- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Poplacsek #8547 üzenetére
Igen Windows 7-nél illetve még régebbi rendszereknél msconfig, vagy Autoruns for Windows esetleg ha van fent valami harmadik féltől származó karbantartó csomag az is megoldja.... viszont jó, hogy ennyire látható helyre került a W8-ban ez a funkció, és beletették a teljesen újra gondolt Feladatkezelőbe. PLusz a Windows Műveleti központ karbantartó részlegét is tovább fejlesztették.
-
qwertly
addikt
válasz
Poplacsek #8464 üzenetére
Ugyan ez van nekem is nem látja az eszközkezelő mert már én is néztem ott,hogy onnan rakjam fel a drivert,de hát ha rendszer nem látja a kártyát mint hardver elemet akkor nem is tud mit felrakni.De észre vettem ha ilyenkor újra indítom a pc akkor már másodjára felismeri a kártyát.De ha neked is ez a gondod akkor csak reménykedni lehet újabb bios frissítésre hátha meghallgatásra talál a leveled és valamit tesznek a hiba ellen.Mert ezért nem szívesen cserélném le a kártyát mert ezt leszámítva ha működik elégedett vagyok vele.
-
qwertly
addikt
válasz
Poplacsek #8442 üzenetére
Szia!
Nekem is volt ugyan ilyen gondom tuner kártyával és asrock z77 alaplappal,legfrissebb bios van rajta.A videokártyát áttettem másik slotba és a tuner kártyát is egy másik slotba tettem,de még azt vettem észre,hogy az alaplapba nem volt teljesen benyomva a tuner kártya.Ez lehetett az alaplap behorpadásából is amikor nagyon meghúztam a házhoz rögzítő csavarokat így azokon is lazítottam.Lehet,hogy tényleg kontakthibás volt a kártyamajd pár nap múlva kiderül.De nekem most szépen működik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- SzoftverPremium.hu
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest