Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
lepucoltam mindent(uninstall minden AMD-ATI+driver cleaner pro, uninstall leadtek driver&winfast saját utiliy-ével) és újratettem, de ugyan az. PVR2 első indításánál "minden rendben", de keresésnél nem talál semmit, (közben a hangot feltornássza a keverőben, a mikrofont lenémítja). aztán ha a keresés leállítására kattintok, akkor leáll azzal a hibaüzenettel, hogy a Winfast DTV application leáll (és némítja a hangot a keverőben). ezután volt hogy nem indult WDM eszköz hiányában, volt hogy ugyan ez lement.
a hangot kívülről a line in-el oldom meg(alaplapi hangkártya, kék jack), mert nem kaptam anno belső kábelt, de ez csak mellékes és gondolom csak a hang problémákkal függ össze, a csatorna kereséssel nem.
remélem tudtok rá valamit mondani, mert visszaolvastam, de semmit se találtam konkrétan erről.
szerk: próbáltam párszor és most elindul mindig, nem hiányolja a WDM eszközt, de ugyan úgy kifagy.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
pvr2 tegnap még működött rendesen, ma meg csatornák fekete képet adnak. semmit se csináltam, csak feltettem az újabb AMD vga drivert. de leszedtem minden leadtek/winfast dolgot és újratettem, de így meg nem talál egy csatornát sem(egy meg alapból bent van
) és mikor a keresés leállítására kattintok lefagy az egész.most meg azt írja indulásnál, hogy nincs elérhető WDM eszköz.
mi baja van?
-
Volcz
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem egy TV 2000 xp global tunerrel kapcsolatban, hogy nagyon rossz a kép. Nem tudom mi lehet a hiba oka de már próbáltam újabb szoftvereket feltenni, de nem segített. Teljesen új a kábel is, és amikor először használtam nem volt hangyás a kép sem. Most viszont teljesen nézhetetlen. Lehet, hogy egy galvanikus leválasztót kellene bekötnöm?
Köszönöm a segítségeteket!
-
slayer006
addikt
Nekem az a problémám, hogy a linkelt cikkben szereplö távirányító nem vezérli a kártyámat (DTV2000H Plus).
Az RCCONFIG -ban szerepel egy PVR2 profil. Minden gombnál a Type PVR2 -nek van beállítva. Az elemek jók, az érzékelő a helyén mégsem vezérli a programot.
Mit csinálok rosszul?
-
szumo
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy használom az xmltv-t nálam működik is, viszont nem találtam rá leírást, hogy hogyan lehetne tovább paraméterezni, hogy:
<desc lang="hu">Quantum Leap - Az időutazó (am. sci-fi sor., I./6. rész, 1989)</desc>
ezt a sort ne gyűjtse ki, mert ez a sor a kép közepén jelenik meg sárga keretben és idegesítő egy idő után.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Volcz
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy nem működik rendesen TV 2000 XP Global tunerem. A napokban üzemeltem be, sikerült megoldani a hangproblémákat de a kép nagyon "hangyás", és sajnos nem sikerült finom hangolással javítani rajta. Tudnátok segíteni a probléma megoldásában?
-
FishAir
senior tag
OK, hogy a viharba lehet berakni a MPC-HC-t az rcconfigba, mert már agyvérzést kapok?!

Sehol egy browse gomb vagy valami. Nem értem én ezt. Láttam itt képeket, de azokon csak annyi van hogy már ott van, meg hogy be lehet rakni, de hogy hogy? -
laca8103
csendes tag
Sziasztok az lenne a gondom hogy hozám jutott egy Winfastv 2000 expert tuner kártya s nincsen telepitöje honan tudnék letölteni ojat ami megy win7 alatt is köszi elöreis .Agyártó oldalárol már próbáltam de mind fizetős valami olcsobat szeretnék.
-
bmwm3
tag
Sziasztok!
Leadtek 3200H belső tv tunerem van, Digi TV a szolgáltatóm. A rendes TV-men szépen, minden külön eszköz nélkül jönnek a digitális csatornák.
A kártyán csak analóg adások jönnek.Én rontok el valamit a keresésnél vagy ide már kellene hozzá set top box?Keresésnél országnak természetesen Hungaryt választottam, városnál csak az Anywhere elérhető.
Mit rontok el?
Köszönöm a segítségeteket!
-
slayer006
addikt
Sziasztok
A napokban remélhetőleg tulajdonosa leszek egy DTV2000H Plus tunernek.
Használjam a hozzá adott telepítőlemezt vagy valami mást ajánlotok?
Windows XP SP3 32bit -
Nimda
addikt
Nos annyit sikerült megoldanom,hogy most már nem vált át minden inditáskor secamra,ha nem adaptive-el kerestetem újra a csatornákat,hanem a gyors scant választom...viszont igy még kevesebb csatit talál (kb.28)...no nembaj,ami kell az gyönyörüen bejön...egy próbát megért a dolog...
-
Nimda
addikt
Sziasztok!
Nemrég hozzájutottam egy árpádkori winfast tv2000-es tunerkártyához.Ez a sima xp jelzés nélküli,azaz elvileg csak win 95/98 oprendszer alatt müködik hiba nélkül.Én jóember lévén,mégis megpróbálkoztam xp alá beüzemelni.Jobbhijján megkerestem a gyártó hivatalos oldalán a legújabb xp jelzésü kártyához való drivert,amit némi szöszmötölés után sikerrel letöltöttem.Az eredeti is megvan,de sejtésem szerint az nem települt volna hiba nélkül,ami jónéhány nyugtatót megspórólt nekem...az új driver gond nélkül felment,nem volt más hátra,mint keresnem kellett egy pvr-t,amit az itt linkelt félhivatalos oldalon találtam is (a legutolsó pvr1)...a kis kártya ezután mohón követelte a jelet,amit meg is kapott,majd beállitottam a régiót (hungary pal/b/d vagy germany)és ment is a keresés...nálam a hivatalos tv-n kb. 60 csatorna fogható,ebböl 54-et talált meg,többi felett valahogy elsiklott,mint a párom a lényeges kérdéseknél...de nem is baj,volt nagy örömködés,teletext,a táv is müködött és még hangja is volt!...még a maradék szilveszteri pezsgöt is megittam,de sajnos van egy aprócska hiba,amihez talán van orvosság vagy egy alternativ megoldás...újrainditás után,a csatornák ugyan megmaradtak,viszont átváltott secam rendszerbe,aminek hatására enyhe sirógörcsöt kaptam...ezt csak egy újbóli csatorna keresés oldotta meg,különben nézhetetlen volt minden adó...a kérdésem az,hogy talán a driver a nem megfelelö,vagy esetleg a pvr? (pvr-t cseréltem egy régebbi verzióra,az eredmény ugyanaz)...vagy esetleg született valami megoldás 2002 óta?..tudom,hogy ez egy öskövület,de mégis..hátha..

Thx!
-
Zolexx
aktív tag
Üdv, van nekem egy DTV1800 H tipusú belső tuner kártyám. Sikerült beállítanom teljes mértékben, müködik kis bakival.
Probléma annyi lenne, hogy miközben nézem a tv-t egyszer csak, valami rájön, és elmegy a kép az összes adón, és helyette kék kép lessz, és csak ha újraindítom a gépet akkor tudok újra életet lehelni bele. Kinti tévén semmi gond. Mitől lehet ez? szoftveres v hardveres gond bibi? win 7 32bit többi az adataimnál. thx előre is -
oszy
veterán
Sziasztok!
Tudom, h ez belső tv tuneres topic, de gondom van egy KÜLSŐS Asus MyCinema-U3000 Hybrid eszközzel. Feltettem a Winfast PVR2 szoftvert, de nem látja az eszközt! Van vkinek vmi ötlete?
Köszönöm!
-
törölt tag
Pl x64 kompatibilitás...
Egyébként a chipset nem 8, hanem 10biten dolgozza fel a bemenő jelet, ami a képminőségen azért meg is látszik. Emellett az Expert-en alkalmazott CX2388x chip sztereo hangfeldolgozásra képes, míg a simán levő BT878A csak mono. Plusz egy-két egyéb módosítás, de a két leglényegesebb ez.
-
rup1u5
nagyúr
Most vettem észre mikor kivettem a kártyát, hogy ez Expert.

Elnézést ha valakit félrevezettem! Nem volt szándékos! Eddig sosem néztem meg jobban mi van ráírva.
De ha már itt tartunk, mivel tud többet az expert mint a sima xp?
-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Ezért könyörgöm már én is mióta, de szerintem itt valami tévedés lesz.
Amúgy van nálam egy driver, ha nagyon ki akarod próbálni. 6606-hoz készült ugyan, de ez nem hiszem, hogy akadályt jelent.rup1u5:
Ez egy Expert driver. Jó néhány másik tunerhez is, pl DV2000, de TV2000XP-hez nem. Ezt nem telepíthetted egy TV2000XP-hez. -
rup1u5
nagyúr
-
bzoley
veterán
Köszi. Ezt most nem töltöm le, mert ez "csak" egy PVR2, a méretéből ítélve v2.0.3.32 körüli lehet. De a lényeg, hogy ez nem driver, ettől a tuner még nem fog működni. Valahonnan előbb a telepíteni kellett a tunert, szóval annak a meghajtója még hiányzik, és idáig arról volt szó.
Emellett azért kérdeztem, hogy simán ment-e, mert ha valóban találtál valahol x64-es TV2000XP drivert, az az egy biztos, hogy aláírva nincs, vagyis a telepítés, és onnantól kezdve minden indítás pepecs munka(F8), ha nem oldottad meg profibban.
Szóval a lényeg, hogy az említett driver még hiányzik. Várjuk. -
rup1u5
nagyúr
Nem emlékszem, hogy lett volna vele gond. Nem gondoltam volna, hogy lehet csak szerencsém volt. Föltelepítettem és ment. Arra emlékszem, hogy a hanggal volt valami, mert mikor elindítottam sosem volt hangja. Meg kellet nyitni PVR indítása előtt vagy után a win hangerőkeverőjét és rögtön lett hang. Akkor ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget de valószínű, hogy a nem tökéletes driver miatt volt ez a bug.
Innen letölthető. -
Fricu
tag
Hi
bzoley és daa-raa (és más szakik) nem néztek mostanában a "milyen TV tunert" topik felé?
üdv -
bzoley
veterán
Többször említed a "másik" drivert. Én az Experten kívül csak egy PVR2setup.exe-t látok, de lehet csak nem vettem észre. Ez így még mindig csak egy PVR2 telepítőnek látszik, nem drivernek. Esetleg linkelnéd? Vagy a segítséged a kérdező felé is kimerül annyiban, hogy elmondtad, te tudtad használni? Ezzel nem sokra megy. Megtalálni meg nehezen fogja.
-
rup1u5
nagyúr
"Minden konkrétumot nélkülöz"
"láthatóan zavarosak a korábbi postjaid"
"Yetit is látták sokan."Fogd vissza a lovakat! Köszönd meg a számodra láthatóan új infót és ha kételyeid vannak azzal kapcsolatban amit írok akkor kérdezz rá normális stílusban a részletekre. Ha így teszel akkor én is a legjobb stílusommal fogok neked válaszolni.

Neked azért "zavaros" mert a foci VB alatt használtam a kártyát és ezért az emlékeim kissé kopottak. De ez az apó körülmény sem jogosít fel téged arra, hogy ilyen tenyérbemászó stílusban reagáld le azt amit én puszta segítségnyújtásként írtam! Engedtessék meg nekem, hogy némi kihagyás legyen ennyi idő távlatából a fejemben!
A VB után ki is vettem a kártyát és azóta a polcon pihen.Bejöttem ide megkérdezni, hogy mégis mennyit érhet és olvastam itt egy kijelentést miszerint Win7 64 bit alatt nem lehet működésre bírni a kártyát! Mivel én nevezett oprendszer alatt néztem gond nélkül vele a meccseket ezért hasznosnak ítéltem megosztani a nagyérdeművel ezt a kő kemény tényt! Megkerestem most a mappát a gépemen amibe annó letöltöttem hozzá a drivert és ezt a kettőt találtam. Előbb az x64-es expert drivert találtam meg és miután megírtam a hozzászólásomat azután vettem észre, hogy letöltöttem akkoriban hozzá egy másikat is. Ezért írtam utána újra be a másik driver nevét. Sajnos arra már nem emlékszem, hogy pontosan melyikkel de ment a TV kártya nálam Win7 64bit alatt! Ez tuti!
Ha ez sem elég akkor szívesen látlak nálam a XX. kerületben! Betesszük a kártyát, megkeresem, hogy a kettő közül melyik driver jó hozzá, azt feltelepítem és TV-zünk egyet!
A sört te állod! Aranyfácán jó lesz!
(#6849) daa-raa:
Ez esetben nagyon valószínű, hogy én voltam az a szerencsés 1 a tízből!
Anélkül, hogy erről tudomásom lett volna.
Tuti biztos, hogy nem Expert. Full dobozos 2000 XP. Valószínűleg nem az expert driverrel ment nálam hanem a másikkal. Leellenőrizhetném most de nincs kedvem betenni a gépbe. -
bzoley
veterán
Azért a cáfolattól ez még messze van. Minden konkrétumot nélkülöz, és láthatóan zavarosak a korábbi postjaid. Remélem világos. A Yetit is látták sokan. Állítólag. Ettől még lehet igaz, de simán feltételezem, hogy valahol tévedés van. Tény csak egy van, a chipset gyártója nem készített 64bites drivert BT878-hez.
-
rup1u5
nagyúr
Felőlem akár koboldok is készíthették volna:
-feltettem
-tévéztem
Ez volt a lényeg. Jelen esetben ezt azért hoztam szóba mert elhangzott itt hogy nincs win7 64bit alá olyan driver amivel működésre lehet bírni.
Ezt kívántam cáfolni. Remélem így már világos. A többi huszadlagos körülmény egy majdnem 10 éves kártya esetén. -
rup1u5
nagyúr
válasz
üzenetére
Én ezt találtam Win7 64bit alá: TV2000 XP Expert(x64).exe
Arra már nem emlékszem honnan töltöttem le de nekem ezzel működött rendesen a TV2000 XP, Win7 64bit alatt.Én arra lennék kíváncsi, hogy egy dobozos TV2000 XP-t, minden tartozékával, mennyiért lehet manapság eladni?
-
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok!
Leadtek Winfast TV2000 XP karim van és Win7 64bit - hez nemtalálok drivert sajnos
létezik egyáltalán hozzá?? 32bit -el használtam 1 évig de több ram lett és igy muszály vagyok 64bitre váltani de viszont emiatt a karit nemszeretném eladni 
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Leadtek Winfast TV2000 XP ehez a kártyához létezik win7 es driver?Sajna nem találok semmit hozzá.

-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Van egy VHS kazettám és egy ennek megfelelő videom is. Működik mind a kettő rendesen.
Amikor viszont a leadtek winfast pxdvr 3200h-ra dugom (vagy rendes video vagy s video kábelen keresztül), akkor a hang kicsit visszhangos lesz, a kép meg vagy függőlegesen mozog vagy "csak" simán szemetes.Mi lehet a gond?
Kösz:
piadex2
-
Stirbi
addikt
valaki akinek leadtek dtv1800h s tunere van elküldehtné nekem a gyári lemezén lévő pvr2 esét légyszives.(vagy nemtudom, a pvr2 az verziofüggetlen aplikácio?)
-
Stirbi
addikt
hop egy gondot nem irtam le, tehát amikor beindul a felvétel a tv tuneren a kép elkezd akadni 2s-onként akad egyet(mpeg2-es felvételnél),tömörittetlen avit amikor veszek fel akkor elmegy a hang s amikor vége a felvételnek egyből visszajön,de felvett médiában nincs hang,s közben ugyebár a tuneren sem volt), mpeg2, ha veszek fel akkor nincs gond a hang/ kép csuszással, csakhogy ezt az akadást rögzítti a kártya, és amikor visszanézem a felvételt akkor azt az akadást tapasztalom a videoban is
mpeg1,super vcd,wmv,vcd minőségnél nincs akadás felvételközben, hm super vcd minőség tökéletes felvételre, wmv nél gyenge a képminőség, mpeg1,VCD,mpeg1-ben ha veszek fel akkor a kép nyujtott lesz(széltében)
-
Stirbi
addikt
Üdv mindenkinek, van egy leadtek dtv 1800h tv tunerem, multkor kiprobáltam vele a felvételt, elkezdem visszanézni és késett a hang, probáltam más formátumban is vhol a képel volt gond
tudtok nekem segitteni, hogy mi lehet a probléma?
-
Blézs
csendes tag
Helló!
Nekem egy olyan gondom van , hogy a leadtek kártyámmal (PVR 3100H) legjobb minőségben az Arcsot Mpeg2 codekkel(ez a sajátja) tudok felvenni,de, az NTSC be vesz fel 720x480 és 29.96-os frame-mel!!
Ez a baj, ugyanis ha PAL-t szeretnék belőle csinálni 25-ös frame,akkor teljesen mindegy hogy melyik konvertáló programmal csinálom ,mindegyik csak szaggatva tudja megcsinálni a videót!
Ha hardweresen veszem fel,(akkor PAL-ba veszi) úgy meg nem olyan jó a képminőség!
Ha meg például xvid-e tömörítéssel veszem fel akkor meg elmegy a hang.
A gépem elég erős, tehát nem az a probléma!
Erre tud-e valaki valami jó tanácsot adni? -
azbest
félisten
Jó tanács:
Ne telepítsetek / vagy legalábbis ne uninstalláljatok HiDTV nevű programot. Win7 (64bit) alatt a HiDTV uninstallja elrontja a pvr2 videó bemenet választását. Valószínűleg a program uninstall során olyan fájlokat is töröl, amelyek a windows rendszer részei (is) voltak.
A HiDTV egyik változatát alcor conax kártyával reklámozott usb tunerhez is adják, nem pont azt a verziót próbáltam ki, de azzal is megeshet.
Ha már megtörtént a baj, akkor a HiDTV újratelepítésével visszajönnek a pvr2-ben is a videó bemenetek. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Att1la.
üzenetére
Nincs Wii-m, így nem tudhatom. A probléma megoldásához pedig fontos (lenne) tudni a körülményeket is. Információ nélkül nehéz segíteni.
És a jelek szerint a Wii használók többsége sem foglalkozik azzal, hogy a gépére kösse a jelet. Egyáltalán mi szükség van rá? Fel akarod venni a játékmenetet?
-
bzoley
veterán
válasz
Att1la.
üzenetére
Hanem? Megvárod, hátha tud valaki válaszolni. Vagy beletörődsz, hogy rajtad kívül nem szórakozik más ilyesmivel, így nem is tud neked válaszolni. De semmi esetre sem állsz neki hőbörögni!
Talán a következő PVR2 hoz némi 480p-60 javítást, de lehet, hogy kelleni fog hozzá egy PxDTV2300H is(találgatás).mukszi:
Reinstall(tuner, PVR2), kábel ellenőrzés. A beállításokkal nem kell foglalkozni. -
mukszi
csendes tag
Sziasztok
Van egy DTV 2000H kártyám ami az elmult hétig jól működött.
Miután cserélve lett az alaplap, proci, HDD, XP ujratelepítve a digitális vételnél nem működik. Analógon, CVBS-en minden rendben.
DTV módra kapcsolva keresés elindítva adót nem talál.
Antenna beállítás, PVR2 ver u.az (33-as) mint korábban.
Ha a video kodek beállítást nézem az input Media Type MPEG2 -őt mutat.
Ez normális? Itt állítási lehetőség nincs.Itt nem H-264-nek kellene szerepelni?Valami jó tanács van valakinek amit meg istudok csinálni?
-
Att1la.
őstag
válasz
üzenetére
Ne mond hogy nem látod hogy olyan szellemképes mint az állat.

Ordítozni nem kellene. Hanem?
De így legalább felfigyelt valaki, vagy kezdjem megint azt hogy teljesen más topikba megkérdezem ahol kapok is rá választ tisztelt modi és ha visszaolvastál volna akkor észrevetted volna hogy az általad linkelt topikban is megkérdeztem papi 
-
törölt tag
válasz
Att1la.
üzenetére
Konkrétan mi is a probléma, ha van olyan beállítás ami mellett általad is szépnek mondott képet kapsz?
Ami kérdést feltettél, az nem ebbe a topicba tartozik, hanem a Milyen tv tunert? topicba.
Ordítozni nem kellene.
-
brd
nagyúr
Állítsd be a PVR-t overlay, vagy EVR renderer használatára, mert VMR(9)-cel ez nem működik. Szerintem az overlay lenne a legjobb (XP alatt az EVR renderer 3D alatt kicsit akadozik, Win7 alatt meg nem játszom egyelőre, így azt nem tudom), de Win7 (és valószínűleg Vista, de azt sikerült kihagyni az életemből) alatt szegény M$-nak arra már nem futotta (biztos baromi nehéz lett volna megoldani
), hogy maximálisan támogassa az overlay-es megjelenítést (nem fér össze az Aero-val). -
Zomb€€
őstag
Sziasztok!
PxDTV 2300-at használok, és az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e valahogy oldani, hogy mikor egyik monitoron a TV megy, akkor ne fagyjon ki a kép, ha a másik monitoron elindítok egy 3D alkalmazást?
Semmi kodek nincs a gépen (csak a winfast saját maga által telepített), és a 2 monitor eltérő felbontásban van (ha ez a gond, bár csinálta egyenlőben is) -
szumo
senior tag
válasz
üzenetére
Megoldottam múlt éjszaka. az 5.59-essel.
Az lhelp oldali leírás alapján, leválogattam a csatornákat, majd elindítottam a letöltést, és kimentem a konyhába kávéért
Mikor visszaértem, tele volt a cmd hibaüzenetekkel, amit linkeltem is, de azon túllépve a folyamatjelző szép lassan haladt előre, majd mikor végzett, kilépett az alapkönyvtárba. Ezután megnéztem az epgdata.xml-t és 3.9 MB nagyságú volt, becsatoltam, és működik rendesen. A fene se gondolta volna ezt így első körben.
-
glutamin
őstag
Egy kicsit OFF a téma de azért valamennyire kapcsolódik ide.. További 3 évvel elhalasztották a digitális átállás végső dátumát. [link]
Szerintem ez várható lépés volt. Még mindig nagyon sok embert kellemetlenül érintett volna a dolog. Főleg vidéki idősebb generációra gondolok.
-
szumo
senior tag
Üdv!
Újra kellett rakjam a gépem, és elvesztette, az xmltv-s egyszerű kis file-t, amivel eddig csináltam a műsorkiosztást. Felmentem a leadtek helpsite-ra, ahol már azt a régi cuccot nem találtam meg. Fent volt a rendes progi linkje, aminél az utasításokat követve nem látszott nehéznek, hisz a linux nem áll mesze tőlem. Viszont ezt kaptam ajándékba a próbálkozásomért. Mit ütöttem el, vagy mire nem figyelhettem oda? Valamin tuti átsiklottam. -
brd
nagyúr
Kiderült, hogy önmagában jól működik a PVR2-vel érkező MPEG1/2 codecbe rögzítés (és emiatt a timeshift is), mert egy kopasz OS-re telepítve hibátlan, nem pattog a hang. Van valakinek ötlete, hogy merre induljak el, hol keresgéljek, hogy miért pattog a hang időként (a VGA/hang/TV-kártya driver ugyanaz a kopasz, és a normál használatú OS alatt)?
Ill. azt is megtudtam, hogy a timeshift-nél a max. 1 visszanézhető óra sajnos by design volt már akkor is, amikor még nem sima MPEG-be rögzített (eddig azt hittem, ez egyszerű hiba), csak akkor még otthagyta a régi file-okat is, de így már legalább ki lehet venni alóla az MPEG-et, és így el lehet tenni a rögzített műsort is. Ezen az 1 órán vajon lehetne növelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és mikor a keresés leállítására kattintok lefagy az egész.

De így legalább felfigyelt valaki, vagy kezdjem megint azt hogy teljesen más topikba megkérdezem ahol kapok is rá választ tisztelt modi és ha visszaolvastál volna akkor észrevetted volna hogy az általad linkelt topikban is megkérdeztem papi