- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#93794560 #8466 üzenetére
Pontosabban: Expert és Global esetén hiányosan telepíti fel a drivert a WU. PVR3000 és PxDVR3200 H (illetve utóbbiból adódóan a többi Sonora esetén is) hibátlanul telepít, ráadásul WU-es telepítés esetén még csak újra sem kell indítani a gépet.
Az Exe-s telepítő is tud néha érdekes dolgokat művelni. A legbiztosabb megoldás azt kicsomagolni, és kézzel felrakni a driver Eszközkezelőből.
-
iday
aktív tag
válasz
#93794560 #7418 üzenetére
A dvd lejátszót csak próbaképpen dugtam rá.
Lemez nélkül, csak hogy lássam a lejátszó képét.katt777: A műholdvevőnél is csak a saját menüjét néztem, de ha adás is megy rajta akkoris dupla kép van.
Amúgy meg nem 3D sztereó az adás.joecontra: Képnormákat már mindet végigzongoráztam, mind a tuneren, mind a beltérin.
-
katt777
félisten
válasz
#93794560 #7387 üzenetére
Nálam semmi hiba vele az említetten kívül, ha nem kattintanék néha véletlenül egy gyökérkönyvtárra, ma is kikapcsolhatnám az indexelést.
daa-raa: No, akkor hajrá, hibakeresés!
AYEL: Hát én a Realtek driverekkel járok így már legalább az 5. alaplapommal: ha nem a CD-ről mellékeltet teszem föl, hanem vmi újabbat, garantáltan alig lesz hangerő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged