- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
üdv
Jelenleg egy Pinnacle PCTV Analog Pro PCI kártyám van, amit szeretnék lecserélni vagy egy TV2000XP Expert esetleg Global kártyára. Szerintetek érdemes a csere?
Egy dolog nagyon érdekel a Leadtek kártyákkal kapcsolatban, mégpedig a hang megoldása, mert a mostani kártyámnál nem kell a line-int bedugni, sőtt még össze sem kell kötnöm a hangkártyával a tv-tunrt, mert PCI-on átmegy a hang, persze itt is lehet kábellel összekötni de teljesen fölösleges!
Azért lenne fontos, mert gyakran használok mikrofont a kártyám pedig Sounblaster X-FI Xtreme, amin egy flexi jack csatlakozó van, tehát optikai bemenet, mikrofon bemenet, és Line in bemenet egyszerre sajnos nincs külön line-in. -
4d
aktív tag
Sziasztok. bzoley vagy más nagy tudású hozzáértőtől kérek szépen infot azzal kapcs h a jelenlegi Xp Expertemet érdemes-e lecserélni a dv2000-esre? konkrétan tud-e a dv2000 hardveres kódolást? Előre is köszi, szép napot!
-
Tibiajax
nagyúr
Fasza. Pont-tal csináltam, nekem ugy nem ment. De este ujbol megprobálom, bár már párszor nekifutottam..
Még egy kérdés: változtatok adott csatornánál a szintelitettségen, apply, és ok. Elváltok másikra, vissza, és megint default képem van, de a csuszka persze jo helyen van. Hozzáérek a csuszkához, rögtön jo.Csináltam azt is, hogy miután beállitottam, kreáltam profilt, apply, el-vissza, és megint suxx. Ezt sem értem annyira...
Igazábol, ez a két nagy dilemmám van a pvr2-vel kapcsolatban, ezeket kéne valahogy helyre tennem. -
Tibiajax
nagyúr
PVR2-höz tudtak-e vmi jó megoldást csatornalista-szerkesztésre? Gondom az, hogy csat aut.keresést tudok végigzörgetni, utánna szeretném vmilyen szinten szerkeszteni a sorrendet. Van-e ehhet vmi külsö progi, v pvr-en belül hogyan oldható meg?
Másik gondom, hogy nem tudok manuálisan frekvenciát megadni. Jobbgomb után ott az add frequency ugyan, de nem változtatja át arra amit megadok. -
amosh
csendes tag
Sziasztok. Nekem egy dtv2000h jelű kártyám van de hátha Ti is tudtok segíteni. Az a gondom, hogy a vétel mindíg szemcsés, a csatornák többsége csíkos is. Emellett hiába keresek egyszerűen nem talál meg bizonyos adókat..nincsenek nagy igények de olyanok nem jönnek be mint m1 m2 RTLKlub TV2. Szóval egy kicsit zavar. Ha van valakinek erre megoldása akkor légyszi segítsen.
[Szerkesztve] -
Ygg
senior tag
Tud valaki segíteni?
UPC direct-es jelet be lehet vadászni rajta?
Próbáltam scart-RCA kábellel, a kép bejött zöldben, hang nincs...
Ez valami UPC-s védelem?
Meg lehet ne oldani?
Kösz! -
AttyVin
aktív tag
válasz
#65675776 #2062 üzenetére
Persze, különben minek kapcsoltatnám ki, ha csak kevés idő van két felvétel között...
80-90 %-os valószínűséggel fennáll a hiba, néha - teljesen rapszódikusan - pedig mindent ''jól'' csinál.
Inkább úgy tűnik, hogy nem az a baj, hogy nem kapcsol vissza a készenlétből, hanem pont fordítva, nem kapcsol ki.Többször akkor értem haza, amikor a gép működött - egyébként sleep-ben kellet volna lennie - és az a WinFast panel látszott, amivel a távirányító működik. Ha rákattintottam az egérrel a panel bármelyik részére (nemcsak a gombokra) már ''tudta'' a dolgát és kikapcsolt. Utána, amikor kellett a következő felvétel elindult csak az előzőt hagyta ki....
Üdv, AttyVin -
1010
őstag
neked scart rca átalakitó kell
-
Zsol
csendes tag
Sziasztok!
Ha videót összedugok Experttel, akkor tudok szerintetek rögzíteni?
Most próbálom, de nem találja, mint csatornát... :/ -
1010
őstag
nekem expert van és letölöttem a pvr2 programot hozzá
müködik is de nagyon kezlhetetlen
valakinek nincs meg az utolsó pvr néző progi
amiben a tim shift működik rendesen és nem lp ki 30 perc után? -
AttyVin
aktív tag
Kedves Fórumozók!
Lehet, hogy már volt róla szó, de nincs sok időm végigböngészni mind a 2000 hozzászólást...
Kinek van ötlete arra, hogy miért van az, hogy a beprogramozott műsorok felvételekor, ha közöttük ''Készenlét'' üzemmód van beállítva, átlagosan csak mindig másodiknál indul el a felvétel (néha jó), a közteseket egyszerűen kihagyja a rendszer és a végén jelzi is a felvételi listában, hogy hiba történt.
A rendszer:
P4 3,0 GHz - VIA P4M800 Pro - WinFast TV2000 Expert - WinFast PVR2
Üdvözlettel
AttyVin -
kelepce
tag
Újabban az xmltv nem olvassa be a teljes napi kínálatot. A Port.hu oldalán az ''Esti műsorok'' sáv alatti rész hiányzik minden nap és minden adónál. A program jó, eddig is ezt használtam. A Port-nál megint variálnak? Ötlet?
-
Thomas16
tag
hi all!
van 1kis problémám a Winfast TV2000XP Expert tv tuneremmel.
xóval, mikor elkezdem telepíteni ezt a hibaüzenetet írja ki:
Not Supported! -;;2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254
szeintem az xp-mel v baja, de ez csak tipp!
vki tud nekem ebben segíteni??sürgöss lenne!!előre is thx!
Üdv:Thomas -
törölt tag
-
Rönó
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni ugyanis a PVR2 újra megmakacsolta magát. Szóval az a helyzet hogy bekapcsolás után megjelenik a PVR2 skinje, nem jön be rajta semmi, az összes gomb inaktív, és kb. 40 mp után ki is lép minden hibaüzenet nélkül. A sima PVR tökéletesen megy. Próbátam újratenni majd más verziójúra cserélni a PVR2-t, próbátam újratenni majd más verziójúra cserélni a drivert, drivercserekor a registry-ből is kitöröltem a Leadtek bejegyzéseket de semmi változás! Régebben is csinálta már ezt egyszer de akkor a registry törlés segített. Most ez sem! Ha valakinek van valami ötlete hogy mit lehetne még elkövetni vele hogy újra működjön a PVR2 az kérem ossza meg velem! Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Rönó -
Rapidus
tag
Senki sem látogatja már ezt a jó kis topicot?
-
Rapidus
tag
Sorry, ha már volt róla szó, de nem találtam ilyet:
A csatornaváltáskor egy erőteljes pattanó hangot hallok. Van ilyen másnál is, és ha létezik megoldása mi az? -
Rapidus
tag
Mevan az Expert
K*rva jó, gyönyörű kép, csatornakeresésénél mindent elsőre megtalált, ami nálunk -UPC- kb. 40 magyar adót jelent. Full dobozos kivitelt vettem (5k volt), így mindene megvan.
Felvétel is oké, ezt mpg2 jó minőségben próbáltamm elsőre, itt majd még próbálkozom.
Szóval most:
Egy kép:
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
Hali hozzáértők! Haverom megbízott TV tuner vétellel, milyet vegyek neki? A keret 8k körül! (lehet használt is, sőt ez a jobb.
Expertet néztem ki neki) Más!
Van nekem otthon egy USBs tunerem! [link]
Bedugom T-kábeles koaxot és nem ismer fel egy csatornát sem! (Csak ki akartam próbálni, hogy műkszik-e) Ötlet esetleg? Teljes scan már megvolt!
Üdv.: Robe
[Szerkesztve] -
-
Tibiajax
nagyúr
-
Rapidus
tag
Sziasztok!
Nekem régebben volt már egy Leadtek Winfast TV2000 XP Expert tunerem, ami nagyon jó kis kari volt, talán ennek köszönhető, hogy most megint pont ilyet akarok venni.
Tudna valaki egy működő linket adni használható (azt nem tudom ez a legújabbat jelenti-e) driver, és a topicban említett PVR2 2.0.2.6 ügyben? Előre is köszi! -
bzoley
veterán
válasz
Stirlitz #2040 üzenetére
Ha az Expertet veszed alapul(mint ahogy a legtöbb PH!-s teszt is hozzá hasonlít), akkor a Global is ugyanannyit teljesít, felépítése, képminősége ugyanaz, ezért is a legjobb vétel, de ugyanez vonatkozik a PxTV1200-ra, és a PxPVR2200-ra is. A PVR3000 építésekor más szempontokat vettek figyelemnbe. A lehető legjobb minőségre törekedtek, és ez alapján lettek összeválogatva a felhasznált alkatrészek. Ezzel szemben a többi szabványosnak mondható, és hozzák az Expertnél megismert minőséget. Mindegyik kártya használható Vista-n(32- és 64bit is). Nálam sincs gond.
Mióta net létezik, a txt nem fegyvertény, de sokan mégis szeretnek kiakadni rajta
A tévéműsor meg kéznél van amúgy is. -
Stirlitz
senior tag
PCI-E gondolom a jövő, de fontos lenne a jó kép és hangminöség, hiszen tv adásról van szó. Gondolom Xp sem lesz örökké, ezért Wista támogatottság is szempont. Nehéz döntenem. Ezek alapján? Értelmes határok közt, nem a pénz az első szempontom. Olyan idötálló minöségi tunert szeretnék, amilyennek az Xp expert bizonyult. Teletextet a 7év alatt, amióta tunerem van, ha 5ször néztem
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Stirlitz #2038 üzenetére
Attól függ, mennyi lóvét szánsz rá. A géped megvan hw-es tömörítés nélkül is, így a PVR3000-nek csak az ''extra'' kép-, és hangminősége jelent többletet. Teletext persze nincs. A célnak akár egy Global is megfelelhet, vagy a PCI-E-s kártyák valamelyike. De ha a pénz nem akadály, akkor persze PVR3000.
-
Stirlitz
senior tag
Megtettem. Köszi a tanácsót, nem oldotta meg. Csak azért idegesitő ez a dolog, mert ha én beállítom a hangerőt a keverőpultban, akkor jó. Ha újrainditom a gépet, megint néma. Gyakran veszek fel úgy, hogy nem vagyok a gép elött, amikor az idözitve elindul. Kigondoltam azért a megoldást, berakok egy régi sb128 hangkrit még a gépbe, azzal nem volt ilyen probléma.
Bzoley tedd a szívedre a kezed, és adj tanácsot légyszíves. Melyik új tuner karit vegyem? A 3000es az én tippem, de kiváncsi vagyok a te személyes választásodra.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Stirlitz
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon tudom, hová írjam, talán Ti tudtok segíteni. Ha felvételt készítek, a felvétel hangerejével van komoly gondom. Vagy nincs hang, vagy nagyon hangos, torzit. Pár hete cseréltem komplett gépet, és az alaplapi hangkártyát(Abit AN52) használom, ami egy realtek hd audio. Ennek van egy külön beállító panele, ahol lehet a felvételi hangerőt állítani, de nem jegyzi meg a beállítást. Hangkártya driver legújabb. Találkozott már valaki ilyen problémával? Bármi ötlet érdekelne. Előre is köszönöm!
A program a DTV legútolsó verziója. Azért DTV, mert nagyon szeretett xp expert karim, a régi gépel együtt elkerült tőlem, és az új leadtek kari még nem jőtt meg. Helyette egy pixelview play tv pro van addig is. És a PVR2 már nem müködik vele. Ellenben a DTV kitünöen kezeli, szép kép és hang minöség, plusz EPG is van. -
bzoley
veterán
válasz
Tibiajax #2033 üzenetére
Lehet, hogy csak a korábbi driver telepítésébe csúszott egy kis hiba, vagy egy registry bejegyzés okozta a gondot. Viszont a két driver felépítésében különbözik egymástól, és a rendszer más pontjához csatlakoznak(Stream driver - stream.sys[link], AVstream driver - ks.sys[link]
Utóbbi való a Globalhoz igazán, a korábbi csak a megjelenésig pótolta a hiányt, és fordítva is hasonló a helyzet. Az EagleXT-t régebbi kártyához használva nem lesz ugyanolyan a minőség, mint az eredetivel.
Amíg XP-t használtam, mindig Overlay-re volt állítva a program a kisebb erőforrás igyény miatt. Vista-n már nem igazán használható, így VMR9-re van állítva, de közben a gép is hozzánőtt a feladathoz. Így legalább képeket is lehet készíteni a programról.
Ja, és kössz!
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
Köszönöm szépen, megoldódott a dolog. Nem sz@roztam, új xp, a linkelt driver és az uj pvr2. Így már teljesen jó. Érdekes egyébként, hogy ílyen formán tud bekavarni a régi driver, hogy szemcsésebb lesz a kép, mintha a vételt gyengítené, v mifene.
De, jó lesz ez. Thx még1x, és ezúton gratulálok én is Neked Zoley a munkádért. (Már régóta figyelemmel kísérem, mint régi tuneres, de csak most jutottam 'idáig'..)
Még egy kérdés: a ''Renderer''-nél VMR9 vagy Overlay -t javasoltok? (nekem mintha a vmr-rel jobb lenne picit a kép, de nem tudom.) -
Tibiajax
nagyúr
Zoley, daa-raa,
Segítség kellene. Vagy 3 éve már leadtek tunert használok, egy expert-et, elégedett voltam vele. Mivel eléggé lementek most a uj winfast-ek árai, ezért beújítotam egy új globalra, gondolva, h ugyanolyan gyak., de ujabb revízió lesz, meg egy uj kártyám, alig vmi ráfizetéssel.
A gondom a köv: Lekaptam a pvr-t, és a drivereket, kártya csere, és xp boot. Jelezte hogy uj cucc, beadtam neki a legujabb drivert Zoley oldaláról (4.0.107.3212) és az uj pvr2-t (20225). Csatornakeresés, és elszomorodás következett, mert a kép határozottabban szemcsésebb, zajosabb a réginél. Nem volt (még) vészes, de láthatóan gyengébb mint az eddigi. Tegnap ment a gép utoljára, tökéletes volt a tv-képem! A kábel ugyanaz, minden, a jel erős (upc kábel, 2 készülék). Gondoltam, mindegy, felrakom a legujabb pvr-t, mivel addig is azt használtam, és nekem jobban bejön mint a 2-es. Ekkor a helyzet még rossabb lett, a kép még zajosabb lett, tisztára mintha a jel legyengült volna. (Nagyszobában a tv-n szép a kép, tehát nem szolgátató.) Tudtok valamit javasolni? Elcsüggedtem most kicsit. Miért gyengült a jel? Minden müködik jol amugy, hang van, felvétel is, de a ké az összes csatornánál legyengült, olyan, mintha eddig erősítővel ment volna a rendszer, és azt most kikapcsoltam volna..
Előre is köszönöm! -
bolvar
senior tag
sziasztok
fejemet adom egy tv tuner vételére.csak nemtudom milyenre.nem igazán értek ehez a szegmenshezajánlhatnátok valami nagyon jót
ár igazából nem számít.és e mellé lenne olyan kérdésem hogy fibernet a kábel tv szolgáltatója nemtudom van-e valakinek véleménye-e róla vagy digi tv-ről jobb lehet-e mint sima kábel tv-ről a felvétel?
előre is köszi a helpet -
törölt tag
-
ssolitude
őstag
Az új tuner driver működik, bár Vista egy kicsit önállóskodni akart.(TV2000Expert)
A 2.0.2.25-ös PVR2 leállításkor WFPWRBAR.SYS-re hivatkozva kék halált okozott, amúgy rendesen működött.
A 2.0.2.17 hibátlan. -
ssolitude
őstag
Létezik ehhez a kártyához Vista driver?
-
greenface
aktív tag
Sziasztok!
Winfast PVR2-t használok egy Leadteak Global kártyával.
Gondom az, hogy be van állítva az energiagazdálkodásnál, hogy X perc után kikapcsol a monitor, és ezt TV-zés közben is teszi. Rá lehet bírni vhogyx a progit, hogy bírálja fölül ezt, amikor fut? -
fradi81
veterán
Hali
A távirányítón ott van a Zz - elalváskapcsoló gomb. De ez csak készenléti módba rakja a gépet, helyette nem lehet a gép kikapcsolását beállítani rá? -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #2010 üzenetére
Inditsd el a WFWIZ.exe-t a \ProgramFiles\WinFast\WFDTV\ mappában.
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Ha véletlenül bezártam a gyorsindítási lehetőséget(a varázslót) az óra mellől, akkor azt hogyan tudnám oda visszavarázsolni? -
bzoley
veterán
válasz
RoyalFlush #2006 üzenetére
Ennyi. És az a 10k, inkább 5k.
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
válasz
RoyalFlush #2004 üzenetére
Hardveresen vesz fel mpeg-be, tehát nem terheli a procit.
-
RoyalFlush
őstag
Mivel tud többet (+10k-ért) a Leadtek PVR 2000 mint a Leadtek WinFast TV2000 XP Expert?
-
fradi81
veterán
Nálam az ashampoo firewall miatt nem tűnt el a vezérlőpanel teljes képernyőn.
-
LuXAA
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is a fent emlitett tvtunerem van, vegigkuszkodtem mar sok probleman (nem volt szep a kep, nem volt hang felvetelnel, stb.), de a forum alapjan minden megoldodott. Most mar csak egy problemam van.
MPEG2-ben tokeletesen vesz fel, minden OK. Viszont en 5-6 oras felveteleket akarok csinalni, es azt szeretnem, hogy egybol tomoritve legyen. Felraktam a komplett Divx 6 legujabb verziojat (nem csak a codec-et), es rogzitesnel ezt irja ki:
Video folyam nem rogzitheto. A beallitasok:
Video kodek: Divx 6.6.1 YV12 decoder, 720x576, Progressive, MPEG Layer-3
Mi lehet a problema? Mar Xvid-del is probalkoztam, azzal is ugyanez.
Az oprendszerem: Vista x64.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vicces videók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest