- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
válasz
qwertly #9433 üzenetére
Akkor csináld úgy, ahogy leírtam, az Eszközkezelőben válaszd ki az "Eltávolítás" menüpontot (jobbklikk a PxDVR meghajtón)
Ezután ha eltávolítottad a drivert, járj el úgy, ahogy fentebb leírtam és telepítsd manuálisan a drivert. Természetesen a 64 biteset, mert 32-essel nem műxik.
A manuális telepítés a fenti kép szerint történik: a valamelyik mappába előzetesen kicsomagolt .exe fájl (a PxDVR drivere) tartalmát az "illesztőprogram frissítése" menüpont segítségével telepítsd.
-
-
törölt tag
válasz
qwertly #8928 üzenetére
Ha csak úgymond eltünik a tuner a gépből, akkor valami nagyon nincs rendben. Amennyiben teljes egészében hiányzik az eszközkezelőben, akkor meg kell próbálni átrakni egy másik foglalatba. Ha csak a driver vagy a sw keveredik el, akkor viszont jó eséllyel OS szinten van probléma.
-
katt777
félisten
válasz
qwertly #8923 üzenetére
Nem a tuner hibája (nekem is ilyen van). Akkor fordul elő, ha egy másik folyamat aktív maradt a háttérben, amely foglalja az eszközt, tipikusan Media Center-rel szokott előjönni és vice versa (restart önmagában meg szokta oldani). Nem telepítettél esetleg valamilyen más szoftvert, amely használja a tunert? Lehet az video rögzítő (Nero Video pl), másik tuner progi, stb.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
qwertly #8462 üzenetére
Nekem is Asrock a legújabb BIOS-al. A korábbi BIOS verzióval nem fordult ez elő. De ha megnézed ilyenkor amikor nem találja a kártyát az eszközkezelő / Hang-, video és játékvezérlők között ott sincs a WinFast PxDVR3200H, szóval a rendszer a boot során nem ismeri fel a kártyát...
Írtam egy hete az Asrocknak, válaszra se méltattak... -
Stirbi
addikt
válasz
qwertly #8426 üzenetére
Szia, A hosszú pci-express sínbe is beleteheted a pci-e 1-es tunerkaridat.
Én konfigot cseréltem(lap+cpu+mem), h61m-s2pv-re, a tunerem egy leadtek dtv1800h, összeraktam a gépet feltelepítettem mindent ahogy szokás. Ugyan ez a hiba üzenet fogadott a pvr inditásakor. Aztán olvasgattam ph-n és ráleltem, hogy nem érzékeli a gép a kártyát jól, kihúztam és visszadugtam aztán már nem volt hibaüzenet. Már csak csatornákat nem talál egyáltalán a kártya, se analóg, se digitális módban! Próbáltam a másik pci sínben is a kártyát, ugyan ez a jelenség fogadott!
Ezelőtti lapomban (ep35-ds3 rev2.1) tökéletesen működött!
Lehet valami inkompatibilitás lehet az új chipsetekkel??
Most bedobozolva pihen a kártya és a gyenge minőségű internetes streameken nézem a tv-t ha épp van rá lehetőség. -
-
vfo7
senior tag
válasz
qwertly #8426 üzenetére
Próbáltad a tunerkártyát kihúzni-visszadugni, vagy egy másik slotba beletolni? Gyakran ugyanis ilyen egyszerű okok léphetnek föl. Nálam egyszer olyan huba is volt, hogy a kártya nélkül a rendszer hibátlanul működött, de amikor beleraktam a gépbe, torz lett a fölvétel. Hosszas gépészkedés után kiderült, hogy a táp már nem bírta a + terhelést és brummos lett az 5 voltos ág. Tápcserével megoldódott. Esetleg nézz utána a bios-ban is, hogy minden OK-e. Legvégső esetben érdemes kölcsönkérni egy ugyanilyen kártyát és azzal kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest