- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
Üdv.
Megoldódott ez a problémám.Biosban: Bios features - PCI ROM PRIORITY - Legacy rom / Efi compatible rom. Legacy rom- ra beállítottam és megy a tuner tökéletesen! Egyszerűen hihetetlen.
-
Stirbi
addikt
válasz
qwertly #8426 üzenetére
Szia, A hosszú pci-express sínbe is beleteheted a pci-e 1-es tunerkaridat.
Én konfigot cseréltem(lap+cpu+mem), h61m-s2pv-re, a tunerem egy leadtek dtv1800h, összeraktam a gépet feltelepítettem mindent ahogy szokás. Ugyan ez a hiba üzenet fogadott a pvr inditásakor. Aztán olvasgattam ph-n és ráleltem, hogy nem érzékeli a gép a kártyát jól, kihúztam és visszadugtam aztán már nem volt hibaüzenet. Már csak csatornákat nem talál egyáltalán a kártya, se analóg, se digitális módban! Próbáltam a másik pci sínben is a kártyát, ugyan ez a jelenség fogadott!
Ezelőtti lapomban (ep35-ds3 rev2.1) tökéletesen működött!
Lehet valami inkompatibilitás lehet az új chipsetekkel??
Most bedobozolva pihen a kártya és a gyenge minőségű internetes streameken nézem a tv-t ha épp van rá lehetőség. -
Stirbi
addikt
Üdv.
Cseréltem alaplap proci ram kombót ep35-ds3 rev2.1 + E5200 + 2x2gb ddr2- ről, h61m-s2pv+g550+4gb ddr3- ra.
Első gondom az volt, hogy feltettem a drivert, pvr-t és amikor elinditottam a pvr-t akkor azt irta: Video rögzítő eszköz nem található.Megmozgattam a kártyát a foglalatban, újratelepitettem a drivert+pvr-t és már fut a pvr rendes, látja a gép is a kártyát.
Viszont nem talál egy adót sem a kártya.
DTV-re van állitva, probáltam az ország állításával is variálni, de az sem segített. Mind a három érzékenységen is próbáltam keresni és semmi.
Mi lehet a probléma?Egy leadtek dtv1800h- ról van szó.
-
Stirbi
addikt
valaki akinek leadtek dtv1800h s tunere van elküldehtné nekem a gyári lemezén lévő pvr2 esét légyszives.(vagy nemtudom, a pvr2 az verziofüggetlen aplikácio?)
-
Stirbi
addikt
hop egy gondot nem irtam le, tehát amikor beindul a felvétel a tv tuneren a kép elkezd akadni 2s-onként akad egyet(mpeg2-es felvételnél),tömörittetlen avit amikor veszek fel akkor elmegy a hang s amikor vége a felvételnek egyből visszajön,de felvett médiában nincs hang,s közben ugyebár a tuneren sem volt), mpeg2, ha veszek fel akkor nincs gond a hang/ kép csuszással, csakhogy ezt az akadást rögzítti a kártya, és amikor visszanézem a felvételt akkor azt az akadást tapasztalom a videoban is
mpeg1,super vcd,wmv,vcd minőségnél nincs akadás felvételközben, hm super vcd minőség tökéletes felvételre, wmv nél gyenge a képminőség, mpeg1,VCD,mpeg1-ben ha veszek fel akkor a kép nyujtott lesz(széltében)
-
Stirbi
addikt
Üdv mindenkinek, van egy leadtek dtv 1800h tv tunerem, multkor kiprobáltam vele a felvételt, elkezdem visszanézni és késett a hang, probáltam más formátumban is vhol a képel volt gond
tudtok nekem segitteni, hogy mi lehet a probléma?
-
Stirbi
addikt
Üdv mindenki, ma vásároltam egy leadtek dtv1800h tv tunert, lehuztam a drivert, és az aplikáciot, feltelepitettem, felismert mindent faszán, csakhogy amikor nekiálltam keresni az adókat nem talált egyet sem, miért lehet ez?
panel analog antennája van csatlakoztatva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged