Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha maradni akarsz Leadtek-nél, akkor újonnan nem sok választási lehetőúséged van. A sima PCI-os Conexant chipesek mins kiesnek. Újonnan meg sok PCI-E-s kártyát nem nagyon kapni a Leadtek-től, szinte csak a PxDVR3200 H beszerezhető. Pedig ha csak az analog vétel a lényeg, akkor bőven elég lenne neked a PxTV1200 is.
-
vibra
tag
Sziasztok!
Win7 x64 OS alatt olyan problémám akadt az XP Expert kártyámmal,hogy a PVR2 indításánál néha felugrik a CPU terhelés (kb 30% ) és úgyis marad.Van úgy,hogy 10-ből egyszer,de előfordul,hogy minden indításnál.
Ilyenkor akadozva megy a kép.Előfordult az is,hogy felvétel indításakor vagy leállításkor ugrott fel a CPU használat.
Mindenből a lehető legújabb drivert tettem fel,a PVR2-ből a 2.0.3.46 van telepítve.Az adatlapon látható,hogy a CPU húzva van,de nem az okozza a jelenséget.
Mi lehet a gond?A segítséget előre is köszönöm !!
ÜDV.
-
bpityusz
csendes tag
Eszközkezelőben az alábbiak vannak:
Winfast DTV2000 H Plus (Audio) -> nincs illesztőprogram telepítve
Winfast DTV2000 H Plus (TS) -> nincs illesztőprogram telepítve
Winfast DTV2000 H Plus (XC3028) -> Megfelelően működik (ver: 6.0.109.7002) -
bpityusz
csendes tag
Szia!
Kipróbáltam átírni a registry-t. Ha váltogattam analóg és digitális között, akkor magától átírta 6-ra. Ha nem váltottam bemenete, akkor maradt 4-en. Viszont a jelerősség a 2 bemenet között kb. kétszeres. Ezért félek, hoy esetleg nincs olyan jelminőség, amit megfoghatna. Amit még észrevettem, hogy a tv2000xp ex-hez képesti bemenetváltásoknál lassabb, s ha digitálisra váltok, akkor a képernyő nem változik, olyan, mintha fagyna. A keresés egyébként Hungary/Anywhere és Lassú (Nagy érzékenység) állásban van. Próbáltam konkrétan frekvenciát is beírni, arra azt mondta, ott nincs csatorna. Lehet, hogy mégiscsak driver gond az akadozó váltás miatt?
-
Laci4
senior tag
Istenkém!
Ezt nem hiszem el!
(látszik, hogy fáradt vagyok, bár lehet nem csak az én butaságom...)Nézegettem, furcsa volt a PVR indulásnál, a középső rész tetején egy térerő jelző ikon szerűség..
Bevillant, hogy lehet digi tv-re van állítva?! (de attól még, hogy ne jelezze az eszközöket kicsit érdekes...)
Jobb kattintás, videó bemenet (analóg, CVBS, Svideo) sehol nem volt pipa.Analóg pipa, és hopp..életre kelt.

Mondjuk kicsit azért érdekes, mert most akárhova teszem jelzi az eszközöket (van egy droidcam is...)A lényeg most megy.. megnézek egy filmet, addig nem indítom újra

Hacsak el nem alszok közben

-
Laci4
senior tag
Sziasztok!
Pár éve teljesen jól működik a Winfast TV2000 XP Global kártyám. (win7 32bit)
Tegnap valami miatt nem tudott betölteni a win.
Csökkentett módban elindítottam nézelődtem, naplózásban valami tunerkártyával kapcsolatos dologra láttam hivatkozást.. (sajna nem értek a win lelkivilágához)Gondoltam restart, hátha..és betöltött a rendszer.
Nem is foglalkoztam vele különösebben. Viszont este nézni akartam a tv-t, erre a PVR2 a "Hiba a képalkotás során" üzenettel fogadott.Nézem, az elérhető eszközök listáján nincs eszközöm..
Mondom kafa, megpusztult a kártya. Sajna nem volt vele időm foglalkozni.
Ma úgy 2 vagy 3 órája szórakozok a kártyával.
Driverek leszed, pvr leszed, kártya kiszed, igaz, ugyanoda de vissza rak, driver fel, pvr fel.
Eszközkezelőben látszik két "hivatkozás" a kártyára, de PVR2 ugyazzal fogad, listában ugyanúgy nincs ott az eszköz.Hardveren, bios beállításban, nem volt változás.. (egyik nap kikapcs, másik be és nem ment..)
Szoftveresen se igazán volt, egy youtube letöltő progit szedtem le, meg egy másikat frissítettem, nem hinném hogy az kavarjon be, pláne egy driver reinstal után..Marad még az, hogy megpróbálom átrakni egy másik slotba, de emlékeim szerint az valami megosztott slot..
Kifogytam...(jó, lenne még a rendszer újra húzás, de ahoz most valahogy nagyon nincs kedvem..
Jah.. tényleg win az frissítette magát nem olyan rég, de emlékeim szerint utána még ment a tuner...
Van valakinek valami ötlete?

Létezik olyan, hogy igy pusztuljon meg a kari?
Előre is köszi!
-
bzoley
veterán
válasz
bpityusz
üzenetére
Kodek beállításokat ne nézegesd, semmi jelentősségük. Friss PVR2 legyen fenn, ennyi.
Nem tudom, hogy Plus-hoz jó-e, de ellenőrizd, hátha.
Bemenetek állítása két kábelhez(dvb-t, és analóg kábel(ez kéne neked)):Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Leadtek\DRIVER\GPIO]
"GPIOPinSet"=dword:00000004És ez a másik lehetőség(alapértelmezett), egy kábel(dvb-t, és analóg földfelszíni):
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Leadtek\DRIVER\GPIO]
"GPIOPinSet"=dword:00000006 -
bpityusz
csendes tag
Másik topicba kezdtem, de most láttam, hogy ezaz aktuális a kérdésemnek.
Leadtek DTV2000 H Plus kártyával van némi gondom. A Cable feliratú bemeneten szépen jön antennáról analógba a jel. A digital/analóg csatiban (szélső csati a kártyán, Antenna feliratú) viszont sokkal gyengébb az analóg kép, s ugyanakkor digitálisban semmit nem talál. Mindig TV-t szeretném venni vele. A gyártó honlapjáról szedtem le a legfrisseb drivert és pvr2-t. 32bites XP-n szeretném használni.
Ami feltűnt, hogy a videó kodek beállítás ablakban mpeg 2 van csak, módosíthatatlanul.
Ugyanabból a kábelből egy asztali dvb-t simán, szaggatásmentesen megy, tehát a jel meglenne.
Megpróbáltam TSReaderLite-tal hátha valami jelszintet mutat, de semmi.A kártyára kezdek gyanakodni. Szerintetek mit lehetne még tenni?
-
Zotya84
őstag
-
_csocso_
senior tag
Köszi a közreműködést mindenkinek, most már egy rendes antenna kellene csak ( nem valószínű hogy lesz ), működik minden, még a hozzá kapott távirányítót is kipróbáltam jó két év után, még ki és bekapcsolni is lehet vele a pvr2-t. ( Minő öröm, hol a söröm.. )
-
_csocso_
senior tag
Valóban, nem az Ex-hez való drivert telepítettem, viszont jó darabig a hozzá való sem segített, azt gondoltam közben megadta magát a kártya. Aztán kitakarítottam a csatlakozóit, és működik. ( Igaz most épp kép nincs, csak hang, elég érdekes.. ) Microsoft oldalán pedig azt írják, hogy automatikusan kellene települnie, ez viszont egyszer sem történt meg, mindig hibát írt, mikor nekiállt drivert keresni a win.
-
modflow
veterán
Van nekem egy WinFast PxDVR3200 H kártyám.
A kérdésem az lenne, hogy ezen lehet kábeltévén jövő digitális HD adást nézni?
Azt tudom, hogy a kábelTV-hez DVB-C tuner kell, a földfelszínihez meg DVB-T. Csak nem tudom hogy ez PC esetén hogy működik. -
bzoley
veterán
2.0.3.48-as, mai PVR2 az ftp-n.
Tapasztalat egyelőre nulla.
(szerintem semmi említésre méltó változás nem lesz) -
Zotya84
őstag
Nekem se szedte le hozzá a drivert WU-ról soha, pedig már 2009 óta többször is ki volt próbálva, úgyhogy ezzel kivételesen nem értek egyet. Kell hozzá a gyári driver. Sonora ide vagy oda.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Pontosabban: Expert és Global esetén hiányosan telepíti fel a drivert a WU. PVR3000 és PxDVR3200 H (illetve utóbbiból adódóan a többi Sonora esetén is) hibátlanul telepít, ráadásul WU-es telepítés esetén még csak újra sem kell indítani a gépet.
Az Exe-s telepítő is tud néha érdekes dolgokat művelni. A legbiztosabb megoldás azt kicsomagolni, és kézzel felrakni a driver Eszközkezelőből.
-
törölt tag
Leadtek kártyáknál nem szabad hagyni, hogy a Windows tegye fel a drivert a kártyához, mert nem tesz fel minden összetevőt, és később a gyári driverrel is összeakad. Ha beteszünk egy ilyen tunert a gépbe, nem szabad engedni, hogy feltelepítse a driverét, Csak a letöltött, EXE kiterjesztésű drivertelepítő a jó.
-
qwertly
addikt
válasz
Poplacsek
üzenetére
Ugyan ez van nekem is nem látja az eszközkezelő mert már én is néztem ott,hogy onnan rakjam fel a drivert,de hát ha rendszer nem látja a kártyát mint hardver elemet akkor nem is tud mit felrakni.De észre vettem ha ilyenkor újra indítom a pc akkor már másodjára felismeri a kártyát.De ha neked is ez a gondod akkor csak reménykedni lehet újabb bios frissítésre hátha meghallgatásra talál a leveled és valamit tesznek a hiba ellen.Mert ezért nem szívesen cserélném le a kártyát mert ezt leszámítva ha működik elégedett vagyok vele.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
qwertly
üzenetére
Nekem is Asrock a legújabb BIOS-al. A korábbi BIOS verzióval nem fordult ez elő. De ha megnézed ilyenkor amikor nem találja a kártyát az eszközkezelő / Hang-, video és játékvezérlők között ott sincs a WinFast PxDVR3200H, szóval a rendszer a boot során nem ismeri fel a kártyát...
Írtam egy hete az Asrocknak, válaszra se méltattak... -
qwertly
addikt
Szia!
Az alaplapom Asrock Z77 pro4 és a legfrissebb bios van rajta. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nekem is sokszor kiírja,hogy nem talál videorögzítő eszközt amikor indítanám a tv tunert.OP rendszer windows 7 64-bit a kártya pedig Leadtek 3200H ha újra indítom ekkor a rendszert akkor ez után már elindul a tv-kártya.Mi lehet a gond? -
azbest
félisten
válasz
_csocso_
üzenetére
Melyik drivert akartad feltenni?
- Leadtek WinFast PxDTV2300 H ez pci express kártya asztali géphez driver
- Leadtek WinFast ExDTV2300 H kártyád van, amihez ez a driver kell -
bzoley
veterán
válasz
_csocso_
üzenetére
64 bites OS-re nem tudsz 32bites meghajtót telepíteni. Egyébként jó lehet a régebbi is, amit eddig használtál. Esetleg kicsomagolhatod a telepítőt(Ctrl+PgDwn TC-ben), és az eszközkezelőn keresztül próbálod meg telepíteni.
Viszont PVR2-ből frissre van szükség, a 2.0.3.46 aránylag használható. Beállításoknál a HW gyorsítás (DXVA) legyen kikapcsolva, mert fagyhat. -
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Van egy WinFast 2300H expresscard tunerem. Kaptam kölcsön egy beltéri antennát, gondoltam kipróbálom, hogyan fogja a digitális adásokat. Eddig kábeltunerként használtam, ott nem volt gond vele. 2010 körüli driverrel és pvr2 programmal. Rendben megtalálta a csatornákat, viszont a csatornák váltásába belefagyott. Arra tippeltem, hogy régi a driver ill. a program, keresek hozzá újabbat. Letöltöttem hozzá a legfrisebb x64 drivert, amivel viszont nem ismeri fel a kártyát. Továbblépni nem is tudtam így. Mit tegyek, próbáljam feltenni a 32-bites változatot? ( Már a rendszert is újrahúztam miatta, hogy nehogy belekavarjon valamit a korábbi telepítés ) Valami tippetek van esetleg? Köszi.
-
Stirbi
addikt
Üdv.
Megoldódott ez a problémám.Biosban: Bios features - PCI ROM PRIORITY - Legacy rom / Efi compatible rom. Legacy rom- ra beállítottam és megy a tuner tökéletesen! Egyszerűen hihetetlen.

-
qwertly
addikt
válasz
Poplacsek
üzenetére
Szia!
Nekem is volt ugyan ilyen gondom tuner kártyával és asrock z77 alaplappal,legfrissebb bios van rajta.A videokártyát áttettem másik slotba és a tuner kártyát is egy másik slotba tettem,de még azt vettem észre,hogy az alaplapba nem volt teljesen benyomva a tuner kártya.Ez lehetett az alaplap behorpadásából is amikor nagyon meghúztam a házhoz rögzítő csavarokat így azokon is lazítottam.Lehet,hogy tényleg kontakthibás volt a kártya
majd pár nap múlva kiderül.De nekem most szépen működik
. -
Poplacsek
senior tag
válasz
üzenetére
Valami olyan memória területeken is vannak az új biosnak funkciói ahol a réginek nem, így ha downgradelik, akkor a régi az újból visszamaradt dolgokkal bugos lesz, vagy rosszabb esetben abszolút működésképtelen.
Sajnos ezt írja az Asrock és a júzerek is. 2.0-ás BIOS-al égetett chipet lehet beszerezni az Asrock-tól, ha nincs más megoldás... -
Poplacsek
senior tag
válasz
üzenetére
Sajnos a 3-as verzióról a 2-esre downgradelést nem ajánlja az Asrock, tönkre lehet vele vágni a lapot..
De egyébként rengeteg olyan problémát olvasok a neten, hogy a PC nem ismer fel egyes Leadtek tunereket, amely tunerek más gépekben gond nélkül mennek. Csak megoldást nem találok rá sehol... Egy helyen találtam olyat, hogy a Gigabyte alaplap gyártó azt írta vissza a Leadtek kártya tulajnak, hogy a probléma sajnos a Leadtek kártyák hibája... -
Poplacsek
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, az elején erre gyanakodtam én is, de ha olyanja van a megmozgatás se segít. Mint írtam néha át kell tegyem másik PCI foglalatba a kártyát, hogy ismét felismerje a gép. Aztán 1-2-3 nap és megint elkezd szívózni...
Arra már sajna nem emlékszem, hogy mielőtt frissítettem volna az alaplapom BIOS-át 2-esről 3-asra, volt-e ez a jelenség, de sajna downgradelni nem lehet a BIOS-t.
-
Poplacsek
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Leadtek PxDVR3200H tunert egyszer felismeri a Win7 64, egyszer meg nem. Ha a Win7 indítást követően az eszközkezelőben ott van a tuner, akkor minden szép és jó, stabilan működik. Néha azonban indítás után nem látszik a tuner az eszközök között, nem is indul a PVR2, mondván, hogy nincs tuner a gépben. Van hogy ilyenkor következő újraindításra megjavul, de van, hogy csak úgy javul meg, hogy ha átteszem a kártyát egy másik PCI slotba... Már idegbajt kapok tőle..
Esetleg a BIOS-ban lehet olyan beállítás ami befolyásolhatja a PCI-os eszköz felismerését?Rendszer:
Win7 64 Ultimate,
Asrock P67 Fatal1ty Pro
Kingston 16GB - 2 x HyperX DDR3 KHX1600C9D3K2-8GX - XMP
Intel i7 2600k
Seasonic X660 80 Plus Gold
MSI R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition-OC -
Atomantiii
addikt
-
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Bocs, egy másik szenvedő társ hozzászólására reagáltam.
Nálam is hasonló hiba van, de ha kikapcsolom a hardveres előnézetet, megszűnik a probléma.
Szerintem ezek a hibák közelítenek a misztikus jelenségekhez, de viccet félretéve érzésem szerint hardver-kompatibilitási gondok okozhatják. -
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ ez nagyon jó hír
,mert már most is agyaltam,hogyan tegyek be egy új pci-express hangkarit ha már elfoglalja a tv-tuner kártya.Szia:
Esetleg valaki nem tudja,hogy miképpen tudnám beállítani,hogy működjék ha hangerőszabályzó szép fokozatosan.Mert vagy van vagy nincsen hang erő csak a hangszórón levő fizikai gombbal sikerül a hangerűt szabályozni.
-
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Próbáltad, amit javasoltam?
-
vfo7
senior tag
Próbáld meg kivenni a kártyát, restart után az Eszközkezelőben bekapcsolni a rejtett eszközök megjelenítését és törölni minden a tunerkártyára vonatkozó bejegyzést. Aztán tisztítsd ki a registryt is tőle, majd kikapcs, kártya vissza, bekapcs, és megnéz, mi történik.
Rejtett eszközök megjelenítésének bekapcsolása a registryben:
Futtatás; Regedit, majd megnyit a következő:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment
A jobb oldali ablakban jobbklikkel "új", string kiválaszt, majd beír: DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES; Enter. Ezután jobbklikk az új stringre, klikk a Módosításra és megad: Érték: 1
Ezután restart és azok a rejtett eszközök is megjelennek, melyek nincsenek csatlakoztatva a géphez. Ez azért fontos, mert ahány slotba csak bedugtad a kártyát, oda mindegyikre föltelepült a drivere és nem elég csak a használt slothoz tartozó drivert eltávolítani.A művelet sorrendje:
1. Registry fentiek szerinti módosítása
2. kikapcs, kártya kivesz.
3. bekapcs, Eszközkezelőben rejtett eszközök megjelenítésére katt, minden, a tunerkártyával kapcsolatos driver uninstall, vagy töröl, attól függően, mit ajánl föl.
4. restart, registry kitakarít.
5. kikapcs, kártya visszahelyez.
6. bekapcs, imádkozik, hogy sikerüljön

-
Stirbi
addikt
válasz
qwertly
üzenetére
Szia, A hosszú pci-express sínbe is beleteheted a pci-e 1-es tunerkaridat.

Én konfigot cseréltem(lap+cpu+mem), h61m-s2pv-re, a tunerem egy leadtek dtv1800h, összeraktam a gépet feltelepítettem mindent ahogy szokás. Ugyan ez a hiba üzenet fogadott a pvr inditásakor. Aztán olvasgattam ph-n és ráleltem, hogy nem érzékeli a gép a kártyát jól, kihúztam és visszadugtam aztán már nem volt hibaüzenet. Már csak csatornákat nem talál egyáltalán a kártya, se analóg, se digitális módban! Próbáltam a másik pci sínben is a kártyát, ugyan ez a jelenség fogadott!
Ezelőtti lapomban (ep35-ds3 rev2.1) tökéletesen működött!
Lehet valami inkompatibilitás lehet az új chipsetekkel??

Most bedobozolva pihen a kártya és a gyenge minőségű internetes streameken nézem a tv-t ha épp van rá lehetőség. -
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Milyen kártyád van?
-
-
vfo7
senior tag
válasz
qwertly
üzenetére
Próbáltad a tunerkártyát kihúzni-visszadugni, vagy egy másik slotba beletolni? Gyakran ugyanis ilyen egyszerű okok léphetnek föl. Nálam egyszer olyan huba is volt, hogy a kártya nélkül a rendszer hibátlanul működött, de amikor beleraktam a gépbe, torz lett a fölvétel. Hosszas gépészkedés után kiderült, hogy a táp már nem bírta a + terhelést és brummos lett az 5 voltos ág. Tápcserével megoldódott. Esetleg nézz utána a bios-ban is, hogy minden OK-e. Legvégső esetben érdemes kölcsönkérni egy ugyanilyen kártyát és azzal kipróbálni.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Az új alaplapba tettem be a DVR3200 H tv kártyámat az alaplap egy Asrock Z77 Pro 4 a újra telepítettem a op rendszert ami egy windows 7 64-bit minden frissítés fent van.Mégis ez az hiba üzenet fogad kép. De ekkor ha újra installálom a PxDTV2200 H_PxDVR3200 H_PxPVR2200_PxTV1200(x64) drivert elindul a tv-tuner.Mi lehet csinálnom,hogy ne keljen mindig eljátszanom ezt ha elakarom indítani a tv-kártyát?
A másik kellemetlen dolog,hogy a hangerőt nem tudom a kártya programjából állítani mert a csuszka feljebb megy vagy ha halkítom akkor lejjebb de a hangerő nem változik.Csak ha a hangszórón veszem lejjebb a hangerőt. -
tschoro
csendes tag
válasz
tschoro
üzenetére
Nem feltétlenül ragaszkodom csak a keytableban is igy van megadva:
VolumeUp = ["+", "MCE_10075"]
VolumeDown = ["-", "MCE_10074"]ChannelUp = ["PAGEUP", "MCE_33", "MCE_9004", "MCE_10076"]
ChannelDown = ["PAGEDOWN", "MCE_34", "MCE_9005", "MCE_10077"]ezért gondoltam hogy ezáltal ez az egyszerűbb megoldás.
Csak épp a neten nem találtam semmit arról hogy ezek az MCE-kódok mik is melyik pillentyű melyik számot takarja pontosan. -
tschoro
csendes tag
Közben neki estem a PowerCinemának.
Ameddig eljutottam:
Átnéztem a PowerCinemát és KeyTable.ini file-t.
Látva hogy használ MCE kódot átraktam erre a RCConfig-ot. Némi javítás után működik meg jó is lenne, de csak lenne, mert van aminél nem akarja az igazságot.A négy legfontosabb gombot nem bírom működésre bírni.
Ez a vol+ vol- és a ch+ ch-.Ha bele javítok az ini fileba, látható a változás akkor azzal a billentyűvel működik (bár nem értem miért van hogy a NumPad - azt tudja használni a beállítás szerint de a + jelet nem mindegy mit állítok be azzal csak csatorna váltásra használható). Ha ezt, ezek után így megadom RCConfigba a távon nem működik. (a beállításokat egy .dat file lehet exportálni de nem találtam hozzá szerkesztőt)
Van tipp vagy tapasztalat hogy mit kéne vagy hol belejavítani? Milyen MCE kód kell ehhez?
Vagy hogy hogyan lehet a távirányító által adott kódot lekérni?Köszönöm
-
tschoro
csendes tag
Igen ezt csináltam elsőre a média centereel de valamiért nem akarta az igazat.
A powerCinma billentyű parancsait hol keressem? mert eddig egérrel használtam.És hát igen. a beállításoknál vajon melyik kell. PVR vagy MCE vagy OtherHID, még erre kell rájönnöm.
Azért a segítséget köszönöm lassan de biztosan haladok.
(Esetleg .dat szerkesztő??) vagy a jó öreg gugli hátha valahogy csak ki dob valamit. Lipróbálom az összes idevágó szókapcsolatot.*p*
-
Bozek
nagyúr
válasz
tschoro
üzenetére
Ha bemész az RCConfig programba, ott tudod állítgatni, hogy melyik gomb mit csináljon. Gyakorlatilag billentyűket rendelsz a távirányító gombjaihoz. Szóval megnézed, hogy a PowerCinema 6-ban melyik billentyű mit csinál és úgy állítod be a dolgokat.
Persze vannak benne ilyenek is, hogy Other meg Other HID, de erről valaki tapasztaltabb nyilatkozzon, hogy mi micsoda. -
tschoro
csendes tag
Sziasztok. A következőben kérném a segítségeteket.
A következővel küzdök.

Van egy Winfast PVR2000-es tunerkártyám. Tökéletesen működik. PowerCinema 6-os használok hozzá. OP rendszer Win7 32bit.A gond. A távirányítót sehogy se bírom normális működésre bírni.

Működik és jól és megfelelően, de csak a tuner gyári szoftverével. A távirányítóhoz külön a driver nem rakható fel. A kalibráló program ráadásul csak pár programhoz van előre kalibrálva, de pl. a MCE nél a csatorna váltó és a hangerő is rosszul működik és nem is tudom átkalibrálni hiába próbálom.
A Media Portal-nál sem jó.
Tippek ötletek hogyan tudnám a PowerCinemát és a távost összepárosítani?
köszönöm.

*p*
-
Genius007
őstag
Ha esetleg valakinek kellene driver win7 x64 alá.
Leadtek Winfast Tv 2000 Expert:EagleXT.6.0.109.7002.WHQL.zip
+ WinFast PVR2 ami a Leadtek oldaláról letölthető ugye.(mire megtaláltam azt hittem megőszülök!)

-
Stirbi
addikt
Üdv.
Cseréltem alaplap proci ram kombót ep35-ds3 rev2.1 + E5200 + 2x2gb ddr2- ről, h61m-s2pv+g550+4gb ddr3- ra.
Első gondom az volt, hogy feltettem a drivert, pvr-t és amikor elinditottam a pvr-t akkor azt irta: Video rögzítő eszköz nem található.Megmozgattam a kártyát a foglalatban, újratelepitettem a drivert+pvr-t és már fut a pvr rendes, látja a gép is a kártyát.
Viszont nem talál egy adót sem a kártya
.
DTV-re van állitva, probáltam az ország állításával is variálni, de az sem segített. Mind a három érzékenységen is próbáltam keresni és semmi.
Mi lehet a probléma?Egy leadtek dtv1800h- ról van szó.
-
tiboca7
csendes tag
Van kép !!!

Köszönöm a segítségeteket !
Most már csak hangot kellene varázsolni. A korábbi Asus P4P800-X deszkámon volt 2x4 pin-es csatlakozó (CD, AUX). Már nem emlékszem pontosan melyikre volt kötve a TV kártya audio kábele, talán a CD-re.
Sajnos a jelenlegi alaplapomon (Evga 790i Ultra sli) nem találok ilyet, vagy hasonlót.
Tudna valaki segíteni, hogy hová kellene kötni ezen a deszkán a TV kártya 3 pin-es kábelét ??? -
törölt tag
válasz
tiboca7
üzenetére
Szia!
Nekem is volt efféle problémám. Nálam is előfordult, ha a Windows-zal ismertettem föl a tunert, nem minden funkcióját lehetett használni. Én úgy csináltam, hogy amikor a hardver varázsló előjött, a mégse gombra kattintva megtagadtam a Windows-tól, hogy magától tegyen fel drivert. Ezután a kártyához a saját driverét tettem föl, az EXE telepítőset, majd egy újraindítás után a PVR2-t. Így már jól működött.
-
tiboca7
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Régi, (nagyon szeretett) Leadtek WinFast TV2000 XP Expert PCTV kártyámat szeretném "beizzítani", eddig sikertelenül.
Config: Evga 790i Ultra sli, Q9550, XFX 9800GTX+, 2Gb ram, Windows XP Prof 32bit.
A kártyát felismeri új "Multimédiás Videóvezérlő"-ként, ezek után bejön az "Új hardver-varázsló" is, de a driver feltelepítése után nem akar működni.
Leadtek oldaláról töltöttem le a legújabb (2.0.3.46) drivert.
A (WinFast PVR2) program megnyitásakor: "BDA eszköz nem található!" hibaüzenet villog az arcomba.
Pedig a régi P4 Intel-es configomban ragyogóan működött. Lehetséges hogy az nVidia nForce (C73XE) lapkakészlettel nem barátkoznak ???
Vagy próbálkozzak inkább W7-el ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Trollok komolyan
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg a gyakoribb frissítés...