel, pedig a kis ikonok jobban tetszenek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest