- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Poplacsek
üzenetére
Igen Windows 7-nél illetve még régebbi rendszereknél msconfig, vagy Autoruns for Windows esetleg ha van fent valami harmadik féltől származó karbantartó csomag az is megoldja.... viszont jó, hogy ennyire látható helyre került a W8-ban ez a funkció, és beletették a teljesen újra gondolt Feladatkezelőbe. PLusz a Windows Műveleti központ karbantartó részlegét is tovább fejlesztették.
-
qwertly
addikt
válasz
Poplacsek
üzenetére
Ugyan ez van nekem is nem látja az eszközkezelő mert már én is néztem ott,hogy onnan rakjam fel a drivert,de hát ha rendszer nem látja a kártyát mint hardver elemet akkor nem is tud mit felrakni.De észre vettem ha ilyenkor újra indítom a pc akkor már másodjára felismeri a kártyát.De ha neked is ez a gondod akkor csak reménykedni lehet újabb bios frissítésre hátha meghallgatásra talál a leveled és valamit tesznek a hiba ellen.Mert ezért nem szívesen cserélném le a kártyát mert ezt leszámítva ha működik elégedett vagyok vele.
-
qwertly
addikt
válasz
Poplacsek
üzenetére
Szia!
Nekem is volt ugyan ilyen gondom tuner kártyával és asrock z77 alaplappal,legfrissebb bios van rajta.A videokártyát áttettem másik slotba és a tuner kártyát is egy másik slotba tettem,de még azt vettem észre,hogy az alaplapba nem volt teljesen benyomva a tuner kártya.Ez lehetett az alaplap behorpadásából is amikor nagyon meghúztam a házhoz rögzítő csavarokat így azokon is lazítottam.Lehet,hogy tényleg kontakthibás volt a kártya
majd pár nap múlva kiderül.De nekem most szépen működik
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd pár nap múlva kiderül.De nekem most szépen működik
.