- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Na most ugyan működik a kártya, csak egy problémám van.
A hangerőt hiába görgetem le/fel, nem változik semmi, ugyan olyan erősségen marad.
Bárhogy állítom, sose változik rá.
Ezt hogy lehet megoldani, hogy működjön?
-
modflow
veterán
Na az "exe" -t rar -ra átírva manuálisan telepítve jó lett.
-
modflow
veterán
Feltelepítettem a Windows 8 -at és a Leadtek PXDVR3200 H kártyán drivere nem akar feltelepülni.
A W7-es driver végigfut, mintha minden jó lenne, de az eszközkezelőben nem jelenik meg, csak marad driver nélküli eszköz.Hogy lehet feltelepíteni a driverét?
-
modflow
veterán
Tök jó, úgy tűnik jó lett. Köszi!
-
modflow
veterán
Na ezt kipróbálom, köszi.
-
modflow
veterán
korai volt az öröm, mert ma bekapcsolva a gépet már nem jó, nincs hang, csak zúg az AUX.
Mi baja lett?? -
modflow
veterán
Na azt hiszem sikerült. Alapból letiltotta az AUX-on a Win7.
Engedélyezve jó lett. -
modflow
veterán
Fent van nekem a WinFast PVR2 Version 2.0.3.48-as progi. Eddig alaplapi hangkártyát használtam, amit miután összekötöttem kábellel a tunerrel nem csúszott a hang.
Most végre rávettem magamat, hogy belerakjam az ASUS Xonar D1 hangkártyámat. Ezt is összekötöttem kábellel a tunerrel, míg az alaplapi hangkártyát letiltottam. És most megint ott vagyok, hogy csúszik a hang.
Pedig összekötöttem. Mi lehet a baja?
Bár az is furcsa, hogy csak akkor van hang, ha a legalsó van kiválasztva. -
modflow
veterán
Van nekem egy WinFast PxDVR3200 H kártyám.
A kérdésem az lenne, hogy ezen lehet kábeltévén jövő digitális HD adást nézni?
Azt tudom, hogy a kábelTV-hez DVB-C tuner kell, a földfelszínihez meg DVB-T. Csak nem tudom hogy ez PC esetén hogy működik. -
modflow
veterán
Újraraktam a W7-et, így a PVR2-progit is, és most az a baj, hogy csúszik a hang a képhez képest.
Ez miért van, hogy lehet megszüntetni? Nagyon idegesítő.
-
modflow
veterán
Én a PVR2 -ben attól tudnék a falnak menni, hogy békésen netezek, kattintgatok.
Mondom megnézem mit linkeltél, ráviszem az egeret a linkre:
Mi a faxért jön ez elő? Hisz be van állítva, hogy ne lehessen látni, ne legyen aktív.Csak azt tudom csinálni, hogy fullra kiviszem a képből a vezérlőjét, és ott teszem láthatatlanná. Rohadt idegesítő.
-
modflow
veterán
Egyéb problémák miatt újratelepítettem a W7-et. Nincs fent még csak az oprendszer, és a driverek.
Ekkor felraktam a PVR 2-t és gond van vele.
A működése érdekes módon mindig leáll. Eddig nem csinált ilyet. Még a beállításai is furcsák, mert korábban más volt benne. Most semmi hangkártya dolgot nem lehet állítani benne, pl. hogy honnan jön a hang, mit vegyen fel, stb.
Valami még kellene neki ,hogy a gépen legyen? Codec, vagy valami? Vagy ezt mi okozza.
-
modflow
veterán
Na ilyen a kép, pedig a tuti frekvencián van.
Ezt mi okozza? -
modflow
veterán
Felraktam az új, 28-as PVR2-t, és fekete - fehér lett a kép.
Hogy lehet a színt előcsalni? -
modflow
veterán
Na tudja valaki, hova menti ez a a készített képeket? Mármint a PVR2.
-
modflow
veterán
Csináltam képeket is, de nem tudom hova menti.
A beállított WinFast WorkArea az üres. -
modflow
veterán
Oké, köszi! Akkor jó.
Amúgy 2.0.3.24-es aPVR2-m, viszont frissítettem a hangkari driverét a honlapról és most már nem némítja le a hangot.
Amit viszont csinálni szokott az az, hogy a tv2 képe elromlik, olyna mintha el lenne hangolni, de nem, mert finomhangolással se megy vissza. Ha újraindítom a gépet akkor jó, más megoldás nincs.
Ez miért lehet?
-
modflow
veterán
Windows 7-et használok, most vettem egy Asus Xonar D1-et. A tunerem Leadtek WinFast PxDVR 3200H.
Amikor elindítom a PVR2-t az némítja a hangot. Ez miért lehet?
Valamint az normális, hogy pattog a kártya a házban?
Pl. a Felvételi eszközök menüpontban ha váltogatok, pattan a kártya. Mintha váltana egy fizikai kapcsoló, olyan hangja van. De magától is pattan egyet néha néha. -
modflow
veterán
A PVR2-ben finomhangolni hogy leeht, mert a TV2 képe iszonyat szarul jön be?
Timegyik módszerrel keresitek a csatornát?
Adaptív, automatikus? -
modflow
veterán
Azt hogy lehet megoldani, hogy a PVR2 elindításakor a windows 7 ne kapcsolja ki az Aero-t?
Áttér valami egyszerű színmegosztásra. -
modflow
veterán
Akinek van WinFast PxDVR3200 H -ja írja már be, milyen hosszú a kártya, mert nem szeretném, ha nem férne be az alaplapomba. (Gigabyte GAEP45 DS3R)
Mert a felső PCI-Ex csati egyvonalban van a RAM végével, és ha ráér az gáz.
A másik csatit egy az egyben letakarja a VGA-m, míg a harmadik a VGA előtt van ugyan, de ha hosszú a kártya, eltakarja a VGA ventijét, ami szintén gázos.Sürgős lenne! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged