Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Lejárt a szerkesztés.
Kompatibilitási mód xp sp3, és rendszergazdaként futtatva, most úgy néz ki észhez tért. Na nem offolom szét a topicot, elnézést
Szerk.: CA felvétel továbbra is csak analóg jelforrásból lehetséges, valamiért megakasztja a composite bemenet w8 alatt
-
havri1
félisten
Basszus, tényleg a mappa volt a ludas

Mivel a mappa egy másik hdd-n van, amire az xpt telepítettem, így a w8 felismeri, hogy az is rendszer partíció, és csak rendszergazdaként írható. A program meg nem volt engedélyezve
Köszi!Szerk.: Mondjuk valami nem kerek, mert most beg befagyott, és el sem indul..ha nagy nehezen elindul, úgy szaggat az adás..ah, w8 alól nem megy ez vmiért

-
bzoley
veterán
Milyen felvételi profillal próbáltad? DVD, vagy valamelyik Mpeg2 profil a legproblémamentesebb(létezik ilyen szó?), amúgy is ezekkel érdemes felvételt készíteni. Probléma lehet még a felvétel tároló mappája, esetleg megnézheted másik partíción, vagy másik, saját mappába mentve.
-
havri1
félisten
Hali!
Nagy nehezen sikerült beüzemelnem a tunert w8 alatt.
Tesztelgetem, de egyből szembetűnik a következő hiba:
Olyan, mintha pixeles lenne a kép. Nem az analóg adás miatt, hanem mintha túl nagy pixelekből állítaná össze.
Csináltam egy képet, nem tudom, mennyire látható. Talán a bal felső sarokban a fehér pontoknál jól kivehető..
Ez normális szerintetek?Köszi!
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nem tudom, de úgy negyedévente egyszer nálam így kapcsol be. Kivéve a kockákat. Régen, az első ilyen tunerrel nem vettem észre, de nem tudnám megmondani, hogy a második tuner sajátossága, vagy driver, esetleg OS.
-
Core2duo6600
veterán
Hello
szerintetek ez mitől lehet, az egyik felvételem tegnap ilyen lett

KepMost megnéztem, ad képet mind a 2 tuner .
A PVR 3000 es hozta össze amúgy -
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Nyagyjából annyi, hogy eltűnnek a textúrák, egyes részeken az ablak keret csak sima fekete. Átméretezéssel azért csak sikerült előcsalnom. Win8 óta - de ez még akármitől is lehet - a beállítás ablak teljes területe tud teljesen szétesni, néha mintha belefagyna dolgokba, hosszasan gondolkodik. Utoljára az epg frissítésekor maradt úgy minden, feladatkezelővel sem tudtam lelőni, mert még az is a háttérben maradt, ami azért nem jellemző. Cursor meg sehol. Aztán nagy nehezen magához tért.
-
AttyVin
aktív tag
Mintha valamivel élesebbnek látszana a kép, mint az előzőnél, de lehet, hogy csak érzéki csalódás...
-
bzoley
veterán
Van új PVR2, ha érdekel még valakit. Igaz, hogy januári. 2.0.3.52
-
törölt tag
Sziasztok, a PVR 2 program hol tárolja a konfigurációs adatokat? Nem a csatorna kiosztásra gondolok, hanem a PVR 2 program aktuális beállításaira, (az ablak mérete pozíciója stb.) Gondolom valami ini vagy cfg fájl lehet csak nem tudom hol keressem.
-
Peter789
senior tag
sziasztok!
PxDVR3200 H -val van valakinek konkrét gyakorlati tapasztalata MediaPortal-al? keresgéltem, és pár kósza problémáról olvastam, de olyat nem találtam ami pozitív beszámoló lett volna. nekem kifejezetten analóg vételre kellene (egyik fórumon pont az analóg problémásságát emelte ki valaki), a digitális nem nagyon izgat, de egyelőre ez a PCIe kártya tűnik leginkább beszerezhetőnek (használtan)...
tulajdonképpen a PxTV1200 is elég lenne mint analóg tuner, de ez beszerezhetetlennek tűnik...
szóval legújabb driverrel és MediaPortal-al van valakinek gyakorlati tapasztalata?
előre is köszi!
-
-
Mese7
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Bocs, hogy még egyszer feltettem a kérdést, nem láttam a választ.
Átállítottam, és lett is hang egyből, köszönöm a megoldást.
-
azbest
félisten
Ezen a videón látni, hogy hol lehet állítani a hangot. Ha a tunert válaszod ki, akkor hangkártyás összeköttetés nélkül is kellene, hogy legyen hang. Ha kábeles összeköttetéssel akarod használni (tuner - hangkártya line in), akkor pedig a vonalbemenetet kell választani (vagy hasonlót, hangkártyától függően).
-
Mese7
csendes tag
Valakinek van valami ötlete, hogy miért nincs hangja a PVR2-nek?
A kártya jól működik, és a behívott médiafájloknak van hangja PVR2-ben is, de sem a TV, sem a rádió nem szól.
Előre is köszönöm -
Core2duo6600
veterán
A pvr2 beállításaiban hang forrásnak válaszd ki a tunert, ekkor lesz hang.
Ezzel lényegében a PCI audiot aktiválod, ami feltétele, hogy WMC alatt rendesen müködjön.
Bár azt hozzáteszem, hogy a képminőséfg nálam a WMC vel volt eddig a legjobb !
Akár felvétel, akár csak tv zés. -
bzoley
veterán
-
efi99
őstag
Tiszteletem.
PxDVR3200H-val szemezek. Az alábbi kérdéseim lennének a tulajokhoz vagy a kártyát ismerőkhöz.
1. Jól gondolom ugye, hogy nem a kártyától, hanem a SW-től függ az MPEG4-ben adó DVB-T adók támogatása, vagyis ezzel nem lesz gond? Igaz-e ez továbbá a DVB-T2 támogatásra is?
2. HE-AAC hangkódolású adók nézéséhez , valamint ezek felvételéhez (felvétel utáni lejátszásához) kell-e valami buherálás, vagy menni fog a hozzá adott gyári programmal?
3. A különböző forrásból (analóg CATV + DVB-T) letárolt adókat lehet-e egy csatornalistán mixelve kezelni, vagy először mindig ki kell választani a jelforrást, ahogy a TV-knél? (Szánalmas egyébként, hogy ez évtizedekkel a Holdraszállás megoldása után általában még mindig nem megoldott, meg nem mellékesen a dupla bemenet hiánya is)
4. Kezeli-e az adással jövő képarány-kapcsolójelet, illetve milyen manuális lehetőségek vannak a képarányváltásra?
5. Van-e valamilyen lehetőségem arra, hogy a rendszerhez (tehát nem feltétlen a kártáyhoz, hanem a PC-hez pl USB) kapcsoljak egy PC felhasználásra kifejlesztett CI-modult és ezt valamilyen szoftver kezelje is (MindigTV extrához pl)
6. Az analóg jelnél használható-e a NICAM és az A2 stereo is?
7. Kell-e feltétlen kábeles átkötés a tuner line out - hangkártya line-in között, vagy simán megy a hang a PCIe-n keresztül is? -
Mese7
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy WinFast DTV 1800H tunert.
Win7 X86
Renben ment minden, kinyomtam a windows update-et és a saját driverét tettem fel. Analóg kábeltévé jelet kötöttem rá. Windows Media Center beolvasott 87 csatornát. Ugyan van köztük használhatatlan, de egyébként a legtöbb jó minőségű, van hang, szóval okés. Örültem, mint majom a farkának, hogy ilyen könnyű dolgom volt, nem volt semmi gebasz.
De a WMC-t elég fapadosnak találtam, úgyhogy felraktam a PVR2-t. Ő is szépen beolvasott egy nagy rakás csatornát. A video képe szép, viszont nincs hang. Próbáltam más profillal, összekötöttem a kábellel is, hátha, de semmi.
WMC-ben hibátlanul van hang kábel nélkül is, de PVR2-ben se vele, se nélküle.
Mit tegyek, hogy legyen hangja?
Választ előre is köszönöm -
bzoley
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Feltételezem analóg kábelről van szó, itt más lehetőség amúgy sem nagyon van dvb-t-n kívül. Ha találsz valahol használtan, akkor a minőség szempontjából a WinFast PVR3000 a legjobb vétel, de ehhez szerencse is kell, újonnan nem találsz. Egyébkén pedig, mivel a felvétel prioritást élvez, PxPVR2200, ha nincs akkor PxDVR3200H(ez már hybrid). Más hirtelen nem jut eszembe, usb felejtős.
-
RoyalFlush
őstag
Párom édesapja szeretne egy tv kártyát. Olyan típus kellene, ami nem igényel csatlakozót az alaplapon a hanghoz, mert az állítólag nincsen. Lehet PCI-os vagy PCI-E-es, vagy akár külső is. TV-ből akar gépre felvenni, ez a lényeg.
Köszönöm előre is!

-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Csak altatás játszik? Az nálam valahogy nem működik other exe-vel, de a power gombra már régóta az other shutdown van beállítva rcconfig-ban.
Az FM-ben lehet, hogy nem működik a PCIa PVR3000-rel. Nekem az is furcsa, hogy mással igen. -
Core2duo6600
veterán
A PVR 2 nől meg lehet oldani, hogy távlövővel elaltani a gépet, majd vissza kapcsolni ?
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Néha cserélni kell a kártyák sorrendjét a PCI-E slotokban. Velem is előfordult már. A foglalatnak nincs baja ilyen esetekben.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Rendben,köszönöm,hamarosan kipróbálom

-
Core2duo6600
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
No akkor nálad is az lehet ami nálam.
Bettem az I5 (Asrock P55 Extreme 4 - )ös gépembe a Compro mellé a Pvr 3000 Deluxe ot, ez ugye PCI a legalsó sórba meglátta megadtam neki a drivert, szépen müködött
Majd betettem a PxVR 2200 ast is, ez PCI-E x1 es.
A legalsó PCI-E foglalatba, a foglalat az x16 os, de abban is kell mennie az x1 esnek is.
Mivel a Compro is megy benne (Az felülről a második vga nak a portjában van), ebben az alaplapban 3 vga-t is lehetne használni.
Az eredmény ugyanaz mint nálad, meg sem látta semmi.
Feltettem a VGA felé, az x1 es portba, felismerte, és használja. És fázni sem fog
Próbáld meg másik slotban.
Próbálj meg egy másik akármilyen kártyát a mostani slotban, hogy a slot jó - e a lapon. -
Heavyrain
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Rendesen be van rakva PCI slotba,a másik lehetőséget meg,meg sem tudom próbálni,mivel az eszközkezelő sem jelezi,hogy látna bármilyen Tv tunert...se felkiáltójeleset,se anélkülit.
Közben kölcsönadtam az egyik ismerősömnek,hogy tesztelje már le az ő gépével,úgyanazt csinálta mint én(ugyanaz a driver,ugxanaz a program) és nála tökéletesen fel is ismerte :/ -
Core2duo6600
veterán
Hello
Van valami trükkje a Pvr 3000 Deluxe rádiójának ?
Ugyanis nem igen sikerül hangot kicsikarnom belőle. az adókat megtalálja, tehát kommunikál a tunerrel, de nem szól.
Ugyanebben a gépben a PxVR 2200 asnak szól a rádiója !
Belső kábellel egyik kártya sincs összekötve, eleve csak egyet lehetne ... -
Core2duo6600
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
Rendesen benne ül a kártya a slotban, csak azért, mert ez én is eljátszottam ?
A drivert manuál modszerrel tetted fel ?Ez annyit tesz, hogy leszedet a leadtekről, kitömöríted, kapsz egy exe-t, majd ezt is kitömöríted kapsz 2 mappát, ebből a pci az érdekes , majd elmész a device managerbe, jobb klikk a tuneren, ekkor még felkiáltójeles, majd update driver ésbetallozod a pci on belül a win 7 mappát, majd, ok, molyol egy kicsit, majd közli, hogy sikeresen telepítve !
-
Heavyrain
őstag
Most találtam egy Winfast tv2000 xp global -t,és szeretném beüzemelni,de ,habár elméletben minden jól van bekötve/ berakva,amikor elindítom,azt írja,hogy:
A videórögzítő eszköz nem található!
/Win7-et használok. Driver,és a program is a legfrisebb,mindkettőt a hivatalos honlapjukról szedtem le./
Valaki tudna mondani megoldást erre a problémára,mert fontos lenne

-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Hiányosságnak azért nem nevezném, végül is elég összvér megoldásról van szó. Még mindig jobb, mint a 4:3LB.
Küldtem egy levelet ezzel kapcsolatban, de túlzottan nem reménykedem, nem nagyin foglalkozik a PVR2-vel senki. -
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Igen, 4:3-on nem jó, mert a kép mindenképp 4:3, nincs hova nyújtani. Nálam valamennyire használható, de ablakban nem segít. Más ötlet hekkelésre nincs.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Most, hogy nézem, ha egyik képarány sincs kipipálva, akkor az F5-tel simán lehet váltogatni. 4:3-as kijelzőn nem tudom, milyen eredménnyel, de nálam 16:9-es tévén jól működik. Persze csak teljes képernyőn.
-
Core2duo6600
veterán
Nem lehet a PVR 2 be valahogy belenyulni, hogy ezt az aspect ratiot felteni a távlovő valamely gombjára ?
Ha ezt is tudná, akkor tényleg 100 % osan tudna egy tv készüléket helyettesíteni-
-
törölt tag
válasz
mayafree
üzenetére
1. Nem.
2. Analog.
3. Igen.
4. Nem igen van. Az AVerTV Ultra PCI-E RDS hasonló, de azt meg nem igen kapni Mo-on. Illetve van, de még jóval drágább is, mint a Leadtek kártya.Ha esetleg az 1-3. pontokra részletesebb válasz is érdekel, akkor szólj.
-
Core2duo6600
veterán
Probléma elhárítva valszeg nem ült benne rendesen a kártya a slotban, vagy elkezdett valamit telepíteni a win update ről.
De most jó, és szuper a kép a lehetőségekhez képest. -
mayafree
tag
Tisztelt Daa-raa és Bzoley!
Csak egy két szóban is elég ha válaszoltok!
Szeretnék venni egy LEADTEK PxDVR3200 H-t és pár kérdésem lenne:
1., WayteQ HD-95CX-ből át lehet vinni a digitális jelet, hogy a KÓDOLT adásokat fel tudjam venni a Leadtek kártyával?
2., Ami kijön a WayteQ HD-95CX Coax Tv kimenetén az még digitális jel vagy már csak analóg? A felvétel miatt kérdezem?
3., Érdemes még beruházni szerintetek erre a Leadtek kártyára?
4., Kérlek mindketten ajánljatok egy ma (újonnan is) elérhető alternatívát (DVB-T belső kártya) ami hasonló tudású (kódolt adást is fel tud venni) és normális driver támogatása és szoftvere van!Nagyon fontos lenne a tanácsotok! Max. 35eFt a keret az új tuner kártyára!
Előre is köszönöm!
Üdv.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Semmi, mind a kettőnek stabil és jó a drivere. PVR3000 esetén a szűrőkkel el lehet szórakozni. Az az egyetlen tuner egyébként, amelyik sem a Conexant féle fűrészelésre, sem az NXP-s ferde csíkozódásra nem képes.
-
Core2duo6600
veterán
Ismét új tuner ek álltak a házhoz.
Egy PVR 3000 Deluxe, és egy PxPVR 2200 -as
Van valami anomália ezzekkel kapcsolatban ?
Egyellőre nem sikerült képet kicsikari belőle !
Az alaplap egy Microatx Asrock G41C-vs
OS Win 7 32 bit 2 gb ram, friss telepítés, a cpu 2 magos E8500 as aqzt hiszem
Csatornákat behangolja, de egy képkockát sem adott még.
A 2200 ast még nem próbáltam.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
De, van W7-es driver hozzá. A Realtek oldalán ott van. Felejtsd el az Asus oldalát, szándékosan nem raknak fel drivert korábbi alaplapokhoz, így akarnak rákényszeríteni az újabb megvételére.
Persze ha P5LD2 SE, akkor azon egy ADI hulladék van. Ahhoz meg fel kell rakni a Realtek AC97 drivert. Legfeljebb kicsit megkeverednek a ki és bemenetek csatlakozói, de működik attól. Az P5LD2-X-ekhez és a C-hez meg alapból a Realtek AC97 driver kell.
Mind a HDA-hoz, mind az AC97-hez van W7-es driver a Realtek oldalán, és működik is.
A monitort nem kell konfigurálgatni. Használni kell a PVR2-ben levő kényszerített képarányt és letiltani a Videó nyújtást.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
üzenetére
Hello
Felraktam a vistát, azzal megy rendesen.
Hiába öreg lap, nincsenek 7 eshez driverei.Más :
A discovery csatorna, de más is. 16:9 ben jön analóg jel esetén, ami ugye 4:3 as.
Nincs fekete csík, hanem tojásfejüek az emberek.
Hogy lehetne ezt nézni a 4:3 as monitoron ?
Ablakos módban megtaláltam a megoldást, de teljes képernyőnél nem, elég macrás minden filmnél, csatornánál átkonfigurálni a monitor beállításait. -
törölt tag
válasz
Ladislaoca
üzenetére
VLC, WMP, de van elég sok egyéb is.
-
törölt tag
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Nincs semmi probléma. Nyilván DVB-T-ről van szó. Nem az m1-et vette fel, hanem az egész multiplexet, az összes csatornával. Ha olyan lejátszót használsz, amiben lehet váltani stream-et, akkor megtalálod benne a Dunát is.
Hogy elkerüld ezt legközelebb, a felvételi beállításoknál a jeltovábbítás típusánál a Csak ennek a programnak a rögzítése opciót kell választanod. Ez egyébként csak Transport stream esetén választható, Program stream-nél nem.
-
Ladislaoca
tag
Az alábbi probléma lépett fel!!
Néztem az egyik csatornát! Jelen esetben a Duna tv-t.
A PVR2-ben rákattintottam a rögzítés gombra. És felvette az M1 műsorát.
Ez mitől lehet?
(Hogy tudom megoldani, hogy azt a műsort amit éppen nézek azt fel is tudjam venni előreprogramozás nélkül?) -
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ilyen hibajelenséget utoljára kb három vagy négy évvel ezelőtti PVR2-vel tapasztaltam (mármint felvétel indításakor lenémítás). Esetleg azt megnézheted, hogy a felvétel gombra jobb gombbal kattintasz. Ekkor feljön egy kis beállítópanel. Ha azon be van jelölve a Néma felvétel, akkor vedd ki előle a pipát.
Hogy mit választhatsz ki a hangbeállításoknál, az a hangdrivertől függ elsősorban. A win sajátja pont ebből a szompontból korlátolt pl (belső bemenetek kezelése elég tré benne). Töltsd le a Realtek oldaláról a HD Audio drivert, és telepítsd fel azt. Lehet alapértelmezésben le lesz tiltva a hangeszközök között ez-az, de azokat engedélyezheted.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
üzenetére
Igen, ha le van némítva akkor egyaltalán nincs hang.
Maximumra húztam fel.Amikor elindítom a felvételt lenémítja a master-t vagyis mindent, ugyanazt csinálja, mint ha megnyomnám a billentyüzeten a mute gombot.
És neki a CD audiót kellene lenémítania, ha ezt kézel megcsináltam, akkor volt helyén a hang, nem volt kettős hangzás, tulajdonképpen a felvett enyagot visszajátva szolt felvétel közben, valszeg ennek így kell lennie.Csak a Pvr 2 valahogy nem kezeli rendesen a hangdolgokat.
Emlékszem rá, hogy egy korábbi telepítésen ugyanezen a gépen, szintén win 7 alatt.
A pvr 2 ben az audio vezérlésénél ki lehetett válaszani a cd audiot, pci audiót és még egy pár dolgot. Pci -on nem volt hang, ha cd audiora volt téve akkor jól müködött, nem értem, hogy most miért nem lehet kiválasztani, amikor ugyanarról a cd ről lett a gép telepítve minden ugyanaz.(Az asus oldalán win 7 es hez nincs hangdriver, régi lap ez már. a Viszájét meg nem lehet feltelepíteni, ha jól emlékszem, akkor vistára sem lehetett, lehet hibás. )
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Felvételi vezérlőknél megnézted, amit mondtam? Mert amiatt lehet halk a hang nálad.
A Realtek ALC882-höz pedig van W7, de akár W8 driver is. Csak nem az Asus oldalán kell keresni (ezt sem, ahogy semmi mást sem), hanem a Realtek-én.
-
Core2duo6600
veterán
Ha lehuzom felvétel közben a CD audio-t, akkor van helyén a hang.
-
bzoley
veterán
válasz
rickeyboy
üzenetére
DVB-T-hez elég lehet egy usb stick is, felvételnél korlátozottak a lehetőségek(időzítés). Valamint dvb-t-n nincs olyan, hogy hardveres kódolás, Mpeg-4 szintén érdektelen infó. Felvétel méretébe meg nincs beleszólásod, akkora, amekkora. Ha jól látom, a memória foglalatok nem érnek bele a kártyába, szóval belefér a PxDVR3200H.
-
rickeyboy
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy itt is írtam már, [link], új tuner vásárlásán töröm a fejem. Az ott ajánlottak mellett kívácsi lennék a Ti véleményetekere is a Leadtek WinFast DTV1800 H és WinFast PxDVR3200 H kártyáival, mint szóba jöhető opciókkal kapcsolatban.
Fontos megemlíteni, hogy Windows 8 (64bit) fut a gépen és egy Gigabyte GA-G41M-Combo alaplapba kell beszuszakolni a kártyát. Félek, hogy a WinFast PxDVR3200 H, ami jobban tetszik, nem férne el a memóriafoglalatoktól. Ha valakinek esetleg van ilyen kártyája és le tudná mérni a pontos fizikai paramétereit, illetve tapasztalatai alapján tudná ajánlani vagy éppen lebeszélni róla, azt megköszönném.
Illetve várom az ajánlatokat más típusra is akár, ha tudja a következőket:
- Elsősoran DVB-T adások vétele, és rögzítése (piros pont a hardveres kódolásért)
- MPEG4 támogatás
- Analóg adás vétele plusz, de nem létszükséglet
- Egyszerűen, könnyen kezelhető sw felület, programozhatóság, értelmes méretű és formátumú fájlok felvétel esetén.Köszi.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ha audio eszköznek a tunert választod ki, van hang? Volt már olyan, hogy kábelen, és pci-on is ment a hang egyszerre, ettől duplán szól.
-
Core2duo6600
veterán
Most felvétel közben lenémítottam a cd audiot a mixerben, megszünk a 2 ös hangzás.
Na most már nem értem, hogy mi van....
Mintha a felvett anyagot játszaná vissza, és onnan szedné a hangot, de hát akkor ezt felvétel elídítása esetében magától meg kellene csinálnia nem ?
Tehát az audio vezérlését cd audiora kellene tenni, de olyan lehetőségem nincs
-
Core2duo6600
veterán
Leszedtem a Vista-s drivert
Asus p5ld2 ben van, ahhoz meg nincsen win 7 es driver, hiszen nem mai darab.Ezt meg nem lehet feltelepíteni !
-
Core2duo6600
veterán
válasz
üzenetére
Szia !
A Win 7 alapdrivere van fent, akkor ki fogom próbálni, hogy felteszem a realtekest, asszem olyan van a lapon.
De az az érdekes, ha a felvétel elindítása után kézzel leveszem a némítást, akkor duplán jön a hang, vagyis az egyik késik a másikhoz képest.
Tudtommal ha a cd audió kábellel van összekötve azon csak egy hangfolyam van rajta.Érthetetlenül állók elötte, mert ilyet még nem tapasztaltam.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Hello!
Érdekes, ennek így jónak kellene lennie. A hangvezérlőhöz a W7 saját drivere van felrakva, vagy a Realtek-é? Mert előbbi kissé hiányos funkcionalitású.
Emellett meg kellene nézni, hogy a Win hangeszközöknél a Felvételi eszközök alatt nincs-e lenémítva a CD Audio.
-
törölt tag
A "túl kistudású" azért igen erős túlzás. Vannak hiányosságai, pl a nagyítás/overscan és a képarányállítás esetén. Ez többnyire csak akkor probléma ha nem az analog TV-nek megfelelő 4:3-as kijelzőt használ az ember. Ez ellen ott van pl a Videó nyújtás.
Core2duo6600: Pontosan hogy van beállítva a PVR2-ben a hang?
A PVR2000 és a PVR3000 között pedig szinte semmi hasonlóság nincs azon kívül, hogy Leadtek és LP mind a kettő. Teljesen más chipekre épülnek. A PVR2000 CX23882+CX23416 chipekre épül, míg a PVR3000 NEC D64015AGM, Micronas AVF4910A és CX23416 chipekre.
-
Core2duo6600
veterán
Ha leveszem a nnémitást 2 ös hangot hallok, néhány mp es eltéréssel, ha leállítom a felvételt jó lesz, de továbbra is halk.
-
Core2duo6600
veterán
Most valami megint nem jó, mert beállítottam, hogy a Cd portot használja, és igen halk nagyjából minden csatorna.
Ha elkezdtek felvenni, elnémul a hang, a hangtölcsér jelzi is, eddig erre nem találtam megoldást, ha visszahangosítom, akkor van hang.Más :
Biztosan volt már róla szó, de nem találom, mi a különbség a PVR 2000 es és a PVR 3000 es között ? -
azbest
félisten
válasz
batis88
üzenetére
A normál tévék a kép széleit nem mutatják, hanem belenagyítanak a közepébe. Ennek ellensúlyozására a készülékek overscan-t alkalmaznak, azaz fekete keretet tesznek a tartalom köré, hogy minden rajta legyen a látható képen.
http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-3/Is-Sony-s-ever-gonna-fix-PS2-games-SD-OVERSCAN-black-bars-on-PS3/td-p/13434682A pvr2 túl kis tudású program, nem kezel semmilyen képarány vagy méret kiigazítást.
-
batis88
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Leadtek Winfast PxDVR3200 H tunert, hogy a ps2-t játszhassam a gép monitorán. viszont mikor rákötöm, a kép nem foglalja el a teljes képrnyőt, hanem egy fehete keretet képez köré, ahogy a mellékelt kép mutatja (teljes képernyőn is ugyanez a helyzet):

Nem tudom lehet valahol állítani ilyet a tuner szoftverébe, vagy a lejátszóba?
Amit már próbáltam:
-másik alkalmazást használni, pl VLC, az nem működött.
-kompozit helyett komponens bemenetet használni, az se működött.Próbáltam hátha a ps2 van szarul beállítva, de ott már minden beállítási lehetőséget kipróbáltam, és rendes tévén nem produkálta ezt a gondot. Antennám, másik rácsatlakoztatható eszközöm nincs, szóval nem tudom más eszközzel kipróbálni a kártyát.
Szívesen várok bármilyen építő jellegű javaslatot. -
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Annyi különbség van, hogy a késői Globalok támogatnak PCI Audio-t.
-
Core2duo6600
veterán
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ugyan úgy kell beállítani mint az Expert-et.
-
Core2duo6600
veterán
Beszereztem egy Global tuner-t is.
Ennél, hogy kell beállítani a pvr-nek a hang opcióját ?
CD in re kötöttem a hangkábelt.
Az élő adásnak van hangja, de ha rámegyek a felvételre elnémul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Sophos UMT220 rev5-7port - Túzfal
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest