- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
-
Zotya84
őstag
Nekem se szedte le hozzá a drivert WU-ról soha, pedig már 2009 óta többször is ki volt próbálva, úgyhogy ezzel kivételesen nem értek egyet. Kell hozzá a gyári driver. Sonora ide vagy oda.
-
Zotya84
őstag
-
Zotya84
őstag
Hm, most én is egy kis problémába futottam: döglés miatt alaplapot cseréltem, de a mostanin nincs CDaudio csatlakozó, így kénytelen vagyok a PCIAudion keresztül kapni a hangot (Majd ha lesz időm, szerkesztek egy Cdaudio-3,5 jack csatlakozót, mert olyat sajna nem kaptam), ami viszont nem müxik jól, mert kb 1 másodpercet késik a hang. (Meg az első pár percben recseg, mint a túlvezérelt jelnél szokott. Aztán abbahagyja.)
Valakinek öltete, hogy mit kezdjek vele?A hardveres előnézetet nem erőltetném, mert a settopbox súg vele, viszont annak szebb a képe kompoziton keresztül, mint az analógnak. (Digi)
W7 x64, PxDVR3200H, PVR2 .39.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged