- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ladislaoca #9192 üzenetére
Szemcsésedik? Az érdekes, mert digitális adásnál nincs ilyen. Az az analóg velejárója.
-
Bozek
nagyúr
válasz
JONAS77 #9173 üzenetére
Leírta, hogy a többség. Ez nem azt jelenti, hogy Rád is gondolt vele. És még a kérdésedre is válaszolt: "Először a driver, utána a PVR2." Arról már nem Ő tehet, hogy nem olvasod végig, csak egyből támadásnak veszed.
Az meg különösen vicces, hogy leírod ezt: "hogy éld át a napot vagy hóonapot". Ha ilyen gondjaid lennének, akkor nem 55 ezres Ultimate-et, hanem 25 ezres Home Premium-ot vennél Windows-ból. -
Bozek
nagyúr
válasz
#65675776 #9118 üzenetére
Akkor én is, mert soha semmi gondom nem volt a PxDVR3200H-val. PVR2, SmartDVB és Homesys is tökéletesen működik. Bár az utóbbinál a kódolt adók felvétele nem a legjobb, a VideoRedo-s "javítás" után nincs hang. Viszont ha a felvett TS-t konvertálom Freemake-el, akkor meg minden okés.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ladislaoca #9089 üzenetére
Én a SmartDVB-t használom, az is tökéletes.
-
Bozek
nagyúr
Ha bekapcsolom a hardveres gyorsítást a PVR2-ben, akkor megszűnik a hiba. Tény, hogy akkor csatornaváltáskor 1-2 másodpercig szétesik a kép, de utána az is helyreáll.
-
Bozek
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy PxDVR3200H, ami egész eddig jól működött. Ma azonban érdekesen elkezdett csíkozódni a kép: [link]. Persze ha felvételt csinálok, akkor azon ez nem látszik, szóval fogalmam sincs, mi a hiba. És nem csak a PVR2, hanem a SmartDVB is ezt mutatja.
Valakinek van valami ötlete? -
Bozek
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #8780 üzenetére
Nálam biztos nem, mert PxDVR3200H-m van és amúgy is 32 bites Windows-t használok, hiába van 4 GB RAM a gépbe.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #8777 üzenetére
Az igaz, hogy van driver 64 bites Win 7-re, de a >=2 GB RAM hibát azok se oldják meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tschoro #8420 üzenetére
Ha bemész az RCConfig programba, ott tudod állítgatni, hogy melyik gomb mit csináljon. Gyakorlatilag billentyűket rendelsz a távirányító gombjaihoz. Szóval megnézed, hogy a PowerCinema 6-ban melyik billentyű mit csinál és úgy állítod be a dolgokat.
Persze vannak benne ilyenek is, hogy Other meg Other HID, de erről valaki tapasztaltabb nyilatkozzon, hogy mi micsoda. -
Bozek
nagyúr
Lehet, hogy nem ide tartozik, de mégiscsak egy Leadtek tunerről van szó.
Tudja valaki, hogy SmartDVB kényszerített leállítása után mi fogja a TV tunert? Mert onnantól fogva nem működik egyik programmal se, csak ha újraindítom a gépet.
-
Bozek
nagyúr
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy PVR3200H és egy TV2000XP Global kártyám. Szeretném mind a kettőt egyszerre használni, azonban miután az utóbbit is beleraktam a gépbe és felraktam a drivereket, restart után a Windows indítása képernyőnél megfagy a PC. Ha kiveszem, akkor megint minden működik. Mi lehet a probléma? Esetleg van rá valami megoldás?Nem akarok én PIP-et vagy hasonlót használni, csak fel kellene venne az RTL Klub-ról valamit, de a PVR3200H-nap épp az M1 felvétele lenne közben a dolga.
-
Bozek
nagyúr
Olyan kérdésem lenne, hogy a PVR2-ben PIP esetében mivel tudom kicserélni a 2 csatornát a távirányító segítségével? Illetve PAP-nál mivel tudom jobbra-balra tologatni a hangot ugyancsak a távkapcsolóval?
-
Bozek
nagyúr
Ha kihúzom az antennát a gépből és csak odarakom a csatlakozóhoz, akkor szokott ilyen lenni a kép. Az, hogy 2 kártya is ezt csinálja, számomra a kábel hibájára utal továbbra is.
Ha nem talál adót, azt úgy jelzi, hogy csak tiszta kék az egész, de nem látszik rajta semmi más. -
Bozek
nagyúr
Akkor valami mégse stimmel. Az, hogy a TV-n szép a kép, nálad meg másik kártyával is ronda volt, nem éppen megfelelő bekötésre utal.
Van ott a szobában TV, amire rá tudod kötni a kábelt, hogy megnézd, azzal minden rendben van-e?(#8209) bzoley: Jó, ez csak egy ötlet volt. Nálam is Hungary-ra van állítva, csak még az őskorban olvastam ezt a Germany szöveget, gondoltam hátha.
Egyébként meg a másik tunerrel se volt neki rendben, ha jó ronda volt a kép. -
Bozek
nagyúr
Ha a képen jobb gombot nyomsz, akkor ott van ilyen, hogy Videó bemenet.
Rendesen össze van kötve minden? Mert adaptív kereséssel meg kellene találnia mindent. Az országot esetleg próbáld átállítani Germany-re, régebben az segített. Bár lehet, hogy javították azóta, de sose lehet tudni.
Én kézzel szoktam hozzáadni a csatornákat, de sajnos UPC-s frekvenciatáblázatot nem találok sehol. -
Bozek
nagyúr
Ehhez tudni kellene, hogy milyen messze laksz a toronytól, mennyire van takarásba, melyik is az a torony.
Én egy ilyent használok, nekem bevált. De én 10-12 km-re lakok a vasvári toronytól, aminek elég jó a teljesítménye.
Ami érdekes, ezzel az antennával a kabhegyi (71,4 km) adók analóg sugárzását is fogom, igaz elég gyengén. Bár amikor az adó felé fordítottam, jobb lett.
-
Bozek
nagyúr
"A hw gyorsítás mindig problémás volt, és ez már nem is nagyon fog változni. "
Tegyük hozzá, hogy csak EVR módban problémás a hw gyorsítás. És ez nem is feltétlenül a PVR2 hibája, ugyanis ha TS-ből konvertálsz Freemake-el, DXVA támogatással HD anyagot, az ugyanúgy elköveti ezt a hibát.Egyébként durva, hogy még mindig 18 ezer egy PxDVR3200H tuner. Én szerencsére hozzájutottam 7 ezerért egyhez tavaly, igaz, hozzávalók nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Glo cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Medence topik
- gerner1
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest