-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Ha csak és kizárólag TV-zni szeretnél, akkor ez nem lenne egyszerűbb és jobb megoldás?
DIGI Online
A PxDVR3200 H egyébként tökéletesen megy Win10 alatt, nekem is van, de igazából már nem használom semmire legalább 2 éve... -
infectedmann
őstag
Pont így teszteltem, de semmi villogás vagy világítás. Raktam bele már 3 féle elemet, de semmi. Az elem ami benne volt meg tuti jó mert más irányítóban müxik. A vevő egységet is 3szor megnéztem, hogy jó van bedugva a tunerbe, de semmi változás. Még a kártyát is megigazítottam, de az addig is működött mert ha kézzel indítottam el a PVR2-t volt adás.
Ergo tuti meghalt az irányító.
-
törölt tag
Ez most érdekes kérdés lesz: ha W7 alatt minden sw és eszköz hangereje külön állítható (utóbbi már 9x alatt is így volt), akkor mégis miért a Master Volume-ot állítgatjátok? Azt egyszer be kell lőni az ideális szintre (ahol az adott hangeszköz jel zaj viszonya a legmagasabb, és a torzítása a legkisebb), és utána ott hagyni egyszer, s mindenkorra.
-
Elbandi33
csendes tag
Szevasz!
Köszönöm a választ, de azon van
.
A beállítások között eleve azon volt( ja és nem is enged változtatni).
Amúgy ez volt az első amit megnéztem.
Azt hallotam még, hogy lehet az országot kell átállítani Magyarról Németre, mert állítólag valamit elcsesztek a Magyar konfigurálásnál. Lehet ez nem jó, tegnap nem volt időm kipróbálni, majd ma.Elbandi
-
törölt tag
Azért csak óvatosan. Van jópár kártya, amivel semmit se tud kezdeni a PVR2, van amelyiket részben kezeli (többnyire hang nélkül). És van nagyon kevés, amit hibátlanul.
Egyébként mindez verzióról verzióra változhat, pl az Asus-omat kezdetben hang és hw encoder nélkül kezelte (jobb képet produkált mint a TM), aztán meg nem mondom melyik frissítés óta már a kép is csak egy szürke valami.
Mindez értelemszerűen csak az idegen tunerekre igaz.
MOD: A Compro-t most viszont hanggal együtt kezeli! Lehet bepróbálom MVP-ben a második tunerét is...
-
törölt tag
Van ott frissebb is. 6.0.109.7002
A másik meg a Windows verziója.
Khelben: Ez mondjuk a mintavételi frekvencia, de a lényeg, hogy megoldódott a probléma.
-
törölt tag
S5-ből (kikapcsolt állapot) a Leadtek tunerek sem tudják elindítani a gépet. Erre nem sok tuner képes egyébként sem, külön áramkör kell hozzá a kártyára. S3/S4-ből (Sleep/Hibernation) viszont felkel.
Khelben: Audio bitrate-nek mennyit állítottál be?
petison: A legfrissebb driver nem található meg sem a Leadtek oldalán, sem Wu-en. A Leadtek oldalán levőt külön egyébként sem érdemes letölteni és telepíteni, a WU-en keresztül ugyan az jön.
bzoley: Még a 7005-öt sem tettem fel, erre nesze... PVR3000 WHQL driverről nincs információd?
-
törölt tag
A DVD valóban MPEG2 tömörítéssel készül (bár a DVD Video szabvány lehetőséget ad MPEG1-re is, de azt senki nem használja DVD-n). Egy pár korlátozás azért van rá.
A felvételes kérdést nem értem teljesen. Olyan formátumba veszel fel TV-ből vagy külső bemenetről, amilyenben akarsz (gyakorlatilag bármilyen DS codec-et tud használni a PVR2). MPEG4 cedec-eket (mint pl a DivX) viszont nem ajánlanám. Realtime felvételre nem igazán alkalmasak. Főleg akkor nem ha utófeldolgozni akarod a felvételeket. Az MPEG2 10Mbps-mal azért már jó kiindulási alap ilyen célra is.
Ha nem kell hw MPEG2, akkor a Global még mindig a best buy.
A PVR2100 és a PxPVR2200 esetén a döntés azon múlik, hogy milyen csatlakozóba akarod vagy tudod rakni a kártyát. Minőségre nem igazán van különbség a kettő között.
A PVR3000 lenne a legjobb. Persze csak akkor ha van türelmed rendesen beállítgatni (a 3D dolgaival jól el lehet szórakozni...).
-
törölt tag
Jó következtetéseket vontál le. Az Expert tényleg az etalon volt nagyon sokáig, és valóban ma már inkább a Global-t érdemes venni (olcsóbban jobb valamelyest).
A hw encoder pont azért jó, mert ha azzal tömörítesz, akkor nem lehet hangelcsúszás. (Egyébként ha van tunerkártya a gépben, akkor miért vennél fel VHS-re?) Ez általánosságban igaz, nem csak külső forrásból történő felvételre. Hogy ez neked megér-e plusz 6-8k-t, azt már neked kell eldöntened.
PVR2200 viszont nem létezik, ez nem tudom melyik kis- vagy nagyker eredendő fassága. A kártya valódi típusjele PxPVR2200. Nem csak a csatolóban tér el, hanem az alkalmazott chip(ek)ben is. Minőségre sok különbség nincs közöttük.
A DTV2000 H helyett inkább nézz valahol egy DTV2000 H Plus-t. Egy fokkal újabb. Viszont ha nem probléma, hogy csak egy bemenet van és néha cserélgetni kell a kábeleket, akkor akár egy DTV1800 H is jó lehet (~2k-val olcsóbb). (Lehet látni egyes boltokban HDTV200 H-t, na azt akármennyire ajánlják ne vedd meg! Nem tudom melyik IQfighter rendelte be Mo-ra, ha egyszer használhatatlan nálunk. ATSC/NTSC tuner, szóval Európában semmit sem ér.)
A Leadtek valóban nem gyárt DVB-C tunert, és nem is tudunk róla, hogy terveznék. Olcsón meg ilyen tuner nincs (pedig maga a hw egyszerű, mint egy ék).
Igen, a PVR3000 Deluxe tényleg favorit, és tényleg nem lehet már kapni szinte egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest