- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
válasz
Csapi007 #6008 üzenetére
TV2000 XP RM, Deluxe, Global vagy FM radios Global? Nem mindegy...win7 x86 vag x64, ja latom, Global, tuner es/vagy ALCXXX drivert frissitettel, probaltad atkonfigolni a line in-t masik jack aljazatra? Esetleg mintha bzoley Lhsite.hu-jan lenne PCI Audio-s megoldas taglalva
-
Csapi007
veterán
válasz
Csapi007 #4814 üzenetére
Előbb írtam mint gondolkoztam volna, bocsi.
Szóval be kell rakni egy pipát a megfelelő helyre, Disable visual themes. Magyarul valami vizuális témák tiltása lehet. -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
válasz
Csapi007 #2308 üzenetére
Már más is említette, hogy F-es, és hátul is összeköthető. Azonkívül A F-eseket a későbbiekben már össze sem kell majd kötni(PCI-Audio)
Az elsőt nem értem, próbáld mégegyszer.
A zöld csík hivatalosan nem tüntethető el. Régebben csináltam egy patch-félét hozzá, de nem 100%-os. Itt megtalálod. A program mappába másolva futtatható, természetesen kikapcsolt PVR2 mellett.
A betűméret nem állítható, és a fullscreen CP sem tiltható le. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest