- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
Tök fekete a kép, kikapcsolás után mindig ugyanazt a pozíciót hozza vissza. Amikor kiveszem a kártyát, akkor normális a pvr2, amúgy csak egy sötét fekete négyzetet látok mindig. A távirányítóval tudok módosítani csak a programon ( jönnek a csatornák kép nincs csak hang, de volt hogy kép volt és tudtam váltani, hang viszont nem. ) Arra gondolok, hogy a video kártyát nem szereti talán. ( AMD Firepro )
-
_csocso_
senior tag
Sikerült életre kelteni, pedig már azt gondoltam, hogy a kártya, vagy az exp. foglalat rossz. Most viszont az a probléma, hogy vagy kép van, vagy hang a kettő együtt nem müxik. 2.0.3.55-öt ír verziónak. Próbálkoznom kellene másikkal? Előző gépemen fele ennyi gond nem volt vele.
-
_csocso_
senior tag
Eszközkezelőben látszik, ismeretlen médiavezérlő, de mikor bedugom semmilyen win hang nem jelzi. Az csak akkor lenne, ha fel is ismerné? Hogy kellene installálni? Előbb bedugom, aztán install, vagy fordítva, mivel újra is kell indítani a rendszert. Nem tudom mitévő legyek.
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Van egy ExDTV 2300H kártyám, ( expresscard ), van esélyem win 8.1 alatt feléleszteni? Próbáltam a vistás drivert feltenni, de nem reagál a kártya semmit, vagy 2 év alatt mióta nem használtam elhalálozott volna? Köszi.
-
_csocso_
senior tag
Köszi a közreműködést mindenkinek, most már egy rendes antenna kellene csak ( nem valószínű hogy lesz ), működik minden, még a hozzá kapott távirányítót is kipróbáltam jó két év után, még ki és bekapcsolni is lehet vele a pvr2-t. ( Minő öröm, hol a söröm.. )
-
_csocso_
senior tag
Valóban, nem az Ex-hez való drivert telepítettem, viszont jó darabig a hozzá való sem segített, azt gondoltam közben megadta magát a kártya. Aztán kitakarítottam a csatlakozóit, és működik. ( Igaz most épp kép nincs, csak hang, elég érdekes.. ) Microsoft oldalán pedig azt írják, hogy automatikusan kellene települnie, ez viszont egyszer sem történt meg, mindig hibát írt, mikor nekiállt drivert keresni a win.
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Van egy WinFast 2300H expresscard tunerem. Kaptam kölcsön egy beltéri antennát, gondoltam kipróbálom, hogyan fogja a digitális adásokat. Eddig kábeltunerként használtam, ott nem volt gond vele. 2010 körüli driverrel és pvr2 programmal. Rendben megtalálta a csatornákat, viszont a csatornák váltásába belefagyott. Arra tippeltem, hogy régi a driver ill. a program, keresek hozzá újabbat. Letöltöttem hozzá a legfrisebb x64 drivert, amivel viszont nem ismeri fel a kártyát. Továbblépni nem is tudtam így. Mit tegyek, próbáljam feltenni a 32-bites változatot? ( Már a rendszert is újrahúztam miatta, hogy nehogy belekavarjon valamit a korábbi telepítés ) Valami tippetek van esetleg? Köszi.
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.. bzoley javaslatára, még tavaly ilyentájt vettem egy DTV2300H kártyát a laptopomhoz. Jól is szolgált eddig, rögzítettem pár műsort a csatornákról win7 beta oprendszerrel. Most tavasszal lecseréltem a gépem, és eddig nem használtam a kártyát. Ma megláttam egy filmet, amit úgy gondoltam, hogy felveszek vele.
Feltelepítettem a gépre a kártyát, és meglepetésemre késik a hang a képhez képest.
A mostani op rendszerem win7 64bit. Lehet ez az oka, vagy másban keressem a hibát, és a megoldást. Winfast pvr2 progit használok, azt amit a kártyához adtak. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E-roller topik
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest