Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpityusz
csendes tag
Szia!
Kipróbáltam átírni a registry-t. Ha váltogattam analóg és digitális között, akkor magától átírta 6-ra. Ha nem váltottam bemenete, akkor maradt 4-en. Viszont a jelerősség a 2 bemenet között kb. kétszeres. Ezért félek, hoy esetleg nincs olyan jelminőség, amit megfoghatna. Amit még észrevettem, hogy a tv2000xp ex-hez képesti bemenetváltásoknál lassabb, s ha digitálisra váltok, akkor a képernyő nem változik, olyan, mintha fagyna. A keresés egyébként Hungary/Anywhere és Lassú (Nagy érzékenység) állásban van. Próbáltam konkrétan frekvenciát is beírni, arra azt mondta, ott nincs csatorna. Lehet, hogy mégiscsak driver gond az akadozó váltás miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest