-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tschoro
csendes tag
válasz
tschoro #8423 üzenetére
Nem feltétlenül ragaszkodom csak a keytableban is igy van megadva:
VolumeUp = ["+", "MCE_10075"]
VolumeDown = ["-", "MCE_10074"]ChannelUp = ["PAGEUP", "MCE_33", "MCE_9004", "MCE_10076"]
ChannelDown = ["PAGEDOWN", "MCE_34", "MCE_9005", "MCE_10077"]ezért gondoltam hogy ezáltal ez az egyszerűbb megoldás.
Csak épp a neten nem találtam semmit arról hogy ezek az MCE-kódok mik is melyik pillentyű melyik számot takarja pontosan. -
tschoro
csendes tag
Közben neki estem a PowerCinemának.
Ameddig eljutottam:
Átnéztem a PowerCinemát és KeyTable.ini file-t.
Látva hogy használ MCE kódot átraktam erre a RCConfig-ot. Némi javítás után működik meg jó is lenne, de csak lenne, mert van aminél nem akarja az igazságot.A négy legfontosabb gombot nem bírom működésre bírni.
Ez a vol+ vol- és a ch+ ch-.Ha bele javítok az ini fileba, látható a változás akkor azzal a billentyűvel működik (bár nem értem miért van hogy a NumPad - azt tudja használni a beállítás szerint de a + jelet nem mindegy mit állítok be azzal csak csatorna váltásra használható). Ha ezt, ezek után így megadom RCConfigba a távon nem működik. (a beállításokat egy .dat file lehet exportálni de nem találtam hozzá szerkesztőt)
Van tipp vagy tapasztalat hogy mit kéne vagy hol belejavítani? Milyen MCE kód kell ehhez?
Vagy hogy hogyan lehet a távirányító által adott kódot lekérni?Köszönöm
-
tschoro
csendes tag
Igen ezt csináltam elsőre a média centereel de valamiért nem akarta az igazat.
A powerCinma billentyű parancsait hol keressem? mert eddig egérrel használtam.És hát igen. a beállításoknál vajon melyik kell. PVR vagy MCE vagy OtherHID, még erre kell rájönnöm.
Azért a segítséget köszönöm lassan de biztosan haladok.
(Esetleg .dat szerkesztő??) vagy a jó öreg gugli hátha valahogy csak ki dob valamit. Lipróbálom az összes idevágó szókapcsolatot.*p*
-
tschoro
csendes tag
Sziasztok. A következőben kérném a segítségeteket.
A következővel küzdök.
Van egy Winfast PVR2000-es tunerkártyám. Tökéletesen működik. PowerCinema 6-os használok hozzá. OP rendszer Win7 32bit.A gond. A távirányítót sehogy se bírom normális működésre bírni.
Működik és jól és megfelelően, de csak a tuner gyári szoftverével. A távirányítóhoz külön a driver nem rakható fel. A kalibráló program ráadásul csak pár programhoz van előre kalibrálva, de pl. a MCE nél a csatorna váltó és a hangerő is rosszul működik és nem is tudom átkalibrálni hiába próbálom.
A Media Portal-nál sem jó.
Tippek ötletek hogyan tudnám a PowerCinemát és a távost összepárosítani?
köszönöm.
*p*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged