- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Nem simán indítom az exe fájlt,amikor felajánlja,hogy eltávolítom vagy újra telepítem akkor az újra telepitáét választom.Tapasztalatból mert ha eltávolítást választom akkor 2 kell újra indítani a gépet nem 1 hogy működjön a kártya.Most a fórumban vissza olvasva kipróbáltam,hogy ha kicsomagolom az exe fájlt egy mappába és az eszköz kezelőben megnézem,hogy van-e ismeretlen esz majd betallózom a kicsomagolt driver mappát.De kiírja,hogy nem talál megfelelő drivert az eszközhöz.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy Asrock Z77 Pro4 alalapom és WinFast PxDVR3200 H tunerem windows 7 64-bit OP van fent.Sajnos a tuner kártyát rendszeresen nem látja a gép kiírja,hogy Videórögzítő eszköz nem található
ha ilyenkor a driver újra telepítem akkor működik a tuner de a ha másnap újra bekapcsolom a pc újra ez a hiba üzenet fogad.Unom már,hogy azért kell kétszer újra indítanom a pc,hogy működjön a tv kártya.Van valami megoldás erre a hibára?Mindenből a legújabb bios és driver van fent a gépen.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Mint írtam már fent is,hogy minden leállás után újra kell a drivert futtatni,hogy lása a tunert de az újra indítás után a jelforrásnak mindig a digitális tv van kijelölve pedig nem is használom mert kábel tv jön a jel.Ezt miképpen tudnám megjavítani?a kártya Leadtek PxDVR3200
-
qwertly
addikt
válasz
katt777 #8924 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.de ez akkor jön elő ha leállítom a gépet este és másnap indítom és akkor nincsen az eszközkezelő szerint tv tuner a gépembe hiába keresek új hardvert nem jelez csak telepítenem kell vagy a drivert vagy a kezelő szoftvert és újra indítás után már megy a tuner.De olyat tapasztaltam,hogy akkor a videó bemenet ászokot állítódni a digitális tv-re.És vissza kell álltanom az analógra. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Win7 64-bit op rendszer van a gépemen,sajnos mostanában a TV tunert nem ismeri fel csak ha a drivert újra telepítem:hiba űzetett a tv tuner Leadtek 3200 most mivel lehet a gond? -
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ töbször újra raktam a drivert és a szoftver is mert asrock z77 pro4 alaplapom miatt nem mindig ismerte fel a tv kártyát de frissítettem a biost és másik slotba tettem a kártyát,azóta felismeri.Csak ezek a bugok vannak a programban.De akkor marad ez. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy WinFast PxDVR3200 H kártyám a szoftver mostanában furcsán viselkedik,sokszor lefagy vagy hiányosan jelenik meg a kezelő felülete,2.0.3.48 verziójú van fent van ennél újabb bétában?. Van működő a külső szoftver amely szépen működik evvel a kártyával.Mert alapból elégedett vagyok vele csak ezek az időnkénti fagyások zavarnak.?Az op windows 7 64-bit. -
qwertly
addikt
válasz
Poplacsek #8464 üzenetére
Ugyan ez van nekem is nem látja az eszközkezelő mert már én is néztem ott,hogy onnan rakjam fel a drivert,de hát ha rendszer nem látja a kártyát mint hardver elemet akkor nem is tud mit felrakni.De észre vettem ha ilyenkor újra indítom a pc akkor már másodjára felismeri a kártyát.De ha neked is ez a gondod akkor csak reménykedni lehet újabb bios frissítésre hátha meghallgatásra talál a leveled és valamit tesznek a hiba ellen.Mert ezért nem szívesen cserélném le a kártyát mert ezt leszámítva ha működik elégedett vagyok vele.
-
qwertly
addikt
Szia!
Az alaplapom Asrock Z77 pro4 és a legfrissebb bios van rajta. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nekem is sokszor kiírja,hogy nem talál videorögzítő eszközt amikor indítanám a tv tunert.OP rendszer windows 7 64-bit a kártya pedig Leadtek 3200H ha újra indítom ekkor a rendszert akkor ez után már elindul a tv-kártya.Mi lehet a gond? -
qwertly
addikt
válasz
Poplacsek #8442 üzenetére
Szia!
Nekem is volt ugyan ilyen gondom tuner kártyával és asrock z77 alaplappal,legfrissebb bios van rajta.A videokártyát áttettem másik slotba és a tuner kártyát is egy másik slotba tettem,de még azt vettem észre,hogy az alaplapba nem volt teljesen benyomva a tuner kártya.Ez lehetett az alaplap behorpadásából is amikor nagyon meghúztam a házhoz rögzítő csavarokat így azokon is lazítottam.Lehet,hogy tényleg kontakthibás volt a kártyamajd pár nap múlva kiderül.De nekem most szépen működik
.
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ ez nagyon jó hír
,mert már most is agyaltam,hogyan tegyek be egy új pci-express hangkarit ha már elfoglalja a tv-tuner kártya.
Szia:
Esetleg valaki nem tudja,hogy miképpen tudnám beállítani,hogy működjék ha hangerőszabályzó szép fokozatosan.Mert vagy van vagy nincsen hang erő csak a hangszórón levő fizikai gombbal sikerül a hangerűt szabályozni.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Az új alaplapba tettem be a DVR3200 H tv kártyámat az alaplap egy Asrock Z77 Pro 4 a újra telepítettem a op rendszert ami egy windows 7 64-bit minden frissítés fent van.Mégis ez az hiba üzenet fogad kép. De ekkor ha újra installálom a PxDTV2200 H_PxDVR3200 H_PxPVR2200_PxTV1200(x64) drivert elindul a tv-tuner.Mi lehet csinálnom,hogy ne keljen mindig eljátszanom ezt ha elakarom indítani a tv-kártyát?
A másik kellemetlen dolog,hogy a hangerőt nem tudom a kártya programjából állítani mert a csuszka feljebb megy vagy ha halkítom akkor lejjebb de a hangerő nem változik.Csak ha a hangszórón veszem lejjebb a hangerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest