- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ladislaoca
tag
-
bzoley
veterán
Azért kérdeztem a vga-t, és az os-t. Megjelenítéssel, vagy dekódolással kapcsolatos gond lehet. Most dvbviewer-rel nézem, azzal nincs gond. Ki tudja, lehet az arcsoft frissített valamit a háttérben, bár újratelepítettem a PVR2-t, és utána sem javult meg. Vga drivert sem frissítettem mostanában, szóval nem tudom. Esetleg még az AH változtathatott valamit, amit a PVR2 nem tud megemészteni.
-
bzoley
veterán
Nem tudom mi ez, de tegnap én is találkoztam hasonlóval. Ritkán nézek mindiget, leginkább F1 alkalmával. Idáig minden rendben volt, most nem ok. Nálam villognak a csíkok, hasonlít a gyenge vételhez, de csak átlátszó blokkok fordulnak elő, és mintha némi rendszer is lenne benne. Visszaraktam a .48-at hátha, de semmi. Milyen OS-t, és vga-t használsz?
-
vfo7
senior tag
Ilyen jelenség jellemzően akkor szokott fellépni, ha valamilyen földelési hiba van a rendszerben. A bejövő TV-koax árnyékoló harisnyája földpotenciálon van és a szgép háza is, de mindkettő máshonnét kapja a földelést: a hálózati dugalj az elektromos hálózat felől, a koax pedig a házba bejövő kábel felől. Ha a kettő között potenciálkülönbség lép fel, a TV-kép ilyen csíkos tud lenni. Sőt, a csík mászhat is függőleges irányban.
Próbáld meg a 230 V-os földelés csatlakozóját az aljzatban összekötni a koax kábel harisnyájával valahol a szgép előtt. Ha segít, valszeg a koax vagy a 230V-os hálózat földelési ellenállása nőtt meg. Lehet próbálkozni méréssel is: multiméter AC állásba, egyik mérőzsinór a koax harisnyára, másik a 230V földelőcsatlakozójára a dugaljban. Ha van feszkülönbség, az az oka a csíkosodásnak. Megoldás ld. följebb. Persze ez csak ideiglenes, mert nem szabványos és gondot is okozhat.
-
AttyVin
aktív tag
Hamár ez a leválasztó-kérdés szóbakerült.
Néhány éve lakunk a mostani lakásban, itt előre be- és kiépített, eléggé régi hálózat van (valamikori "városi kábelTV"), amit fizikailag nemigen tudunk kicserélni.
Ezt a megoldást is kipróbáltuk.
A TV-n nem annyira, de a Leadtek tuneren az anlóg szolgáltatásnál volt némi haszna, de a digitálist lényegében agyonvágta.
Amúgy a bejövő jel olyan gyenge, hogy egy 20 dB-es erősítő is be van állítva.
Kissé OFF, de van-e valami ötlet, hogyan érdemes még próbálkozni?
-
Core2duo6600
veterán
Ez a Hauppauge PVR 500 asnál is fent áll, így ha tv zni akarok, akkor lekorlátozom a ram ot.
tt :Az én esetemben >=4 GB van, ezért kellett 4095 re temmi.
Nálad a 2047 re kellene !
Egy reboot és ha csak ennyi volt a gondja, akkor utána menni fog.+ Egy kérdés :
A PVR 2 esben, hogyan tudom a csatornákat sorbarendezni ? -
tschoro
csendes tag
Igen ezt csináltam elsőre a média centereel de valamiért nem akarta az igazat.
A powerCinma billentyű parancsait hol keressem? mert eddig egérrel használtam.És hát igen. a beállításoknál vajon melyik kell. PVR vagy MCE vagy OtherHID, még erre kell rájönnöm.
Azért a segítséget köszönöm lassan de biztosan haladok.
(Esetleg .dat szerkesztő??) vagy a jó öreg gugli hátha valahogy csak ki dob valamit. Lipróbálom az összes idevágó szókapcsolatot.*p*
-
törölt tag
A hiba nem lehet a DX-ben, mert ezernyi más program meg működik hibátlanul. Még a TotalMedia is, ami elméletileg ugyan azokat az ArcSoft filtereket használja. Nyilvánvaló probléma az implementációban, ezen pedig csak a Leadtek sw mérnökei tudnának változtatni.
TotalMedia-ban, illetve az AVeRMedia sw-ekben nem találkoztam még csak hasonlóval sem, szóval nem rendszerszintű hiba.
-
bzoley
veterán
A FreeMake hibájának nem sok köze van a PVR2 hibájához. Mindkét szoftver működéséért annak fejlesztője felel. Mondjuk a PVR2 esetén talán nehezebb megtalálni az "elkövetőt", minden esetre az ő saruk, és az ő dolguk lenne javítani a hibát, ha foglalkoznának még vele egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest