- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óriáskészülék, kis akksival
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Ehhez tudni kellene, hogy milyen messze laksz a toronytól, mennyire van takarásba, melyik is az a torony.
Én egy ilyent használok, nekem bevált. De én 10-12 km-re lakok a vasvári toronytól, aminek elég jó a teljesítménye.
Ami érdekes, ezzel az antennával a kabhegyi (71,4 km) adók analóg sugárzását is fogom, igaz elég gyengén. Bár amikor az adó felé fordítottam, jobb lett.
-
grunge
addikt
Az nekem teljesen mindegy, pláne a mai digitális világban
No gépbe pattintottam egy 3200es-t. Retekvacak a UPC kábel a hülye letterboxával, de hát ez van..
Ha mindigTV-zni szeretnék van valami tipp hogy miféle beltéri antennát szerezzek be? Talán ott normálisabb lesz az M1 képe.
-
grunge
addikt
A 2300 ill. 3200 as PciE kártyák között mi a legmérvadóbb különbség?
-
mayafree
tag
-
mayafree
tag
Egy dolog lemaradt!
A dobozon nem szerepel a GLOBAL felirat mellett az FM szó DEEEE
van rajta FM csatlakozó és antenna kábel is!Amin rajta van az FM felirat is az miben különbözik?
Ennyi...
-
mayafree
tag
Szerbusztok!
Ha lehet daa-raa és bzoley válaszára lennék főleg kíváncsi.
Most jutányosan tudnék venni két Leadtek tv-tunert és nem tudok dönteni.
1., Leadtek Winfast DV2000 CX23881-19 Rev: C
2., Leadtek Winfast TV2000 XP Global CX23883-39 Rev:GKérlek segítsetek eldönteni melyiket érdemesebb megvenni és miért?
A Firewire csatlakozó NEM számít!Ha csak a képminőséget és a szolgáltatásokat és a driver frissítési dátumát nézzük melyiket ajánlanátok inkább?
Köszönöm előre is!
-
Mawyx
őstag
válasz
#65675776 #8184 üzenetére
A probléma megoldódott, de fogalmam sincs mitől. Elkezdtem újrarakni a drivereket és egyik állapotában, amikor az eszközkezelőben még sárgállik valami, most működik. Nem is nyúlok hozzá, örülök hogy megy.
Most viszont egy apróság, ha nézem pár órát, akkor elkezd csúszni a hang. -
törölt tag
A hiba nem lehet a DX-ben, mert ezernyi más program meg működik hibátlanul. Még a TotalMedia is, ami elméletileg ugyan azokat az ArcSoft filtereket használja. Nyilvánvaló probléma az implementációban, ezen pedig csak a Leadtek sw mérnökei tudnának változtatni.
TotalMedia-ban, illetve az AVeRMedia sw-ekben nem találkoztam még csak hasonlóval sem, szóval nem rendszerszintű hiba.
-
bzoley
veterán
A FreeMake hibájának nem sok köze van a PVR2 hibájához. Mindkét szoftver működéséért annak fejlesztője felel. Mondjuk a PVR2 esetén talán nehezebb megtalálni az "elkövetőt", minden esetre az ő saruk, és az ő dolguk lenne javítani a hibát, ha foglalkoznának még vele egyáltalán.
-
Bozek
nagyúr
"A hw gyorsítás mindig problémás volt, és ez már nem is nagyon fog változni. "
Tegyük hozzá, hogy csak EVR módban problémás a hw gyorsítás. És ez nem is feltétlenül a PVR2 hibája, ugyanis ha TS-ből konvertálsz Freemake-el, DXVA támogatással HD anyagot, az ugyanúgy elköveti ezt a hibát.Egyébként durva, hogy még mindig 18 ezer egy PxDVR3200H tuner. Én szerencsére hozzájutottam 7 ezerért egyhez tavaly, igaz, hozzávalók nélkül.
-
Mawyx
őstag
Lehet ebbe a topicba kellett volna jönnöm, problémám van a tv kártyámmal.
[link] -
Hintalow
senior tag
Hát köszönöm, meglátjuk mit tudok kihozni a dologból.
Tudom, hogy nem a legmegfelelőbb a tuner erre, de kb 5 kazetta átmásolására nincs kedvem nagy pénzeket kiadni egy olyan eszközért, amit utána soha többet nem fogok használni.
Antennabemeneten kép már van, a hanghoz meg ha jól logikázok, össze kell kötnöm a tunert a hangkártyával ugye?Szerintem megcsinálom így, nem hiszem, hogy sokkal rosszabb minőséget kapnék (az amúgy is min. 15 éves felvételeken
)
-
bzoley
veterán
válasz
Hintalow #8180 üzenetére
Kell egy dugó, ami passzol a tunerbe, sárga, fehér, piros rca kompozitnak, és audionak. Ez menne a videóba(feltéve, hogy van rajta ilyen) Majd a rajz szerint a megfelelő lábakat összedrótozni. Az s-video nem fog menni.
Ettől függetlenül ezt a tunert nem igazán erre a feladatra találták ki, könnyen lehet, hogy csak a szenvedés lesz vele. Igen sok esetben elmászkál a hang a képtől. -
Hintalow
senior tag
sziasztok!
Egy fantasztikus winfast tv2000 xp expert kártyával rendelkezem, amit pár családi vhs digitalizálása céljából vettem.
És elsődlegesen az a problémám vele, hogy nincsen meg hozzá a gyári s-video/scart elosztó, ami a 9 pines lyukba menne bele. Ilyennel esetleg találkozott már valaki?
A legközelebbi megoldás amit találtam, ez lenne: [link]Szerintetek jó lehet?
-
Georg17
tag
Üdv. mindenkinek!
Nekem egy Leadtek DVR3100 H TV Tunerem van. Nagyon jó kis cucc, de amióta az adatlapomon szereplő konfigban van (MSI P55-GD65), azóta a felvételeim nem tökéletesek. Egy 4 órás felvételben átlag 2-3 javíthatatlan hiba szokott lenni. Vagy nevezzük sérülésnek. Ezeket állandóan meg kell keresnem, majd kivágni a felvételből. Különben nézhetetlen, mert ott a lejátszó lefagy (KMP, VLC). Ez elég időigényes és kellemetlen.
Ez a kártya már elég régóta megvan. Még egy régi LGA 775-ös konfigban is volt. Az egy Gigabyte lap volt. Valami P45-ös. Ott tökéletes volt minden felvételem.
Már akkor is 64bites Windows-t használtam.
Most is 64bites Win 7-et használok. Alaplapi Realtek hangkártya. A Giga-ban is azt használtam, csak nyilván egy korábbi kiadásút. Akkor egy HD 4850-es, most egy HD 6870-es karit nyúzok. Szóval Catalyst driver akkor is, most is.Én arra gondolok, hogy nem-e a mostani alaplapom PCI vezérlése ludas a dologban. Ki tudja a P55 lapkában mennyire nyúltak bele a PCI vezérlésbe? Vagy az MSI drivere nem igazán komálja a TV Tunerem. Alaplapi drivereim az MSI oldaláról a legfrisebbek. De egyébként nincs bajom a driverekkel.
Olyan sok ötletem nincs, mert amúgy a kártya kiválóan működik. A kép, a hang tökéletes minőségű. Meg is lepődtem anno, mert analóg adástól nem vártam ilyen minőséget. a felvétel minősége is pazar (a hibáktól eltekintve). Szóval valami szoftveres/driveres mizériára tippelek.
Amibe most át tudnám tenni, az egy 9 éves ABIT BD-7-es alaplap. Win XP 32bites rendszerrel. Nem hiszem, hogy az mérvadó lenne, mert szerintem a kártya eleve hibátlan. Mint írtam, a korábbi konfigomban nem is volt gond a felvételekkel.
Esetleg az zavarhat még be, hogy a proci nem fix órajelű, hanem turbózza magát, vagy a Hyperthreading?
SATA vezérlőm AHCI-re van állítva. A vinyóim kiváló állapotban vannak. Szóval sok ötletem nincs.
Az adás kábelen jön. A csatlakozásokat én csináltam, jó minőségű, nem műanyag, hanem fémházas csatikkal. Egy Belkin túlfesz. védőn van átvezetve a koax kábel, de ez már a régi konfognál is így volt.
Szóval passz.
Ha valaki tapasztalt már ilyet, vagy van ötlete. Szívesen elolvasom, ha ír. -
Hammon Serra
senior tag
Nem lehet,hogy a Video Capture dolgokhoz való driverek nem aktuálisak?
Amik az eszközkezelőben vannak, és egyesével kell megadni nekik az elérési utat.4.0.xxx
Elég régi,de nem találok frissebbet sehol.
-
Hammon Serra
senior tag
Megnéztem XP alatt és működik.CSak itt nem:-(
-
Hammon Serra
senior tag
-
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #8172 üzenetére
A szöveg csak általános, tájékoztató jellegű, leginkább a hangnormákkal van összefüggésben. Nálad elvileg csak a megfelelő hangkártya-beállításokat kell megtalálni. Rosszabb esetben hangkártya driver reinstall, vagy hangkártya csere. A tuner ugye össze van kötve a hangkártyával? Addig hang nem lesz.
-
Hammon Serra
senior tag
Nuh.Fent van.
Már csak annyi a probléma,hogy nincs hang.Op rendszerben van.Minden egység működik kivéve ezt:If the video looks abnormal,or the sound is incorrect or completely mute,press"A" on the keyboard to fix these problems......
Na ilyet még nem olvastam.....
most vettem észre, amikor csatornát váltok, a hangszóró kattan,a hangszóró ikon áthúzódik(olyan,mint amikor lenémítod)majd amikor vált a csatorna eltínik a piros áthúzás,de nincs hang......nem értem. -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #8170 üzenetére
A driver jónak tűnik.
Ilyen probléma jellemzően akkor adódik, ha az OS-ben, és a programok között valami nincs rendben. Azért lesd meg az eszközkezelőt, hogy ott minden rendben van-e. -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #8168 üzenetére
Mi sem egyszerűbb ennél. Letöltöd a gyártó oldaláról, ftp-ről.
De 64 bites Win 7 esetén gondjaid lesznek(lásd: korábbi hsz-ok). -
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Rég nem használtam a Leadtek xp 2000 Expert kártyám,most viszont szeretném életre kelteni.
Win 7-re keresek hozzá software-t és drivert.Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
-
bzoley
veterán
válasz
AttyVin #8154 üzenetére
Nem a két konkrét verzióra írtam, hanem általában a PVR2 private/public különbségekre.
Ideális esetben egy új lehet jobb az előzőnél, ha a fejlesztésnek, javításnak van eredménye. Lehet rosszabb is, ha valami hibás, vagy valami agyrém miatt úgy gondolják, hogy az jó, lásd "halszem", és társa. Hacsak nincs valamilyen kritikus hiba, semmi nem tartja vissza a gárdát, hogy kiadjanak egy, az előzőnél rosszabb verziót. Persze ez leginkább múlt időben értendő, mert a fejlesztés gyakorlatilag leállt. Jelen verzió is csak leginkább az új eszközök támogatás miatt jelent meg, igaz apróbb piszmogások előfordulhatnak, sajnos changelog nincs, de a hibák nem szűntek meg. -
bzoley
veterán
válasz
#41133696 #8151 üzenetére
És a .46 mitől nem félkész?! Semmi különbség nincs közöttük. Egy verziót csak azért adnak ki, mert kell. Ennyi. Jelen esetben egy-egy új eszköz támogatása miatt.
Korábban pedig leginkább csak lustaság miatt nem lett publikus minden verzió.
Attól, hogy kiadják, még nem lesz jobb, és attól, hogy nem adják ki, nem lesz rosszabb. Szóval ne haragudj, de hülyeség, amit írtál.A keylogger dolog talán lehet a távirányító, ill. a rcconfig miatt, vagy passz.
-
törölt tag
válasz
#65675776 #8150 üzenetére
Hirtelen nem ugrott be, de Narxis emlékeztetett, hogy a Kaspersky is ugrott rá...
Az azért érdekes, hogy két ekkora biztonsági cég cucca írtaná, a Kaspersky, le is írja, hogy miért, csak eddig nem zavart, mert Norton el volt vele
@bzoley: valaki küldte is nekem priviben hozzá a linket, csak én anno nem tettem fel, mert nem szeretek félkész, béta fázisú cuccokat installálni
-
törölt tag
Arra lettem volna kíváncsi, hogy az EVR használata mellett torzul e továbbra is a kép... most pár percig néztem az új verzióval EVR bekapcsolása után, és úgy tűnik, hogy jó.
-
Zigi
senior tag
Valaki próbálta már? Ha sztereoba indul akkor felrakom amúgy "jó" a mostani .33.
Zotya Nekem is ugyan ezt produkálja, én megnyomom a timeshiftet egy pillanatra és akkor "előről" kezdődik a hangmizéria
vagy benyomom és akkor jó.
-
bzoley
veterán
Ftp-ről(talán http-ről is) letölthető, vagy LiveUpdate-en keresztül frissíthető a 2.0.3.46-os PVR2.
Csodára ne számítsatok. -
Zotya84
őstag
Hm, most én is egy kis problémába futottam: döglés miatt alaplapot cseréltem, de a mostanin nincs CDaudio csatlakozó, így kénytelen vagyok a PCIAudion keresztül kapni a hangot (Majd ha lesz időm, szerkesztek egy Cdaudio-3,5 jack csatlakozót, mert olyat sajna nem kaptam), ami viszont nem müxik jól, mert kb 1 másodpercet késik a hang. (Meg az első pár percben recseg, mint a túlvezérelt jelnél szokott. Aztán abbahagyja.)
Valakinek öltete, hogy mit kezdjek vele?A hardveres előnézetet nem erőltetném, mert a settopbox súg vele, viszont annak szebb a képe kompoziton keresztül, mint az analógnak. (Digi)
W7 x64, PxDVR3200H, PVR2 .39.
-
avemario
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy winfast tv2000xp expert kártyám, egy asus M4a77T alaplapom windows 7 64 bittel, és sehogysem tudok hangot előhozni a tv hez, PVR2 es programot használok, van valami ötletetek? A Tv tunert és az alaplapot össze kötöttem a hangkábellel.
Előre is köszönöm! -
azbest
félisten
válasz
#65675776 #8131 üzenetére
Legalább 4 féle módon ki lehet váltani a bezárást, szerintem az X, a dupla klikk a bal felső sarokba, a bal felső sarki menü és a sima alt+f4 ekvivalens esemény kell hogy legyen. (normál program ablakát nézem, de az pvr2 is ugyanazt az eseményt kapja, ha a rendszer eseményeit nem jól kezeli, az bug)
-
törölt tag
"hanem ALT+F4-et nyomok" - Ez viszont nem szabályos leállítása a programnak, így ne is várj ilyenkor megbízható működést, vagy akár csak indulást.
Keretmentes módban igazából csak a keret alja lesz véknyabb, a többi ugyan annyi lesz. A keret aljának viszont egyéb funkciói is vannak, azért olyan széles, amilyen.
Szűz Win utoljára a W7 megjelenésekor volt a gépemen, mégsem jelentkezik a hiba már nagyon rég óta, csinálhatok bármit.
Digitális résszel nem volt eddig érdemi problémám, ami van az mind az MVP módra vezethető vissza.
A beszerezhetőség egy másik kérdés. Viszont ha tudtál a hibáról, akkor ne a gyártót okold a megléte miatt, és mert ezzel szembesülsz.
-
válasz
#65675776 #8125 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy lehetetlenné teszi a használatot, csak azt, hogy baromi idegesítő bug. Elindítom, nézem a tévét, miközben mást is csinálok, odakattintok, amit látok a windows-ban, de nem azt at találom el, hanem a láthatatlan PVR panelt, és pl sikerült másik csatornára kapcsolni, miközben éppen kiderülne, hogy ki a gyilkos :-)
Vagy csak nézzek, hogy miért nem indul el az a program, aminek az ikonját nyomkodom, míg rá nem jövök, hogy ja az a nyamvadt PVR...
Amúgy az általad javasolt az több kattintás, mert nem jelenítem meg meg a vezérlőpanelt kilépéshez, hanem ALT+F4-et nyomok.
De ha megjelenített vezérlőpulttal lépek ki, akkor is láthatatlanul indul legközelebb.
Engem zavar a keret, nekem ne foglaljon 1 pixellel se többet a kép feleslegesen. Pláne, hogy lassan már minden adón ott van a két bazi vastag fekete csík a 16:9 miatt, amit ez az idióta program képtelen leszedniAz LG tévém, ugyanabból az analóg kábeltévés jelből simán felismeri a képarányt, mindenféle állítgatás nélkül!
A krixkraxok megvolt szűz windowson is. Általában induláskor jó (nem mindig), 1-2 felvétel készítése után romlik el (nem mindig).
Annyit sikerült elérnem, hogy teljes Winfast-talanítás után újrarakva végre megy a .42-vel a digitális rész.
Amúgy nem akartam én PCI-ost, de amikor vettem, égen földön sehol nem volt hibrid PCIe verzióban
-
törölt tag
-az alkalmazás használatát nem teszi lehetetlenné, kilépés előtt meg Vezérlőpult megjelenítése helyett Keretmentes módot kell nyomni megint és úgy kilépni. Indítás után detto. Semmivel sem több kattintás. Az a kis keret meg egyébként sem sok vizet zavar, elfér.
-az érdekes nyelvezet egy időben nálam is jelentkezett, ma már nem. Nem tudom mi váltotta ki, és azt sem, hogy mi miatt javult meg. Újratelepítéssel nem orvosolható, szóval én valamilyen más alkalmazás tevékenységét gyanítom a háttérben.
-A prociterheléses probléma már le lett írva ezerszer, hogy driverhiba, amiről nem a Leadtek tehet, hanem a Conexant. Ezért is tanácsolunk el mindenkit mostanság a PCI-os tunerektől. A Conexant chipes ilyen tunereket mindenképpen érdemes kerülni.
-
válasz
#65675776 #8122 üzenetére
"Hiba a dekóder betöltése során"
Korábbról maradt bugok:
-ha keretmentes módban volt kilépve, akkor úgy indul, hogy a control panel nem látszik, de valójában ott van, ha ott kattintgatok az egérrel, akkor nem azt találom el, amit szeretnék, hanem a PVR2 láthatatlan kezelőszerveit. Egy CTL+C nyomására felvillan a panel, és aztán valóban eltűnik, következő CTRL+C-re jön elő.
-panelon a csatornalista helyett nagyon gyakran csak kriksz kraksz karakterek vannak. .42-vel csak a krixkraxok változtak, hiba maradt. Ki kell lépni, újra elindítani a PVR2-t, akkor visszajönnek a nevek.
-időnként totál leterheli a procit (Core I5), és ilyenkor akadozik a kép. Újraindítgatva elmúlik. Sokszor előfordul, hogy jó, felvételt készítek, még mindig jó, a felvétel leállításakor akad ki. De totál véletlenszerű, van, hogy 4-5 egymás követő felvétel alatt se akad ki.
-16:9 képet nem bír normálisan megjeleníteni, erre azt mondjátok, hogy nem bug, csak nem tudja azt a szoftver, amit szerintem alapvető elvárás lenne 16:9 támogatás címszóval. -
-
válasz
#65675776 #8117 üzenetére
"Persze bőven ráférne már a gatyába rázás, de a jelek szerint a Leadtek-et nem igazán érdekli a dolog."
És ez nagy baj!
Az elmúlt 15 évben még nem bántam meg hw vásárlást, de ezt a Leadtek-et nagyon"Az egyszerű, mint a faék PVR2 egyébként tudásban elég szépen lerendezi a mezőny nagy részét"
Lehet, hogy sokat tud (amire nekem nincs is szükségem), de cserébe a sima egyszerű tv nézést is bugokkal keseríti megA .42 egyedül az ATI videó nyújtás hibát szüntette meg, cserébe nem működik a digitális rész...
-
törölt tag
Az Aver egy érdekes cég. Van egy egészen jó sw-ük, az AVeRTV, amit nem igazán fejlesztenek. Helyette inkább nyomják az AVeR Media Centert, amiben alig lehet bármit érdemben beállítani, ráadásul veszélyes szinten távirányítóra van optimalizálva. Olyannyira, hogy billentyűzettel/egérrel kínlódás beállítani (mondjuk ez szinte minden MC frontendre igaz). De az AVeR legnagyobb baja a foghíjas kínálat. Vannak alsó(közép) kategóriás termékeik, és csúcseszközök. A kettő között meg semmi.
-
törölt tag
A PxDVR3200 H drivere stabil, nincs vele semmiféle probléma semmilyen támogatott OS alatt.
A "nem lehet teljesen fullscreenben nézni a műsort" nem a kártya hibája, egyes csatornák meglehetősen idióta letterbox-ban vannak sugározva, mert valójában nem HD-ben mennek. Persze nagyítással, overscannel ez áthidalható lenne, de ilyesmit nem támogat a PVR2.
Az egyszerű, mint a faék PVR2 egyébként tudásban elég szépen lerendezi a mezőny nagy részét. Persze bőven ráférne már a gatyába rázás, de a jelek szerint a Leadtek-et nem igazán érdekli a dolog.
-
azbest
félisten
Nem a pvr2 hibája. A media centeren kívül semmi más program nem tudja használni a tunert. Pont így voltam én is, ahogy már említettem. A program amit uninstalláltál letörölt valamit. Telepítsd fel azt a programot megint és akkor lehet, hogy megjavul. Nekem ez a HiDTV nevű vacak barmolta szét ugyanígy a rendszert [link]
-
atom87
aktív tag
válasz
#65675776 #8110 üzenetére
Így van, érdekes a helyzet, mert sehogy sem tudok rájönni mi lehet az.
Egyik-másik driver-ét is szétcincáltam az .exe-s telepítőből, így-úgy ráerőszakoltam az eszközre, de semmi. PVR2-t is próbálgattam... eredménytelen. Úgy tűnik Win7 reinstall lesz...Valóban nincs semmi érdemi többlete a Home Premium-hoz viszonyítva sem, de ha egyszer adja a cég.... Hát Istenem... El kell fogadni!! (Dán cég)
UI.: a Windows Media Center-t próbálva az látja a kártyát.... tehát vmi PVR2-re érzékeny konfig lehet a hiba, i think.
-
azbest
félisten
Rendszervisszaálítási pont használata?
Régebben amikor egy program uninstallja tönkrevágta a rendszeremen a tunerek kezelését, akkor ideiglenesen az segített hogy visszatettem azt a programot (így visszakerült az a fájl amit letörölt)... később a végleges megoldás a rendszer újratelepítése volt. -
atom87
aktív tag
Üdv!
Adott egy WinFast PxTV1200 tuner Windows 7 Ultimate 64bit SP1 rendszer alatt. Eddig tökéletesen működött, aztán megpróbáltam beüzemelni egy Genius Trek 320 webcam-ot, ami nem jött össze, mert nincs szignózott driver-e, ami pedig elengedhetetlen ezen rendszer alatt. M1000mnt.exe miatt problémázott. Le is töröltem mindenével együtt a webcam-ot.
Ma indításkor a PVR2 a következő hibaüzenettel fogadott: "Elérhető BDA eszköz nem található"Leszedtem, újratelepítettem a driver-t is és a PVR2-t is, de a helyzet változatlan. Úgy gondolom, hogy a webcam install/uninstall okozhatott valamit, de sajnos kifogott rajtam a helyzet, nem tudok mit kezdeni vele, hogy újra jó legyen a PVR2.
Másik merevlemezen levő Win7 alatt hibátlanul működik, tehát nem hw-s a hiba.
Mit tudnátok ajánlani, hogy a hiba eltűnjön? Újratelepíteni nem igazán szeretném a rendszert, mert 2 hetes telepítés...
-
grunge
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Háztartási gépek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest