Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Közben a kérdésem elévült.
Az még természetes, hogy a PVR2 csak akkor hajlandó elindulni, ha van leadtek eszköz a gépben... viszont kiderült, hogy hiába van egy analóg leadtek kártya, ha mellé egy nem leadtek digitális tunert teszek, annak használatát megtagadja a program... megjelenik a digitális bemenet a választhatók között, de visszaugrik az analógra kiválasztáskor.
Ha digitális leadtek tuner is van a gépben, akkor megengedi más digitális tuner kezelését is.
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Adott egy Leadtek TV 2000 XP Deluxe kártya, tudom nem a legújabb. ESPN America-t szeretnénk behozni rajta, de nem sikerül, ha jól gondolom azért, mert hd a műsör.
Létezik valamilyen megoldás,hogy sikerüljön befogni akár pvr 2-vel, akár valamilyen más programmal? -
törölt tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Nincs fent véletlenül valamilyen kodekpakk?
milszab: A fűrészesedés teljesen normális, a félképfrissítés miatt. Normális lejátszóprogram tudja is kezelni a dolgot (azaz deinterlace-el). Szintén a lejátszó sw problémájára utal a hang hiánya is. Az ugyanis már a tunerkártyán rákerül a stream-re.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Ti vagytok az utolsó mentsvár remélem tudtok segíteni. Újra kellett raknom a PVR2-t és most hiába indítom egyből becrashel.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: DVBTAP.exe
Alkalmazásverzió: 2.0.3.33
Alkalmazás időbélyegzője: 4c0f2c85
Hiba – modul neve: WDM.dll
Hiba – modul verziója: 2.0.3.33
Hiba – modul időbélyegzője: 4c0f2c2f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000dd9e
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
.Sajnos ez probléma volt már, hogy friss windows-nál is előjött és eddig egyedül a reinstall segített amit most szeretnék elkerülni. Többször leszedtem a drivert-t és vissza de semmi.
Minden normális eredeti a pvr2 és a driver a legfrisebb.
-
milszab
senior tag
Amúgy hardveres felvételeknél nincs nálam hang, meg csíkos a kép mikor mozognak, vagy ilyen fűrészfogas vagy mi, de elég rendesen! De nem fogja le sima felvétel se gépemet szal marad az egyenlőre!
-
milszab
senior tag
Nincsen kábel tv-m! Videóról meg set up box-ról akarok csak felvenni! 3-D Y/C beállításokra gondoltam...
-
milszab
senior tag
Sziasztok! A legjobb képminőség eléréséhez hogy állítsam be a cuccost?? JAh meg nekem olyat csinál hogy nemtudom változtatni hogy hova mentse a videókat! Beállítok neki balamit de nem oda teszi hanem ami alapban be van állítva, meg a videó felvételi módoknál is akármit állítok mindig a dvd-n van!
-
Atti0925
tag
Nos,érzésem szerint ez nem oldja meg a problémát,ugyanis XP alatt is csinálta,és jelenleg is csinálja a win7 alatt.
Lehet,hogy rosszul fogalmaztam meg(sőt biztos,de elég nehéz leírni)csak a PVR2-es ablaka lesz fekete,hang jó,kép nincs.Megpróbálok majd csinálni egy képet,de hétköznap alig nézek tv,így nehéz lesz
Azért köszi
-
Atti0925
tag
Hali!
Kis segítséget kérnék:2-3 óra full képernyős tévézés után elkezd "érdekesen viselkedni" a kép,pl csatornaváltásnál már nem látszik a felső zöld sor(amin az éppen aktuális csatorna neve van),ha kilépek a full képernyőből,akkor csak egy fekete kép van,hang van,kép fekete semmi,full képernyőre már nem tudok visszalépni,és egy idő után a csatornaváltás se működik már.
A kártya TV2000 XP Global,mit tehetek,h használható legyen(gondolom melegszik) továbbra is?
Most jönnek a téli hónapok,és sok a sportműsor:pl ma F1,utána amerikai foci hajnalig,ezt már nem nagyon fogja bírni -
törölt tag
válasz
RepeatSector
üzenetére
Az nem befolyásol sok mindent. Az állásától függően meg kellene találnia a tunernek a csatornákat.
-
Stirbi
addikt
Üdv mindenki, ma vásároltam egy leadtek dtv1800h tv tunert, lehuztam a drivert, és az aplikáciot, feltelepitettem, felismert mindent faszán, csakhogy amikor nekiálltam keresni az adókat nem talált egyet sem, miért lehet ez?
panel analog antennája van csatlakoztatva -
bzoley
veterán
válasz
RepeatSector
üzenetére
Nem "ergo Vista", mert nem ugyanaz a kettő. WS2008-on nem szokás tévézni a támogatás hiánya, és egyéb dolgok miatt.
"Both analog and digital TV cards are not supported by Microsoft Windows Sever 2008,
because the BDA components are removed by Microsoft"Megpróbálhatsz megoldást keresni, de analóg tunernél lehet, hogy nehéz lesz.
-
RepeatSector
senior tag
Nah lenne egy kérdésem
windows server 2008 (ergo VISTA) alatt a leadtek tv 2000 CP Global-om nem akar menni fent van a driver de egy program sem látja (sok féle driverrel próbálkoztam már)
Régebben ugyanez a kari teljesített egy p4-es htpc-ben winxp sp2-vel, de most vista alatt sehogy sem sikerül összehoznomValaki ilyen problémával találkozott már??? kérésem segítsetek please
-
törölt tag
válasz
eladohardver
üzenetére
MEg kellene akkor nézni a PCI Device listet bootoláskor, illetve a kábeleket ellenőrizni.
-
törölt tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Nálam meg az összes tuner mindig ott van és működik. Mind a mostani, mind a korábbi (GA-MA78GM-S2H) lapomban. Szóval nincs chipset inkompatibilitás. Inkább a konkrét alaplappéldánynak lehet valami nyűgje, esetleg a Win-nek. Ha a BIOS mindig kiírja a PCI Device List-nél a tunert, akkor viszont 100%, hogy OS probléma.
Ha minden egy irányba van eltolódva azonos mértékben, akkor valahonnan összeszed valamit a kábel.
-
eladohardver
őstag
válasz
Sir Psycho
üzenetére
hehehe nálam, a WinFast PxDVR3200 H és Giga 790X UD4P lappal ugyanez volt mint nálad...
Ez vmi ATI Chipset undoritisz lesz. Télleg jó lenne ha kijavítanák ezt a bugot Leadtek-ék. 1x ottvan feltelepítve a tuner, 1 x meg úgy néz ki mintha nem telepítettem volna fel a drivert, újraindítás vagy driver kikeresés/újratelepítés után műxik (de persze nem mindíg).Én meguntam és át tettem egy inteles gépbe, azzal nics ien.
-
eladohardver
őstag
Szia Zóólee!
Ma váltottam Digi ről T-home Sat TV-re.
Beltéri INTEK S50CX
WinFast PxDVR3200 H tuner el CVBS el van öccekötve és az összes csatornánál bal oldalon van egy fekete sáv...
WinFast TV Pro 1920 esetén hibátlan a kép sehol a csík
Ötlet?
Anno digi-nél csak pár csatornánál jobb oldalt volt az említett csík

Így eléggé furcsa felvételt tudok csak készíteni hüp-hüp

-
bzoley
veterán
válasz
Szexz Panda
üzenetére
Ne beszélj zöldséget, a beállításon is látszik, hogy a tuner van beállítva hangeszköznek, és még írod is, hogy bekábelezve. Vagyis PCI Audiot használ, ami leginkább normális eszközök mellet működik rendesen, de az sem garantált.
Kábelezd be, állítsd át a hangezközt a Realtek bemenetére, aztán próbáld újra. -
bzoley
veterán
válasz
Szexz Panda
üzenetére
Talán segített volna, ha tudjuk, milyen beállításokkal próbálkoztál, de pl. ha divx mellett mp3-at is kódoltatsz, szinte garantált a csúszás.
Legbiztosabb, és ajánlott codec az Mpeg-2. Ha azzal sem jó, a baj.
Ettől függetlenül próbáld meg PCI-Audio nélkül is, kábelen keresztül, hátha az alaplap boldogít. -
Szexz Panda
csendes tag
Sziasztok!
Bennetek van minden reményem!!
Leadtek DTV2000 H Plus-om van és egyszerűen nem tudok rájönni miért csúszik a hang állandóan. Elkezdi szépen a rögzítést, aztán kb 20 másodperc után már elcsúszik mindig a képhez képest... Kipróbáltam majdnem mindent (más tuner drivert, más hangdrivert, más PVRt, más kodekek, más beállítást), de mindig ugyanaz az eredmény...
3 magos procim van úgyhogy annak bírnia kell, a Win7-em meg szinte szűz. A hangkártyám integrált Reaktek HD Audio.
A PVR így van beállítva:
Analog videóeszköz: WINFAST DTV2000 H Plus Video Capture
Analog audio eszköz: WINFAST DTV2000 H Plus Video CaptureA legjobb, hogy a telepítő CD-jén WIN7 alatt se a driver, se PVR2 nem müxik, csak az újonnan letöltöttek...
Mi lehet a bibi? Kodek? Bármi ötlet? Mi a legjobb alternatíva PVR2-re? Segítsetek légyszi, kezdek beleőrülni...
Előre is kösz! -
törölt tag
Nekem is ugyanilyen tunerkártyám van, mint neked. Az enyém nincs 7 éves, de ugyanezt a jelenséget produkálja, amikor bekapcsolom a PVR2-t. Nem hinném, hogy ez hiba, inkább arról van szó, hogy bekapcsoláskor állapítja meg az adó színnormáját, és addig jön ez az érdekes színes, csíkos hullámzás. Nálam is van, de egy-két másodperc után teljesen jó. Szerintem semmi baja a kártyádnak.
Váltani akkor éri meg majd igazán, amikor az analóg adók végképp megszűnnek. -
szumo
senior tag
Üdv!
Rég jártam erre, mert nem volt rá szükségem
Viszont most érdekes jelenség került elő pár hete: Amikor bekapcsolom a PVR2-t, az adott csatornán, érdekes színek hullámoznak a képen, majd 1-2 mp után minden helyreáll.
Lassan 7 éves a tv2000xp expert-em. Gondolom fáradnak az alkatrészek.Így gondolkodóba estem, hogy kellene egy új tv tuner kártyát venni. De melyiket is érné meg.
Bevallom nem követtem a dolgokat.
Ezért a tanácsotokat kérném. Előre is köszi. Szumo -
törölt tag
De kifelejtették, vagy kilopták belőle. Miért pont az hiányozna belőle, ami nem pótolható? A specifikáció szerint is a bemeneti osztónak benne kell lennie a dobozban. Bár a Sonora-khoz még azt mellékelik, amin nincs hang kimenet. A másik kábelt meg mint mondtam bármelyik elektronikai boltban elkészítik neked.
Hw előnézetre: nincs lenémítva a mixer-ben a PVR2?
yaesu: TV tuner problémák
-
yaesu
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyett ahol foglalkoznának ezzel a termékkel, ezért gondoltam itt próbálkozok. Van egy problémám, amiben a segítségeteket kérem. Gépet cseréltem, és win7-t az op. rendszer. (eddig Xp volt) A Tunerkártya: Gigabyte Tiger2 TV Card Vers: 1.00.0000 driver-el, nem hoz be semmi képet, és hangot, bár kiírja, hogy van 51 program. A kártya analog Albérletben lakom, koax kábelen jön a jel. A régi gépen és xp alatt működött a dolog. Szerintem az op. rendszer és a driver nem passzol. Tud valaki segíteni? Teljesen kezdő vagyok, és megköszönném, ha segítenétek.

-
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hacsak nem állítottad át overlay-re a renderert, nem normális. Egyébként igen.
-
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nincs dinterlace.
Próbáld ki ezt -
jolti05
őstag
válasz
üzenetére
Ismét elnézést, hogy ilyen megkésve írok.
Ma letöltöttem az ajánlott honlapról az összes fájlt, kibontottam egy mappába mindent, majd létrehoztam a két bat fájlt, úgy, ahogy ez az oldal írja.
Én úgy látom, hogy az ott lévő program a 0.5.45. Én első körben a 0.5.58-at töltöttem le, de egy próbát mindenképp megért. A configgal kiválasztottam ismét a csatornákat, utána megnéztem a huro, ezesetben sem volt minden, általam kiválasztott csatorna előtt #, DE, amikor megtörtént a grabbelés, és hozzáadtam az xml-t a műsorújsághoz, a lehajló kis ablakban ott volt minden csatorna!Úgyhogy úgy néz ki, megoldódott a gond. A fájl, amit létrehozott, több, mint 8 mega.
Köszönöm a segítséget. Ha esetleg valami nem megy a továbbiakban, remélem bátran jöhetek ide

-
Motion_Blur
félisten
Csináltam egy teljes live update-et, és szarabb lett a képminőség, konkrétan ilyen eddig nem volt még minimális utánahúzás se, most meg..
pedig minden beállítás ugyanolyan maradt. Tipp? -
törölt tag
Lehet nem kell semmit barkácsolnod. A kártyához kapott bemeneti osztókábelen van egy jack dugó. Az pont arra szolgál, hogy a kártyát összekösd a hangkártyával.
Az MCE igazából nem PCI Audio-t használ, hanem hardveres előnézetet, hw gyorsított TimeShift-et. Próbáld ki ezeket, ha ott nincs probléma, akkor nyilván megvan a megoldás. A PCI Audio egyébként minden tuner esetén hajlamos recsegésre, alkalmazástól függően.
-
törölt tag
Ezt továbbra sem tudja.
Az ArcSoft codec-ek pedig kellenek pl a sw-es felvételekhez, DVB-T-hez.
JONAS77: A hw felvételen biztosan van hang. Csak gondolom WMP-vel próbálod lejátszani, ami valamiért nem hajlandó dekódolni.
knix: Kapni biztosan nem fogsz. De szerintem egy elektronikai boltban megcsinálják neked ha viszel egy CD audio kábelt. Mondjuk biztosan nem olcsón fogják neked ráforrasztani azt a jack-et.
Milyen tuner egyáltalán?
-
knix
tag
Sziasztok!
Hol kapok line in jack - tuneren lévő audiocsati kábelt?
(ne írjátok, hogy barkácsoljak, mert nincs hozzá felszerelésem és skillem)
Esetleg tudna vki nekem csinálni?
Az alaplapomon nincs audio in szerencsétlenségemre.
KösziÉs még egy érdekes kérdés, miért van az, hogy pvr2-vel recseg a pci-audio és mce-vel pedig nem? Mindenhol a pvr2 felsőbbrendűségéről olvasok, pedig alapvető különbség, hogy az egyiken recseg, a másikon meg nem. (persze a line in kábel pont azért kéne, hogy a pvr2 is menjen, mert funkcionalitásban előrébb tart, leszámítva a zoom érthetetlen hiányát)
knix
-
JONAS77
aktív tag
Megint én!
Miért van az, hogy hardveresen nem jó a felvételem (hang nincs), csak szoftveresen tudok rögziteni tökéletesen!?
Nem mintha zavarna, de ha már kettő közül lehet választani, akkor működjön mindkettő!
-
brd
nagyúr
Az újabb PVR2-k tudnak már olyat, hogy a TimeShifting közben a háttérfelvételt meg tudjam állítani, de az addig Shiftelt adást is meg tudjam még nézni? Mert sokszor van olyan, hogy este elindítok valami adást így, de aznap már nem tudom/akarom megnézni, viszont, ha nem állítom le a TimeShiftet, megeszi a helyet, ha viszont leállítom, letörli a teljes TimeShiftelt adást.
Azért egy régebbit használok, mert ahány újabb telepítőt próbáltam, mindegyik valami ArcSoft hulladék codeceket akar telepíteni, és azokat ki kell a telepítés után gyomlálni, tehát feleslegesen nem próbálkoznék, ha valaki tud válaszolni. -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
válasz
milszab
üzenetére
"valamilyen" nem lehet, legfeljebb MindigTV, ahhoz meg mindegy, hogy milyen tunerrel mented a műsort, ugyanolyan lesz. Egyébként a kérésednek sok jelentőssége nincs, mert az adott részlettől függően csak a szolgáltatást, vagy az adott csatornát/műsort minősíti, a tunerről nem kapsz több infót belőle. Ahány csatorna, és műsor, annyiféle minőség.
Perpill nem áll módomban rögzíteni, talán más meg tudja oldani. -
törölt tag
-
válasz
üzenetére
28-as? Azta... hát az van, hogy leszedtem a weboldalról az elméletileg legújabbat, de az nem települ fel. Tehát azzal próbáltam elsőre és amikor kiírta, hogy a telepítés kész/újraindítás, akkor nem volt fent a gépen
Ezután a gyári CD-rúl tettem fel, azzal műxik... csak ilyen gagyi 
Ezt a verziót használom:

Innét szedtem le a drivert: [link] Windows 7 32bit build 7600.16385 WHQLed driver, konkrétan ezt.
-
N.E.R.O.
tag
válasz
üzenetére
A frekvenciákat megtaláltam a Frekivadász oldalán, az nem gond, majd még egyszer megpróbálom beírni, hátha ott volt a hiba, hogy lemaradt egy 0. Az adaptiv keresést próbáltam, de megy vagy 15-20 percet aztán egyszer csak csinál egy restartot. Semmi kékhalál, semmi üzenet csak bumm és újraindul, így az kiesett, sajna.
Meglátjuk még mire jutok holnap.Üdv:
-
Hello!
Na, Win7, Leadtek Winfast TV2000XP Global TV kártya és némi gond. Kivételesen nem a hanggal van a gond, mint sokaknak, hanem a kép minőségével. TV-re kötve a kábelen zsír a kép, kártyára kötve meg igencsak szemcsés. Némelyik kb. nézhetetlenül...
Ez miért van? A kártya lenne ennyire rossz Win7 alatt? XP alatt egy haveromnak ugyanezzel a kártyával nem rossz a kép
Esetleg a kábel hossza zavar a minőségbe, vagy mi a fene lehet? Pl. a CNN ilyen fos
-
törölt tag
válasz
jolti05
üzenetére
Az kevésnek tűnik 60 csatornához, nálam ~35 csatornához 4,45MiB. A legfrissebb verziót az XMLTV-ből itt találod. Érdemes mindig a legfrissebbet használni, a Port szeret keverni. Ha regelve vagy LHSite-on, akkor töltsd le onnan az előre grabbelt xml-t, és próbáld meg azzal. Ha azzal megvan minden, akkor a grabbeléssel van probléma nálad.
N.E.R.O.: Az AH oldalán sajnos nincs fent a frekvenciakiosztás. Keresésékor mindenesetre érdemes az Adaptív keresés-t beállítani keresési módra. Amennyiben a TV-tek meg tudja jeleníteni a frekvenciákat, onnan ki tudod gyűjteni őket.
-
törölt tag
válasz
N.E.R.O.
üzenetére
Az a baj, hogy a földi adók nem egészen azon a frekvencián sugároznak, mint a kábeltévék, és így negyed-fél megaherzes eltérések lehetnek. A manuális frekvencia beírás megoldás lehet, de nem szabad elfelejteni, hogy a PVR2-ben a frekvencia Hz-ben szerepel, de amikor manuálisan megadom az értéket, ott már MHz-ként kell megadni. Egyszer én is belefutottam egy efféle problémába. Én egy VHS videót hangoltam be vele TV adóként. Nálam ez 606.5 MHz-en ment, de ilyen frekvencia nem szerepelt a frekvenciák között, s ezért manuálisan 606.50 MHz-et kellett beállítanom, ami a listában 606500000 Hz-kánt szerepel.
Nézd meg, hátha nálad is a nem megfelelően megadott nullák miatt a frekvenciatartományon kívül eső értéket adtál meg, s ezért nem veszi be. -
jolti05
őstag
válasz
üzenetére
3,92 MB (4 114 897 bájt)
Nem választom ki az összes csatornát, csak úgy 60-at.Fontos lehet, hogy amelyik csatornáknak nem szedi le a műsorukat, azok előtt nincs kettőskeresz. A múlt alkalommal manuálisan odaírtam, amelyik sor elég nem tett, holott én yes-t írtam a kiválasztásnál(több ilyen csatorna is van, de nem számoltam össze hány), és úgy tűnik, akkor sem szedi össze azoknak a csatornáknak a műsorjai, ha beleírkálok a huro fájlba.
-
N.E.R.O.
tag
válasz
üzenetére
Kábel biztos jó, mert mikor átdugom a tv-be ott tökéletes minden.
Jelszint az megy passz, gondoltam ha a tv-nek elég akkor ennek is elégnek kellene lennie. A program kiírja valahol?És még egyszer mondom NEM kábel, hanem hagyományos tetőantenna.
Esetleg lehetne valahol tölteni magyar frekvenciatáblázatot a programhoz, mert ahogy néztem elég kevés stimmel ami meg van adva az országunkhoz, mint amin ténylegesen sugároznak is.
Üdv:
-
N.E.R.O.
tag
Hi
Kellene egy kis segitség.
Adott egy Leadtek Winfast TV2000 Xp tunerkártya.
Driver verzió: 5.13.1.2713 (2006.11.28)
PVR2: 2.0.3.33
WinXP Sp3 alattFöldi, analóg sugárzású TV-t néznék vele, de a Magyarországi, antennás keresési beállításokkal nem talál adót. Debrecenben. Persze a Tv-n meg minden rendben.
Átállítottam Németországra de nem sokat segitett, kaptam két adót (RTL és a helyi tv) de azok is nagyon zajosak.
Próbáltam manuálisan is megadni a frekvenciát, de azt meg nem fogadja be.Mit lehetne itt tenni, hogy meglegyen a 4 alap csatornám?
Üdv:
-
jolti05
őstag
válasz
üzenetére
Az első kérdést sajnos nem értem. Ha a huro fájlra gondolsz, akkor igen, minden csatorna szerepel a fájlban. A grabberben is rákérdez az összesre, viszont a PVR2őben már nem szerepelnek a választható csatornaműsorok között.
Grabbelés közben csak is kizárólag kettőskeresteket jelenít meg, mindhárom sorban, semmi hiba, vagy bármi egyéb.
Nem tudom melyik a legfrissebb verzió, viszont nézelődtem, és úgy látom, ez lehet az
The current release (0.5.58) was made on 2010-09-07
Ezt töltöttem le.Az újrakonfigolást megcsináltam, sajnos nem változott a helyzet.
-
törölt tag
-
jolti05
őstag
válasz
üzenetére
Elnézést, hogy csak most válaszolok, de eddig nem tudtam foglalkozni a tunerrel.
Részlet a tv_grab_huro.conf fájlból:
#channel 004 CNN (English)
#channel 005 RTL Klub
#channel 006 DUNA TelevízióÚjra lefuttattam a grabbert, mert első alkalommal nem figyeltem, kaptam-e hibaüzenetet. Gondoltam nem, mert nem állt meg, lefutott rendesen, és valóban így volt, ez alkalommal sem kaptam semmilyen üzenetet, de a listában továbbra sincsenek ott a kívánt csatornák, csak néhány.
Nem értem

-
Sir Psycho
aktív tag
Előzmény:
Adott egy konfig (alább) amiben a tuner érdekesen viselkedett. XP és 7-en is a jelenség ugyanaz. Eszközkezelőben nem mindig látható a tuner. Gar előtt cpu-ram-táp csere megvolt, házba/asztalon is produkálta a jelenséget.Szervízben 3hétig volt az alaplap.
Szerintük minden OK a lappal, állítólag kipróbálták ugyanazzal a tunerrel (2300H).
konfig:
-ASUS M4A785D-M PRO
-Athlon x2 245
-2x1GB ram
-PxDTV2300H
-WD 500GB GREEN
3 táppal volt próbálva (Sirtech 410w-eredeti, CM 400CX, FPS 250HEN) jelenség ugyanaz.
Holnapra kapom vissza a lapot.
A kérdés hova tovább innen?
-
milszab
senior tag
-
milszab
senior tag
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
WinFast TV2000 XP Expert tunerem mostanában olyat csinál, hogy a hang akkor is hallatszik, nagyon halkan, ha a programja nem is megy.
este mikor fülessel vagyok és épp nem hallgatok zenét ez elég zavaró.
miért csinálja ezt és hogy tudnám elcsendesíteni?
-
djadji
senior tag
válasz
üzenetére
Szia!
Köszi a linket. A gondom az, hogy nekem nem jelenik meg az ami a képen látszik (analóg mix line/cd stb.. ami azért fura mert XP alatt működött, tehát nem gondolnám hogy pl BIOSban le lenne tiltva... (de azért utánanézek).
A másik: hoyg az adott linken Az utolsó előtti kép, ami nekem nem így fest. Az analóg audió eszköz vonalátol lefelé minden szürke, tehát nem tudok semmit sem állítani. Miért lehet ez? nem értem.. (rendszergazdaként is próbáltam futtatni... semmi.
Lehet Tűzfal? (Cmomo-mn van az figyel mindn vacakra.. lehet az nem engedi a programnak a módosítást?)
Ötlet? -
PNP
őstag
Az nekem nem jó, két monitort használok, egyiken TV megy, ha belenagyítok, akkor átmászik a kép a másikra is.
1. Azt nem lehet megoldani, hogy a képarányt és méretet (4:3, 16:9, Pan&Scan, stb) csatornánként elmentsem?
2. Hol tudom a csatornákat hozzárendelni a távirányító 1, 2, 3 stb. gombjaihoz?
-
bzoley
veterán
Nem sokat nézek MindigTV-t, de ilyen gondom még nem volt, ha egyáltalán arról van szó.
m1HD pl. mindig 16:9-ben jelent meg normálisan(persze van, hogy csak 4:3-as "képpel", de ez normális. A fekete csíkokat el kell viselni). Retekklub meg gyárilag 4:3-as, ott az a megfelelő beállítás.
Nagyítani úgy lehet, hogy elolvasod, amit említettem. Nem fogom újra leírni. -
bzoley
veterán
Mert (analóg adásnál) mindegy mit állítasz be, az adást mindig 4:3-ban adják. Spektrum esetén néha 4:3 anamorph, ilyenkor viszont csak 16:9-re állítva nézhető rendesen.
A 4:3-as képben szélesvásznú tartalom esetén az alsó, és felső fekete csík is a kép része, eltüntetni csak nagyítással lehet. Erre a PVR2 nem alkalmas még, de nemrég volt róla szó. -
PNP
őstag
PVR2-nél mitől van az, hogy beállított képaránytól függetlenül, bizonyos adókat néha vastag fekete kerettel rajzol ki a program teljes képernyős módban is?
-
g0dl
addikt
Nektek az XMLTV letöltés megy? Nekem napok óta hibát ad.
0.5.57 és 0.5.58 -al is próbáltam. port.hu megint átszabott valamit? -
törölt tag
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Akadt egy piciny proglémám műsorfüzetezgetés közben.
Letöltöttem az xmltv-t, leírás alapjánt, két batch fájllal létrehoztam egy .xml fájlt, sikerül is megnyitni, de sok csatornához nem rendeli hozzá a műsorát, és a Hozzárendel ... alatt sincsenek ott, pedig a xmltv konfigja közben beállítottam őket.
Ez miért lehet?Még egy apróság. Csatornaváltáskor a képernyő alján kiírja az aktuális, és az az után következő programot, de a következő műsor már kissé lelóg a képről. Nem zavaró, csak érdekel, hogy ez normális-e.
-
katt777
félisten
Na, ma meg tudtam nézni végre az ORF F1 közvetítését, hát megérte digitalizálódni, RTLK-t TV2-t meg veszem analógban, oszt' jó napot. Nem kicsit jó viszont, hogy HD-ben jön a közvetítés (még a szabadedzés is), tehát az egész monitoromon tudom nézni, nem csak a közepén a kép egy részét kicsiben, mint RTLK-n, rengeteg a hasznos háttérinfó, ráadásul az önmagukat szakértőknek nevezők irdatlan baromságait sem kell hallgatnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Linux kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Óra topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

panel analog antennája van csatlakoztatva