- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Hy
Nemrég váltottam Windows 8-ra. Kicsit szenvedtem a driverrel, de felment. Az élő adás és a felvétel gond nélkül megy, de az időcsúsztatásnál fekete a kép és semmi se történik.
Találkozott már valaki ilyennel?
PxDVR3200H a kártya. -
Csapi007
veterán
Még egy kérdésem lenne:
Melegedés mennyire jellemző hibafaktor ezeknél a kártyáknál?
PxDVR3200H-m van, egy szivaccsal szigetelt házban, azonban a szivacs hozzáér néhol, ez gond lehet? -
Csapi007
veterán
Hy
Audió beállításoknál a sztereó/monó felett a B és D betű mit jelent?
Illetve az mitől lehet hogy B-n rendesen szól, D-n meg szaggat a hand? -
Csapi007
veterán
Hy
Az elmúlt hetekben egy kellemetlen hibát produkál a TV2000XP tunerem.
UPC kábel, még csak az RTL-en tapasztaltam, minden előjel nélkül elmegy a hang, elkezd sisteregni, de egy csatora váltás és vissza helyrerakja.
A tuner ment tönkre vagy az adás hibája lehet? -
Csapi007
veterán
válasz
Balinov #6009 üzenetére
64 bites Win7
PCI kiesett mert Rev F-es van.
Ha átrakom másik portra és vonalbementnek állítom ugyanez.
Driverek legfrissebbek.Az van h van pl 15%-on a Fő hangerő és 0%-on a vonalbemenet lejátszási hangereje ha nem megy a PVR. Bekapcsolom akkor a fő hangerő felugrik 50%-ra, de ahogy írta ha gyet nyomok neki fel vagy le akkor visszaugrik 15-re. Közben a vonalbemenet lejátszási hangereje szépen megy fel 100%-ra. Ugye ez az a hangerő amit PVR-ből lehet állítani.
-
Csapi007
veterán
Hy
TV2000XP-m van, külső kábeles megoldás van a hangra és olyan problémám lenne hogy mindig mikor elindítom a WinFast-et felnyomja a Windows hangerejét maximumra, de ha utána egyet nyomok neki fel vagy le akkor visszaugrik oda ahol volt.
Mi okozza ezt, mi a megoldás? Win7 btw. -
Csapi007
veterán
Hy
PVR2-ben mi az B vagy D betű a monó/szteró felirat felett? Vmit a hanggal csinál. A betűvel lehet a két "mód" között. -
Csapi007
veterán
Hy
WinFast 2.0.3.24-em van. Az lenne a kérdésem hogy "smart" képarányt be lehet-e valahogy állítani.Ha nem ez a megfelelő topik bocs, de WinFast-eset nem találtam.
-
Csapi007
veterán
válasz
Csapi007 #4814 üzenetére
Előbb írtam mint gondolkoztam volna, bocsi.
Szóval be kell rakni egy pipát a megfelelő helyre, Disable visual themes. Magyarul valami vizuális témák tiltása lehet. -
Csapi007
veterán
Hy
windows 7-et telepitettem, minden franko. Egy dolgot kiveve, ha kis ablakban van a kep akkor a windows korerak egy ablakkeretet ami a mogotte levo dolog szinere fog hasonlitani. Ha kiteszem fullscreenre es vissza akkor az akkori kep szine leszel a keretben ami eleg zavaro.
Valakinek otlet hogy lehet megcsinalni? -
Csapi007
veterán
Hello
Olyan problémám lenne hogy 20316-ről frissítettem 20319-re. (WinFast PVR 2 és TV2000 XP)
És most ha rányomok az időcsúsztatás gombra egyből kifagy az egész program. Van erre vmi megoldás vagy rakjam vissza a régit? -
Csapi007
veterán
Hy
A csatornák helyét, nevét melyik fájlban tárolja? -
Csapi007
veterán
Hello
Felraktam a vistát, a kártyával minden franko.
Egy probléma lenne, ha keretes módban vagyok a keret sokkal vastagabb mint XP-ben. -
-
Csapi007
veterán
Hello
Na megvettem a tunert. F reves, hátul is össze lehet kötni.Lenne egy két kérdésem:
Ha kicsibe nézem a keretes mód kéne mikor csak a tv képe van. Két kattra nagyba, egyre előjön a kezelő mégegyre visszamegy. Ilyesmit lehet állítani?
Csatornaváltáskor hogy lehet eltüntetni azt a nagy zöld csíkot?
A számokat meg a betűket hogy lehet kcsinyíteni a tv képernyőben?
Teljesképernyőbe ne jelenítse meg egyszer se a kezelőket? -
Csapi007
veterán
Hello
Szóval hétvégén veszek egy Globalt.
Az érdekelne hogy vannak külömböző rev-ek?
Fontos lenne hogy a hangkötés az hátul külön kábelen menne. -
Csapi007
veterán
Hello
Hátul külső kábellel nem lehet összekötni a hangot?
Esztétikusabb lenne a modding miatt.
Illetve belül hogy van ez megoldva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest