Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Futtasd újra a csatornakeresést, mert ugyanazok maradtak az ingyenesek (és az alapcsomag tartalma is változatlan). Az persze megeshet, hogy ha frekvenciát is cseréltek, hogy rosszabbul veszed valamelyik mux-ot. De akár az sfn mód miatt is lehet probléma - írj emailt az ügyfélszolgálatnak.Más is panaszkodik hogy a gi változtatás óta nemhogy javult hanem romlott a vétele.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
megtörtént a 'váltás' ami ugye azt jelenti hogy ingyen csak a retek klubbot és a csigatv-t lehet fogni. ez nem is lenne gond de azóta ilyen képminőséget kapok:
WTF?

-
bmatty
tag
Hello
Adott egy leadtek DTV1800H hibrid tv tuner. Gep takarotas utan nem talal egy digitalis csatornat sem es ha atalitom a video bemenetet analog adasra akkor ki irja a pwr2 hogy not responding es atalitja a CVBS video bemenetre. Mi lehet a hiba? Remelem tudtok segiteni.
-
törölt tag
válasz
i are robot
üzenetére
Hibridek vannak 10k körül/alatt is. Persze ha kell hw encoder, akkor már tényleg ~15k az induló ár.
-
i are robot
senior tag
Mint kiderült, a chipre is kell figyelni, hogy ne legyen bugos a drivere. Valahol írták is, hogy a driver bug és hiány nem mindig a kártya gyártójának a sara, hanem sokszor inkább a chip gyártója a ludas, egyébként meg ennél a kártyánál volt is konkrétan valami akadálya a 64 bites OS használatnak.
Ha kell a hardveres felvétel, akkor meg tényleg csak úgy fogod tudni használni a PVR2000-et, ha 32bites oprendszer gépbe teszed. Én is azért nem adtam oda üveggyöngyért még senkinek, mert van a háztartásban még egy régi masina, amivel röhejes, de tökéletesen működik, szóval régi VHS-ek digitalizálására még tudom használni.
Amúgy ha lett volna rá keretem, akkor valami hibrid kártyát, vagy USB-s cuccot vettem volna, amivel később a földfelszíni digitális adásokat is lehet venni, csak ezek 15e Ft körül vannak, és ennyit most nem szándékoztam rákölteni.
-
Suba53
csendes tag
válasz
i are robot
üzenetére
Köszi, de a PVR-nél pont a hardveres felvétel az a tulajdonság, ami miatt annak idején vettem. Valószínűleg azt fogom csinálni, hogy a PVR-t átrakom a tartalék gépbe, azon amúgy is 32 bites rendszer megy, a 64 bites gépbe meg beszerzek egy jóáras analóg tunert, amihez van 64-bites driver. De ezek szerint az nem a "Global" lesz.
Addig a pár évig, amíg még a kábelen jön az analóg csomag, megfelelő lesz. Aztán ha végleg áttérnek a digitális adásokra, úgyis kidobhatjuk az egészet a szemétbe. Mondjuk a PVR-t akkor is megtartom, mert VHS digitalizálásra esetleg később is igény lehet.
A Leadtek meg bekaphatja. Szerintem tudatosan nem készíti el a drivert, mert neki az az üzlet, ha új motyót vesz az ember.
-
azbest
félisten
válasz
i are robot
üzenetére
talán erre gondolsz: [link]
bár nem tudom ez jó e hozzá. -
i are robot
senior tag
Nekem is van egy ugyanilyen kártyám, és még 2 évvel ezelőtt találtam hozzá valami drivert, amivel ment 64-bites Vistán. Már nem nagyon emlékszem honnan van, szóval linket nem tudok adni, de ha gondolod este át tudom küldeni, privátban megbeszéljük. Arra viszont számítsál, hogy a hardveres felvételt és a rádiót elfelejtheted, vagyis csak szimplán TV nézésre lesz alkalmas, és azt is úgy, hogy pl. nálam egy Q6600-ot folyamatosan 25-30%-ra terhelt. Ezért szereztem 1 hete egy TV 2000XP Globalt, hogy legalább ez utóbbit kiküszübüljem, de mint feljebb kiderült, nem éppen a legjobb megoldást választottam.
(De legalább olyan jóáras volt, hogy még így is megérte.) -
törölt tag
Aki kitalálta, hogy a teljesen eltérő chipekből felépülő PVR3000 drivere jó a PVR2000-hez, az nem komplett.
A PVR3000 teljesen stabilan működik minden asztali Win alatt.
Adler: A ts egy több mint tíz éves teljesen szabványos formátum, csak eléggé kevesen vették a fáradtságot, hogy támogassák. Persze van rá alkalmazás nem is egy, többnyire fizetőse. Ez pl ingyenes.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Van Nekem egy PxDVR3200 H kártyám. Vettem fel a digitális tuneréről egy műsort és .ts kiterjesztésű fájlt csinált. Ezt a fájlt mivel lehet szerkeszteni? Én az Edius 6.0.1 verzióval szerettem volna megszerkeszteni és dvd formátumra átkonvertálni. De már a beolvasás sem ment.
Lehet, hogy fel kell rakni az Arcsoftnak valami kódekket?
Válaszaitokat és a segítséget előre is köszönöm.
-
Suba53
csendes tag
Sziasztok!
Van egy PVR2000 kártyám, ami kifogástalanul ment XP alatt. A 32 bites Win7 alatt a 32 bites Vista driverrel is jó volt. Most váltottam 64 bites Win7-re, és eddig nem találtam megfelelő drivert hozzá.
A leadtek support oldalán nincs hozzá 64 bites driver.
Viszont egy netes fórumban azt olvastam, hogy a PVR3000 64 bites drivere jó hozzá.
Megpróbáltam felrakni, és érdekes módon a telepítés során azt írja ki, hogy a PVR2000-es drivert telepíti, de sajnos a végeredmény nulla.Itt többen is említettek fabrikált 64 bites drivereket a PVR2000-hez.
Ezekről elérhetőséget, linkeket esetleg tudnátok berakni? ( Vagy privibe. )
Kipróbálnám az ifjú orosz mérnökök munkáit, mielőtt végleg lemondok az eddig jól szolgáló kártyámról.A PVR3000-hez van 64 bites driver a Leadtek oldalán. Arról van valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
válasz
fradi81
üzenetére
PVR3000 Deluxe. Ha rendesen be vannak állítva a szűrői. De a Global szintjét szinte bármelyik SAA7136E-s tuner is hozza, sőt, még jobbak is képminőségre. És a driverükkel sincs gond. Mondjuk a mellékelt sw-en sok múlik. A presto! PVR pl ritka okádék képet produkál minden OS alatt. PVR2-vel nincs ilyen probléma, ahogy AVer MediaCenterrel és AVerTV-vel sem.
SAA716xE-s tunerek viszont nagyon is hajlamosak ferdén csíkozódni, de ezek nem is olcsó tunerek. Ahhoz képest nem nagy eresztés az analog képminőségük, sőt.
Ftomm: Az egy jó tuner, és ha minden igaz a fenti bug sem érinti. Ha értelmes áron jutsz hozzá, akkor jó vétel. De kábeles digitális vételt ne várj tőle, azt nem tud.
-
brd
nagyúr
válasz
NoMagix
üzenetére
Ha van digitális fényképezőgéped (ez akár egy mobil is lehet, nem a minőség a lényeg), akkor ki tudod próbálni a távirányítót: az elején van egy infravörös LED, ennek a fényét az emberi szem nem látja, de a digitális fényképezőgépek igen. Tehát a kamera elé teszed a távirányító LED-jét (mintha le akarnád fényképezni), és megnyomsz egy gombot a távirányítón. Ha az jól működik, akkor a kamera képén változást kell látnod.
-
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Van egy problémám, segítséget kérnék!
WinFast TV2000 XP Global kártyám van, kb 4 éve üzemel, megvagyok elégedve vele.
Tegnap estig hibátlanul üzemelt a távirányító is, de egyik pillanatról a másikra nem működött.
Gondoltam, lemerült az elem, ma kicseréltem, de semmit sem csinál.Kérdésem az lenne, hogyan tudnám kideríteni,, hogy mi a rossz, a távirányító vagy a tuner vevő?
Ha a távirányítóm rossz, külön lehet venni, vagy nem érdemes ezzel vacakolni?
előre is köszönöm a választ!
-
azbest
félisten
válasz
daginyomigec
üzenetére
Hogy kiderüljön, tényleg ez a hiba okozza-e a problémát, nézd meg a processzor terheltségét analóg tv nézés közben. Ha az egyik magot teljes terheléssel pörgeti a tévénéző progi (4 magosnál 25% körüli terhelést jelent ez), akkor tényleg az a hiba amiről beszéltünk.
Most valószínűleg a kártya digitális hangja van kiválasztva a pvr2-ben, azért akad a hang mert leterheli a procit a driver hibája. Ha átállítod hogy hangkártyán (line in) keresztül legyen hangja a tv-nek, akkor a hang folyamatos lesz. A kábelkorbácson van hang vezeték amit a hangkártyába kell dugni. Persze ettől még nem lesz tökéletes, mert a kép így is akadozik és a hanghoz képest kicsit el is lesz csúszva.
Ha ez a hiba, akkor gyakorlatilag nincs megoldás rá. A cx288x driver tartalmazza a hibát, amit a chipsete gyártó nem javít ki. Nekem is ilyen tunerem van. Úgy tudtam ilyen probléma nélkül haszánlni a tunert, hog lekorlátoztam windows-ban a rendszer memória használatát 2 GB-ra. De ennek semmi értelme, mert a többi memóriát nem tudjuk így használni.
A biztosabb megoldás, hogy a kártyát valakinek eladod/odaadod vagy átteszed kevés memóriás gépbe. Az erős gépbe pedig valami pci express csatolós kártyát teszel, mert azok nem érintettek ebben a hibában.
-
i are robot
senior tag
válasz
i are robot
üzenetére
Hahha, kicseleztem.
Gépindulás után a megjelenítés beállítás variálásával általában sikerül belőni minimálisra a proci terhelést (feladatkezelő szerint 0-2%), és ilyenkor nem kikapcsolom a PVR2-t, hanem a távrángató BOSSKEY gombjával rejtem el, így még a tálcán sem foglal helyet. Egyelőre jó megoldásnak tűnik, a procit sem terheli jobban és többet, mintha 25-30%-on menne, amikor nézem. 
Amúgymeg így utólag hogy tudom mit kell keresni, tényleg sok helyen írtatok erről a bugról, és rájöttem hogy olvastam is ilyeneket, csak nem esett le, hogy ugyanez érint engem is.

-
azbest
félisten
válasz
daginyomigec
üzenetére
Egy csomó alkalommal előkerült már ez, főleg az utóbbi hozzászólásokat nézd [link]
A lényeg, hogy a CX2388x pci kártyák jellemzője ez a hiba és kb a leggyakoribb panasz. -
daginyomigec
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy egyik napról a másikra behalt a kép és a hang.
Szóval hétfőn 4GB RAM volt a gépben, addig jó volt a tuner, kedden már 16-ra nőtt a RAM és azóta recseg-ropog a kép és hang.Már formáztam is, de semmi se változott

Egy Intel i3-asról lenne szó, ami elbírja a 16GB-ot és egy Leadtech DTV1800 Hybrid tunerről.
Mi lehet a baj?
PLS segítsetek

-
i are robot
senior tag
válasz
üzenetére
Értem. Keresöbe írtam sokmindent, meg rest sem voltam visszaolvasni, az meg hogy a kártyán alkalmazott chip gyártójára keressek, hát bocsi, de kicsit sem volt kézenfekvö.

Szóval akkor mégiscsak driver gond, és ezek szerint ígyjártam. De legalább a távirányítót tudom használni, meg a hangerö is jobb, úgyhogy már megérte.

Köszi a választ!
-
törölt tag
válasz
i are robot
üzenetére
Keresőbe beírtad volna, hogy Conexant (a kártyán alkalmazott chip gyártója), akkor meg is kaptad volna a választ. Ismert bug a referenciadriverben, amit a Conexant láthatóan nem tervez javítani, a gyártók pedig saját szakállra szintén nem fognak neki.
-
i are robot
senior tag
válasz
i are robot
üzenetére
Elírtam, és kicsúsztam a szerkesztési időből. Természetesen TV2000XP Global-ról van szó.
A proci telhelésről meg még annyit, hogy amikor nem terhelt a PVR2, akkor kipróbáltam a felvételt, és pont ugyanúgy 25-30%-ra terhel, mint amikor nem veszek fel vele, de nem jó.
Ha ez így érthető. -
i are robot
senior tag
Üdv!
A következő a problémám. Eddig egy PVR2000-est használtam, korábban XP-vel, az utóbbi években pedig 64 bites Vistával, amihez egy – ha jól emlékszem bzoley oldalán, vagy annak kapcsán talált – fabrikált 64 bites driver volt. Úgy-ahogy ment, a hardveres kódolást és rádiót kivéve, amiket tudtam is nélkülözni, viszont a Q6600-asomat folyamatosan 25-30%-ra terhelte a PVR2. Namármost, szereztem egy TV200XP Globalt, ami hivatalosan is támogatott 64 bites Win alatt, és nagy nehezen, többszöri driver és PVR2 irtás után végre szépen ment/megy minden, viszont olyan furcsaságot tapasztaltam, hogy néha ezzel is 25-30%-ra terheli a PVR2 a procit, de nem mindig. A Megjelenítés módját próbálgattam állítgatni, és amikor VMR9-re állítottam, néha beállt normál működésre, vagyis a pár %-os cpu terhelésre, viszont ha valamiért bezárom a programot, majd legközelebb újraindítom, akkor újra jelentkezik a magas cpu terhelés. Most konkrétan megint nem jó, és nem sikerült rájönnöm hogy mi a rendszer a jelenségben. Korábban volt fent Nero9, visszaolvasgattam és a korábbi tapasztalatok alapján leirtottam, amúgy úgy tűnik most codec és driver gond nincsen, csak ez a fránya magas proci terhelés nem tudom mitől lehet.
Konfig az adatlapomon van, driver és PVR2-ből a legfrissebb aktuális van feltéve. Korábbi PVR2-ből csak .28-asom van, azzal is próbáltam, de kifagyott az egész a francba, úgyhogy ment vissza a .39.
-
fradi81
veterán
Winre felraktam a 39-es pvr2-t megnézni , hiba a képalkotás során....MAjd a drivert is hátha, ugyanazi, ennyit erről

-
fradi81
veterán
A hangra első körben terminálba: alsamixer. ott F3, F4, m és space billentyűket kell használni. Kapcsold be az analog input monitort, és a felvétel is legyen feltekerve, és aktiválva. Nálam legalábbis így szól, plus még át kellett állítanom a /etc/tvtime/tvtime.xml fájlban a <option value="/dev/mixer:line1" name="MixerDevice"/> sort. Line1-re kellett állítani és csak analóg kimeneten van hang digitálison nincs.
Katt777: nálam nem windows megy.
-
katt777
félisten
Az RTLK egy nagy kalap szar. Beharangozták, hogy mennyivel nő a képméret, erre majdnem ugyanannyival csökkentették. Jobb helyeken ez fogyasztók megtévesztése. Most hiába a széles vásznú monitor, jószerivel egy pici thumbnail-t nézhetek a közepén, vagy Win nagyító, de az vagy nem húzza ki a széléig, vagy túlnagyítja (Vagy persze WMC). Vajon a TV2 miért tud rendes széles adást produkálni? Talán nem szarnak ugyanolyan magasról a nézőre... (analóg adáson is látható, mennyivel szarabb az RTLK, meg a filmekből is többet kivágnak).
skylaner: De, lehet Zoomolni (lásd fent).
fradi81: Teljesen jó a WMC, kapod a winnel,kiírja a teljes ismertetőket, programon belül zoomolhatsz.
-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Nálam a minimum a 10-20cm-es keret. Nyújtásról szó sem lehet, nagyítani csak dvb-t-n tudok, ha a az igazi tévét nézem.
A legjobb addig az volt, amikor a 4:3-as képben, a 16:9-es adásban, ami eleve garantálja a keretet, beraktak egy 4:3-as műsort. Vagyis kétszer voltak meg a fekete oszlopok.
Sajnos analógon max anamorfban lenne normális kép, méretre nyújtva, mint a Spektrum, összes sport csatorna(nálunk(T- analóg)).
Utóbbiak miatt tettem vissza én is a .33-t. -
törölt tag
válasz
skylaner
üzenetére
A nem igazi alatt mit értesz? Mert ha a "smart stretch"-t, akkor az nem olyan régen került be a PVR2-be. Ha jól emlékszem a 36-osban. Előtte csak simán nyújtotta. (A Leadtek-esek valamiért nagyon ragaszkodnak ehhez a torzított képhez.)
Egyébként pedig az a kemény 8-10 pixelnyi csík nem tudom miért zavaró. (DVB-C-n mondjuk nincs.)
-
fradi81
veterán
-
azbest
félisten
válasz
skylaner
üzenetére
Azért mert az RTL Klub így adja a mindigtv és a digi platformra az adását.
A 16:9-es adást kiegészítik 4:3-ra fekete csíkkal alul és felül (letterbox). Amit ha 16:9-es monitoron vagy tv-n nézel, akkor oldalra is fekete csík kerül.

A tv2 jó? Mert ha az is ilyen fekete ablakban mutatja az adását, akkor a digi hibája is. A T-home analóg kábeles adásnál minden csatorna letterbox-os szegeden, szóval csak olyan programmal tudom nézni teljes képernyőn, ami képes levágni a fekete széleket.
-
skylaner
senior tag
Sziasztok!
PxTV1200 analóg tunerem van, Digi analóg TV előfizetéssel.
Most, hogy az RTL, TV2 átváltott 16:9-es képarányra azt hittem, hogy végre normálisan tudom majd nézni a tv-t a 16:10-es monitoromon. De valamiért úgy jelenik meg a kép a lejátszón hogy alul-fölül (ez oké) és két oldalt is van fekete csík. Nem értem, hogy két oldalt miért van fekete csík, teljes szélességében ki kéne töltenie a képet. A lakásban lévő 4:3-s tévéken jó a kép, alul-fölül van csak fekete csík.
IlyenMiért ilyen a kép?
Kösz!
-
katt777
félisten
Van már valami megoldás arra, hogy PVR2 lássa az osztrák adók műsorleírását, ill. többet a magyarokéból?
Windows Media Centernek valahogy semmi gondot nem okoz a dolog... 
-
IG55
senior tag
Üdv!
Linux alatt szeretném használni Leadtek winfast tv2000 xp expert kártyámat.
Milyen szoftverrel lenne ez lehetséges?
Pvr2-nek ha jól tudom nincs Linux verziója. -
sziku69
őstag
válasz
üzenetére
A videó lejátszó fehér és piros rca hangkimenetét használom, és az ugyancsak rca-s videókimenetet. Ez a három csatlakozó van bedugva a videóba. A csatlakozó másik fele éppen ilyen. Azt pedig a tv kártya bemenetére dugom rá ( színt a színre ) Elvileg így kéne mennie. Van még a videón composit kimenetes scart csatlakozó is. Csak nincs ilyen átjátszó kábelem sajnos

A videonormát ( pal secam ntsc stb ) már próbáltam állítani. semmi.
-
sziku69
őstag
Még annyi az előzőhöz, hogy ha koaxon játszom át a videojelet analóg tv-re akkor, ahogy írtam, van kép, de a hang "csak" zúgás, mint amikor nincs adás. CVBS nél semmi nincs. A sárga fehér piros rca-s átjátszóval van összekötve a video a kártyával. A video típusa THOMSON VPH6800G. Légyszi segítsetek!! Régi családi felvételeket kéne digitalizálnom!!
-
katt777
félisten
Érdekes jelenséget vettem észre: Z68-as lapba betéve a tunert nem ment el a hang a magyar adókról a .39-es PVR2-vel sem.
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Van egy winfast dtv2000 h plus tv kártyám. Az a problémám, hogy videomagnóról akarnék digitalizálni, és sajnos nincs hang. az rca csatlakozókon keresztül pedig se kép se hang.Koax kábellel összekötve van kép az analóg tv-n de hang nincs. mindenhol máshol, rtl tv2 stb van hang de a videóról nem jön át. ???? miért???
Kell valahova állítani: PAL, SECAM?
-
elistvan
őstag
A PVR2-vel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Mostanában amikor megnyitom, meg a tv adás és közben az ablak keretének két szélére kitesz 1-1 színátmenetes sávot. Ez mitől van és, hogy lehet megszüntetni?
-
hoeerny
tag
Sziasztok!
PxDVR3200H kártyám van Win7-tel és a távirányító nem működik, az elemek jók. Olvastam olyat is, hogy a driver és a PVR2 installkor be kell legyen dugva a szenzor és akkor jó lesz. Mit tudtok erről, hogy lehet megoldani a problémát?
Köszi. -
torogyuri
aktív tag
nem teljesen értem ezt az új sugárzást (4:3-->16:9)... Szélesvásznú a monitorom erre plusz bejött most még egy vastag fekete csík a szélekre.
állítanom kell valamit vagy ez a "normális" -
katt777
félisten
Ezek a "védelmek" csak a felhasználó b.sztatására jók, akár DVD-ről, akár játékokról van szó. Naná, hogy azt szívatják, aki megveszi a cuccot. Évtizedek óta nem jönnek rá a gyártók, hogy ők maguk terelik a felhasználókat a feketepiacra. Persze, úgy aztán lehet hivatkozni olyan károkra, amelyeket sosem okozott nekik senki, és a sok maflától jogdíjat szedni mindenféle üres adathordozó után.

-
iday
aktív tag
válasz
üzenetére
A dvd lejátszót csak próbaképpen dugtam rá.
Lemez nélkül, csak hogy lássam a lejátszó képét.katt777: A műholdvevőnél is csak a saját menüjét néztem, de ha adás is megy rajta akkoris dupla kép van.
Amúgy meg nem 3D sztereó az adás.joecontra: Képnormákat már mindet végigzongoráztam, mind a tuneren, mind a beltérin.
-
törölt tag
A DVD lejátszónál ha műsoros DVD-t teszel bele, akkor a lemezen lévő másolásvédelmi eljárás, a Macrovision miatt ugrál és zavaros a kép. Amikor a DVD-t TV-n nézed, a TV-ben lévő szűrő ezt kiszűri és ezért nézhető a film, de direktben való átmásoláskor nincs ilyen szűrő. A műholdvevőről nem tudok nyilatkozni.
-
iday
aktív tag
Üdv.
Van egy pxdvr32000h tv-tunerem.
A komponens bemeneten próbáltam összekötni, műholdvevő beltérivel, dvd lejátszóval.
Szin-szin szerint ahogy kell a kábeleket.
De egyikkel se kaptam jó képet.
A műholdvevővel jó képet kapok, csak épp duplán. (egymás mellett 2x)
A dvd lejátszóval ugrálós színes zavaros képet.Van erre valami megoldás hogy jó legyen?
Win7 64bit és a legutolsó driver van fent.
-
katt777
félisten
.33-at próbáltad? Van már .39 is, de az nálam XP-n nem OK-s.
Daa-Raa: Alighanem a szoft. EVR a ludas a hibás időzített felvételekben, mert az éjjel megint 0kB-os lett a felvételem, és úgy rémlik, a múltkor is kikapcsoltam a hardveres megjelenítést a szar magy. kir. tv. miatt, és megint úgy maradt. VMR-t meg nem használhatok, annyival rosszabb a képe.
-
bmatty
tag
Hello
Az egyik havernak van egy leadtek dtv1800h tv tunere masodik-harmadik bekapcsolasra nem inditja a pvr2 a digitalis adasokat, mi lehet a hiba?(analogon minden megyen rendesen)
A windows 7 ezt a hibauzenetetdobja
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: DVBTAP.exe
Application Version: 2.0.3.32
Application Timestamp: 4bbc5993
Fault Module Name: StackHash_96d5
Fault Module Version: 6.1.7601.17514
Fault Module Timestamp: 4ce7b96e
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000c37b7
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.27
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 96d5
Additional Information 2: 96d541c4a1ec95fcb5e9d8a98d882810
Additional Information 3: 8cf2
Additional Information 4: 8cf2efebffc03bb5453de3af0705d9a9egyatalan nem ertek hozza ugyhogy minden otletet varok
-
katt777
félisten
Volt itt a topicban, a hardveres hang aktiválásra kellett beírni a registry-be egy 1-est. Azt most nem tudom, hogy eleve ott van a bejegyzés, csak aktiválni kell a dolgot, vagy magát a kulcsot is be kell írni, mert nem ez az egyetlen eszköz, amelyet efféle módszerrel kell működésre bírni, de lehet, hogy a beírós az i7 mag-hibernálásának a kikapcsolása volt - vagy fordítva.

Én meg 1x csak azt vettem észre, hogy a Media Centerem nem látja a tunert (nem W7 alól netezem). Nem jó a driver, vagy kodek hiba - írja, pedig semmit nem csinálok azon a gépen (max teszteltem az nV-s tuningprogikat). Leadtek driverek és szoft le, reinstall, hiba dettó. .33-as PVR2 vissza, hiba marad. No de visszatettem a partíciót, és most minden jó, csak nem tudom, mi b.szódott el.
-
Traxx
őstag
Megfogadtam a tanácsodat...elkezdtem mókuskodni az antennával úgy, hogy a tsreadert hívtam segítségül. Addig mocorgattam, amíg a folyamatossági hibák száma nem nőtt...és valóban, a tv2-rtl-mtv adók gyönyörűek most
Ellenben a Duna tv kezdte ugyanezt a szaggatást
De most már tudom, hol is kell keresgélnem a gondot, és a jövő héten jobban neki is ugrok...mert most ilyen dögmelegben nem mászok fel ismét, majd ha lehűl...de így viszont jóval előrébb vagyok már...köszönöm a tippet 
-
Traxx
őstag
Nos, folytatódik a szívásnapló...
Rászántam magam a windows 7-re, hátha attól jobb lesz ez a nyamvadt tuner. Hát nem lett. Komolyan mondom, a guta megüt...már nem tudom, mit kellene kipróbálnom
Totál semmit nem raktam még fel addig a gépre, csak a firefox-ot, nehogy bekavarjon bármi is. Azbest kolléga kérésére megnéztem a jelerősséget tsreaderrel, ő sem látott gondot. A legfrissebb drivert raktam fel, a PVR2-ből a .33-at, okulva abból, hogy a legújabb egy kicsit döcögősebb volt. VGA driverből az nvidia honlapján lévő legfrissebbet úgyszintén.Feltöltöttem 3 videót, hogy látható is legyen, mire gondolok minőség terén. Csak telefonnal tudtam rögzíteni, de remélem látszik a lényeg...egyedül a Duna tv az, ami tökéletes, a másik kettő meg élvezhetetlen
És sajnos nem a telefonos felvétel miatt szaggat ennyire, hanem tényleg ilyen...és csak a kép a problémás, a hang nem...jó, előfordul nagy ritkán beakadás, de nagyságrendekkel sűrűbben a kép esetében, ahogy látható is.Így néz ki az mtv
Ez a tv2 képe (de az RTL is hasonló)
Végül a Duna tv, és az autonómia is ilyenVan még valami tipp? Mert már azon is komolyan elgondolkodtam, hogy eladom a búsba az egészet

-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Akkor a legfrissebb tapasztalatom: HD4870-nel a Republic Commando kizárólag minimális grafikával futott (máskülönben kilépett), nVidia kártyán meg maxon, kényszerített módban is, nV-n sok játékban bugmentesen működik a kényszerítés, ellentétben AMD-vel (ahol esetleg nem is), OGL-tesztben nVidia nem hibázik, AMD pedig de (lásd: Heaven). Ennyit a hivatalos támogatásokról.
No de nagyon eloffolódtunk, bocsesz... 
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Korábban az xmltv segítségével lehetett megszereznia tv műsort melyet aztán be lehetett importálni a mediacenterbe, na most, nekem volt sakát epg serverem, de elvesztettem a fileokat.
Merre találok egy útmutatást, hogy hogyan kell belőni ezt a dolgot, annyira emlékszem, hogy csak a Vista MCE vel ment a dolog.
-
Ribi
nagyúr
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy lehet-e hangot csiholni a TV tunernek, ha USBs hangkarit használok win7 alatt?
Mert nekem nem igazán sikerült megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(De legalább olyan jóáras volt, hogy még így is megérte.)

Windows Media Centernek valahogy semmi gondot nem okoz a dolog...
De most már tudom, hol is kell keresgélnem a gondot, és a jövő héten jobban neki is ugrok...mert most ilyen dögmelegben nem mászok fel ismét, majd ha lehűl...de így viszont jóval előrébb vagyok már...köszönöm a tippet
Rászántam magam a windows 7-re, hátha attól jobb lesz ez a nyamvadt tuner. Hát nem lett. Komolyan mondom, a guta megüt...már nem tudom, mit kellene kipróbálnom
És sajnos nem a telefonos felvétel miatt szaggat ennyire, hanem tényleg ilyen...és csak a kép a problémás, a hang nem...jó, előfordul nagy ritkán beakadás, de nagyságrendekkel sűrűbben a kép esetében, ahogy látható is.
No de nagyon eloffolódtunk, bocsesz...