- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
give3
tag
válasz
garga01 #10432 üzenetére
Ezek szerint mindegy hogy van-e hardveres kódolás a kártyán, nem ezen múlik a hang elcsúszása. Akkor lehet hogy maradok az USB-s kütyünél, majd 20 percenként újra indítom a felvételt. Addig nincs akkora csúszás hogy feltűnő legyen.
A csatlakozó forrasztást azt magam is megoldanám, de egyelőre nem találok sehol ilyen csatlakozót amit linkeltél. Köszi a tippet.#10433 Atomantiii
Néztem ezt a kártyát is de a PCI csatlakozó miatt elvetettem. -
FTomi94
csendes tag
válasz
garga01 #10401 üzenetére
Tegnap az utolsó (persze sikertelen) próba végén lehet, hogy lebuktattam a bűnöst. A kártya ekkor kb. 10 percet volt feszültség alatt, bekapcsolt gépbe bedugva (telepítés sikertelen, majd lekapcsoltam a Windows-t), és a próba végére erősen felmelegedett a nagyobbik IC (Conexant 878A). Ez a P4-es "félgép", tehát ház nélkül, szabadon állt, semmi nem fújt rá meleg levegőt. Nem azt mondom, hogy nem bírtam rajta tartani az ujjam (kb. 40-pár fokos lehetett) de nekem ez fura. Audio dolgokkal elég sokat foglalkoztam és ahhoz talán mondhatom is, hogy értek, végfokokat leszámítva az ilyen dolgok nem szoktak érezhető melegedést produkálni, főleg nem úgy, hogy nincsenek is terhelés alatt..
-
FTomi94
csendes tag
-
törölt tag
válasz
garga01 #10231 üzenetére
Hardveres feldolgozással megjelenitett képet tudnak, de az MPEG 1-2 digitalizáló chip nem mindegyikre került. Ha van ott a TV kártyán CD kimenet, akkor azt érdemes használni a hangkártyával. Igy az audió eszkőz kiválasztásánál a hangkártya legyen az alapértelmezett. Ne a TV kártya! Igy a terhelés egy része csőkkenthető. Viszont ha az Analóg Felvételi Profil-ban nem látható Hardveres kiegészitéssel profil, akkor a szoftveres mód marad a továbbiakban.
-
Atomantiii
addikt
válasz
garga01 #10127 üzenetére
Most jöttem rá, van egy ilyen fül a vonalbemenet beállításainál, hogy egyéni - monitoring pipa kivesz - csak akkor van hang amikor nem veszek fel, ha a monitoring be van kapcsolva, míg felvételnél ha kiveszem a pipát akkor nem fogja duplán lejátszani a hangot, amikor felveszek.
Nem teljesen értem miért csinálja ezt, na de mindegy. Illetve azt sem értem miért némítja le az összes hangot amikor a felvétel gombot megnyomom.
-
buttmaki
csendes tag
válasz
garga01 #10124 üzenetére
Köszönöm a tippeket és a tanácsokat, végül a "gányolt" megoldás jött be. Összeforrasztottam egy jackdugós és egy audio kábelt, így van hang is. Egyszer újra is kellett már telepíteni a programot, mert a Comodo a Sandbox-ba telepítette elsőre, és az úgy nem igazán tetszett.
-
Atomantiii
addikt
-
buttmaki
csendes tag
válasz
garga01 #10122 üzenetére
Az eladótól kapott infó szerint a kártya nyákján lévő fekete aljzatból lehet hangot "levenni". Jól gondolom, hogy az ezen a képen látható kék műanyagtól jobbra lent lévő aljzat az? És ha igen, hova tudom bedugni a kábel másik felét az alaplapon? Persze még majd kábelt is szerezni kell hozzá (talán a cégnél tudok túrni egyet hétfőn). Alaplapi hangkártya van a gépben, így néz ki a hátulja.
A driver csomagért és a használati útmutató(k)ért köszönet előre is! -
Pribi
senior tag
válasz
garga01 #9266 üzenetére
Sziasztok!
Valami hasonlóval küzdök én is. Csak én találok Win7 64 bites drivert a TV 2000 xp kártyámhoz, de nem fogadja el. Próbáltam mindenhogy telepíteni, de nem megy. Se a Leadtek oldalról leszedett, se semmi. Az a hardverazonosítója, aminek lennie kell. Mi lehet a megoldás?
Köszi: Pribi
-
bzoley
veterán
válasz
garga01 #9201 üzenetére
Ha a tuner valóban úgy néz ki, ahogy leírtad, akkor nem a hozzá való drivert linkelted. Ha majdnem olyan olyan magas, mint hosszú, akkor nem Global, hanem régi XP, ahhoz pedig nincs 64bites driver. Egyébként a kártyára rá van írva a típusa, pl.: XP:LR6606, LR6609, LR6616 - Global:LR6618, LR6619, LR66f8(ha jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest