- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
azbest #10443 üzenetére
Arra már én sem emlékszem, hogy az eddig is ilyen volt vagy sem. De ha meg látja az eszközkezelőben, akkor miért nem tudom kiválasztani eszközként a pvr 2-ben? Minden eszközt lát csak ezt nem.
Most a felső van benne, illetve eddig is azt használtam, azzal van audio nevezetű eszköz, a másikkal nincs, de ha az alsóval próbálom akkor sem tudom kiválasztani a pvr 2-ben. Azt meg nem hinném, hogy mindkét kártya ugyanolyan rossz.
-
Atomantiii
addikt
válasz
azbest #10440 üzenetére
Letörlöm, majd betallózom neki amivel eddig is ment:
Illetve van egy multimédia vezérlő valami, annak is betallózom és kiírja:
Utána az XC2028 rendben van, de ha az Audióra rámegyek, akkor ennyit ír, hogy nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz és így nem jelenik meg a winfast pvr2-ben sem, mint kiválasztható eszköz, a 3200H van benne meg a TBS a listában.
Pedig ha rámegyek a részleteire akkor kiírja, hogy telepítve van az adott illesztőprogram.
-
szeref
csendes tag
válasz
azbest #10026 üzenetére
Megnéztem az úgy volt beállítva. És a WU aktivizálta is magát miután letöröltem az eszközt az eszközkezelőből, de az eredmény továbbra se biztató:
Most vagy én rontottam el valamit nagyon a sok driver cserékkel vagy a kártya kuka. Legvégső esetben rakok fel egy új win7-et hogy kiderüljön. De először még túrom a netet egy 7001 driverért. -
arrow76
csendes tag
Nekem csak az alap mindigtv.-re kell! Semmi extra kívánalmam nincs az említett tévénézésen, és rögzíthetőségen kívül. De mivel, szinte már minden nap leáll a PVR2 működése - közeleg a vég(e)!
A VLC-t már próbáltam videólejátszónak, de az MPC(-HC, +K-Lite codec pack) jobban bejött, és azt használom már sok éve. Nem tudom azóta mennyit 'fejlődött' a VLC, meg a többi 'lejátszó' progi? A smartdvb-ről viszont eddig nem hallottam, de majd utánanézek!
Köszi a tippeket! -
törölt tag
Nem, teljesen leállt, Task Managerben sem látszódott. Ettől függetlenül egyetlen más alkalmazás sem fért hozzá egyetlen más tunerhez sem, mert SmartDVB volt szíves mindet zárolni. Még ha futott is volna egy tuner használatával, a többit attól még el kellett volna tudnom érni. De nem, egyik sem volt használható.
Tudom hol a DI, de még a PVR2-nél is megbízhatatlanabbul működik. Mondjuk maga a VLC egy hulladék. (Mit várjon az ember egy olyan lejátszótót, ami még az MPEG1/2-vel is kínlódik sokszor.)
És én honnan szívjam ki az eszközök sörszámát ha esetleg 3-4 tuner is van a gépben? Senkit nem érdekel, hogy hogy van linux alatt. Win alatt névvel kell hivatkozni a hw-ekre. ÉS iggazából semmi extra nem lenne benne szerencsétlen VLC-nek sem, elvégre csak a driverből ki kellene olvasnia, ahogy minden normális program megteszi. Igaz, abban a programban, amelyikben a renderereket sem képesek nevén nevezni, ez sem meglepő. Mert ugye az is csak összezavarná a népeket, hogy EVR, VMR, overlay mixer... Sokkal jobbak helyette a kb semmit sem mondó elnevezések. A VLC tipikusan olyan, hogy csakazértis mindent máshogy nevez, mint bármelyik értelmes program, mert ettől lesz pro. Gondolják a fejlesztők legalábbis.
-
törölt tag
A SmartDVB addig volt a gépemen, míg olyan szinten magához láncolta a kártyákat, hogy csak újraindítás után volt bármilyen más sw bármit is csinálni velük. Köszönöm szépen, akkor kenjék a hajukra. Pillanat alatt leszedtem.
VLC képminősége meg iszonyatosan trágya összevetve mondjuk az AVerTV-vel. DI-t semmilyen szinten sem sikerült beizzítanom rajta. Akártyák kezelése meg... Miért nem képes az a szerencsétlenség megvenevni őket, mint minden rendes program? Ebből kifolyólag pl összehasonlító tesztelésre teljesen alkalmatlan, mert kb fogalma nincs az embernek, hogy melyik eszközt is használja aktuálisan.
-
katt777
félisten
Én vagyok a hülye, persze, hogy van MindigTV topic.
Na, a wifi az tényleg zavarja, de az enyém ki van kapcsolva, a távolabbiak meg gyengék (1-7 között lát). Lehet, hogy így is képesek bezavarni?
4.-en vagyok, szabad a kilátás D-K-re, Au felé sajna nem, de így is volt adás az elején (a ház tégla). Annyira jó ez a 99% lefedettség minden szolgáltatónál, bezzeg azt nem reklámozzák, hogyan csesznek keresztbe egymásnak az adók. Sajna barkácsolni nem tudok, nem is tudom, mit kéne, ezért gondolkodom abban a 3-ágú normál kültéri digi antennában, amelyet mindenfelé árulnak.
Az RTL/TV2 amúgy egyébiránt is pocsékul ad, még az analóg UPC csomagban is szarabb a képük, mint a többi adónak. Gondolom, leselejtezett, 20 éves technológia.vfo7: Ez részben tiszta, azért kösz. A problémám az, hogy itt nem nagyon változott semmi a környéken, a wifik is megvoltak régebben is.
Régi telókra emléxem, még a bankban is fagyasztották/restartolták a PC-ket.
A PxDVR3200H már talán a 6-7. gépemben szolgál, amióta megjelent, és régebben nem volt probléma a minőségével.Jut eszembe: Nincs ez azzal összefüggésben, hogy a 2 nagy kereskedelmi adónak nem engednek reklámdíjat szedni?
Pont pár hete kezdődött ez a dolog...
-
vfo7
senior tag
Az antennatechnikában az adott vételi helyen mérhető jel/zaj arány dönti el, milyen minőségben fogható a jelforrás. Digitális modulációnál értelemszerűen rosszabb jel/zaj viszony engedhető meg, de a fizika törvényei ott is érvényesek: az UHF sávban (ahol a DVB-T-t sugározzák) kvázi egyenes vonalban terjednek a rádióhullámok és a hullámhosszal összemérhető fémtárgyak, legyen az drótkerítés, madárkalitka, vagy vasbeton fal, ha az adó és a vevő közé kerülnek, komoly jelszintcsökkenést produkálnak.
Digitális vevőknél a gyártók a megengedhető rosszabb jel-zaj viszony miatt kevesebb, vagy semennyi gondot nem fordítanak a bemeneti RF-szűrők gondos és pontos méretezésére.Emiatt a különböző, többnyire nem többhangoltkörös bemenetű tunerek (stick, beépített, vagy TV-ben lévő) mindenféle rádiófrekvenciás szemetet összeszednek, melyek a hasznos jellel keveredve jutnak a tulajdonképpeni vevő bemenetére. Ez azt eredményezi, hogy viszonylag magas hasznos jelszint mellett is pocsék lehet a vétel, mert a kvázi nem létező bemeneti kör rengeteg felharmonikust és intermodulációs torzítást produkál.
Csak érdekességképpen: amikor kb. 1993-94-ben megjelentek az első 900MHz-es mobiltelefonok, mindegyiknek kihajtható/kihúzható/ráépített antennája volt. (Pl. Ericsson 197/198, Nokia 6110). A 900 MHz-es frekvenciasáv közvetlenül a DVB-T (470-860 MHz) mellett helyezkedett el. A nagy antennák tették lehetővé, hogy viszonylag szerény átjátszósűrűség mellett is nagyjából lefedett legyen az ország. Később, ahogy nőtt az átjátszók sűrűsége, úgy váltak egyre kisebbé az antennák, majd tűntek el teljesen a telefonok külsejéről, mert az egységnyi területre eső nagyfrekis térerő egyre nagyobb lett. Kezdettől fogva érezhető volt, hogy ha "rossz a térerő", odébb kellett menni pár lépést, hogy a helyzet javuljon.
A DVB-T-nél hasonló a helyzet: van egy elméletben kiszámított jelszint, amit az adók besugárzási körzete biztosít, ám a jel útjában lévő fémtárgyak/felharmonikusokat termelő jelforrások (ld. fent) jelentősen rontják a vételi minőséget, amire csak rátesz a pocsék minőségű rádiófrekvenciás fokozat a vevőben (stick, tunerkártya, stb.). Ilyenkor kell a jelforrást közvetlenül látó külső antenna gyakran még olyan esetben is, amikor az adó nincs is túl messze.
-
katt777
félisten
De miért?
Már csak kötöttfogású csatornák maradnak? (Ha a szabadfogásúak kiesnek.
)
Ha tetőantennát kötsz rá, nem a stickkel fogod az adást, vazze!
A propagandaadók jönnek, bár ez a UPC wifi router qrwára be tud zavarni a kikapcsolhatatlan wifijével (ha az egyik sávot kikapcsolom, aktiválódik a másik). Szóval VAGY letöltés, VAGY TV-zés. Még jó, hogy sima net elmegy wifreeről, nem kell a routert bekapcsolni.Anno az osztrák adókat is tudtam fogni, azok is eltűntek közben valahová. Talán zavaróadó van a közelben. Idegen adás sem jöhet be.
(B)Csorbi(/B): Azok nem bírják ezeket a fallikus szimbólumokat, főleg, ha párban vannak.
A tornyok.
-
katt777
félisten
Trivialitásokat fölösleges hangsúlyoznod.
Jó pár kódolást kipróbáltam, szűrőket és miegyebeket, nem is mindnek ua. kellett. De a szemcsésedésen lehetett finomítani, és más képhibákon is, hogy ne szúrják az ember szemét.
Én zenékre vagyok érzékeny, filmben annyira nem zavar némi kódolási veszteség, mert egy film élvezete szerintem utoljára múlik a kép minőségén (persze bizonyos határokon belül). Persze anno mi még örültünk, ha sikerült vhonnan egy alámondásos, 50x átmásolt Conan kópiát szereznünk.(No de volt bakelit lemez.)
-
argelus57
csendes tag
Szia azbest !
A gép jellemzői:
Intel Pentium 4 - 2.4 Ghz-es egymagos processzor ( nem egy mai darab )
2 GByte DDR1-es memória ( 2x1GByte Kingston )
A videókártya pedig egy NVIDIA GeForce 6200-es ( 512 MByte-os )
A Duna World,a TV2,és az RTL Klub is szaggatt.
Tehát nemcsak a HD-k,hamem az SD-k is kockásodnak( sajnos ).
A videókártyám nem tudom,hogy tudja-e ezt a dxva-t?
Annyi mindent kipróbáltam már,de akkor lehet,hogy lassú a gépem... -
Atomantiii
addikt
Van másik tunerem, de ez lenne a legjobb főleg win 7-re. Van egy avermedia-m is, az még jó lenne digitalizálni csak nem lehet állítani a kép minőségét (színmélység ilyenek), alapesetben meg nem tetszik a kép amit mutat. Ez volt jó a Leadtekben, hogy azt is lehetett állítani.
Ha nem lesz jó nem marad más, mint visszarakni a jó öreg xp globalomat + egy xp-t aztán amikor digitalizálni akarok marad az a megoldás.
De még kísérletezem vele, kiveszem, átporolom. Mást nem nagyon tudok tenni.
-
törölt tag
Mint írtam, nálam a WU-es driver van fent. Az égvilágon semmiféle eltérést nem észleltem a sima verzióhoz képest. Pont ugyan úgy viselkedik. A file-ok is bitre egyeznek. (A TV2000 XP-hez nem jól telepíti fel, de ettől még az is a jó driver lenne.)
A VGA driverek mások, ott pl az OpenGL az kb mindig kimarad. Eleve nem látom jó megoldásnak engedni, hogy önmaga telepítsen drivereket a Win, jóváhagyás nélkül.
-
Atomantiii
addikt
Sajnos nem igen van odaírva mi milyen frissítés pontosan, csak hogy biztonsági stb. Minden linket meg mire végignézek megőszülök, valószínűleg hamarabb újratelepítem az egészet, mintsem azt végigolvassam.
Legfeljebb előtte még leszedem a frissítéseket és utána telepítem újra a driverét.
-
-
törölt tag
WU-en a legutolsó Leadtek féle WHQL driver van fent. Amit linkeltem is onnan települt.
A Sonora hw azonosítók egyébként a következők lehetnek:
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F20107D (WinFast PxDTV2200 H (XC3028)*)
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F21107D (WinFast PxPVR2200 (XC2028))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F22107D (WinFast PxTV1200 (XC2028))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F39107D (WinFast PxDVR3200 H (XC4000))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F40107D (WinFast PxPVR2200 (XC4100))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F41107D (WinFast PxTV1200 (XC4100))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6681107D (WinFast PxDVR3200 H (XC3028))* ez mondjuk nem került végül piacra
Bónusznak meg egy OEM példány is:
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F46107D (UPMOST MPG630 (XC3028)) -
Atomantiii
addikt
Mondjuk valószínűleg azóta telepített frissítést, mint amikor még működött a kártya. Ha hazaérek bemásolom a hardverazonosítót.
Bár általában feltelepítem a windowst és akkor felfrissítem, utána nem szoktam neki engedni, hogy frissítsen de most hamarabb felraktam a tuner driveré, mint hogy teljesen felfrissítsen mindent.
-
katt777
félisten
Avermedia saját szoftvert mellékel, természetetsen microUSB-s a cucc, és Androidos készülékeken gond nélkül működik (állítólag), bemutató ipon-on.
Router nincs, még a rohadt mobilnetes (UPC/Vodafone) sim sem működik a kártyafüggetlen telefonban.
Úgy netezek telóról, hogy a gépbe kell dugni a sticket, aktiválni a lap wifijét, de a mobilnetet még átosztani a saját AP-ra, kicsit sem bonyolult.
-
katt777
félisten
Ez van, üzlet: nem fizetnek érte, de az árát a vevőtől busásan megkérik. A gond ott van, amikor több 100.000Ft-ot elkérnek egy hibáktól hemzsegő programért, és még egyet sem láttam, amelyikhez ne csorogtak volna a javítások mega szerviz-csomagok. Próbálnák ezt a szoftvergyártók bármi másban megcsinálni, bentlakók lennének a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. De nem, itt még védik is őket, EULA-ban ott van, hogy edd meg, amit vettél, a program "as is". Vajon a programozók és munkaadóik mit szólnának, ha a remek fizetésükért vennének egy kocsit, amelyhez utánpótlásként, darabokban adnák az alkatrészeket, hátha majd képesek lesznek 90-nel és egyenesen menni? "As is."
No de nagyon off-ba mentünk, csak a véleményemet írtam le a szoftverekről. 20 éve még feltelepítettem valamit, és az gond nélkül működött, csak akkor még nem nagyon volt adatgyűjtés és nyomkövetés (internet), meg egy rakás, saját pénzén bétatesztelő balek. -
-
törölt tag
Ezzel a TV kártya telepítéssel csak Vista x32 közben voltak kisebb gondok, meg most... ami meg is oldodott. Itt a gépen négyféle driver van és mindegyik települt előtte rendesen (telepitett programok listában is megvolt). Az eszközkezelőben (28-as) hibát jelzett, pedig elvileg most is feltelepült a gépre. Néztem másik drivert és találtam is egy ezeknél is régebbi dátummal rendelkező 6.0.107.55 változatot amivel pedig müködik rendesen! A kép minősége ezzel kicsit gyengébbnek tünik és most a kontrasztot és fényerőt lehet csak állítani, a telítettséget és szinhőmérsékletet nem. De legalább megy.
-
katt777
félisten
Hát, lassan megjött a megoldás, hála az AMD kegyelmének. A 14.7RC1 verzióban ISMÉT működik a hardveres gyorsítás, halleluja! De azért egy WHQL meghajtót beleértve is 3 hónapi szar volt az összes.
daa-raa: Az újabb PVR-ekhez kell még a javított codec-csomag? Csak mert amióta azt nem telepítem fel, WMC sem jelez ismeretlen hibát és száll el. Ettől persze még nem biztos, hogy ez okozta a bajt, csak most pont belefutottam egy W7 telepítésnél. Rendszert vissza, codec csomagot meg nem, és láss csodát, ismét működik.
Kicsit off, de tudtok tippet arra, W7-en miért nem lát egy rakás analóg csatornát a kártya/WMC, miközben W8-on WMC-vel és W7/W8 PVR-ben meg minden OK?
-
yozsee11
aktív tag
-
bzoley
veterán
Próbáltam lenyomozni, de semeddig nem jutottam. Mondjuk nem sok energiát fektettem bele.
Majdnem rendeltem egyet, csak azt az apró kérdést nem tudtam megválaszolni, hogy mi a fenének. T-vevő van egy szatyorral(T2 még messze van), C tudtommal a T-nél kódolt(főleg, hogy előfizetés sincs). S2-vel tudnék talán kicsit szórakozni. Analógon meg nem kérdés a PVR3k. -
törölt tag
A "túl kistudású" azért igen erős túlzás. Vannak hiányosságai, pl a nagyítás/overscan és a képarányállítás esetén. Ez többnyire csak akkor probléma ha nem az analog TV-nek megfelelő 4:3-as kijelzőt használ az ember. Ez ellen ott van pl a Videó nyújtás.
Core2duo6600: Pontosan hogy van beállítva a PVR2-ben a hang?
A PVR2000 és a PVR3000 között pedig szinte semmi hasonlóság nincs azon kívül, hogy Leadtek és LP mind a kettő. Teljesen más chipekre épülnek. A PVR2000 CX23882+CX23416 chipekre épül, míg a PVR3000 NEC D64015AGM, Micronas AVF4910A és CX23416 chipekre.
-
_csocso_
senior tag
Valóban, nem az Ex-hez való drivert telepítettem, viszont jó darabig a hozzá való sem segített, azt gondoltam közben megadta magát a kártya. Aztán kitakarítottam a csatlakozóit, és működik. ( Igaz most épp kép nincs, csak hang, elég érdekes.. ) Microsoft oldalán pedig azt írják, hogy automatikusan kellene települnie, ez viszont egyszer sem történt meg, mindig hibát írt, mikor nekiállt drivert keresni a win.
-
NoMagix
addikt
Az elmozdulást kizárnám, mert nem egy normál számítógépházban van beépítve a gépem, hanem egy szekrény belsejében.
Atom stabil minden és nem volt mozgatva már elég régóta.
Marad az elromlott variáció!
Gondolom nem érdemes ilyeneket javíttatni?
Van valami egyszerű módszer, amivel kiszűrhető, hogy mennyire kuka a tuner? -
gyurielf2
csendes tag
Köszönöm, ez már egy kiindulópont lehet =D win 7 em van igen ultimáté 64 bot, és nincs külön hangkártyám, beépített van, alaplapom asrock x58 extreme, és pvr 2 ben a sima csavarkulcs beállításnál találo ma pci módot esetleg ? emrt eddig ott nemigazán találtam ilyet. És tegnap feltettem a realtek audio drivert is külön de nemigazán tudom felfedezni, hogy hol is lehet ez a beállítás.
-
vfo7
senior tag
Köszönöm szépen.
Úgy tűnik, egy átkapcsoló a megoldás. Valószínűleg a tunerkártya kiegészítője is így működhet. Ki fogom mérni a kártyán a rajta lévő csatlakozót, mert valszeg az adja ki a kapcsolófeszt. Ha így van, akkor nagyon egyszerű lesz gyártani átkapcsolót, mert van egy UHF koaxrelém a ládafiában, amit a tuner tudna vezérelni.
-
bzoley
veterán
A szoftver felülete, és a koncepció az, ami nekünk nem szinpatikus. Alapvetően teljes képernyős működésre tervezett htpc szoftver. Ha képes lenne PVR2 szintű szolgáltatásokat nyújtani, akkor a vlc, vagy az mpc-hc állna legközelebb az ideális megoldáshoz. Legalább is számunkra. Másoknak a htpc fe jön be, sok-sok egyéb funkcióval, díszítésekkel (és a Win8 Metro UI).
-
törölt tag
Frontend-del nem lehet kiváltani egy PVR jellegű programot. (A Homesys-ről meg minél többet tudok meg annál inkább a kerülendő kategóriába sorolom...)
Tud egyébként ezernyi program ilyesmit. Vagy akár OverScan-t. Csak mindnek vannak érdekes betegségei, tipikusan messze több, mint a PVR2-nek. Persze ki mivel tud együtt élni.
-
törölt tag
Az "igyekeztek követni a modern kor követelményeit" csak addig volt igaz, amíg Miro néven önálló cégként működtek. Illetve a felvásárlás után még egy kis ideig. A Pinnacle meg kidobott gyakorlatilag mindent, ami jó volt azok körül a tunerek körül, előregyártott komponensekből osszegórált, túlfújt sw-eket adott a kártyái mellé, amik működése hogy úgy mondjam nem is kicsit problémás volt (mai napig nem értem, hogy a Winfast DTV-nél sokkal kevesebbet tudó Pinnacle Media Center mitől lett >300MiB). A cég üzletpolitikája meg... Tipikusan a vevők hülyének nézése. Ráadásul alap dolgokért (sok esetben még egy glatt driverfrissítésért is) akartak pénzt kérni. Hathatós "munkával" elérték, hogy piacvezetőkből az alsóházba kerültek, nem véletlen, hogy az Avid végül eladta az egészet.
Egyébként nem össze-vissza beszélek, volt "szerencsém" elég Pinnacle termékhez.
Az EVR és VMR támogatásának hiánya nem a MS hibája. Elég régóta létezik mind a kettő (VMR 11 éve, EVR 5 éve, leszámítva a beta verziókat), a sw fejlesztők lustasága viszont ennél is régebbi.
Bugokat mai napig szokás javítani. Persze nem a tizenpár éves termékeknél (a CX2388x már bőven benne van a korban, és részben hw-es eredetű a bugja is). A Pinnacle mondjuk soha nem erről volt híres.
A Leadtek-nél nem gyenge a sw fejlesztő részleg. Szimplán az utóbbi 2-3 évben nagyon nem foglalkoznak már a PVR2-vel. A fejlesztéseik láthatóan inkább a vállalati szféra felé irányulnak mostanában. Zero Client-et meg nem lehet gyenge sw-rel eladni.
-
törölt tag
Digitális esetén hogy néz ez ki?
VLC-ben a Deinterlace egyébként is érdekes dolog. Ahogy az utófeldolgozásra vonatkozó egyéb beállításokat, úgy ezt sem jegyzi meg soha szerencsétlen program, ráadásul minden egyes új megnyitáskor be kell állítani minden ilyesmit. Szóval tök jól lehet vele nézni mondjuk sorozatokat...
-
Traxx
őstag
A poén az, hogy a tökéletes működés és a jelenlegi, nem jó állapot között nem telepítettem semmilyen szoftvert. Lehet, hogy a Paragon Backup-pal elmentett rendszert állítom majd otthon vissza első körben. Mit gondoltok, másik PCI foglalatba való áthelyezés mennyire hülyeség?
A szoftver baromsága témához csak még egy gondolat: annyiban mindenképpen hibás a PVR2, hogy a telepítés során gyakorlatilag semmilyen beállítási lehetőségem nincs. Itt arra célzok, hogy ezt a jelenséget (ahogy a telepítőt lestem) a DirectBurn vagy mi okozza, annak telepítése során kerül fel a gépre Az Ulead progi. Hiába nincs szükségem rá, nem tudok belenyúlni, hogy ez nekem mégsem kéne, mert csak szívok vele, felpakolja mindenképpen
-
törölt tag
Egy dolog, hogy rá van kötve, de azt Te kezeled, mint külső tényező. Nem kell egy a PC-n működő időzítő hozzá. Utóbbi nem működik csak úgy simán a BIOS-on kívül sehol. Emiatt kell a kerülő megoldás, és a tuneren keresztülvezetni az alaplapi tűkhöz a bekapcsológombot.
katt777: Ez a nevezett tunerek gyári funkciója, semmi bonyolítás nincs benne. Csak eggyel több vezeték megy a gépben, amit ad is a tunerhez a Compro.
-
katt777
félisten
Leszedtem ezt, ezek szerint regsvr32-rel kell aktiválnom? Kipróbálom.
Aut. bekapcsolásról volt szó, én azt próbáltam, és nem ment. Kikapcsolni viszont lehet, csak meg kell adni a feladat beállításainál.Virtu nélkül működik a VMW5 CUDA funkciója (Virtuval hiába volt beállítva), amivel (encoder-eket és decoderecet + szűrőket CUDA-ra állítva) eddig nem produkált megszakadást, igaz, nem is vettem fel 2+ órányi anyagot, szóval még semmi nem biztos, mert anno CPU-s kódolásnál is előfordult, hogy rövidebb anyag esetén nem akadt ki. Hétvégén majd felveszek valami filmet, de addig is örülnék vmi használható tippnek (a fentit természetesen kipróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá).
Még egy alaplapom sem volt (az elmúlt évtizedben), amelyben ne lett volna wake-on PCI(E)/RTC/LAN funkció.
daa-raa: Akkor már 1xűbb, amit írtam.
brd: A WfS fut a gépen a háttérben, ezért s. to RAM esetén elmentődik a beállítása, így a gép fölébred. Amit írtál, az is a szoftveres megoldás mellett szól.
-
törölt tag
Itt a magyar: [link]
Egyébként kikapcsolt állapotból simán egy tuner sem kelti fel a gépet, ugyanis ilyen esetekben a tuner teljesen le van választva a buszról. Csak külső eszközzel lehet, pl a távirányítóval. Vannak persze kivételek, pl a Compro E900F/E850F. De ezek is úgy tudnak időzítve felkelteni gépet, hogy a ház power gombját a tunerre kell kötni, és a tuneren keresztül az alaplapra. (Kipróbálni mondjuk még nem próbáltam.)
-
katt777
félisten
Erre gondolsz? Most leszedem, aztán megpróbálom használni valamivel. Vajon miért kellett ilyen szar formátumot használni?
Egyékbént az sem semmi, hogy ha MC-rel veszek föl valamit, annak a formátumában, hiába tudja a TMPG WMV5 kezelni, azzal is folyton lefagy, nemcsak a .ts-szel.
Van 9.6 is, de ez meg csak .bin. Végül is mi kell hozzá?
Esetleg egy ezt biztosan használni képes szerkesztőre megköszönnék egy tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest