Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
válasz
üzenetére
Tök jó, épp az azonnali kérdések topicból irányítottak ide hogy ezt a lejátszóban és a TV néző progiban kell kilőni

Energiagazdálkodásnál már mindent letiltottam: alvó mód, HDD kikapcs, hibernálás, hibrid hibernálás, képernyővédő nincs, és mégis átmegy a gép alvó módba 20 perc után (se kép se hang), aztán mozgathatom az egeret és visszajön.
Előző telepítésnél minden tök jól működött, csak akkor lépett sleeep módba ha nem ment semmi multimédiás alkalmazás, sajna az alaplapcsere után az új hangkarival összeveszett a TV tuner, nem volt más hátra mint újrahúzni. -
törölt tag
válasz
kriszms
üzenetére
Pedig az ott levő driverrel hibátlanul működik a tuner. Nem bízd rá az automatikus telepítőre. Csomagold ki a telepítőkészletet, és telepítsd fel a drivert minden eszközhöz kézzel az Eszközkezelőből.
Prego: Nincs benne ilyen beállítási mód. Tiltsd le az automatikus Sleep-et.
BigBlackDog: Érdekes hiba, magam még soha nem találkoztam vele. Pedig már ~3 éve csak Sleep-be szoktam levinni a gépem, nem szokásom kikapcsolni.
-
Prego
senior tag
Tudja valaki hogy a WinFast PVR2-ben hogy kell beállítani azt hogy ne álljon át a számítógép sleep módba, miközben TV-t nézek?
Köszi -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
PxDVR3200H kártyámmal a következő a problémám: a gép készenlétből való felébresztése után (billentyűzetről vagy egérről ébresztem fel) kb minden második alkalommal automatikusan elindul a PVR2. A gép persze úgy volt elaltatva, hogy nem futott a PVR. Hogy lehetne ezt megszüntetni? -
kriszms
csendes tag
Sajnos amit innen szedtem xp re valamiért nem jó egyik se. egyébb ötlet?
-
törölt tag
-
kriszms
csendes tag
Az oké, de honnan szedjem le, hogy jó legyen linkeld be léci.
-
torogyuri
aktív tag
nekem olyan problémám van hogy hiába nyomkodom az "A" billentyűt a legújabb PVR-ben nem vált BG/DK között. Mi lehet az oka?
-
kriszms
csendes tag
Sziasztok!
Az OS XP sp2 -es . A drivert már rengeteg helyről szedtem le, különbőző verziókban..
Amikor felismeri az xp, akkor kézileg beállitom a foldert ahova leszedtem, és onnan telepiteném, de nem találja meg..
Valami ötlet?Krisz
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
PVR2-ben csak Overlay módban lehet rendes 16:9-re kinyújtani a 4:3-ba "összenyomott" képet?
EVR-ben szebb a kép, viszont a 16:9-re való kinyújtás nem jó, mert nem egyenletesen nyújtja szét a képet.Jó lenne a jobbik módban kinyújtani a képet, mert a másik tényleg ronda minőség

-
kriszms
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémában kellene a segítségetek!
Kaptam egy WinFast tv 2000 Xp tévékártyát (cs nélkül), 878A csipszettel. Magát a kártyát felismeri a gép (mint hardwert), de az illesztőprogramokat amiket eddig letöltöttem és felraktam, nem fogadja el, vagyis mindig két uj eszközt talál amire nem tudok jó drivert szerezni.
Ha tudnátok segiteni azt megköszönném!Krisztián
-
bucilali
aktív tag
Hali!
Megoldottam a 4 GiB ram PVR3000 delux problémámat.
Feltettem az A8N-SLI lapomhoz a "legújabb" BIOS-t, ami ha jól néztem 2007-es
Memori remap bekapcsolás, és megy minden mint a karikacsapás. 4 GiB használható és a tunerkártya is szuperül megy.Okulásul, hátha valaki beleszalad ugyanebbe a gondba.
Üdv: bucilali
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szóval összehasonlítod egy analog és egy digitális felvétel képarányát? Nem csoda, hogy eltérést tapasztalsz.
Megoldásnak esetleg az van, hogy letiltod a fix képarányt, és Video nyújtás. Bár a mostani megoldással az is tud érdekes dolgokat produkálni.
-
joecontra
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Milyen forrásból veszed az adást? Nagyon szép képe van.

Üdv,
J -
Motion_Blur
félisten
válasz
whisperity
üzenetére
-
whisperity
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A beállításoknál a képlopás minőségét maximálisra állítottad?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
WinFast TV 2000 XP-vel
Most azt néztem hogy ha nyomok egy print screen-t és lementem a képet, akkor 720x576 helyett kb. 780x576-os képet kapok és itt normálisnak tűnnek az arányok (pl. arcok).
Szóval hiába kapom a full frame-et, a PVR2 összenyomja 720x576-ra amikor lopom a képet.
mod: egyébként ahogy nézem sztar.com-on, a legtöbb képet 785x576-os felbontásban töltik fel

-
törölt tag
válasz
whisperity
üzenetére
És a hang a vonalbemenetre van kötve?
-
whisperity
tag
válasz
üzenetére
Újratetelepítettem a rendszert, működik a videó felvétel, csak hangot nem vesz fel.
Pedig úgy van beállítva, hogy:
Analóg videó eszköz: WinFast TV2000 XP Expert WDM Video Capture.
Analóg audió eszköz: Vonalbemenet (VIA High Definiti
Lejátszó eszközök: Hangszórók
Audió vezérlése: Vonalbemenet
Felvételi eszközök: Vonalbemenet (VIA High DefinitioMiért nem vesz fel hangot? Analóg felvételi profil: MPEG-2 Jobb minőség-et használok, de a többi sem vesz fel hangot.
Mellékesen, ez integrált hangkártya. Két mikrofont használok, egyet hátulra egyet pedig elölre dugva. A hangszórók párhuzamos módban vannak (hátsó és elülső is szól egyszerre).
A másik, hogy a programok (pl. TeamSpeak 2, de a beépített hangrögzítő is) addig nem érzékelik az front panel mikrofont, amíg nem indítom el és állítom le a PVR2-t (indításnál pedig az pattan egyet.. ilyen pukkanó hangot ad a hangszóró)
-
szumo
senior tag
Megvan!!!!!
Az open swichert, beállítottam egy olyan gombra, ami van az én távirányítómon is, és így sikerült visszaállítani a távirányítót.
(#7074) bzoley: próbáltam, úgy hogy minden file legyen törölve, de úgy sem állt délután helyre, meg kiresetelni is próbáltam az RCConfogot. De most sikerült, és öröm, és bódogság van.
-
szumo
senior tag
válasz
üzenetére
Hát egész nap próbáltam valamit csinálni, de nem jött össze.
Egy úgymond hagyományos fehér távirányítóm (y04g0024) van. Közelről vesz néhány parancsot, a jelfogó, de nem a megfelelőt, ami a gombhoz lenne rendelve.
A legszörnyűbb, hogy ha éjszaka nyomogtam el, és nem tudom visszacsinálni, pedig a kmplayer-t is olyan jól hozzá állítottam, nem tudom az ágyból majd kikapcsolni a gépet.
Az megoldás lehet, ha kölcsönkérek egy fekete távirányítót?
-
törölt tag
válasz
whisperity
üzenetére
Ha kodekpakkot raksz fel, akkor ne is csodálkozz semmin... Semmi szükség ezekre a szutykokra. Csak az legyen fent, amit használsz. Felvételre teljesen jó a PVR2-ben levő MPEG2 codec.
Driverből tökéletesen megfelel az, ami a Leadtek oldalán fent van.
szumo: Próbáld meg a Wizared-ban etiltani, majd újra engedélyezni a távirányítót. ÉS természetesen letiltani az MCE módot.
-
szumo
senior tag
Üdv!
Tegnap este kikapcsoltam a távirányítóval a tunerkártyát, ma meg bekapcsoltam, de már se csatornát váltani, se pedig hangerőt állítani nem tudtam.
Megnéztem, az infra jeladó nem húzódott ki, az elem sem merült le a távirányítóban, mert kicseréltem már vadi újakra.
Valaki valami ötlet?
A múltkor is hasonló miatt kellett újrarakni, amikor a nyújtásos gondom volt. -
whisperity
tag
Sziasztok. Annyi lenne a kérdésem, hogy van egy WinFast TV2000 Expert tunerem, viszont a kodekekkel (így a felvétellel) is szépen besültem. Tudnátok egy jó, működő kodek packot és működő drivert mutatni

Windows 7 Ultimate x64 (Service Pack 1) van a gépemen,
Asus M4A78L-M LE alaplap (integrált VIA hangvezérlővel) -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A bal oldaliak mivel készültek?
Egyébként azért van "bentebb" a te kártyáddal, mert a PVR2 a teljes frame-et megjeleníti, nem vagdal le belőle egyik irányban sem.
-
Motion_Blur
félisten
Van egy kis probléma, feltöltök két képet:
Mindkét esetben a jobboldali kép az általam lőtt. Látszik hogy a másik képhez képest nem stimmel a képarány, pedig mindkét kép mérete 720x576p. De az én képeimen kijön az arcon hogy össze van nyomva a kép. Érdemes megnézni a csatorna logo-ját, az én képeimen mennyivel messzebb van a kép széléhez mint a hasonlított képeknél.
Mit tudok ez ellen tenni?
-
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
EVR ajánlott, főleg Win7-en. A legújabbakat nem, próbáltam, de a korábbiakkal a hw gyorsítás nem volt ajánlott, mert fagyott tőle a PVR2. A minőségre amúgy sincs hatással.
A minőséget itt leginkább a szolgáltató befolyásolja, sokat nem lehet változtatni rajta. -
Motion_Blur
félisten
Üdvözletem!
Van egy PxDTV 2300H kártyám már jó ideje, eddig analog-on néztem az adást, de egy barátom rámutatott, hogy DTV-n is lehet nézni pár csatornát.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne a legjobb minőséget elérni?
Gondolok itt a megjelenítési módra (EVR-en van), és a hardvergyorsításra (most bekapcsoltam).
Előre is thx!
-
törölt tag
Megjelent egy új driver 3200 H-hoz. Nem tudom mi újdonságot hozott , de feltettem

Ehh elnéztem a dátumot 2010-es
-
Bib
őstag
Sziasztok! Az xmltvupdate helyett van valami megoldás a műsorfüzet pvr2-be való bevarázsolásához? Imádtam ezt a funkciót,nem szívesen válnék meg tőle.
köszi -
bucilali
aktív tag
válasz
üzenetére
Hali!
Közben a következő helyzet állt elő: Megy a tuner gyönyörűen akkor is, ha benn van mind a 4 GiB ram, de csak akkor, ha letiltom a BIOS-ban a H/W 4G Remapping...-ot. Így viszont azt írja ki, hogy a 4 GiB-ből 3 használható.
Van ott egy S/W 4g Remapping is, azt engedélyeznem kellett.Itt tartok jelenleg. Így valami ötlet?
Köszi és üdv: bucilali
-
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Meghalt az eddig használt TV tunerem.
Tudnátok ajánlani egy megbízhatóbb analóg (esetleg hibrid) Leadtek tunert, ami max 10e-ből kijön.
a konfigom:
Windows7 32bit
C2D E7500 (2,93GHz)
3 giga ram
SB X-Fi XtremeKöszi előre is!
-
bucilali
aktív tag
válasz
üzenetére
Felmentem a Leadtek honlapjára, kikerestem a pvr3000-t és ezt adta ki w7x64 hez.
Nem hinném, hogy ez lenne a problem, hacsak nem orvosolja a 4GB vs. pvr3000 gondot.
De megpróbálom az általad linkeltel.Ugyanezt szedtem le. A kicsomagolt fájl tulajdonságainál, a részleteknél írja az általam írt verziószámot.
-
bucilali
aktív tag
Hali!
Lenne egy kis gondom. Ma üzemeltem be egy PVR3000 Deluxe tunert. Eddig 4x1 GB ram volt a gépemben, amivel egy 2000 XP Expert kari ment kifogástalanul. A hardveres kódolás miatt váltottam a PVR3000-re. Azonban a kari nem akar menni a 4gb ramommal, kénytelen voltam kivenni egy modult. Így tökéletesen megy a masina, a 4gb-tal már induláskor kékhalált dobott.
Van valami ötletetek az ügyre?
Üdv: bucilali
-
-
dbius
veterán
Igazad volt, leszedtem mindent, ami fel volt telepítve, majd újratelepítettem a legújabb PVR2-t és a drivereket is, azt, amit linkeltél.
Ahogy nézegettem, nálam a WU által felrakott driverek (is) okozhattak kavart a rendszerben!
Most működik a rögzítés, ugyanúgy, mint XP-n

-
bzoley
veterán
Szerintem először dobd ki azt a doksit, x64-hez készült, aminek amúgy sincs sok értelme. Drivernek használd a hivatalos Vista-s drivert, vagy ezt a Win7-est, valamint egy PVR2-t, ami nem baj, ha frissebb. Felvételnél dvd, vagy hw dvd profillal próbálkozz először, esetleg módosítsd a felvétel célmappáját. Sikertelenség esetén szóba jöhet még admin mód, kompatibilitási mód.
sid87:
Megjelenítést állítsd át VMR-re, de inkább EVR-re. -
dbius
veterán
Van itt valaki - rajtam kívül - akinek még PVR2000-es tunere van és Win7 (x86) alatt próbálja használni?
Vagy bárki, aki tudna tanácsot adni az alábbi probléma megoldásában:
Az a problémám, hogy nézni tudok ugyan csatornákat, de felvenni nem tudom őket. Beállítások elvileg rendben vannak, de amint elindítom a felvételt, a számláló pörög, de fekete marad a kép és nem is jön létre a fájl, amibe mentené az adást (még 0 byte mérettel sem).
Ez alapján próbálkoztam: [link] 3. oldal, 24. hsz, van egy docx, amiben lépésről lépésre magyaráz
Egyébként valahogy nem lehetne használatba venni a kártyát a Win7 XP módjában az XP-s driverekkel?

-
sid87
senior tag
lenne egy problémám:
miután újra tettem a win 7et, a pvr 2000 progi kikapcsolja az aero felületet.. nem értem mi ütött bele. tipp?
-
törölt tag
Nem erre gondoltam. Természetesen nem szándékozom 4:3 adást 16:9 módban nézni mivel az nyilvánvalóan torz lesz. A 16:9 adásoknak EVR üzemmód esetén nem tökéletes
a képaránya mert enyhén torzítottak (de nem olyan durván mintha egy 4:3 adást nyujtanák erőszakkal 16:9 arányúra). Az "eagle eye" helyett nekem "human eye" opció is kellene. -
bzoley
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ellenőrizd a kábelezést. Ez csak képminőség miatt.
A tuner működéséhez meg ezt. -
Sziasztok, problémám van egy leadtek tv kártyával. Pontos típusát nem tudom, csak sejtem a kép alapján. Letöltöttem egy drivert hozzá, és fel is ismerte, de elég rossz minőségű képet adott (kb mint egy szobaantenna), volt olyan csatorna ahol fekete fehér volt. Viszont a következő rendszer indításkor már fel sem ismerte a kártyát. Ezek szerint mégsem a jó drivert telepítettem. Erről a kártyáról lenne szó:
1 -
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
A hivatalos válasz ez(amennyiben Bob hivatalosnak tekinthető):
"You can disable/enable the video stretch function by “F5”."Az anamorph csatornákra hivatkozva (pl.: Spektrum néha), hogy nyújtva kell nézni a képet ahhoz, hogy normálisan jelenjen meg, de az új "itelligent zoom" teljesen elcseszi a képet, és szeretném kikapcsolni. Haonló kaliberű válaszra számítottam, ezért megjegyeztem, hogy a VMR megoldás sem gyere be.
De ez a válasz azért sokat elárul. -
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem te valamit keversz. Ha 16:9-re nyújtod a 4:3-as képet, sose fogsz kört látni, függetlenül attól, hogy van-e új funkció, vagy nincs. 16:9-es képet meg nem kell nyújtani. Kivétel lehet ez alól az anamorph kép, de az elég ritka. Ott valóban hátrány lehet az eagle eye.
-
törölt tag
EVR módban nálam is torzít a kép ez főleg a 16:9 adásoknál zavaró. Overlay módban minden tökéletes csakhogy a WIN7 alatt ilyenkor az asztal az aeroról átvált normál megjelenítésre.
Remélem ki fogják javítani ezt a hibát vagy legalább kikapcsolhatóvá teszik majd ezt a "szolgáltatást", mert szeretném a köröket újra köröknek és nem tojásnak látni.
-
törölt tag
Köszi, hát én ha lehet 16:9-ben szeretem nézni

-
-
törölt tag
Korábban volt aki panaszkodott az EVR-re fórumon, akkor nekem nem volt vele gondom, most viszont mióta újra telepítettem a Win -t és új PVR2-t tettem fel, ha EVR-en van a kép teljes képernyőn torzít, olyan mint ha domború tükörben nézném kicsit

Szóval most Overlay Mixer-rel vagyok kénytelen tévézni.

-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
létezik-e valami ajánlott leadtekben:
pci, hardveres mpeg2 rec, és dupla analóg tuneres?most a htpc-m 2 pci-ában van pvr 2000 magas és egy pvr3000 low profle. de túl közel van a passzív vga hűtőbordájához. szétfűti, és félek, hogy nekiér a nyák hátának, és rövidrezár valamit. tehát ezeket váltanám ki.
kisebbik atx, nincs több pci, hogy lejjebb rakjam. és a vga-ra is rátennék valami izmosabb bordát. (nem gányoltat, ami most van...)
most így néz ki a rakás:

-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Alaplapot cseréltem, Asus MA87TD/USB3-ra, és ezen nincs analog audio csatlakozó. Hová dugjam be a kártya hangcsatlakozóját? (TV2000 XP Expert). SPDIF van a lapon, a kiosztás is megegyezik, de akkor gondolom a hátlapi spdif-be kellene dugnom valamit hogy szóljon. Vagy át lehet irányítani a jack kimenetekre? Hülye VIA hang...
-
Croft-21
őstag
Valaki megtudná mondani h milyen beállításokkal kéne fölvennem xboxról videót, hogy ne legyen szellemképes a [link]
A tuner 720x480ba tud max rögzíteni, de én felkonvertáltam 1280x720ra, persze így kockás meg homályos. Talán 4:3ba kéne konvertálnom? -
azbest
félisten
válasz
bucilali
üzenetére
2 magos procid van a leírtakból következtetve. Sajnos ismert driver hiba, sokszor előkerült már: [link] Írj a leadteknek hogy javítsák ki, talán ha elég sokan írnak akkor ennyi év után kijavítják/kijavíttatják. (kár hogy elég kevéssé hiszek már ebben, ha eddig sajnáltak rá egy órányi munkát)
-
bucilali
aktív tag
Hali!
Lehet, hogy rossz topicba írom az észrevételem, ne kövezzetek meg...
Win7 ulti x64 rendszeremben pvr2-vel használok egy xp expert kártyát. Általában sima tv nézés közben a prociterhelésem 9-10%. Néha azonban 50-55% terhelést okoz a pvr2 ugyanolyan körülmények között. Ha bezárom, és újraindítom, 3-4 újraindítás után ismét az alacsony terhelésen működik a rendszer kifogástalanul. Magas prociterhelés esetén a tuner képe is szaggat. (4 GB ram van a gépben, biztosan nem kevés)
Ha van ötlete valakinek, ne kíméljen.
Köszi és üdv: bucilali
-
azbest
félisten
válasz
Szabacs
üzenetére
Egy pxdvr3200h-val próbálom fogni a mindigtv és a mindigtvextra adásait. A mindigtv gond nélkül működik, az extra ugye kódolt. Van arra mód, hogy az extrát is dekódolja a kártya hardveres vagy szoftveres úton?
Egy smartkártya olvasó kell hozzá, a HomeSys programcsomag és egy előfizetői kártya.
Más softcam-et használó programmal is működhet, de ezt magam is próbáltam.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Üdv!
Egyik ismerősöm tunere érdekes dolgot művel. TV2000 XP Global kártyáról beszélünk (nekem Expert van, és nem tapasztaltam még ilyen hibát), kb 5percenként ha az ember tévét néz, és közben (mint általában) nem használja a gépet, akkor eltűnik a hang, és csak a hangerőikonon kattintva jön vissza ismét. Más lejátszóknál nem tapasztalható a hibajelenség, csak a tuner használata esetén, PVR2 van fent rajta, amiből próbáltam már más verziót is. A gép frissen telepített, én csináltam meg neki, első használatnál rögtön jelentkezett a hiba, 32bites win7 van rajta.
Találkozott-e már valaki hasonló hibával, illetve mi okozhatja? Én először látatlanba energiatakarékosságra tippeltem volna, de nem..
-
Szabacs
tag
Sziasztok!
Egy pxdvr3200h-val próbálom fogni a mindigtv és a mindigtvextra adásait. A mindigtv gond nélkül működik, az extra ugye kódolt. Van arra mód, hogy az extrát is dekódolja a kártya hardveres vagy szoftveres úton?
Köszi
-
törölt tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Maga a tömörítési eljárás nem annyira komplex, mint az MPEG1 Audio Layer3 (azaz mp3) esetén. De magasabb bitrate-et szokás használni. Plusz mp2 esetén nincs joint stereo és intensity stereo, szóval nincs lehetőség a fázisinformációk elpusztítására (ergo az eredeti hangsáv térhatása jobban megmarad). Az mp3 sokkal több mindent eldob az eredeti hangsávból, mint az mp2 (magasabb a veszteség). Szóval a végtermék minősége nem változik, sőt, bizonyos szempontból még jobb is.
Egyébként meg iparági szabvány az mp2 (mindig is az volt), míg az mp3 nem az (soha nem is volt).
Mp3-mal semennyire sem lennél előrébb. A PCM már más téma, de felvételre nem nagyon támogatja sok minden. Emellett ha tévéből akarsz felvenni, akkor még csak értelme sincs. Régebben is csak azért volt értelme azt használni, mert a kódolása minimális erőforrásokat igényel, így gyengébb gépeken is lehetett rendesen felvenni.
-
törölt tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Ennyire problémás az mpeg2 hang?
-
geprombolo
őstag
válasz
üzenetére
Köszi.
Esetleg tudsz valami megoldást, hogy mejen PCM hanggal? Vagy egy olyan kodeket, amivel jó a kép is, a hang is, meg kevesebb helyet foglaljon, mint a DV?
A magam részéről Ulead Video Studióval dolgozom fel a felvett filmeket, annak nincs problémája az Mpeg2-pcm kombinációval. -
törölt tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Nem tudod beállítani, ez egy eléggé régi hiba. Pár tunert nem érint, de csak azért, mert azok kizárólag sztereoban működnek (PVR3000, PxDTV2300 H). Előbb utóbb csak javítják.
Azért nem találsz ilyen lehetőséget, mert az MPEG2 szabvány nem engedi. Illetve a PCM-et engedi bizonyos megkötésekkel. Viszont a dekóderek jó része nem tud mit kezdeni az ilyen stream-ekkel, ezért a legtöbb alkalmazás nem is teszi lehetővé.
-
geprombolo
őstag
Volna egy pár kérdésem a PXTV 1200-as karival, illetve a hozzá adott pvr2 progival kapcsolatban.
Az első az, hogy hol lehet (ha egyáltalán lehet) beállítani, hogy a progi induláskor sztereó üzemmódban legyen, mert mindig manuálisan kell beállítsam. A progit a tunerhez kapott lemezről telepítettem, verziója 2.0.3.18. A legjobb az lenne, ha automatikusan ismerné fel az adás audió módját.
A második kérdésem meg az, hogy a felvételhez nem találok olyan módot, ami az Mpeg 2 videót Mp3 hanggal, vagy PCM hanggal kombinálja. Régebben az Intervideo Windvr 3-at használtam, abban ez nem volt gond, de ha már van ez a progi a karihoz, akkor ezt szeretném használni, mert hát tetszik is! Szóval tud valaki egy megoldást, hogy legyen mp3, vagy pcm hang az mpeg 2 kódolás mellé? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Trollok komolyan
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, azért köszi