- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vibra
tag
Sziasztok!
Win7 x64 OS alatt olyan problémám akadt az XP Expert kártyámmal,hogy a PVR2 indításánál néha felugrik a CPU terhelés (kb 30% ) és úgyis marad.Van úgy,hogy 10-ből egyszer,de előfordul,hogy minden indításnál.
Ilyenkor akadozva megy a kép.Előfordult az is,hogy felvétel indításakor vagy leállításkor ugrott fel a CPU használat.
Mindenből a lehető legújabb drivert tettem fel,a PVR2-ből a 2.0.3.46 van telepítve.Az adatlapon látható,hogy a CPU húzva van,de nem az okozza a jelenséget.
Mi lehet a gond?A segítséget előre is köszönöm !!
ÜDV.
-
vibra
tag
válasz
Sir Psycho #6535 üzenetére
Köszi.
Volt egy kis fogalom zavar nálam. -
vibra
tag
Üdv!
Következőre keresnék megoldást:
A tuningolás után most vettem csak észre,hogy ha 400*8 beállítást használom a tv tuner képe 3-4 perc használat után megáll,de a hang az továbbra is megy.
333*9-nél nem jelentkezik probléma.
A ramok 800-on mennek,a PCI-E 100-on.
A tuner kártya winfast xp expert.
E4600+P5QC
Kérdeztem már a "tuning szájbarágósan" topikban is,ott annyit tudtak segíteni,hogy tegyem át másik slotba a kártyát.
Áthelyeztem,drivert is cseréltem , de továbbra sem jó.Az alaplapom topikjában is kérdeztem,de továbbra sem sikerült megoldást találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged